banan+blodapelsin+chokladpraliner

Kom nyss hem från skolan som var riktigt rolig idag. Började dagen med samhälle och de va bara en slapp lektion, vi kollade på film om hajar och löste korsord o lite så. Sen var de idrott och då kasta vi runt med medicin bollar..eller vad dom nu heter. De är i alla fall tunga stora bollar, eller det finns små också. Allt handlade om hur man skulle bära tunga saker och använda sig av andra muskler för att inte få ont i ryggen. Kul var det! Älskar att jag börjat gilla idrotten, för när jag gick på högstadiet gjorde jag inte de.
Sen var de bara lektionen med Lilian kvar. De är typ barn och fritids lektioner. Just nu har vi något som heter ULS- utveckling, livsvilkor och socialisation tror jag det stod för? Knepigt de där. Men de är alltid kul på dom lektionerna för då handlar de om saker jag är intresserad av.

Var så svinigt hungrig när jag kom hem så jag bara pregade i mig en banan och en apelsin. Och nu sitter jag och äter chokladpraliner som jag fick i julklapp. Ohh de är ju så gott så dom kan inte bara ligga där på skrivbordet utan att bli uppätna...tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sv: hahaha det är ödet att vi ska äta blodapelsin samtidigt tror jag :|

för nej, dem är inte så vanliga? och jag fattar inte skillnaden mellan vanliga och blod heller. för dem smakar precis lika dant :D haha

2010-01-14 @ 15:35:21
URL: http://nadalian.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Sv: hahhaa men jo, det fattade jag också!!! haha

men varför odlar man röda apelsiner när det redan finns apelsiner ?

2010-01-14 @ 17:38:39
URL: http://nadalian.blogg.se/
Postat av: nathalie

Sv: hahah dt tkt inte jag heller, men dem är inte snälla ndå :D

2010-01-14 @ 18:47:03
URL: http://nadalian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0