TRÖTTER

Idag har jag en sånn dag jag bara vill plugga så jag känner att jag har allt gjort. Sen vill jag lägga mig i soffan och kolla lite tv och kanske slumra till lite. Men jag ska dra till Jice med några andra och kolla handboll som jag inte är intresserad av och sen skulle vi se film. Ville egentligen inte idag eftersom jag är så sjukt trött men Jice tjatade så nu är detta för hennes skull som hon själv sa, haha. IMORGON SKA JAG INTE GÖRA ETT PISS!

Kommentarer
Postat av: nathalie

sv: Jo tack, det är ju totally overkligt när det händer. Känns lite som att det är oväntat i alla familjer egentligen. Familj är ju klassat som alla tillsammans. Så det blir upp och ner. Men jag har repat mig, eller vant mig, vet inte vilket. Det gör man ju, helt ok ändå. :) Ty melli.

2011-01-28 @ 15:56:13
URL: http://nadalian.blogg.se/
Postat av: emelie francea

allting är inte menat till dig som står där, bara väldigt underligt alltihopa, man kom så bra överrens men sen när man bytar skola, inte snackar eller någon blir allting så fel och de e precis som om man inte känner varandra längre även fast man har gått i 3 år, haft sjukt mkt roligt, minnen & allt! Men sen suddas de bara ut.. utan anledning!

2011-01-29 @ 11:31:16
URL: http://franceaemelie.blogg.se/
Postat av: emelie francea

jo men de e synd att de ska bli såhär endån efter allt man gick igenom!

De där med bdb, den bilden va icke jag & jag hade själv inte laddat upp den, men fick höra av folk innan! Dom som har mitt lösen är lalle, emil & amanda, samma på msn... men har bytat de nu. och har inte ens sett om du e borta eller ngt, ber om ursäkt då! Sen att du nt har bra kontakt med amanda , ska ju nt gå ut över mig... gör ju oftast de när e vnner med någon man inte gillar.

2011-01-29 @ 11:50:54
URL: http://franceaemelie.blogg.se/
Postat av: emelie francea

förmodligen är de ju de.

jag hänger med o förstår tycker bara de e konstigt att allt har blivit såhär... när man va så nära i 3år!

2011-01-29 @ 12:02:47
URL: http://franceaemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0