klippning och myspys

Nu har jag tid och skriva igen för Linus och massa andra har fifa-turnering. I söndags drog vi och mötte Jesper, deras typ halvbror eller vad man ska kalla det. På kvällen spelade vi poker och bara tog de lugnt. Vi tänkte egentligen dra och bowla men klockan var för mycket, så det blev på lördagen istället. Gissa vem som vann? Hehe. JAG såklart! :D Linus lyckades slå en volt ute på banan också hahaha, misslyckat! Och sen kaste rayen klotet åt fel håll och jag råkade kasta för tidigt så klotet kom tillbaka HAH. MEN VANN GJORDE JAG ÄNDÅ!!!

Idag drog vi till ICA för Linus skulle köpa batterier till sin xbox kontroll eftersom dom skulle ha fifa-turnering ju. Sen när vi kom hem var klockan redan typ fem, så då käkade vi middag och sen tvingade Linus mig att klippa honom. Trodde verkligen de skulle bli skit men de blev fan bra. Så nu ligger jag bara här och myser medans dom spelar, faktiskt skönt.

hos baby

Förlåt för att jag inte skrev igår, men jag hade absolut ingen tid till det.
Jag åt först frukost med allihopa, mormor och morfar och dom. Sen blev de att duscha och fixa sig, och packa ner det sista (där ingick datan, därför jag inte kunde skriva). Hängde med mamma och pappa en sväng till deras gudbarn och lämnade julklappar och sen hem igen för att snabbt äta lite köttbullar och makaroner. Vid fyra skjussade mamma och pappa in mig till Lund, där jag hämtade ut min tågbiljett. Klockan fem gick tåget till Stockholm. Två stationer innan jag skulle av blev de något krångel med loket så tåget kunde inte köra, och när dom försökte starta upp tåget så gick strömmen i hela tåget, och då va de svårt att hålla sig för skratt även fast jag blev irriterad eftersom det var 40min försenat. (jag åkte i sex timmar)

Det var mer än underbart när jag fick träffa min älskling igen, och som vanlig ligger han och sover här bredvid mig, därför jag skriver, för det är då jag har tid. Har lovat honom att inte väcka honom förräns vid tolv snäll som jag är.

Jag vet inte alls hur det kommer bli med uppdateringen nu när jag är här hos Linus i två veckor. Jag kommer ha de kanon i alla fall, det är jag säker på. Hoppas ni också kommer ha ett bra lov, tjingeling!

vi myser vidare

Vilken underbar julafton det var! Jag fick en massa fina julklappar, och snäll som jag är ska jag skriva ner varenda liten sak här nu, hoppas jag inte glömmer något! (A)

Fransk manikyr
Nagelfil
Klocka
Smyckeställning (as cool, liknar en hand)
Godis
950kr
Sängkläder
Ansiktskrämer
Parfym
Klänning (ska bytas, inte min stil tyvärr)
Datormus
Biljett till genrepet för melodifestivalen (det var slutsålt på de riktiga)
Doftljus
Biokort laddat på 150kr

Hmm, jag tror det var allt, kan säga att jag är riktigt nöjd. Slänger nog in lite bilder senare om jag har tid. Imorgon åker jag till Linus, tänk att det bara är en dag kvar..sjukt vad tiden går snabbt. Nu ska jag nog snart äta frukost med allihopa, dom ska ju sova här en natt till. Till middag ska vi äta lutfisk, potatis och senaps sås. Vår lilla traditon, och jag älskar den där såsen. Ännu mer älskar jag risalamaltan och saftsåsen som man äter senare! Kommer bli en bra dag helt enkel. Hejsvej! :D

GOD JUL

Har varit och köpt en till liten julklapp till älsklingen idag, så det blev ganska stressigt sen. Duschade och fixade mig på tre kvart. Woho! Nu kommer mormor och morfar vilken sekund som helst och då blir det att fixa gröten till ikväll med mormor och mamma. Fan va mysig julafton jag ska ha, men saknar min baby. Men vi ses om två dagar, ohh himmelriket!
Nej nu ska jag inte sitta här, kommer antagligen bilder senare eller kanske någon annan dag. Ha en kul jul!

EN LITEN FJUTT DAG KVAR!

Imorgon är de julafton, shit vad jag längtar! Mormor och morfar kommer nog redan vid tolv så de blir att gå upp tidigt för att duscha och fixa sig. Jag undrar verkligen vad jag kommer få i julklapp i år, alltid lika spännande.
Har nyss packat en sjukt stor väska, för på lördag åker jag ju till Linus. Och jag hade inte hunnit packa på julafton eller dagen efter eftersom mormor och morfar sover här två nätter, för vi firar lite..eller för det mesta så myser vi dagen efter. Med god mat och gott humör, hehe de lät väl fint.

Hade tänkt hjälpa mamma med att dammsuga idag, får se om hon vill ha hjälp med det. Hon är precis som jag, när något ska städas så ska det göras ordentligt, och för att försäkra sig om att det verkligen blir ordentligt gör man det helst själv. Men jag erbjöd mig i alla fall. Senare ska jag stoppa nejlikor i apelsiner, snacka om mysigt, och snacka om att det luktar gott!

Ha de så kul och mysigt idag! ;)

S H O P P I N G

Några minuter över 11 var jag och Sandra redan på Nova Lund. Dagen har gått hur fort som helst, och jag fick med mig mycket mer än vad jag trodde jag hade råd med, men de gillar vi ju! Jag och Sandra har mest gått runt och fjollat oss, och skrattat åt allt och inget. Så sjukt trötta var vi båda att nästan allt blev hur kul som helst..haha inte lätt.
Nu ligger jag i myskläder och har precis ätit middag, gottigt. Tror jag kommer somna tidigt ikväll, fast i för sig så tror jag de varje kväll men det blir aldrig riktigt så. Nej, nu ska ni få se lite bilder på mina fina inköp.

Längst till vänster ser ni ett linne från Gina tricot. I mitten en svart tight lång tröja (haha, vafan kallar man en sånn?) från HM. På den ligger ett halsband från Kappahl. Till höger en lång t-shirt från HM. På den ligger en mascar som jag köpte på HM och ett svart nagellack som jag köpte på KICKS.




Såja, nu blir de till och måla naglarna med de nya svarta nagellacket...haha ni skulle bara sett mitt gamla svarta, säger bara STENHÅRT!


tusen minusgrader och varm oboy

Drog till Sandra en sväng och vi tänkte vara ute och ta lite najs foto. Men det blev inte så mycket av de där eftersom det är minst 10 minusgrader ute, så det var inte direkt någon höjdare. Blev istället att vi drog in och drack varm oboy och åt äggmackor, riktigt gott. Känner hur jag redan börjar bli sömnig, men det gör inget för vill faktiskt somna så snabbt som möjligt så jag sen kan vakna imorgon och dra och shoppa, YES!




Ser ni den fina månen?


på bättringsvägen

Yes, i'm on my waaaay. Håller på att bli frisk nu känner jag, så jävla gött! Men istället har jag fått en giiiigantisk förkylningsblåsa på tungan. Hahaha, seriöst...mamma ble helt chockad när hon såg den.
Men hellre de än att vara tvungen att ligga nerbäddad hela dagarna på jullovet.
Asså jag har inte sovit länge en enda dag sen vi blev lediga, jag vaknar vid nio och kan verkligen inte somna om, sjukt störigt. Men idag gick jag och la mig i soffan och då somnade jag om igen, vad skönt de va. :D

Idag känner jag för att dra ut och leka i snön, men jag måste tvätta mina kläder istället så att jag kan ta med de till Linus. Åker ju till honom om 5 dagar, så sjukt mysigt ska det bli. Imorron blir de ju shopping med Sandra, längtar som fasiken!


LET IT SNOW

Lite mysiga snöbilder. Helt sjukt vad det började ösa ner när vi var ute och gick. Så himla mysigt är det, vi fick dra på oss termobyxor och hela köret. Ursäkta bilden på mig, osminkad och sjuk..men vad spelar de för roll egentligen? :D





SJUUUKT MYCKET SNÖ

Ohh vad mysigt det är med all snö! Önskar jag var frisk så jag kunde ut och leka, haha ja helt seriöst. Jag vill åka pulka, göra snöänglar och allt vad jag brukar göra. Bygga snölyktor och snögrottor och ahh. Men nej, såklart så är jag sjuk. Men ska faktiskt följa med mamma och pappa när dom ska ut med hundarna så jag får känna på det lite i alla fall. Jag ser reda framför mig hur hundarna nästan drunknar i snön, haha dumhuven.

Igår så gick dagen saktare än någonsin! Jag gick upp jätte tidigt ju, och sedan somnade jag i soffan och när jag vaknade igen var klockan bara två! Jag som trodde den var typ fem eller något. Klockan sex bänkade jag mig framför teven och kollade på pirates of the caribbean, både ettan och tvåan gick på kanal 4+. Vet ni en sjuk sak? Jag hade aldirg sett dom filmerna innan, lite knäppt för dom är ju as gamla nu. Tyckte dom var helt okej, men jag störde mig sjukt mycket på tvåan när det blev massa overkliga monster och skit, jag ville liksom ha bara verkliga pirater inte några jävla monster. Ajja, efter det gick jag och la mig och snackade med älsklingen, vid två somnade jag riktigt gott.


lovet börjar inte bra (ursäkta mitt emo inlägg)

Igår efter jag sovit middag kände jag hur mitt huvud började dunka som faaan, o min hals började göra ont. Asså halsen gör inte ont på de där rivande sättet än, utan de bara gör ont..kan inte förklara. Men såhär va de innan jag blev sjuk för tre veckor sen också, sen dog min hals typ.
FAAN varför nu, jag orkar verkligen inte vara sjuk igen!

Ska ligga o dö här hemma idag. Äta choklad som jag fick av mina kusiner igår och bli fet. Hoppas ni andra har de kul i alla fall. Hejsvej

LOV OCH LYCKA

Ohh vilka fina kommentarer jag får för inlägget om mig och Linus. De värmer så sjukt mycket, och de känns så skönt att nu är det fler som vet. Fler som vet hur jag mått, vad jag och Linus gått igenom och att det inte bara är ett internetförhållande. Fast de hade ni nog i för sig märkt redan, eftersom vi träffas rätt ofta även om vi bor så pass långt ifrån varandra. MEN MASSA TACK FÖR KOMMENTARERNA, dom gjorde mig jätte glad!

Något som också gör mig sjukt glad är att jag har lov! YES, och mitt schema för nästa termin ser ut att bli helt sjuuukt bra. Som det ser ut nu så e vi lediga på måndagen och det senaste vi slutar är tjugo över två, vadå skönt?

Nej om man skulle bara ta på sig lite snabbt och ta några snöiga bilder, fast ja vi får se om de blir något av de, de är så hiiimla kallt! Ikväll ska jag o min fina familj till mina fina kusiner och mysa som vi gör varje jul. PUSS PÅ DE!

jag tycker vi firar med en jävla massa bilder också! :D
























ett halvår - vår historia från då till nu

Idag har jag ett halvår med baby! Hur ska vi fira de här på bloggen då? Ska jag ta o berätta vår historia från start eller? Ja, de kör vi på!

Okej, det var så att jag hade en bästa vän, hennes mamma bodde i Västervik där även Linus har bott. Jag följde med henne till hennes mamma på jullovet och då var det bestämt att Linus och hans tvillingbror Oskar skulle komma och bo hos oss. Jag kommer ihåg hur sjukt jävla mycket jag såg fram emot det, eftersom jag och Linus snackat så sjukt mycket över msn och i telefon. Varje kväll la vi i timmar och snackade, tills min pappa klagade på att räkningen blev aningen för hög. Men i alla fall så när dom kom så höll vi just på att ta hål i öronen kommer jag ihåg. Ohh ja, fan va jag blev glad när dom kom! Och king som jag är så såg jag ju såklart skillnad på dom direkt. Senare på kvällen festade vi lite eller vad man ska kalla de. Det var snö ute och vi sprang runt som idioter och gled på isen. När vi väl var inne sen ville jag göra snöängel rätt som det var, och Linus var den enda som följde med ut. Och eftersom vi snackat så mycket innan, så ska jag säga er att jag var redan hur kär som helst vid de här laget. När vi gjort änglarna mobbade Linus mig för hur misslyckad han tyckte min var, seriöst så kan jag än idag inte förstå vad de fula var med den. Men sen till det speciella tillfället. Vi ställde oss och kramades, och ingen kram i hela världen har fått mig så varm i hela kroppen. Ur min mun kommer den mening som har fastnat i både mitt och Linus huvud.
"Tänk om jag inte hade "honom" nu"
Ni som känner mig vet säkert vem det är. Och ni andra, ja de är sant..jag hade en pojkvän under denna tiden. Men han var hemsk, han var allt jag inte ville ha. Förstår än idag inte vad jag såg i honom, och det förstod jag inte då heller...det bara blev utan att jag tänkte?
I alla fall, så betyder dom orden jag sa till Linus just då så sjukt mycket, jag var så jävla kär. Sen hade vi ett problem till, min bästa vän hade gillat honom i 2 år? Vad fan skulle jag ta mig till...jag kan bara säga att det var hemskt!
Nästa dag bara försvann i ett naffs, och på kvällen sov jag bredvid Linus. Vi låg säkert i flera timmar och bara tittade varandra i ögonen, helt seriöst! Jag var fast, jag kunde inte slita blicken från den killen. Han var den finaste jag någonsin sett, och tydligen verkade han tycka lika dant om mig? Han böjde sig sakta över mig, och plötsligt hade vår första kyss blivit av. Så mycket som det pirrade i min kropp just i det tillfället kan jag inte ens förklara. Jag var så lycklig, jag var i det vackraste paradiset du någonsin kan tänka dig. Vi låg och mös ett bra tag, MEN INGEN FICK VETA. Vi smög ner i källaren för att kunna prata och kyssas ifred, gud vad fin han var, fan vad underbara läppar han hade...men det jag inte visste då var att det var början på först ett helvete, sen äkta kärlek.
Ni kommer förstå snart. Jag och Linus bestämde oss för att inte berätta detta för NÅGON, det innebar att han inte ens fick berätta för sin tvillingbror, och dom säger ALLT till varandra egentligen. Så det var något så himla svårt vi gett oss in på, men vad skulle vi göra. Vi gick upp från källaren igen, och när vi la där och skulle säga godnatt råkade vi pussas högt, och det är väl klart att Oskar är vaken då. Så han hörde oss, och han visste. Men han visste inte allt, utan till han fick vi säga att det endast var EN puss.
Jag åkte hem nästa dag och sen började helvetet.

Månader fyllda av tårar. Dock dumpade jag min dåvarande kille fort som fan när jag kom hem, för jag visste ju att jag inte hade några som helst känslor för honom egentligen. Så det var bara taskigt och ha honom kvar när det bara var Linus jag täntke på dygnet runt. Så honom fällde jag inte en enda tår för, utan jag gjorde det för min då varande bästa vän. Jag visste att jag hade sårat henne, och Oskar hotade mig med att berätta för henne hela tiden. Jag låg och grät så mycket jag ångrade att jag hade sårat henne men jag ångrade ALDRIG min och Linus kyss. För den var det bästa som någonsin hänt mig.
Jag hade i alla fall en period där i mitt liv, då jag mådde så dåligt men var samtidigt fylld av kärleken från Linus. Låtar som påminde om honom spelades ur mina högtalare dag efter dag, månad efter månad. Samtalen blev ännu längre än innan vi hade träffats och ännu fler. Vår kärlek blev bara större och större...vi började älska varandra, älska varandra mer än någon kunde ana...inte så konstigt..för ingen visste, verkligen INGEN visste om oss. Och det har aldrig varit så svårt att hålla något inom sig som just det. Jag ville ju berätta för hela världen vilken ängel jag träffat, vilken underbar känsla jag fick i magen av att bara tänka på honom. Och jag ville berätta allt vi gjort. Men det gick ju bara inte. (OCH FY FAN VA DE VA VÄRT DE!)

En kväll fick min bästa vän spader på att jag pratade med Linus, nej jag fick inte ens prata med honom mer. Och det accepterade inte jag, men jag hade fortfarande dåligt samvete, för hon visste INGENTING om allt som hänt. Men det spelade ingen roll, jag blev arg, för jag va så kär, och om man inte ens får prata med sin största kärlek så funkar det inte, de gör bara inte de. Och ni som träffat någon som ni verkligen älskar så de gör ont i er, ni borde förstå..att utan den personen vill man inte leva. Det slutade i alla fall med att jag och min bästa vän blev ovänner. Hon tyckte jag valde honom framför henne. Men det gjorde jag inte, det jag ville var att fortsätta prata med honom bara. För om hon hade låtit mig göra de hade antagligen inte jag och Linus varit tillsammans nu, så hon får skylla sig själv.
Vill även lägga till att hon vid detta laget sagt ett flertal gånger att hon inte gillade honom mer och han var som vem som helst för henne, så vad hade jag att förlora? Vill också lägga till att jag och Linus hade bestämt att vi skulle träffas ett lov, han skulle precis beställa biljett då min bästa vän skrev till mig. "Träffar du honom har du inte mig kvar" Så jag fick säga till honom att det inte gick, och jag grät som ett litet barn, men jag kände just då att jag inte kunde förlora min bästa vän.

Men när vi då var ovänner kunde jag fortsätta prata med honom hur mycket jag ville och då började den bra perioden av mitt liv. Jag svävade på moln, skrattade. MITT LIV VAR PERFEKT UTAN DEN BÄSTA VÄNNEN, som jag idag vet inte var en bästa vän. För så är inte en bästa vän, inte enligt mig. Dels förändrades hon, hon sa själv till mig att hon först hade varit en person för att få vänner, och de va då jag blev vän med henne och tyckte om henne. Sen började då hennes egna jag leva ut, och då blev hon inte någon jag gillade. Hittade på massa skit helt enkelt.

Vi blev hur som helst vänner lite senare igen, och då berättade jag sanningen för henne. Jag berättade vad som hade hänt mellan mig och Linus, och om vi skulle vara vänner fick hon acceptera att jag och Linus snackade och att vi skulle tärffas. Hon gick med på de, hon brydde sig inte om det sa hon. (men när hon senare fick reda på att jag och Linus var tillsammans, sa hon upp vår vänskap föraltid, och jag bara skrattade så fjantigt det var)

DEN STORA DAGEN KOM! Första måndagen på sommarlovet åkte jag till Västervik för att träffa Linus efter ett helt halvår av saknad! Ni kommer aldrig ens kunna tänka er hur många fjärliar som flög i min mage när jag klev av bussen. Linus hade lovat att stå där och vänta på mig, men var va han då? Jag ringde honom men det var upptaget. Paniken började komma, jag var helt själv i en stad där jag bara varit två gånger och inte hittade ett piss i. Jag ringde igen och då klickade han upptaget. Det knöt sig så hårt i magen att jag fortfarande kan känna hur jag kände just då. Jag vände mig om, och tro de eller ej. Där stod han, mitt framför mig. MIN ÄLSKLING! Ni förstår inte, jag sitter och gråter när jag skriver det här. SÅ mycket känslor är det inblandat i detta. 

Jag har aldrig varit så lycklig som jag varit de här senaste 6 månaderna. Linus har fått mig att känna känslor som jag aldirg känt förut, eller trodde att jag någonsin skulle få känna. Jag älskar honom med hela mitt hjärta. Och när jag den 17 juni fick ett sms av en kompis om vad det egentligen var mellan mig och Linus, så trodde jag aldrig han skulle svara att vi var tillsammans. För jag trodde inte han ville eftersom vi bor så långt borta från varandra som vi gör. Men vi både visste, att vi hade hållt ihop ett halvår utan att ens träffa varandra, och vi visste att ingen av oss skulle överleva utan varandra. Det fanns bara ett alternativ: Att få älska varandra restan av livet!




söt liten fis



HAHAHA ASSÅ AWWW! Min pojke har varit en flicka en gång i tiden. Nej men seriöst va gullig, och seriöst va bilden fick mig att le när den hamna i min mobil!


tjohooo

Melinda är på toppen humör! Kan bara säga tack älsklings Linus, haha asså att höra han sjunga havet är djupt och dra världens torraste skämt i telefonen kan inte få mig på något annat än bra humör.

Linus: Jaa, just det! Fan va tung dörren va o öppna imorse!
Jag: Ehh, va?
Linus: Ja, julen står ju för dörren!?

Hahahaha asså så jävla tråkigt skämt att jag bara inte kunde hålla mig för skratt. Och vårt "älskar dej mer-krig" som vi startade när vi skulle lägga på var också jävligt kul. Haha..tror inte vi haft sånna där krig sen i början av vårt förhållande, känns jävligt fjantigt om jag ska va ärlig. HAHA men jävligt kul ändå, för jag börjar as garva åt de för både börjar skrika allt vad vi har o sen lägger vi på o hoppas på att man lyckas vara den sista som sa de. Sen efter någon sekund kommer ett sms som endast består av HAHAHAH.
Jaa...därför är jag på så jävla bra humör! ;)

Dagen har gått fort som fan, och redan imorgon är det min sista dag på min tre veckors långa praktik. Var tog den vägen egentligen, helt sjukt vad den gick snabbt. Men ska bli så himla skönt med lov nu ska jag säga er. Nästa vecka åker jag till baby, och jag längtar så mycket att jag nästan kissar i byxan. Hahaha, förlåt för att jag är så jävla oseriös hela tiden, men kan inte låta bli, hihi.
Nu ska jag nog snart borsta tänderna och nanna kudden, ska bli dunder skönt.

Förrästen, bara jag som inte kan läsa kissies och amirs bloggar. Hehe egentligen bra, för de mesta som står där är skit, men kan inte låta bli och tycka det är kul i alla fall! :D

snö är mysigt

Ohh idag började det äntligen snöa ordentligt, hoppas nu det är snö på julafton också! Känns som det var hur länge sen som helst som det var snö just på julafton. Men hur som helst så har dagen flugit iväg snabbt som tusan, precis som alla andra dagar. När jag kom hem från praktiken gick jag en sväng med hundarna. Dom började skutta omkring som små kaniner så lyckliga dom blev av snön, så satans söta. Har precis skrivit ut mina APU-uppgifter som jag nyss gjorde klart, känns super skönt och ha de gjort. Annars har inte så mycket hänt idag, har duschat och sen bara legat i sängen med datan och läst bloggar och lite annat mysigt.



Ska väl snacka lite med Linus nu och sen ta och sova, de behövs ikväll känner jag eftersom det inte blev en så tidig kväll igår.


vad hade ni gjort? SVARA GÄRNA PÅ FRÅGAN!

Jag tänker inte nämna några namn, även om många kommer förstå vem de handlar om men jag ska ändå inte avslöja de hela riktigt.

Men om ni hade haft en "gammal" bästa vän. En som ni har varit ovän med i ett halvår på grund av att du inte fick älska din pojkvän. En som du inte ens snackat med på de där halvåret. Och du är nästan säker på att om den personen fick chansen och hade kunnat hade han/hon förstört ditt förhållande totalt, för den personen förstår inte hur äkta det är mellan dej och din älskade. Om den personen helt plötsligt hamnar i något hemskt, som man inte önskar någon även om man hatar den personen. För ingen är värd något sånt. Om ni hade blivit inblandade på ett eller annat vis, att den personen skulle behöva stöd just då, skulle ni ställt upp för den föredetta bästa vännen då? Jag bestämde mig för att göra det, för som sagt är ingen värd sånn skit. Men mer blir de inte, jag stöttar personen genom detta sen noting more. För jag klarar inte av den personen. Men visst borde jag ha gjort rätt?
Kan vara svårt för er och säga eftersom ni inte vet vad allt handlar om, och inte vet ALLT som skett innan detta, för ett halvår sen då. Men allt handlade då om att jag blev kär, så jääävla kär..för snart ett år sen. Och jag är fortfarande färjävla kär i Linus!

Allt detta la jag och fundera på igårkväll när jag egentligen skulle sova, men ett hemskt sms höll mig vaken i flera timmar till. Men min älskade pojkvän fick mig så otroligt lycklig efter de där, han är världens bästa!


mega trött melinda

Ush, sitter här och kämpar för att hålla mig vaken. Men så fort jag skrivit klart de här så ska jag borsta tänderna och sen sova med de bums. Har varit en lite galen dag idag...Först var vi ute hela dagen från 9-14 med alla brukarna för att dom renoverar där vi är och idag skulle dom typ borra så de hade låtit som fan. Men när vi kommer tillbaka har dom inte borrat, och mina handledare blev riktigt förbannade och irriterade, bygget är liksom redan minst en vecka försenat. Plus så trillade en brukare där inne i all röran och man blir fan livrädd då. Ush så hemskt.
När jag kom hem satt jag mig ner och skrev ner lite saker som jag lagt märke till på praktiken, som vi ska ta hjälp av imorgon när vi ska lösa mina tre uppgifter jag fått.
Bara tre dagar kvar på praktiken, och jag ska säga er att de kommer vara så himla tråkigt och lämna alla där. Jag trivs så himla bra, och man har liksom fastnat för alla på ett eller annat sätt. Eller ja..alla förutom en i mitt fall. Men alla är så söta och underbara på sitt sätt. Man går alltid där ifrån med ett leende på läpparna, så jäkla skönt.

Nej nu ska jag sova, en ny lång dag väntar imorgon!

sitter och lyssnar på agnes!

Fan va hon är grym! Minns så himla väl när jag öppnade den där älskade julklappen, och där i fann jag två biljetter till en konsert med Agnes. Började nästan gråta av lycka kommer jag ihåg, men de vågade jag inte visa för mamma och pappa...hihi. Hon hade precis vunnit idol och var bara 16 år. När vi satt där på konserten så va hon så liten, så osäker, men ändå så cool, så snygg, så perfekt. O vafan, NU ÄR HON KÄND I USA?
Hur långt kommer hon gå liksom. Hennes låtar är ju sånna som spelas om och om igen på radion dag in och dag ut.
I alla fall så när jag satt där och lyssnade på min älskade idol, så började hon sjunga Right here, right now...ohh vilka rysningar, tror de va första gången jag fick rysningar av en låt och en röst. Helt sjukt. Hela mitt rum var fullt av planscher på agnes. Ovanför min säng hängde den alldeles speciella, en jääätttte stor plansch...haha gud va jag älskade den!

Okej ska sluta babbla på här nuuuu! Men kan ju lägga upp lite låtar med Agnes nu när jag ändå snackat om henne.







 


MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Tänkte lägga upp lite kul videosar sen vi dansade på stan, mitt på en väg och inne på coop!.FAN VA KUL! Jag har en grön tröja på mig. BARA SÅ NI VET SÅ LÄRDE VI OSS DANSEN PÅ MINDRE ÄN EN TIMME, hehe så den sitter inte allt för bra!

HAHAHA FRÅGA MIG INTE VARFÖR DOM FILMAT MIN MAMMA NÄR HON ÄTER BANAN!!!

 

 


älskar mina skor!





Mina älsklingar, haha. Synd att dom inte blev använda så mycket igår, men på nyår DÅ JÄVLAR!

LUSSEBAK





Jag kan lova er att dom blev både stora och jävligt goda! Får väl säga att jag och mamma gjorde ett bra jobb tillsammans. Sitter här och fryser hela tiden, fastän jag har både tjocktröja och mina gosiga morgonskor på mig. Ajja, de är faktiskt mysigt att frysa. Och fy satan vad jag längtar tills den 26 så jag kan åka till älsklingen och pussa på han hur mycket som helst. Saknar han så himla mycket!

DE BLEV JU I ALLA FALL EN FÖRFEST!










shit

Om vi säger så här, vi hade jävligt kul när vi var hemma hos mig. Antagligen FÖR kul. I bilen var de inte alls kul och de slutade med att de inte blev något jägers. Jag och Sandra fick åka hem igen. De var nog bäst så, för jag kände att jag verkligen inte hade klarat att vara där inne. Så de var faktiskt jag själv som sa att jag ville åka hem. Hoppas alla andra hade kul för mig nu!

Förrästen köpte jag världens snyggaste skor igår, och om jag ska se de från den positiva sidan som de är bäst att jag gör, så har jag nu sparat mina puddingar till nyår. Då ska allt bli lagom och kul. Bara ett råd om du är en liten tjej och ska festa, drick inte vodka..cider är bäst. De där rådet ska i alla fall jag lyda.

Bilder kommer in senare, även en bild på mina skor kanske. Och senare idag blir de lussebullebak med mamsen. Tackar mamma och pappa för att dom är världens bästa föräldrar också!

där sket de sig

Fan att inte Calle vann. Men Erik var faktiskt grym han med, och att han grät när han vann gjorde att jag blev ännu gladare för hans skull. Älskar när killar gråter o visar att det finns känslor i dom också, de är så fint.

Hmm, nu ska jag bara chilla här med lite popcorn tänkte jag. Imorron blir de shopping med Sandra i Malmö, fast ska dock inte köpa så mycket till mig själv. Utan julklapp till min älskling. Linus läser även min blogg så tyvärr kommer jag inte kunna skriva imorron vad jag köpt till honom. Menmen de får ni väl veta senare då.
Tjingeling för idag, hoppas ni haft en lika rolig dag som jag!

TAGGA!

FYFAN va kul de var idag på miniuppvisningen. De började med att vi dansade röven av oss med alla småttingar och blev taggade som sjutton! Sen visa vi upp och avslutade med den älskade kycklingdansen. VADÅ LYCKAT? Ojj nu måste jag skynda mig ser jag, klockan börjar ticka iväg mot resultatet i idol finalen!!!!! SHIT...asså jag håller tummarna för Calle the maaan..men de ser lite illa ut. Men HEJJAHEJJAHEJJA!

Imorron blir de i alla fall jägers-lussevaka, de blir jag och lite tjejer som förfestar hemma hos mig sen vidare till jägers då. Och jag ska dansa sönder, de har jag redan bestämt. Fan va kul jag ska va. Har inte varit där sen insparken vilket är flera månader, så nu jädrar ska de skakas HAHHA :D

OJ NU BÖRJAR DE, SEEEE YAA!

måste snart sticka

Ska snart dra mig till marieholm för en miniuppvisning. Haha, kul ändå fast de bara är på ett disco för småttingar. Kanske får man dansa av sig lite med dom på deras disco också, som lite tagg inför lussevakan imorron. Nej borde ta något och äta nu för snart är det försent. Vi ska träna lite innan eftersom de var flera månader sen vi dansa den sist. Om jag ska vara ärlig så minns jag inte den nu..men när musiken kommer igång så kommer stegen tillbaka till minnet.
Annars så har dagen varit bra. Käkade lussebullar och sjöng luciasånger på praktiken. Mysigt värre. Dom där brukarna dom skäms ju inte över huvudtaget, utan gör "vackra" solon hela tiden, haha så jävla söta!

Tror jag skriver senare idag, eller bara kanske. Hejsvej!

HEJA PÅ CALLE I IDOL IKVÄLL!

STOOORT MISSTAG!

Jag har klippt lugg och de första som kom ur min mun när jag såg reslutatet var "Jag ser ut som en treåring..nej nu ser jag ut som en gammal tant...ja allt förutom 16 iaf!"


Jag ser inte klok ut :(    Fast de är snyggare med uppsatt..men de kan jag ju inte alltid ha.
Plus så har jag klippt av några cm på längden, fan de som precis börjat bli liiite långt. Men nu är allt slitet av så nu säger mamma att jag minst måste klippa mig var tredje månad, fasen!


sjuk?

Var ju sjuk för typ två veckor sen så de vill jag verkligen inte nu! Men mamma har fått min skit nu och kan knappt prata och nu känner jag hur jag börjar få ont i halsen, huvudet och öronen? Hmm tror jag har ont i öronen på grund av huvudvärken, brukar kännas så för mig.

Annars har dagen varit bra. Var på en annan daglig verksamhet idag, så idag har jag fått göra fat i lera och måla lite. De va skönt att få börja en halvtimme senare idag, plus att jag gick och la mig tidigt. Men vaknade vid tolv av att min älskling skickade sms. Haha, älskar verkligen att vakna av gulliga sms när jag sover. Men dock klarar jag inte av att vara så gullig tillbaka just då, är helt förvirrad o vimsig så de blir bara korta konstiga svar. Men jag somnar om gott sen i alla fall.

Har precis vikt en massa tvätt som jag hade tvättat i helgen, och nu kurrar min mage rätt så mycket så tror jag ska ta en frukt. Inte äta för mycket nu innan maten, för då blir mamma besviken att man inte äter..haha.
Ska nog ta och sova tidigt ikväll igen, kommer bli sjukt skönt!

allt flyter på som de ska

Upp klockan sex imorse igen för att dra till praktiken. Konstigt nog så har jag varit tröttare idag än vad jag var igår även om jag la mig typ 3 timmar tidigare igårkväll. Ajja, får kämpa på. De är i alla fall hyffsat kul på jobbet och tiden går fort som fasen.
Fick dra hem tidigare idag också, var hemma redan tjugo över två..alltså en timme tidigare än vanligt. Skönt de, och skönt är det också att dom tycker jag är så duktig som jobbar så länge utan en enda rast så jag får börja klockan åtta nu istället för halv åtta, najs ju!

Nu ska jag ta en dusch och ta på mig några mysiga kläder, och sen antagligen börja så smått med maten. MEN först ska jag lägga in pepparkaks bilderna som jag äntligen fått över från kamerna. So here you gooo! :D




Jag lovar att det inte finns någon snyggare peppakaks bakare i hela vida världen!









Om ni undrar varför Linus har en så fin frisyr på denna bilden är det för att jag alltid envisas med o ta bak hans hår bakom hans öron. Han hatar det, jag älskar det. Han blir så fin i det. Inte för att jag tycker han alltid ska ha de så, men han ser så mysig ut. HIHI!


600 reklamblad utdelade

Puhhh, vilken dag! Började med att gå upp klockan 6 för att dra till praktiken. Chill och kul där idag igen, men det tar ändå på krafterna att verkligen lyssna på vad brukarna säger och få ihop det till en något sådär bra mening...haha kan vara riktigt svårt ibland eftersom vissa bara kan säga enstaka ord. Som tex..ja och nej. Men på dom två orden kommer man faktiskt ganska långt.

Jag var hemma vid tjugo över tre och sen stack jag och sandra ut och delade ut reklamblad till hennes gudfars blomsteraffär. Haha asså 600 hus, fattar ni vad vi har cyklat runder och vad många hus de egentligen är? Vi trodde dock att vi delat ut till typ 1000st eftersom att bunten med papper INTE var liten! Men vi hade de kul på vägen så de var inte så himla jobbigt förutom i slutet eftersom jag inte hade ätit sen 12 idag.

Men nu har jag ätit och ligger här med en jobbig huvudvärk. Ska ringa min älskling nu och bara njuta av att få höra hans röst och sen ska jag sova godare än någonsin. NATTI NATTI!

t.r.ö.t.t.p.å.a.l.l.t

Idag är jag verkligen inte på humör. Bara så jävla trött, asså inte trött så jag vill sova utan är bara trött på allt o alla. Får lust o slå till något eller kanske någon. Ohh hatar sånna här dagar, har ni också sånna då och då?
Har i alla fall badat och myst och mamma och pappa har kommit hem med julklappar. Vill bara öppna nuuuu!
Längtar sjukt mycket till julafton, ska bli så mysigt, och sen åker jag ju till Linus två dagar efter julafton o de gör ju inte saken sämre precis.

vad händer idag?

Jo, idag ska jag bara ta de lugnt o ha de superduper mega skönt. Tänkte slänga in lite kläder i tvättmaskien och få de tvättat...helt sjukt vad jag fyller den där tvättkorgen snabbt. Fast först ska jag äta frukost, jag är hungrig som en varg. Senare ska jag nog ta ett varmt bad och gå runt i myskläder hela dagen. Ser verkligen fram emot det.

Förrästen, igår var jag hos Sandra efter dansavslutningen som var ganska kul. Hos Sandra var de i alla fall AS KUL..haha hon och jag kan bara bli bra tillsammans. Vi gick först till godis wonderland men där fanns inget vi ville ha, så vi drog vidare till coop och köpte paj och naturgodis. Fasen vad gott de va ska jag säga er. Kvällen spenderades med singstar och jävligt mycket skratt. Lyckades även få en dörr smälld i huvet av Sandra (inte bokstavligt talat i huvet).

Imorgon blir de först praktik och sen ska jag och Sandra ta vår cyklar och dela ut reklam till hennes gudfar...haha de kommer nog bli jävligt kul kan jag tänka mig!

de va ett tag sen

Jag saknar faktiskt de håret nu när jag tänker efter? De va fan snyggt med så kort, fast nej jag ska inte klippa av mitt igen! Men på trosdag blir de klippa topparna, och LUGG!?! ;O


dansavslutning

Förlåt för igår, men jag hade verkligen ingen lust att skriva så de blev inte av. Känner att min blogg börjar bli såå himla tråkig nu när inte någon av mina kameror vill funka. Den ena är sönder och den andra kan jag inte lägga in bilderna ifrån. Måste köpa en kortläsare asså...men är en sånn dyr?

Igår var jag i alla fall bara hemma och mös. Åt middag med familjen och kollade idol. Blev så jävla glad när Calle va den som gick vidare först av alla!!! Han är så jävla grym och speciell...hmm ja nu är det han och Erik i finalen. Jag tror att Erik kommer vinna, men om man tänker på igår då så hade ju faktiskt Calle fler röster än Erik, ajja de blir spännande de där!
FAST nu kom jag på en sak! Jag ska ha dansuppvisning med tjejerna nästa fredag, asså jag får verkligen INTE missa idol finalen...de går bara inte! Ajja, de får lösa sig på ett eller annat vis.

Idag har jag tänkt att bara ta de riktigt lugnt, sen vid tre är det dansavslutning. Både roligt och tråkigt. Kul o se alla danser men så himla tråkigt att terminen är slut. Nu kommer jag få vänta hur länge som helst innan dansen börjar igen, o de är förjävligt.

Nu ska jag ta och äta en god frukost som mättar magen. Förrästen var det riktigt skönt att kunna sova länge efter dessa tidiga morgonar, det behövdes. Hade dock en del jobbiga drömmar men dom håller jag för mig själv.

vilken dag

Är helt slut! Först var jag då på ett sånt dära hem där utvecklingsstörda bor och följde en brukare. Sen vid ett skulle hon till skolan så då fick jag cykla bort till sallius och vara med på hennes lektion. Blev inte alls lika kul idag som jag trodde de skulle bli, men ajja. En dag kvar imorgon, sen helg, fan vad skönt de ska bli!
När jag kom hem började jag med att sätta igång en maskin tvätt och sen fick jag något konstigt ryck och började rensa garderoben. Blev en hel del som ska bort, ger det antagligen till min kusin eller till Linus lillasyster, onödigt att slänga det ju.
Nu är jag i alla fall riktigt trött och hade utan några problem kunnat slänga mig i sängen och somna med de boms, men det kan jag inte eftersom vid åtta är det dans och då kommer jag bli ännu mer slut. Sista lektionen denna terminen, och de känns riktigt tråkigt. Helt sjukt va detta halvåret gått fort. I helgen är det i alla fall dansavslutning, då alla grupper visar upp sina danser, de blir kul att se :D

Har precis ätit en skål med flingor, men känner mig fortfarande hungrig, så får se om jag hittar något mer att äta. Inte bra att dansa på tom mage, då blir jag alldeles skakig och det är inte så najs.
Ajja, hajsvaj.

vem och vad?

Kom och tänka på en sak nyss..vem läser min blogg egentligen? Jag ser ju på statistiken att det är några, inte många men jag skulle vilja vet vem ni är? Kan ni inte bara kommentera med ert namn eller något. Osså kan ni ju typ skriva vad ni tycker jag borde skriva om...egentligen tycker jag själv att min blogg är ganska ointressant. Men det är kul att skriva så jag slutar inte för de.
Men ja, vem är du och vad vill du läsa?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer jag nog somna, är så himla trött!


självklart att ingen kommenterar nu bara för de?

ögonen är något tunga

Att cykla genom hela Eslöv i -4 grader klockan 7 på morgonen är inget jag gillar precis. Men jag gillar praktiken väldigt mycket så det gör inte så mycket att få cykla den biten. Nu ligger jag här i sängen med filten om mig efter en kul dag. Vi har satt ihop ett pepparkaks hus...haha gud. Vi började med att öppna paketet med delarna till huset, och ni tror inte dom var sönder. Så vi tänkte att vi får helt enkelt bygga ihop de olika delarna. Vi började värma upp socker på stekpannan eftersom vi skulle klistra med det. Men mitt i allt så kom vi på att vi kunde använda helt vanligt klister istället, så slapp vi bränna oss på sockert. Men det ville inte funka som vi ville utan bara gick sönder hela tiden, så vi fick helt enkelt värma upp nytt socker. Haha...fint blev det till slut i alla fall när brukarna fått pynta det med glasyr och linser.
Bakade pepparkakor idag igen också, lite mer lyckat idag känns de som. Kan det vara för att jag skötte allt helt själv idag. Känner mig lite stolt att jag kan hålla koll på två brukare, baka själv plus hålla koll på ugnen samtidigt. Faktiskt mycket roligare när man får ta lite ansvar och visa att man vill och kan.
Nu ska jag säga er att jag är riiiktigt trött. Men ser fram emot imorgon då jag ska följa en brukare hela dagen. Då får jag följa med henne hem och sen följa med henne i skolan, ska bli intressant.

Ska snart ringa Linus och snacka lite, saknar honom så jävla mycket. Men men, jag överlever! Känner hur magen kurrar nu också, hoppas mamma lagar något gott idag.

5minuter

Får skriva lite snabbt nu, för ska snart ta cykeln o trampa iväg till praktiken, som ligger på andra sidan stan!!
Och mamma sa nyss att jag måste ta på mig mycket för att det är kallt ute, och JA jag tycker synd om mig själv just nu. Vill ligga hemma i sängen hela dagen och sova och vara varm.
Ohh de ska jag göra i helgen, nu börjar jag längta som en gris!

jobba är kul

Faktiskt! Förutom att jag får gå upp klockan sex så gillar jag jobbet riktigt mycket faktiskt. Idag har vi bara gått en promenad, ätit, handlat och bakat pepparkakor..skönt eller vad?
Jag blir verkligen glad av att vara där också, brukarna får mig verkligen på bra humör med sina kramar och med alla roliga saker dom har för sig. "Uhhe kramar av dom" tänker ni säkert, det gjorde jag också innan. Men saken är den att det är inte alls äckligt, man blir bara glad att dom tycker om en och att man kan göra dom glada. Och när dagen är slut och dom frågar om man kommer imorgon igen känns det jäkligt bra eftersom man märker att dom vill ha en där. Nej, detta går mycket bättre än väntat asså!

När jag kom hem hämtade jag bara snabbt lite pengar och cyklade sen till Coop för att köpa comviq kompis, så jag kan messa med my love. Annars har jag bara suttit här och ätit middag. Men nyss beställde jag faktiskt tågbiljett, så den 26 åker jag till min Linus finus, längtar redan!

RSS 2.0