SKO ÄLSKARE?

Jag vet inte vad det är med mig, men jag har förälskat mig totalt i sneakers och jag har hittat massa snyggingar jag vill ha. Ska visa massa bilder nu. Ett par nya sneakers ska jag i alla fall köpa till dansen så fort jag har råd.













Vilka är er favorit då? Jag vill typ ha allihopa och pussa på dom. :(

SOLIG TISDAG

Fick fundera riktigt noga nu när jag skulle skriva vilken dag det var, har nog inte riktigt kommit från det där med sommarlov då det inte spelar någon roll vilken dag det är. Idag är det i alla fall soligt och vi satt ute på rasten och stektes. Tänkte sola när jag kom hem men så blev det inte för jag behövde tvätta och sånt tråkigt. Nu sitter jag mest och funderar på om jag ska ut och jogga eller inte. Lutar mest att det inte blir så för det är bland det tråkigaste som finns att jogga själv. Fast jag skulle ju faktiskt kunnat ta min ipod med mig. Men ehh...jag är lat!

JOBBET ÄR MITT

Jag är riktigt lycklig. Jag fick jobbet och det blir tre timmar på onsdagar. Känns underbart att jag nu kommer ha över ett helt studibidrag över varje månad när jag och Linus har köpt tågbiljetter och allt ihop. Tror det kommer bli riktigt kul och jag börjar redan nu på onsdag! Vet dock inte tiderna riktigt än, antingen blir det vid tre och tre timmar fram eller vid halv sex och tre timmar fram. Måste snacka med Alexander om det där, men hur som helst blir det kanon.


EN RIKTIG SNYGGING



Denna hoppas jag att jag kommer gå runt i i vinter!

RAINBOW


ENSAM MED EN NY IDÉ

Emma åkte nyss och det känns redan pisstråkigt, för vi har alltid så jäkla mycket att snacka om. Men jag har kommit fram till en sak angående mitt hår nu. Jag hittade mitt gamla bruna löshår i en låda nyss och då tänkte jag att jag lika bra kan färga mitt hår i den färgen så kan jag ju använda det ibland (om jag orkar). Sen blir det nog o snagga på ena sidan, för jag orkar inte vara vanlig o tråkig mer, dock är ju den frisyren inte så JÄTTE speciell längre, men jävligt snygg enligt mig. Nu ska jag nog noppa ögonbrynen, duscha och måla om naglarna.

MALMÖ IGÅR MYS IDAG

Igår blev det Malmö med min kusin ju och vi hade as kul, med vissa omständigheter som jag inte kan ta upp här...haha. Idag har vi bara tagit det lugnt, käkat pizza och kollat tv typ. Morötter med dippa också, det får vi inte glömma, så jävla gott.


Igår på malmöfestivalen satt jag och Emma o vilade våra små fötter.




LYCKA

Jag är helt sprallig så glad jag är. Inte bara det att min älskade kusin Emma ska komma hit i helgen, utan jag har fått facking JOBB!!!! Fick jobb som simassistent på badet och det känns så jävla bra. Fast det är inte klart riktigt än med när jag kommer jobba vilka tider och så. Men hon sa att hon kunde garantera att där blev några timmar över. Riktigt bra lön också! Men jag och mamma fick i alla fall dra till intersport och köpa en baddräkt för jag kan inte ha bikini som simlärare när spralliga barn klänger på en och kanske drar i snörena... Kan ju inte påstå att baddräkt är något jag trivs i, men vafan spelar de för roll. Fick också ett par nya gymnastik skor av mamma eftersom att jag verkligen behöver ett par.



Haha ja...denna kan man nog i alla fall stå ut i.


Söta gympaskor som hade lagom pris till det lilla jag kommer använda dom.

BILDER SEN NRJ

Igår var det ju förfan NRJ har helt glömt bort att berätta om det. Men det var i alla fall GRYMT GRYMT GRYMT! Nu kommer lite bilder!



Timmy och Mathilda


Sötnosarna hade 3år, STORT JÄVLA BAMSE GRATTIS!!!


Knappen och Hakim


Sean Banan


ROOMPAAH


Locnville


Hiba och Mathilda


Million Stylez


Sibel och Lazee


Mohombi och Lazee


Kato


Rasmus Seebach

PLUGG DAG

Var hemma från en enformig skoldag vid fyra. Hade en och samma lärare tre långa lektioner i rad men sista lektion så hade jag teckenspråk som var riktigt kul precis som jag trodde det skulle vara. När jag äntligen kom hem efter en jobbig skoldag väntade ännu mera plugg och jag är fortfarande inte klar eftersom det inte går så bra när man göra läxan framför datorn som ni märker. Men jag ska snart läsa klart den där skitsamhällesläxan o sen ska jag ta en dusch. Var så trött idag i skolan att jag somnade sittandes, då är man fan trött asså!
Käkade nyss middag och sen tog jag och mamma ett långt snack, nästa lördag börjar hon på viktväktarna och till och med jag ser fram emot det. Ska bli så kul att se hur det kommer gå och plus få äta annan godare + nytigare mat. Dels så behöver jag också gå ner i vikt nu (nej jag leker inte jag är dum i huvet tror jag e tjock måste banta) för som ni alla vet så har det ju varit sommarlov och kilona har ökat lite så dom få kilo jag gått upp ska fan bort igen hahah. För jag har faktiskt i mina gener att bli smällfet jävligt lätt, eller i alla fall på mammas sida. Pappas sida är ju spinkiga allihopa. OCH SNART BÖRJAR JU DANSEN, det ska bli riktigt kul men min kondis är åt helvete nu. Ajja nu ska jag sluta babbla och göra läxan, hajsvaj. 


FÖRRA ÅRET PÅ NRJ


REDO



Nu är jag redo för att om en timme ta bussen till stationen och därefter åka till Malmö med Jice, Sofie, Mathilda och Timmy (tror jag?).  Det är NRJ som gäller idag och det ska bli riktigt roligt, tror dock inte vi kommer följa traditionerna och stå längst fram denna gången.

????????

Färga håret rödbrunt och snagga ena sidan eller bleka det ännu blondare och klippa det så som jag visat på bild lite längre ner?

BESLUTSÅNGEST PEOPLE!?!? SÄG VAD NI TYCKER!

LINUS KLASSON

En vecka sen jag åkte hem från Linus nu, en vecka som känns som minst en månad. Så jävla hemskt. Vill ligga och kramas, få en puss i nacken innan jag somnar, vakna och väcka dig trots ditt jävla morgon humör. Ja, just nu vill jag till och med lyssna på när du skriker alla svordomar du kan när du är arg som tex: "jävlafittkukhoracphelvetefitta...JÄVLA HORA...SHIT!!!"
Fan vad jag saknar dig och hur du är, och hur du får mig att må. Hur du kan få mig från ledsen till glad på några sekunder. Det känns helt sjukt att jag inte har tröttnat på dig, och inte du på mig? Det är det jag är mest rädd för, för att förlora dig, mitt liv. Men det känns faktiskt som om du aldrig kommer försvinna, det känns som du kommer vara min föralltid...och det är en underbar känsla. Jag säger som du sa för någon dag sen, jag är så jävla kär, förälskad och beroende av dig.

Jag älskar dig Linus Klasson


SCONES

En ganska lång skoldag men det känns helt sjukt bra nu när vi äntligen fått bra lärare som har koll på sakerna. Fast vissa lärare är saknade men dom är ändå ersatta med andra som är ungefär lika bra. Förra året var ju värdelöst, jag är helt lost när det gäller engelska, och samhälle...vad fan gör man på en samhällslektion liksom? Nej, men nu känns det riktigt grymt!

När jag kom hem bakade jag scones för jag var så jävla sugen på de, gott var det också. Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer.



REGNIG MÅNDAG

Ja nu har det faktiskt börjat regna, trots att det var jätte varmt och soligt tidigare idag. Idag skulle vi som sagt ha gått till halv fem men naturkunskapen blev inställd, super najs. Men stannade dock kvar på skolan längre än vad jag behövde eftersom att jag är så snäll och gjorde Jice sällskap när hon väntade på sin mamma. Nu tänkte jag visa en sånn där outfit bild, so here you go.


Baggy jeans fårn Bik Bok och t-shirt från Jc. (Förrästen så ser jag att mitt hår matchar tröjan för jävla bra...tur jag ska klippa mig och färga det snart)

LÅNG MÅNDAG

Kan någon svara på varför jag gick upp så jäkla tidigt när jag duschade och fixade mig på en timme? Nu är jag helt klar och jag börjar inte förräns om en timme, skit asså. Idag är min längsta skoldag också, jävla måndag

RASTLÖS UTE I TRÄDGÅRDEN






SÖNDAG

Ja, idag är det söndag då är det allstå måndag imorgon, vilket betyder att jag går till halv 5. Not nice. Idag regnar det som fan, så vad ska man göra idag förutom att kolla på tv? Vi ska i alla fall äta god mat idag, längtar som tusan. Har varit utan grillat kött och tzatsiki för länge nu!

SKÖÖÖÖN RÖST


Tjejen till vänster har förfan grym röst!

FINT ELLER FULT, I ALLA FALL ANNORLUNDA



Var så jäkla uttråkad och i min desperation efter att hitta på något att göra så började jag måla naglarna. (jag har upptäckt att jag har en viss talang för att måla utanför också..)

YESTERDAY

Nu kommer lite bilder från gårkvällen.














STRESSAD EN ANING

Igår var en ganska så kul kväll, förfesten var as kul men inne i malmö blev man ju förfan bara av med alla. Så jag och Jice tog tåget tillbaka till lilla Eslöv och satt och luffade tills dom andra kom tillbaka. Jag sov hos Jice och vi avslutade kvällen med vars en negerboll och coca, mycket bar slut om ni frågar mig.

Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig för vid två är det tänkt att vi ska vara hos min bror och hans flickvän för lite kalas. Bilder från gårkvällen kommer antagligen lite senare.

FÖRÄNDRING

JAG MÅSTE HA EN FÖRÄNDRING. Så antagligen blir det att jag kommer klippa mig så som på bilden, och bli ännu blondare, ser fram emot det! Vad tycker ni, ska jag, ska jag inte?


LÅTAR SOM HÖRS UR MINA HÖGTALARE


Do It - Lazee




Från och med Du - Oskar Linnros




Anna - Hello Saferide




Superman - Joe Brooks

19 AUGUSTI = FÖRSTA SKOLDAGEN

Igår fick jag fan panik när jag såg vårt schema, eftersom att det stod att vi slutade klockan 6 på tisdagar. Men som tur är hade det blivit något fel så nu är det senaste jag slutar halv 5, något bättre i alla fall.
Pluggandet började redan idag men vi fick dra hem tidigare eftersom det inte finns någon teckenspråkslärare än, men nästa vecka så skulle det vara fixat. Ser faktiskt fram emot det, något lite mer annorlunda från allt annat. När jag kom hem satte jag igång den älskade musiken direkt, tog lite sorbet glass som jag hittade i frysen och njöt.



Förrästen, ni har märkt att jag blivit duktigare med bilder? Det är för att jag äntligen fick en liten söt rosa digital kamera när jag fyllde år!

JAG ÄR INTE HEL UTAN DIG

Igår åkte jag hem från Linus. I förrigår grät jag så mycet att jag nästan kräkte. Igår grät Linus mer än vad jag någonsin sett honom gråta. Jag hatar detta. Men det har varit underbart att få vara med min älskling i mer än 2 månader. Nu kommer dock ett jobbigt halvår med väldigt lite lov. Men det löser sig, det gör det alltid!

Igår låg jag och kolla på dansfilmen och det fick mig i alla fall att le efter alla tårar. Mamma grät när hon mötte upp mig, Linus lillasyster grät när jag åkte...fan va mycket tårar det var igår. Hur som helst, jag somnade inte förräns vid halv fyra igår någonting. Jag låg som sagt och kolla på dansfilmen och efter det låg jag där helt ensam utan min Linus, utan någon som höll om mig, HEMSKT!

Idag har jag packat upp, gråtit lite till, lyssnat på hög musik för att få bort jobbiga tankar, tvättat lite kläder och fixat inför skolan som börjar imorron. Nu är nästa plan att hoppa in i duschen, jag är INTE fräsch.


PROMENAD

Igår var jag och Linus ute och gick en sväng, det blev lite bilder som jag tänkte visa. Vi gick högst upp på ett berg och hade fin fin utsikt, sen bara fotade vi lite för att ha något att göra.






Vi hann med att bli attackerade av flygmyror också...





SOLIG DAG

Det jobbiga med Linus rum är att på morgonen blir det typ 100 grader där inne för solen står på. Sjukt jobbigt och jag vaknar alltid jätte tidigt då. Men nu har jag i alla fall bestämt att vi ska dra och sola och bada idag för det är underbart väder. Jag som hade börjat tro att sommaren var slut? Men vilken tur att det inte var så för jag har börjat bli blek igen tycker jag...måste bli brunare till skolstarten!

För någon kväll sen blev jag och Linus rastlösa, ska visa lite bilder på hur det slutade.


Jag sminkade linus...


och han sminkade mig, snyggt!

WONDERFUL

Hade en riktigt bra kväll igår med Linus. Vi började alltså med Tacobar och sedan gick vi runder lite i stan i väntan på att bion skulle starta. Både jag och Linus är shoppingfreak och vi fick typ utrbrott när vi kollade in genom skyltfönsterna på alla snygga kläder. Så vi bestämde oss för att nästa gång jag ska till honom ska vi och shoppa just där! Hur som helst så började bion vid halv 9 och det var Eclipse vi skulle se, och vi älskade filmen. Den var ju sjukt bra, lätt bäst av de tre vi sett hittils! Efter bion gick vi till Mc Donalds för att ta en glass och sitta och snacka lite innan vi tog tåg och buss hem. Tackar min älskling för att han är så bra.


Tacobar


När vi var ute och dregglade över kläder. Detta var så mycket finare i verkligheten, när man såg globen där borta, den ser man ju knappt på bilden.


Efter bion gjorde vi ett försök till en gullig bild, men det gick dock inte så bra.


Sen hände något med mitt öga? Vet inte vad men jag hade ju ögoninflamation för ett tag sen men det verkar inte vara det denna gången. Började fundera och jag kanske behöver glasögon igen? För igår satt jag bara framför teven, datorn och filmduken, så ögonen kanske blev överansträngda? För min brors ögon brukar bli såhär när de är överansträngda. Sen hade jag en jäkla huvudvärk också vilket jag börjar få allt oftare. Får snacka med mamma om vad hon tror det kan vara.

JAG DÖR TUSEN GÅNGER OM



Säger som Andreas i idol juryn sa till Erik, jag hade gett min ena arm för o få hans röst, BRNUO MARS!

JAG SKA ALLTID VARA DIN

För några dagar sedan kom den första paniken. Det är en så otroligt jobbig känsla som kommer när man tänker på att vi bara har en vecka och några dagar kvar tillsammans. Fast imorgon är det bara en vecka kvar. Jag vill verkligen inte lämna min älskling, jag tror inte någon förstår som inte har eller har haft ett distansförhållande. Det är så jävla jobbigt, bara man tänker tanken på att man ska lämna varandra så kommer tårarna. Och dom går inte att stoppa. När du säger att du får ont i magen när du bara ska till träningen så gör du mig glad men ändå inte. Fatta hur det kommer kännas nästa tisdag då? Efter nästan 3 månader tillsammans, både dag och natt så måste vi helt plötsligt vara 70 mil ifrån varandra. Fan jag vill inte!! Men jag måste, skolan väntar. Men den här sista veckan ska bli den bästa på hela lovet. Vi börjar imorgon med att gå på bio och äta på taco bar. Allt är så underbart när jag är med min Linus. Och jag älskar honom mer än allt.




RSS 2.0