JULAFTON











Fick sjukt bra julklappar. Iphone, pengar, presentkort, biopresentkort, väska, nagellack och massa fin fina saker. Så himla nöjd. Har varit och shoppat också. Men eftersom jag är med Linus så orkar jag inte fota och lägga in, men någon gång i framtiden lär det väl komma outfits bilder, så ni får se då!

<3

Tänkte bara meddela att uppdateringen kommer suga under lovet som ni redan märkt. Jag är med min älskling och vi har shoppat, umgåts med folk och spelat monopol och kort. Vi ska shoppa lite till, gå på bio osv. Fick extremt bra julklappar av alla och jag är så satans nöjd. Nu ska jag och Linus ut med hundarna sen vidare till Marieholm för att träffa Timmy och Oskar.

JULAFTON

Idag är det julafton och jag sitter i en stor t-shirt och tights. Varför ska man vara så himla finklädd när man endast ska mysa med sin släkt, dom har ju sett mig tusen gånger. Nej jag vill ha det bekvämt, orkar verkligen inte ha obekväma fin-kläder idag.
Ska snart käka frukost, sen sminka mig och packa lite. Vid halv tolv åker vi till mormor och morfar för att fira jul. Kommer hem antingen imorgon natt eller i övermorgon, beror på hur sent Linus tåg kommer vara.

GOD JUL!


Bild sen julafton förra året.

LYCKORUS

Linus har packat nu, och jag har påmint honom typ hela veckan att packa ner mina julklappar, det är ju de viktigaste? Så dom packade han ner först. Har världens lyckorus, julafton imorron och på lördag får jag äntligen kramas med min älskling efter mer än sju veckor. Shit vad jag har saknat honom!

STÄDNING

Har städat och dammat hela mitt rum nu. Håller på att tvätta alla kläder också. Gör alltid det när Linus ska komma, men sen kommer han och gör så det ser ut som ett helvete igen, haha faktiskt sant. Han sprider ut sina kläder ÖVERALLT! Hoppas hoppas han kommer, det är ju värsta snökaoset nu. Men ja, det ska nog gå. Jag har någon slags känsla av att han kommer komma faktiskt.
Ska snart duscha och sen har jag inget att göra resten av dagen eller jo tvätta kläder, men man måste ju vänta hela tiden på maskinen, så jäkla drygt. Men dunkar musik och längtar tills imorron. Har förresten redan fått en "julklapp", ett julkort med 200kr av min mammas gudföräldrar, NAJS!

SNAGGAT OCH CHILLAT

Sjukt trött idag. Sov nyss en timme och det behövde jag verkligen. Har varit och klippt till snagget idag och även färgat det och utväxten. Sen har jag bara tagit det riktigt lugnt. Är så orolig att inte Linus och Oskar kommer kunna komma hit. Det har varit kaos på centralen i stockholm idag, massor av tåg har varit inställda och vissa typ 4 timmar sena. Skit också, Linus måste komma annars kommer jag gråta resten av jullovet.

SKIT OCKSÅ

Vet ni hur hemskt det är att börja må dåligt över att  jag ska lämna linus den 9 januari redan innan han ens kommit hit? Just nu känns det så jävla piss. Jag vill kunna vara med honom varje dag. Detta lovet ska jag krama sönder honom och njuta av att han är min mer än någonsin.


FIKA OCH KORT

NU HAR JAG JULLOV. Det är så sjukt skönt. Har dels haft en sjukt bra dag. När vi slutade skolan vid halv elva drog jag, Jice, Sofie och Mathilda till grappa och käkade. Sjukt gott. Sen stack vi vidare hem till mig och där blev det kortspel och en jävla massa snack. Sånt behövs ibland asså.
Halv elva ikväll ska vi dra till nightcup mest för att hitta på något, sen stannar vi väl där så länge det är kul.




ENDAST EN DAG KVAR

Fast ska bara vara i skolan en timme imorron. Sen blir det att käka på grappa med, Jice, Mathilda och Sofie. Ska snart hoppa in i duschen, måste tvätta min piercing osv...den har börjat svida nu och det har blivit rött runt om. Men det är väl för det läker får vi hoppas. Sen ska jag göra äggmackor och bara njuta av att inte känna några måsten utan att jag bara kan njuta av livet!


LOV OM TVÅ DAGAR

Fast det känns som jag redan har lov. Gjorde klart naturkunskapsarbetet igår så nu har jag ingenting kvar jag måste göra, ni förstår inte så skönt det är! Har fan pluggat någonting varendaste dag sen skolan började efter sommarlovet känns det som, inte ens på helgerna har man fått vila. Men nu, nu jävla ska jag njuta och det började jag med igår.

Förresten inatt så hade jag handen på magen så sen i sömnen så drog jag den ner över piercingen och liksom drog i hela, fyfan vad ont det gjorde. Så nu är det lite rosa runt om, men det är nog ingen fara för har inte så särskillt ont längre, ska snart ta en dusch och tvätta den igen så det blir säkert kanon.

BÄTTRE BILDER





Inatt trodde jag att jag drömt att jag gjort navelpiercingen för jag har inte ett dugg ont och känner inte den alls. Men det kommer väl om en vecka som hon sa.

MELINDA




ETT OCH ETT HALVT ÅR, 18 MÅNADER

Idag har jag och Linus varit tillsammans i ett och ett halvt år. Förstår ni hur sjukt det känns? Allt har gått så himla fort. Men allt är så underbart, jag är så lycklig. Och han finns alltid där för mig, känner mig så trygg med att ha någon som jag vet alltid lyssnar. Han är en ängel min Linus. Och han ska fan alltid vara min varken han vill eller ej, haha. Nej men seriöst. Vill aldrg vara utan honom, han är en del av mig nu! Älskar dig Linus!






Du är så fin min älskling.

I MADE IT

Sitter just nu här med en nypiercad navel. Jag ska erkänna att jag var nervös, men det var inte alls så farligt som jag trodde. Det stack till eller sved till lite, vet inte hur jag ska förklara. Värst var nog dock när den var gjord och hon skulle skruva på kulan. Men det är inte värre än att ta hål i öronen!
Är helt slut för vi hade dansdag i skolan och sen stack jag till Malmö med mamma direkt. Fan vad fint där blivit på stationen asså. I Malmö träffade vi upp mormor för hon ville vara med när jag piercade mig för det är nog enda gången hon kommer få uppleva något sånt. Sen åkte vi hem till mormor och morfar och åt en supergod middag.

Juste jag är så glaaad. Vet redan vad jag ska få av mormor i julklapp! Hon köpte två julklappar idag när jag var med så nu bara längtar jag ihjäl mig tills på fredag, för på fredag är det julafton, HUR SJUKT? Hon har i alla fall köpt en lila pumaväska till mig och ett par knallrosa fjäderörhänge, juste och britneys spears parfymen. GE MIG NUUU!


Fin fint med rosa/lila bling, valde mellan denna och blå. Men piercaren tyckte denna så det fick bli så, man bytar ju ändå efter ett tag.


Köpte mascara och eyliner också. Det behövdes verkligen, har haft min förra eyliner sen i typ åttan hahah, fan va länge den hållt. Hoppas mascaran är bra, någon som vet?

PS

Min kusin fixade photoshop till mig när hon var här i helgen. Så nu har jag suttit och lekt i det lite. Inget seriöst och massa saker är överdrivna som sånn där len babyhud och sånt ni vet, men jag vill bara komma igång och lära mig olika saker.


Vet inte ens vad jag gjorde här


Rosa läppar och len hud


Gjorde mig själv brunare, var verkligen likblek på bilden kan visa:


Som ni ser här då...innan jag fixat något


Gjorde så bilden ser "gammal" ut


Sen blev Linus öga turkost


HEH

Påstod att jag var "back" igår. Men jag tror jag återkommer när något kul händer i mitt liv istället, typ på fredag.

I'M BACK

Kan man väl säga, för har inte skrivit på två dagar nu. Men har haft fullt upp med att mysa med min kusin och dansa röven av mig på jägers. Vi hade skit kul där men sen så finns det ju alltid vissa idiotet, men sånt får man ta. Idag mår jag verkligen INTE bra. Mitt huvud gör ont och jag mår illa. Varför brukar man förresten säga att man mår som man förjtänar? Vafan, jag tycker inte man förtjänar att må dåligt för man haft lite kul.
Nu måste jag plugga för har prov imorgon och på fredag. Kul vecka detta blir...Fast på fredag piercar jag naveln, kommer nerva sönder.

JAY SMITH!

OMG!!! Jag och Emma sitter här och lyssnar på Jay om och om igen. Vi blir lika chockade varje gång vi hör my NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAME! Asså hur fan kan man hålla en ton så länge. SÅ JÄVLA BRA!


RÄKNAR MATTE (VÄNTAR PÅ EMMA)

Ska räkna matte nu...så jag har alltså inte börjat än. Sitter mest o väntar på min kusin, men hon kommer inte förrän vid tre, så jag ska faktiskt plugga nu så jag slipper de sen i helgen!
Idag ska vi hejja på Jay i idol!!!

MA CHÉRIE



Spotify: DJ Antoine – Ma Chérie - Feat. The Beat Shakers, Remady Radio Edit

SKOLA - DANS

Skolan idag gick fort och det känns så jäkla skönt att ena grupparbetet är klart. När jag kom hem blev jag plötsligt sådär sjukt hungrig att jag skakade, mådde illa och det kändes typ som jag skulle ramla ihop. Så jag pregade i mig pepparkakor och nu har jag en fiskgratäng i ugnen. Har satt igång lite tvätt och nu försöker jag plugga lite smått på samhälle. Tio över sju börjar sista danslektionen för denna terminen, skit tråkigt men samtidigt skönt för jag behöver verkligen bara vara hemma och slappna av nu!

TJINGELING

Kom nyss hem från en kort skoldag, samhälle och idrott. Käkade nyss en klementin men är fortfarande skit hungrig så borde äta något. Ska packa till jobbet nu och sen ska jag börja plugga lite smått till samhällsprovet så att jag slipper plugga så mycket på det i helgen, för då kommer min kusin!


Sommaren 2009, shit vad jag har förändrats?

STRESS OCH PRESS

Jag orkar fan inte mer. Skolan tar kål på en? Två grupparbeten, ett eget arbete, två prov nästa vecka, en engelsk bok som ska vara utläst på måndag vilket jag redan är klar med tack och lov, sen har vi börjat läsa en bok på svenskan. OCH FAN? Tror lärarna inte man har något annat att göra än att sitta med böckerna eller?
Nu tänker ni säkert men plugga in så mycket då? Men jag måste de för annars känner jag inte att jag gjort mitt bästa och då blir jag inte nöjd.

Nu ska jag sluta klaga och sätta mig och skriva på det där naturkunskapsarbetet så man kommer någon stans. Det är världens tråkigaste arbete så tar lite varje dag. Sen ska jag äta mat och efter det blir det nog att klä granen med mamma. Hon är knäpp som ska sätta upp den redan nu...men vafan, det är ju mysigt.

JAG IDAG


Såhär har jag gått runt idag. Har förälskat mig i stora bekväma t-shirtar, så fler sånna får mer än gärna ta plats i min garderob.

SLÖ DAG

Sen jag kom hem från skolan har jag bara suttit här på min röv o glott på denna jädrans skärmen. Snart förflyttar jag mig till sängen och kollar på paradise hotel. Någon som vet om det är sista veckan? Om det är det blir jag ledsen. Det slog mig nyss att jag har varit tillsamman med Linus sen jag var 15 år, det låter liksom AS länge? Men det är ju snart ett och ett halvt år sen, så det är ju en tid, en underbar tid.




Två bilder sen den 15 juni 2009. Dagen jag kom till Linus efter att vi inte hade träffats på ett halvår. Kan säga att det var total jävla lycka och sånna fjärilar jag hade i magen den dagen har jag aldrig haft innan och kommer nog aldrig ha igen. Två dagar senare blev vi tillsammans och jag är världens lyckligaste för det!

LEK I SNÖN

Min pappas bror och hans familj sov över så idag blev det lite lek i snön och mys.












JULMYS MED SLÄKTEN

Igår kom som sagt alla släktingar på pappas sida. Det var jätte mysigt och jag åt så jävla mycket godis, men fasiken vad gott. Tänkte bjuda på lite bilder sen gårdagen.



















HAHAHHA

Asså vi har en sånn meddelande sak på facebook där alla vi e 12-feet snackar. Mathilda ville vara snäll och få oss att komma igång lite...




GÄSTER IDAG

Ingen bloggning igår för att jag inte pallade helt enkelt. Kollade idol och blev så jävla besviken när olle åkte ut!!!
Idag kommer hela min släkt på pappas sida, dvs massa kusiner, så jävla mysigt. Vi ska käka massa julgodis och sen sover några av dom här. Så nu ska jag städa undan lite här och kanske hjälpa mamma och pappa dammsuga.


PULKA ÅKNING

Hade en lektion klockan åtta imorse. Sen blev det pulka åkning...eller jag plast åkning. Men fan va kul det var! Mina skor är dock genomsura nu, men det torkar ju. Vi fick i alla fall sluta tidigare för teckenspråket var intställt. Imorron ska vi bara skriva en argumenterande text sen får vi sluta. HUR SKÖNT?


Bild sen förra året.

FEBER

Hade lite feber när jag vaknade så det var ju tur att jag hade bestämt mig för att stanna hemma idag. Har en sånn sjuk huvudvärk, har nog för mycket snor i hjärnan haha. Ska lägga mig i sängen och läsa lite nu, känner att jag borde göra det eftersom att jag ska ha läst ut den boken om 2 veckor och jag har ca 200 sidor kvar.

RSS 2.0