PLUGG

Det var kul att dansa idag men blev inte riktigt som vi tänkt oss. Eftersom alla bra Michael Jackson låtarna var upptagna så sket vi på han helt enkelt. För verkligen alla andra låtar lät lika dant och vara riiiktigt enformiga och tråkiga. Vi valde istället att dansa till den här:


Vi filmade de lilla vi orkade och hann komma på, men vill faktiskt inte visa er det riktigt än. Ni får helt enkelt vänta tills vi kommit en bit längre på den.

Nu ska jag ta och räkna lite matte och kanske göra lite ULS om jag orkar. Missade ju lite den fredagen jag åkte till Linus, så de får jag helt enkelt ta igen.

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Och de ska jag göra idag. Jag ska dansa med mina girls idag, WOHO. Vi ska göra en dans till en av Michael Jacksons låtar till dansföreställningen i Maj. Detta ska bli kul kan jag lova, och jag hoppas denna dansen blir lika lyckad som den förra.
Så idag ska min räser cykel få en spark i baken och köras igång igen för jag tänker inte gå till folkhögskolan inte! Jag och Mathilda ska in om vår danslärare vid halv tre och hämta nyckeln, SEN KÖR VI!





SAKNAD

Jag saknar Norrevång. Jag saknar min gamla klass. Jag saknar mina gamla vänner. Jag saknar tiden i sjuan. Jag saknar gemensamheten. Jag saknar glädjen. Just nu är det bara Linus som får mig lycklig, alla andra har försvunnit. Hade jag fått hade jag flyttat till Linus NU, för allt här hemma har förändrats och blivit så jävla grått.




I skolan för två år sen, jag skratta och log varje dag där. Jag gillar inte äckel Berga!

MEN NEJ!

VAR FÖRSVANN LOVESTONED, DOM ÄR JU SÅ JÄVLA SKÖNA!

Gick in på youtube för att lyssa på Anna Bergendahl och började klicka runder. Till sist sökte jag då på Lovestoned och fann denna härliga låten som gör att man får en enorm längtan efter sommaren.


VAD HÄNDER?

Ja, vad ska alla hitta på denna lördag? Jag ska bara ligga hemma, och ikväll ska jag äta räkor och vitlöksbröd samtidigt som jag kollar på melodifestivalen. Sen tänkte jag avsluta det hela med naturgodis, HUR GOTT? Och hur skönt är det inte när det är mamma och pappa som betalat allt. ;)

Tänkte gratta Elin också, så GRATTIS! :D

MELODIFESTIVALEN

Kan ju säga att den nya arenan i Malmö är STOR. Hade aldrig någonsin satt mig längst up,p det kan jag lova, såg verkligen ut som alla skulle ramla ner så brant det var.
Kvällen var kul med ballonger och musik. Ska bli kul att se de imorgon på tv igen faktiskt. Dock var inte Sibel, Pernilla Wahlgren eller Peter Jöbacks låtar några höjdare utan Anna Bergendahl, någon grupp med två tjejer och två killar, och Neo eller vad han hette...dom var där emot bra!
Är riktigt trött nu så ska sova. Ser fram emot en riktigt slapp dag imorgon.

FIX TAJM

Ja nu måste jag verkligen hoppa in i duschen och börja fixa till mig inför genrepet för melodifestialen. Det var därför jag var tvungen att åka hem från Linus redan igår. Om jag ska vara ärlig så hade jag hellre stannat hos Linus än att se på genrepet. Vill vara hos han och mysa. Detta gulliga sms fanns i min inkorg imorse när jag vaknade:

Fan, när jag kommer hem kommer inte du ligga där i min säng och vänta på att bli pussad och kramad, kommer få sitta helt ensam. Kommer inte kunna känna din närhet bara doften av dig på mina kuddar och täcke. Klarar knappt av att se på det där du har för att få en mjukare hy, fan vad jag saknar dig <33333333

Linus är världens underbaraste pojkvän och hans fina ord gör mig så jäkla lycklig. Och hur charmigt är det inte när han kallar bodylotion för "det där du har för att få en mjukare hy". Ohh vad jag saknar honom redan!

JAG ÄR HEMMA...

Det har varit en sjukt jobbig dag. Vill inte ens tänka på det. Tårar har fällts och jag har suttit på ett tåg i flera timmar. Klockan är nu tre på natten så snacka om att jag är trött, kom nog hem för bara en halvtimme sen.

Blev ingen uppdatering igår men det gjorde jag rätt i eftersom det var min och Linus sista hela dag tillsammans. Vi hade världens mysigaste kväll med mycket snack och han fick mig att känna mig älskad som aldrig förr. Ingen människa har någonsin känts så äkta som Linus gör. Han är verkligen en ängel.

Fick äntligen träffa Linus systerson igår också, han är bara några månader gammal. Och helt seriöst så har jag aldrig sett en sötare bebis. Han har världens finaste ögon med världens längsta ögonfransar och när han skrattar vill jag bara äta upp honom...AHH.

Nej nu ska jag verkligen ta och sova, GRYMT TRÖTT!

FINFINA BILDER

Blev en mysig kväll igår. Först käkade vi pizza sen följde jag med Linus lillasyster till stan för att kolla på en kaninbur, dock visade det sig att den inte fanns..haha. Men vi sprang en sväng inne på Lindex och fy bubblan va snygga saker dom fått in då? Sen när fick Lindex så satans snygga kläder?
När vi kom hem igen tog jag och Linus ett varmt bad, snacka om skönt efter man varit ute i tusen minusgrader. Sen bara mös vi och käkade godis som Linus mamma köpte till oss söt som hon är. Juste, hjälpte Linnea lite med matte också, hon höll på att lära sig den digitala klockan. Att det kan vara så himla knepigt att förstå.
Vi tog några bilder också. Jag ser ut som ett monster, osminkad och halvblött hår men vafan, vem bryr sig egentligen?










YESTERDAY

Igår på Linus och Oskars födelsedag var vi bara hemma och firade dom med massa gott. Blev inte så mycket foto men jag tog två bilder på allt gott, jag måste ju fresta er ;)


Jag, Linus och Linnea är väl ändå grymma på att baka semlor? SJUKT GODA!




Just nu är Linus i skolan och jag sitter i sängen med datorn och kollar lite halvt på något tråkigt tv program. Ska nog fortsätta läsa i boken som Linus lillasyster lånade ut till mig, "Pojken som kallades det".

BE MINE

Denna kan bara älskas!


GRATTIS LINUS OCH OSKAR

Ja, för er som inte vet så är min fina pojkvän tvilling. Och idag är det deras dag, så tänkte att jag firar det med lite bilder på dom. ;)


Linus -  Oskar


Linus - Oskar


Oskar - Linus

Det var dom bilderna jag hade på datan. Tycker ni dom är lika då? Jag tyckte, fast inte så mycket nu längre.

Linus, jag älskar dig mer än allt och jag vill vara med dig föralltid.

BLIR EN MYSDAG

Älskling är och duschar nu och sen ska jag också ta mig en skön dusch. Sen ska vi antagligen bara fortsätta mysa hela dagen. Har hunnit baka en kladdkaka med Linus lillasyster också, inte så jätte lyckad eftersom vi bakade den med någon konstig oboy haha, men ändå rätt god faktiskt.
Jag och Linus har också haft värsta brottningsmatchen idag. Sånt där brukar sluta med att jag får fläskläpp eller Linus näseblod, men idag klarade vi oss utan de. Haha, vi blir helt galna och båda två är så jävla envisa så vi vägrar ge upp. Lite surt att jag är mycket svagare än honom bara. :(

GONATT

Ska lägga mig och sova så gott med min älskling som redan ligger och sover här bredvid mig. Älskar att känna hans armar runt mig, ÄNTLIGEN! Har varit en bra dag. Vi plumsade ut i ca 3dm snö med våra converse och drog till ett shopping center med Oskar, Sanna och Jocke och Angelina. Kul att hitta på något ju. När vi kom hem spelade killarna lite poker och sen kollade vi på lite film. Nu är vi något trötta, vilket jag har rätt till att vara. Vaknade förfan vid åtta imorse, så nu ska jag sova riktigt gott!

HOS BABY

Blev ingen lång kväll för mig och älskling igår. När vi väl kom hem käkade vi tacos, riktigt gott! Sen la vi oss i sängen och kollade på ishockey men det slutade med att vi somnade. Vi båda var grymt trötta så det var lika bra. Vaknade dock lite senare på natten av att Oskar kom in och skulle hälsa, de var ju snällt bara att jag hade jävligt svårt för att somna om senare.
Linus ligger och sover fortfarande och jag läser bloggar för fullt. Längtar tills på måndag så jag kan ge Linus hans presenter, ska bli kuuul! Nej nu har jag inte orken till att skriva mer, de andra bloggarna lockar för mycket.

GOODBYE MY LOVERS

Ja det var egentligen bara det jag hade att säga. Åker snart till dansen och sen blir de hem och duscha snabbt innan det är dags för lite sömn, så blir nog inte fler inlägg förräns jag sitter hemma hos Linus. Kommer inte hinna uppdatera imorron innan jag åker liksom. Höhö känns skönt att det är sååå nära nu! Att få mysa med Linus alltså. ;)

Bjuder på en härligt låt i alla fall!

packning!

Jag är grymt trött och hade helst bara lagt mig i soffan för att sova en stund. Men nu måste jag ta tag i packningen, alltid lika svårt för jag vet inte vad jag ska packa. Men sätter på lite bra musik så blir allt roligare, dels är jag ändå glad, för imorgon får jag ju träffa min älskling.
Har köpt ett par nya tights nu också så nu slipper jag gå och ha hål i rumpan, hehe. Skolkatalogen blev köpt idag också, så jag och Linnea har haft jävligt kul med den idag! Nej här kan jag inte sitta, måste göra de som behövs nu, för ikväll blir de dans så jag har inte allt för mycket tid.

det okända

FYFAN, asså jag är en sånn som tror stenhårt på andar coh spöken och hit o dit. De bara måste finnas för de finns inga förklaringar på allt som sker. Och folk som då "pratar" med spöken, ofta dom skulle stå och hitta på allt?
Såg i alla fall nyss Det okända, och jag höll helt ärligt på att skita ner mig. Det var ett extremt sjukt fall denna gången då de var typ as många själar som fanns där. Osså var de en man som var skit arg som va där. De va typ ett mentalsjukhus för länge sen så de var massor av sånna sjuklingar kvar. Nej fyfan, fortsättningen kommer nästa vecka på TV4+ så jag måste tvinga Linus att se på de med mig för vågar verkligen inte kolla själv!

Förrästen så har jag klippt mig så nu känns håret lent och fint, men alldeles för kort! :(

ÅTTA

NI MÅSTE HÅLLA MED OM ATT HAN ÄR SÅ JÄÄÄVLA SNYGG!



Jag kan bara säga att jag älskar dig mer än något annat. Du gör mig till den lyckligaste i världen, och jag är så glad för att du är min! Linus i mitt hjärta.

klippdax

Ska dra till mammas salong om ungefär en halvtimme och klippa topparna. Annars blir de inte så mycket annat gjort idag. Ska nog ställa mig och skala lite potatis nu, känns som jag gör de väldigt ofta numera..men de är väl snällt och hjälpa till.
Vet ni vad jag märkte när jag kom hem från skolan, att jag hade hål i mina svarta tights som jag haft på mig hela dagen i skolan. Och det var inte bara ett utan två hål, PÅ RUMPAN! Så imorron måste jag en snabb sväng inom lindex och köpa ett par nya tights, för de är något jag bara måååste ha.
Sista dagen för mig i skolan imorron och det känns underbart att man ska få ha lite lov och kunna sova länge. Men på måndag blir det där emot inte någon sovmorgon för mig eftersom Linus går i skolan nästa vecka också, och på måndag fyller han år, så måste upp tidigt och ge honom hans presenter. Ahh spänd på och se om han blir glad, alltid kul ju!

utvecklingssamtal...

...och utvecklingssamtal? Tyckte mest att vi snackade om Titanic och att hon slarvade runt med sina papper. Min lärare då.., jag tror hon börjar bli för gammal för att ha de yrket. Visst är hon snäll och gullig, men hålla i ordentliga lektioner är hon inte så bra på. Hon sa i alla fall att jag har chans till MVG och de känns ju skönt. Jag har egentligen jävligt svårt för engelska, men jag tror hon vill ge mig MVG på grund av att jag är en av få i klassen som brukar skörpa mig och göra vad man ska.
Nej nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv med mamma. Ha en mysig kväll och sov gott!

IF I WAS A RICH GIRL, NANANANA





BLOGGKLÖDD?

Bloggen klöddade både igårkväll och imorse. Sjukt störigt faktiskt. Som jag sa igår så sov Linus när jag ringde, så istället för att snacka med honom la jag och vred på mig och tänkte i typ 2 timmar. Menmen, till sist somnade jag ju i alla fall. Känns riktigt skönt att jag bara ska gå i skolan två dagar till sen åker jag till Linus och har LOV! Måste ut med hundarna en sväng i de härliga slasket nu. Sen vid halv åtta blir de utvecklingssamtal eller vad jag ska kalla de. Tror nog jag hinner sova en liten stund innan de, love it!
Har anmält mig till veckans blogg här, skriver som Nathalie...gör det ni också. ;)

svettigt va de!

Asså ni förstår inte va svettig och varm jag blev på dansen idag, en riktig jävla lök HAHA. De va sjukt roligt och jag har lovat mig själv att inte göra ett uppehåll med housen igen för de är det roligaste jag vet!
Har som tur är duschat nu och smörjt in mig med min älskade bodylotion. Ska väl snart ta och slå en pling till Linus, men jag har en känsla av att han sover och därför inte kommer svara. Förrästen börjar jag få riktig panik. Jag vill börja rör på mig mer än att bara dansa två gånger i veckan. Jag och Hiba var ute och joggade förra året och när snön har försvunnit ska vi köra igång igen. Men nu då, fram till dess, vad fasiken kan man hitta på, TIPS? Jag vill inte sitta hemma och känna mig som en soffpotatis och prega i mig godis mer...även om de är riktigt skönt och gott, hehe.

Nej men sov gott allihopa för de hoppas jag att jag gör och att jag slipper mardrömmar. Ni kan få lyssna på en skön låt också förrästen!


trötter

Sjukt trött ska jag säga, så jag somnade en stund i soffan efter att ha snackat med Linus och kollat på ett hemskt prgram om läkare i Haiti. Fyfaaan va folket i Haiti är skadade, man mådde ju för fan illa av att se de där.
Har käkat nudlar och en banan också så nu är jag redo för lite dans!

Tror jag lagt upp denna låten innan, men bara för jag lyssnar på den just nu och för att den får mig att rysa får ni höra på den igen!

igång igen

Måndag igen vilket inte betyder skola för min del, men jag brukar ofta hålla på här hemma och pyssla. Så nu har jag satt igång en maskin tvätt för måste ha rena kläder att ta med till älsklingen på fredag. Var även en snäll flicka och tömde diskmaskinen till mamma.
Drömde hemska drömmar inatt, kan man inte bara vara utan dom? Jag drömmer sånt FÖR ofta! Nu ska jag i alla fall ta och bädda sängen och kanske fixa till mig lite smått för ikväll blir det dans.
På onsdag ska jag klippa mig förrästen, bara topparna. Kanske fixar luggen till snelugg också. Hatar att klippa mig för vill ha långt hår. Men om jag inte klipper mig så blir de ännu mer slitet och alltså ännu mer som min mamma kommer klippa av. Så bäst och göra som hon säger och klippa mig oftare...

ONE YEAR




Minns de som igår. För exakt ett år sen gjorde älskling denna fina bild till mig. Hur sött är inte de när man vet att man inte kan träffas men älskar varandra för mycket för att ge upp. Vi var ingenting till varandra men ändå så otroligt mycket. Linus du är hela mitt hjärta och jag är världens lyckligaste som har dig!

DET NYA I BILD


Min söta lampa. Haha, visste inte om jag gillade den eller inte från början...den är lite ful-söt. Men mamma tyckte jag skulle ha den, så okej, varför inte? Den är mycket större än vad man uppfattar den som på bilden kan jag lova!


Okej, jag förstår er om ni inte fattar det fina med detta. Synd att jag inte tog en "före-bild" också. Allt de som finns i två stora lådor under sängen nu låg i pappkassar i en sjö av damm. Så detta är fint om man jämför med de andra. Men sen har de ju sin anledning till att vara under sängen, som ni kanske förstår?

GREAT DAY

Har varit en underbar dag! Förutom att jag fick gå upp tidigt kanske..men de var de värt. För på IKEA fick jag mina efterlängtade vaniljljus och förvaringslådor. Jag fick även en lila fin lampa som jag har i mitt fönster nu. Efter IKEA besöket åkte vi då till mormor och morfar för att käka en mumsig söndags middag och såklart lite efterrätt. Så min alla hjärtans dag blev inte så dålig trots att jag inte fick tillbringa den med min älskling som jag verkligen önskar att jag hade kunnat. Ringde nyss till han, så svarar hans lillsyster. Världens sötaste flicka, och hon tjatade om att hon ville ha kaniner som fanns på blocket för 60kr. Haha. När jag sa att jag jag kommer på fredag kom ett jubel och, "jag längtar efter dig Melinda"...Ahh JAG LÄNGTAR OCKSÅ! Men mest efter min älskade Linus!

Har fått med mig kameran hem nu som min  bror snällt lämnade tillbaka, så jag kan väl fota min nya lampa och visa så snyggt det är under min säng nu. Ett tips...dammsuga ordentligt under sängen OFTA så slipper ni ha kli i näsan när ni väl ska dit o rota!

IKEA

Färdig och dra till IKEA med mamma, pappa, bror och hans flickvän. Blir nog att köpa några förvarings lådor som jag kan ha under sängen. För just nu är där massa saker i pappakassar, haha, man tager vad man haver. Tror också vi köper hem några vanlijljus om jag har tur.
När vi är klara där drar vi hem till mormor och morfar för att käka middag. Min andra bror och min morbror kommer också dit, ska bli gott och mysigt. Hoppas på att min bror tar med kameran till mormor! Då kanske de kommer fler bilder på bloggen, fast hoppas inte för mycket. För jag tycker de är rätt klumpigt med den där systemkameran och sen måste jag först lägga in bilderna på en annan data och sen skicka över dom via msn.

Ajja, vi åker om tio minuter. Ha en fin alla hjärtans dag förrästen. ;)

HUR SKÖN?


DANCEPICS


Har fått en massa bilder sen jag och tjejerna dansade i Marieholm, så nu får ni ta en liten titt på dom tycker jag.

















CIMON ÄR FRÄCKAST



Hur glad blir man inte av detta då? Asså jag kan kolla om o om igen, och varje gång kommer samma feta leende. HAHA, han är så jävla charmig!

hemma igen

Är hemma nu igen efter en mysig och kul kväll hos Jice. Riktigt kul var det att spela wii, och jag sög inte lika mycket som jag trodde som tur var. Har precis tvättat av mig en ansiktsmask som jag satte på, skönt var de för de va längesen jag hade ansiktsmask.
Idag vet jag inte vad som händer. Kommer antagligen bara sitta hemma och mysa med musik och tv, blir att se melodifestivalen ikväll såklart! Ska nog ta o klippa ner mina naglar också. Är så trött på att dom knäcks och gör så att jag fastnar överallt. Så nu får dom bli korta och rosa ett tag!
Förrästen mina läppar är torra som fan, något bra tips kanske?

chilledill

Sitter med Jice och lyssnar på musik och snackar skit. Vi har pregat i oss en massa tacos och choklad, min mage känns något svullen..haha. Vi tänkte spela lite wii nu, wohuu. Undra hur de kommer gå för mig, låt oss se. ;)

taco och wii

Fick ett bra VG på matteprovet, eller mattediagnos var det faktiskt. Nöjd blev jag i alla fall!
Idag måste jag ta tag i röran på mitt rum för såhär kan de inte se ut. Så de blir lite städning nu. Ikväll drar jag mig till Jice för att käka taco och spela wii. Sover där inatt också, ingen aning om jag tar med datan eller inte, vi får väl se. Gott och kul lär de ju bli i alla fall. ;)


dance your ass of

HAHA OKEJ! Nu får ni två videosar på lite dans.

Den första här är inte så gammal, bara ett år eller kanske ett och ett halvt år gammal? Vi dansar till "just give me the light" och det är på ragga lektionen. Jag står längst fram i helsvart med lita rosa på tröjan.



Och här, den andra. FLEERA ÅR SEN. Ingen aning om hur många, eller kanske 3-4-5 år gammal! Vi övar inför en dansuppvisning och jag kommer ihåg hur jäkla kul vi tyckte denna dansen var, haha ohyeah. Än idag så dansar vi denna dansen så fort låten spelas. Jag står längst fram i grå byxor och svart tröja med vitt tryck, men går bak senare så då ser man inte mig. MEN EYYY MISS FATTYYY!

klädbomb

De hänger kläder på dörren, på garderobens utsida, över stolar och de ligger på bord. Jag måste städa undan och lägga in den rena tvätten i garderoben. Men jag orkar inte idag, jag tar de imorgon..kanske.
Annars sitter jag här rätt nöjd, har precis varit ute med hundarna så nu har jag den biten avklarad. Tänker verkligen ta mig an dom där jäkla fågorna nu, men jag tvekar på att jag gör klart de.

Hade en riktigt jobbig idrott idag, alla kämpade som djur och la på golvet så trötta vi var tillslut. Som tur var körde vi lite avslappning som avslutning, gött. Ikväll ska jag kötta på dansen också. Förrästen kan jag ju bjuda på någon gammal dansvideo här i bloggen. Ni får vara beredda på att dom är flera år gamla och jag ser ut som skit och ser riktigt stor ut, HAHA.
Men de tar vi senare idag, nu blir de plugg!

det ena leder till det andra

Alltid lika dant, så fort jag sätter på en film så somnar jag. Okej inte för jag har så mycket emot det, för de är riktigt skönt att sova en stund på dagen. Förrästen så skrev jag nyss ett inlägg men när jag klickade på publicera så loggades jag ut, KUL JU.
Har i alla fall varit en riktigt slapp dag och jag bara njuter av att dagarna flyger iväg. Redan nästa fredag åker jag till Linus, och fyfaaan vad vi ska mysa!
Just nu sitter jag med såndära bubbelplast och smäller med, älskar de ljudet, har gjort de sen jag var liten, haha.

Tänkte lägga upp en söt video på min kusin när han är fem år och sjunger nationalsången. Riktigt taggad var han för att han skulle se en hockeymatch på tv. Ni MÅSTE lägga märke till när han sjunger GRÖ........NAAAA! Hahaha så jävla kul!


skola

Sitter i skolan och tråkar, längtar hem till min säng. Ska sova när jag kommer hem, eller kanske kolla en film. Borde göra klart dom där jobbiga frågorna till boken också, men dom är så komplicerade att jag ger upp.
Har precis fått reda på att vi ska göra VÄRSTA feta arbetet på svenskan och ULS:en (barn coh fritids lektion)...kommer bli svårt och jobbigt.
Nu ska jag snart vidare på min andra svenska lektion för idag, inte sugen direkt. Sen blir de engelska och fritidskunskap. Har förrästen haft ett matteprov idag också, hoppas de gick bra, de kändes i alla fall helt okej.
Skriver senare idag, hejsvej! :D

mätt

Har precis ätit falukorv och potatismos, ingen höjdar mat men var sjukt hungrig så jag åt som en häst, haha. Har hunnit med att duscha, svara på några frågor till boken, sovit, varit ute med hundarna och målat klarlack på naglarna. Dom bara knäcks hela tiden, blir fan sur! Något tips på hur man får naglarna att hålla kanske, och liksom bli hårda?
Ska noppa mina ögonbryn lite snabbt nu och sen om en kvart blir det tv, halv åtta hos mig, mest för att jag inte har något annat för mig.

åtta till tolv

Kort skoldag, riktigt skönt. Slutade med engelska och där kollade vi på Titanic. Det är fan den värsta filmen som finns, jag får panik när alla skriker och ramlar ner från båten och skit.
Sitter här med en jävla huvudvärk, men ska äta något så kanske de går över för är riktigt hungrig också. Sen tänkte jag skriva svar på några frågor vi fått om boken jag läst. Vid tre måste jag ta en snabb sväng med hundarna också, men de är ju så kaaallt. Också ska de komma mer snö imorron säger dom!?!



MISS IT

MAJ månad. Jag hade precis blivit opererad, jag var så jävla förälskad och hade precis fått hopp om att det kunde bli något, sista tiden på Norrevång, jag skaffa löshår, vackert väder...asså de kanske låter som konstiga saker som att jag blev opererad. Men livet lekte, de hände saker, allt var spännande, jag var nöjd med mig själv och mådde riktigt bra.
Nu ska ni inte tro att jag mår dåligt nu, för så är det verkligen INTE. Jag har min älskade och kan inte bli lyckligare, men jag saknar värmen och att kunna vara ute och hitta på saker!
Jag saknar mitt blonda långa hår, men tror inte jag kommer bli blond igen på många många år, eller?


Blont hår med löshår, miss it!


Sista tiden på Norrevång med världens bästa klass, här var de spexfoto som gällde!


De var dansuppvisning och jag va så satans taggad!


VARNAR ER SOM ÄR LÄTTÄCKLADE



Tänkte att när jag ändå snackar om operationen kan jag lika bra visa er hur fin min mage var, trots att det var i April. Min mage var ganska så öppnad HAHA. Och fina trosor och byxor fick jag också ha på mig där på sjukhuset.


Sen fick jag bytt "lappar" och åka hem, var nååågot drogad på smärtstillande...spydde gjorde jag också.


Förstår seriöst inte hur man kan operera sig frivilligt, nu syftar jag på plastikoperation. NÄÄ aldrig livet!


why?

Kan någon svara på varför jag vaknar nu (halv tio) när jag somnade halv fyra. Hade verkligen sett fram emot att sova extremt länge, men icke så nicke. Får väl ta mig upp och käka frukost och slänga in lite kläder i tvättmaskinen. Sen måste jag dra en snabb vända till stan och ta ut pengar och ladda på min mobil. Hatar när jag inte har gratis sms mer och pengarna är slut, får ju fan panik!
Men ikväll är de dans förfaaaan! :D

SNÄLLA



När jag har som minst pengar vill jag ha saker som mest.
Har i alla fall klickat hem fina presenter till min älskling som fyller år den 22, kan tyvärr inte visa det här.

nya jeans

Fick ett par ny Acne jeans av min bror, så de blev att sy in dom i benen och sen satt dom som smäck. Älskar dom redan, sjukligt sköna. Sydda in ett par andra jeans också. Är det bara jag som typ slutat använda jeans och hela tiden kör på tights eller jeans tights istället? Nu har jag i alla fall ett par jätte bekväma jeans så dom lär bli använda.
Synd att jag inte har någon kamera än så jag kan visa någon bild. Ja..min bror har min kamera än!

Har även hunnit se en film o bädda rent, så nu ska jag hoppa in i duschen, kanske fixa naglarne lite. Blir antagligen bara en sånt där klarlack, för orkar inte göra fransk manikyr. Sen ska jag slänga mig i sängen och se en film till.



Bjuder på en pussbild på dass sen i fredags..haha FINT!

film hela dagen!

Har precis vaknat och käkat frukost, mycket gott ska jag säga er. Satte på en film på voddler igårkväll men orkade verkligen inte se klart den så de ska jag göra nu. Och sen ska jag väl kolla på ännu mera film. Känner att det inte finns så mycket annat att göra idag.
Drömde förrästen att jag blev mamma inatt, tror den där boken jag läst har satt sig på hjärnan. De va en söt liten unge i alla fall, haha. Men bara de att jag gick runt med ungen i famnen på någon skola som jag aldrig varit i innan. Ajja, tur de va en dröm!

bilder sen förfesten

Tack till er tjejer för en kul liten förfest!













slappedag med jice

Vaknade först vid nio men somnade om snabbt igen och vaknade inte förräns 1. Sjukt skönt att ha sovit ut ordentligt som de inte känns som jag gjort på länge. Har precis käkat frukost, de va också skönt för va riktigt hungrig.

Om jag ska säga något om gårdagen så var den kul till och från. I början va de paaarteey. Men fötterna började värka och jag blev lite opepp när jag märkte att jag tappat min klocka. Men jag och Sofie hade kul åt att vi hade ont i fötterna och massa fula människor isället. Men vi dansade loss i omgångar och vildade emellan åt.

Jice kommer senare idag och vi ska väl bara slappa med musik, snack, och kanske någon film. De behövs verkligen, är sjukt trött. Fast nu ville hon till stan och köpa godis, fast jag ska inte köpa måste spara pengar. Men jag orkar egentligen inte förlja med till stan heller, vill bara stanna inne hela dagen i mjukis, men får väl se. ;)

partyPARTYYYY

Kom hem från en bra skoldag för en stund sen. Lyckades få en snöboll rakt i pannan på hemvägen av en liten unge (hon skulle träffa en annan men han ducka och den hamna i min panna) men annars gick de bra! Köpte en foundation och tog ut lite pengar till ikväll. För ikväll blir de jägers med brudarna och dansa loss! Shit vad jag har saknat de, har inte varit där sen insparken vilket är flera månader sen.
Ska nog lägga mig och läsa lite i min beroende framkallande bok och kanske sova en stund. Sen blir de mat, fix och lite förfest hos mig med girlsen!

äta-läsa-dansa

Ja rubriken säger väl de mesta utav vad jag ska göra idag. Känner mig riktigt trött också, så kommer säkert somna en stund som vanligt.

Förrästen så tycker jag själv att min blogg är så JÄVLA tråkig nu förtiden, aldrig en endaste bild. Jag måste skriva till min bror att jag vill ha tillbaka kameran nu! Får panik av att se min egna blogg då de bara är massa text efter text efter text. Man blir ju helt dum i huvudet av de. Ajja..får se vad jag kan göra. Kommer säkert inte bli någon skillnad på ett tag, men snart får jag väl tummen ur röven.

panik

Jag har läst hur mycket som helst nu och jag blir helt galen av boken. Den handlar om en pojke som är son till en ung alkholist. Hans pappa vill inte ha något med honom att göra överhuvudtaget. Pojken heter Kirre och en dag träffar Kirres mamma en granne som visar sig vara prostituerad plus att massa folk förvarar knark i hennes lägenhet. Dom blir vänner och även grannen har en son. Grannens son blir misshandlad och instängd i en klädkammare att han blir så rädd att han både kissar på sig och kräker, han blir även utnyttjad av pedofiler som mamman tar dit och han får ofta se på när mamman har sina "kunder". Det slutar med att han tar självmord genom att hoppa från en balkong när han bara är 5 år. Det fortsätter med att Kirre sedan blir likadant behandlad och personalen på dagis märker de. Till slut tar dom Kirre ifrån hans mamma efter hon supit ner sig en hel vecka och inte brytt sig om sin son. Kirre hade blivit misshandlad, och utsatt av sexuella trakasserier. Han fick knappt någon mat, och han sov på golvet under bordet i köket.
Nu har han kommit till en underbar fosterfamilj, men det är ett helvete för honom i skolan då han får panik och utbrott när någon tar honom i armen (det påminner om då han blivit misshandlad, en gång bröt han armen och det fick självläka) eller säger något dumt. Det svartnar för hans ögon och kan inte kontrollera vad han gör. Han slåss, bits och skriker. Plus detta har han en idiotisk korkad lärare som tror hon vet allt, men nu har de hänt något och jag undrar om läraren fått en annan syn på saken. Dom har haft ett möte om Kirre, och där har det kommit fram att han får skulden för ALLT även om han inte gjort någonting. Han berättar sedan allt för sin fosterpappa i förtroende om att han inte berättar de för någon annan.

Jag har bara läst halva boken men ska snart lägga mig och läsa igen. Jag får ont i magen och blir så jävla arg. Detta är en sann historia och de gör så jävla ont att veta att vissa barn faktiskt blir behandlade såhär. Men att läsa denna boken gör mig ännu säkrare på att jag valt rätt linje. Jag vill jobba med barn eller människor som har de svårt i just sånna här situationer. Om jag då ska bli psykolog eller jobba på något hem där barnen/människorna får vara när dom inte har någon annanstans att ta vägen vet jag inte. Men hjälpa dom, de vet jag att jag vill.

kort dag

Det blev en snabb tur till skolan, hade en dubbel svenska lektion sen fick vi sluta eftersom vi bara var 7 stycken i klassen. Har suttit här i min morgonrock nu ett tag och läst en massa bloggar, sjukt skönt. Ska fortsätta med det nu ett tag sen ska jag nog läsa lite i boken jag snackade om igår.
Förrästen, ni som kolla Paradise hotel? Rätt som vann eller? Jag höll först på Cimon, men när han åkte ut höll jag på Christoffer. Men sen så var de så att när de väl blev Jackie och Patrik som vann kändes de rätt bra, för dom hade inte sårat lika många som Christoffer. Så enligt mig var de värdiga vinnare.

skola?

Undra hur många de blir som kommer till skolan idag egentligen. Jag får se om min buss går sen, annars vetti tusen om jag kommer dit. Jäkla storm asså, när ska den jobbiga snön försvinna egentligen.
I alla fall så bråkade mitt internet med mig igår men de gjorde inte så mycket för jag hade en bra bok att läsa. Den får en att tänka på hur vissa barn egentligen har de..och de är hemskt. Kan berätta mer om den en annan gång.

Började först läsa igår men sen somnade jag. Frös som en gris även fast jag hade tjock tröja, tjocka strumpor och morgonrock på mig, plus en filt också. Men gott sov jag sen efter bara några sidor i boken..hehe. Men fortsatte läsa senare när jag vaknat, och man blir helt fast ju. Fixade också mina naglar igår så nu ser inte dom skabbiga ut längre i alla fall. Nej nu blir de snart skoltajm, så ska inte skriva mer. Hejsvej

genomfrusen

Bara den lilla biten från bussen och hem blev jag helt genomfrusen på, bättre blev det inte sen när jag var tvungen att ta mig ut igen med hundarna. Men lika bra att ha de gjort.
Känns knappt som jag gjort någonting alls i skolan idag. Först var alla ettor i aulan för att få information om det individuella valet (sjukt svårt att säga) och helt ärligt så har jag ingen som helst aning om vad jag ska välja. Eller där ljög jag...för jag tror jag ska ta teckenspråk som första val, men sen har jag ju både andra och tredje val kvar.
Nu ska jag snart ta och skala lite potatis och sen göra engelska. Efter det känns det som jag nästan är tvungen att fixa min naglar, dom ser helt sjukt skabbiga ut, hehe. Sen borde jag nog ta och läsa några sidor i en bok (Kirre) också, eftersom den ska vara utläst om två veckor, och jag är inte den som gillar att stressa.

nu kör jag igång igen

Har varit nästan helt off med bloggen nu när min Linus har varit här. Men nu är det så att idag åkte han hem..FANFANFAN! Helgen har gått helt sjukt fort, men den har varit den mysigaste på länge, och mysa behövde jag verkligen. Efter jag lämnat Linus åkte jag direkt till dansen som var riktigt rolig, den fick mig att glömma det sorgliga för ett tag och inte tänka på något annat än musiken.
Men så fort jag dansat klart kände jag mig så jävla ensam. De går inte att förklara så ensam jag känner mig. När jag kom in på mitt rum och doften av min älskling fortfarande fanns i rummet ville jag bara bort. Jag vet inte vad jag ska göra, för vad jag än kollar på så får det mig att tänka på Linus på ett eller annat sätt. Tårarna bara rinner, halsen gör ont för att jag försöker hålla de inne. Jag vill vara i hans famn nu och aldrig någonsin lämna den.

Ska ta en dusch och sen läsa en massa bloggar här i min ensamhet. Känns som det behövs lite Håkan Hellström i öronen också.

RSS 2.0