PALLA BLOGGA

Har inte bloggat ett piss sen Linus kom, jag varken orkar eller har tid till det känns det som. Det har blitt så satans tråkigt. Jag tror att läsa bloggar är lite mer min grejj. Men jag kommer ha kvar bloggen och kommer skriva när jag känner för det. Det är ju sommarlov nu så sitter typ aldrig vid datorn då.

Men jaa, under tiden jag inte bloggat så har massa kul hänt. Min brors student, fest, filmkväll med Timmy och Sofie, 1 år med älskling, sol, bad och kubb med Timmy, Sofie, Mathilda och Timmie...och massa mer. Idag ska vi "fira" att kronprinsessan gifter sig så min mormor, morfar och morbror kommer hit, det blir god mat och lite så.

Det är förrästen obeskrivligt skönt att kunna vara med Linus utan att veta när vi ska lämna varandra. Men i början av Juli åker vi nog hem till honom istället.


Simons student

FestEN TIMME OCH FYRTIO MINUTER

Inte lång tid kvar tills jag får pussa på min älskling nu. Jag längtar längtar längtaaaar! Dagen har gått så in i helvetets segt, har bara vandrat omkring här hemma och glott. Tänkte sova länge idag men nej jag vaknade vid nio och kunde inte somna om...sen städade jag rummet eftersom vi ska ha student imorron. Har dels varit pissväder idag så man har bara kunnat vara inne, och det suger.

Men nu kommer som sagt Liinus snart och jag är så jävla GLAD!

FÖRSTA DOPPET 2010

Vaknade först vid nio idag men tvingade mig själv att somna om, så sen vakande jag inte förräns halv tolv. Duschade och fixade mig för att sen dra ut och träffa Emilia. Riktigt kul att få snacka av sig med henne igen för det har vi inte gjort på typ 1 år. Helt sjukt, innan va vi med varandra flera gånger i veckan.
När jag kom hem igen så gick jag mest runder i trädgården och sen dammsugade jag poolen. Efter det blev det årt första dopp och det var riktigt skönt, 20 grader i poolen redan. Nu sitter jag här och är svinhungrig, men vi ska väl snart beställa pizza.

IMORRON KOMMER BABE!

KÄNNS REDAN SOM SOMMARLOV

Ja det gör det verkligen, och det är det nästan också, för lektionerna nu är så kravlösa som de bara kan bli.
Idag har jag varit ute hela dagen, rensat bort ogräs, lekt med hundarna och bara haft det skönt. Avslutade kvällen med att käka jordgubbar, riktigt gott!

Längtar som en gris tills på måndag för då kommer Linus finus, sen längtar jag tills tisdag för då tar min bror studenten, sen längtar jag tills fredag för då är det skolavslutning plus fest. Allt är fan underbart nu!


En söting bild på mig och Linus från förra sommaren.

KONSTIG SKOLDAG?

Började klockan 10 i 10 idag, men när jag kommer fram är det tydligen ingen matte. Gick och köpte mig en fanta för det var så jävla varmt, sen drog klassen ner till torget, köpte vars en glass sen fick vi dra hem. Kändes ju jätte lönt! Ska gå och dricka typ 10 liter vatten nu, sen ska jag ut för att njuta av solen. Klippa gräset och tjäna en hundring tänkte jag också göra.

Förrästen är det irriterande att jag fick bonna bränna utav shortsen när vi käka glass...

JUSTE, jägers var rätt kul igår förrästen.

RÖDING

Har bränt mig en aning på ryggen om man säger så, men det hör väl till sommaren. Ska städa undan lite på mitt rum för ikväll kommer sandra, hennes pojkvän och hans kompis hit innan vi drar till jägers. Treorna på min skolan tog studenten idag ju, fan va jag längtar tills jag gör det! Fast ändå läskigt, för vad ska man göra sen. Jobba, plugga, sitta och glo? Fan va svårt asså, men det löser sig, dels är det två år kvar.

Nu ska jag städa, dra ut i solen och sen blir det dusch och fix!

STEK OCH GLASS I SOLEN

Blev en kort dag i skolan idag, och jag fick reda på lite betyg som är super! Love it. När jag kom hem drog jag ut och solade, dock så jävla varmt att jag inte klarade av det. Stack istället till stan med Becca och käkade glass, skiiit gott. Kom hem och solade lite till. Nu ska jag duscha och sen ska jag och mamma äta någon god mat.

SKRYLLE ÄR SKIT

Har varit ute och gott en mil i ösregn, i en ful skog vid namn skrylle, som endast luktade hästskit! Jag är dyngblöt, kall och jävligt smutsig just nu. Ska släppa ut hundarna i trädgården, slänga in mina kläder i tvättmaskinen och sen blir det ett varmt bad. Låter bra detta.

RSS 2.0