SÅ HIMLA NÖJD

Har nog inte känt mig såhär nöjd efter en shoppingrunda på väldigt länge. Känns verkligen underbart.












IDAG BLIR DET SHOPPING



Igår var det morsdag och jag gick där md mitt gula hår och va ful. HAHA. Jaja, god mat var det inte enligt mig heller. Innan åt jag verkligen allt, men har börjat bli helt kräsen, det är fan jobbigt. Men det var trevligt igår i alla fall, det är det alltid med min släkt ju. Mamma fick en palm av oss i present...hon vill ha den vid vår pool, hon tror att vi är i spaninen eller något.

Idag blir det shopping med Sandra, och det ska bli så jävla kul. Även en som heter Vicky (tror jag) skulle med en liten stund bara. Men hmm, vad ska jag shoppa då?

BLOND SOM FAN, eller gul, kalla det vad ni vill!


Dock mycket gulare i verkligheten, men det skiter vi i. Hoppas det bleks bort i sommar, hellre detta än som det var igår iaf!

MORSDAG

Ska snart till mammas salong och färga håret ännu blondare. Sen blir det snabbt hem och fixa sig för sen ska vi till mormor och morfar. Som vanligt ska morfar överraska oss med att vi ska ut på någon restaurang men vi vet inte vilken. Hoppas det blir riiiktigt god mat!


En bild sen förr morsdag, dte var så jädrans varmt att man satt rakt upp och ner o svettades!


När vi kom hem till mormor och morfar skulle vi mata fåglarna, men jag är tydligen läskig för jag lyckades inte men..


Den här jäveln gjorde, orättvist!

GLAD IGEN

Jag är glad igen. Klippte vår gräsmatta och tjänade 100 spänn. Vi ska äta min favvomat idag, grillat, pastasallad och tzatsiki. Imorron färgar jag håret ännu ljusare, det kommer slita på håret, men jag hoppas på att få snäppet bättre färg. Fast det känns som jag vant mig lite nu, sååå farligt kanske det inte var trots allt.


GAMMAL BILD, men det hade varit najs att ha både den hårfärgen och den hudfärgen.

ORKAR INTE MEN ETT MÅSTE

Ska färga håret blont ännu en gång imorron, hoppas det blir bra då. Men långt hår kan jag ju glömma nu...

KATASTROF

Tror det är första gången jag är såhär missnöjd med en färgning. Min gamla färg lyser igenom så sjukt mycket så de ser helt jävla oranget ut, vill inte ens visa mig.

NU BLIR JAG BLOND

Drar till mammas salong snart och blir blond, ska egentligen inte vara där förräns elva, men hon håller på och fixa en som ska på bal så de skulle varit kul att se hur det blir. Kommer väl antagligen upp någon bild på mitt hår sen, men inte säkert...hatar att inte ha någon digitalkamera.

JAG HAR BLIVIT RIKTIGT SEG

Jag somnar hela tiden flera timmar på dagen. Skulle egentligen till marknaden med Kim idag hade vi tänkt oss, men den börjar ju inte förräns imorron, så så bra gick det med de. Istället sov jag några timmar, vaknade och åt, mådde jävligt illa, kollade på talang och nu sitter jag här. Vill sova så det blir imorron, för då blirjag blond!


Undra hur pass blond jag blir imorron? Har inga särskilda förväntningar, utan mamma får göra som hon vill. Men jag kan ju erkänna att jag saknar detta håret, även om hälften av det är löshår, haha.

SVERIGE SUGER

Bara jag som tycker det är pinsamt att Sverige inte kom med i melodifestivalen? Jag lovar, om vi hade skickat Salem al Fakir hade vi lätt kommit med!


SKÖNT

Sov 3 timmar innan idag, nu ska jag snart gå och lägga mig igen. Fast först prata med älskling!

SÖMNIG

Har varit en ansträngande dag idag tycker jag. Idrotten var skit jobbig men rolig, nu är jag dock så in i helvetets trött att jag ska gå och lägga mig i soffan för att glo på tv, sen får vi ju se hur länge jag klarar av att hålla mig vaken.

HAHA, dör lite

Min bror kom nyss hem från polen, drar upp byxbenet och där sitter en liten tatuering. ETT FYRKLÖVER? Vafaaan? Hahaha, "alla i klassen gjorde den" okeeej, ni är störda. Men fan va kul grej ändå!

OH SUNNY DAY

Okej det är inte jätte varmt, och moln finns det på himlen, men de täcker inte solen så det har varit en perfekt dag för att ligga och steka. Snart kommer min mormor och morfar hit med min bror som har varit i polen. På lördag blir jag blond, längtar som en liten gris. Och inte nästa vecka men veckan efter det kommer Linus, uuuuunderbart! Helt sjukt att han fortfarande kan säga och göra saker som gör att jag får pirr i hela kroppen. Sjukt att jag kan ha hittat en så perfekt människa för mig.

Allt känns så himla bra nu när jag vet att det snart är lov och att första året på gymnasiet är så gott som slut. Och det bästa av allt är att jag kan va med min babe i ca 2 månader!


KÄRLEK FRÅN FÖRSTA GÅNGEN


Verkligen en ny favorit låt, riiiktigt skön!

SUGIG DAG

Det är storm ute och jag kunde förfan knappt cykla hem från skolan. Det gick skit mög röv på musikprovet. Jag måste skriva klart en slutsats till ett arbete nu. Fast först gå ut med hundarna. När jag är klar med det blir det dammsuga hela huset. Vilken underbar dag detta är...

MÅNDAG

Jag sitter och njuter av min lediga måndag som vanligt, men snart måste jag ta tag i pluggandet för imorron har jag musikprov. Typ en miljon olika instrument jag måste kunna och det är verkligen inte min grej. Plus massa noter, skalor och konstiga ord. Men det är bara till att göra så gott man kan.
Annars ska jag inte göra så mycket annat idag, eller kanske cykla på den dära träningsskiten och sen duscha längre än någonsin. Låter skönt!


Någon som vet var solen och värmen har tagit vägen?

KLART

Nu är det helt klart att Linus kommer den 7 juni. Känns så jävla skönt att ha biljetten köpt. Dagen efter han kommer tar min bror studenten och fy satan vad kul det ska bli. Förrästen, var är festen på skolavslutningen?


Saknar mitt hjärta, trots att det bara är en vecka sen vi var tillsammans.

REDEMPTION SONG



MAMMA MIA


En liten video sen igår.

UNDERBAR DAG IGÅR

Om jag säger att jag älskar min släkt så ljuger jag inte, haha. Fan vad dom får en och le asså. Emma och jag som skrattar åt allt, Casper som springer runt och fular sig och dom små tvilling kusinerna som är så underbara och livliga att man bara inte kan vara annat än glad. Vi käkade god mat, var ute och sparkade sparkcykel med dom små, spelade fotboll, stack och handlade läsk, åt god efterrätt och massa godis. Sen satt vi mest och snacka medans världens sjukaste dimma drog in?


Mina tvillingkusiner, även om det inte syns att dom är tvillingar ett dugg, haha.


GRATTIS EMMA KLÄMMA

Blir att duscha och fixa mig om en stund för klockan tre ska jag va hos min kusin (Emma) och fira henne för den skiten fyller 15! Ska bli riktigt kul, har inte träffat henne sen i julas tror jag och det är verkligen inte bra. Jag gillar inte att vi börjar glida ifrån varandra, eller det gör vi väl egentligen inte men vi har aldrig tid och träffas bara. Men det får vi ändra på!


I somras!

MOA JOHANSSON NR 2


UNDERBART!

MOA JOHANSSON


Hon är grym och hon ger mig rysningar. Detta var sen förra avsnittet hon var med i talang. Det från idag har inte kommit ut än, men lägger ut så fort den är ute.

JAG KÄNNER MIG SOM ..nä vet inte vad

Min hjärna har i alla fall fått anstränga sig FÖR mycket idag känner jag. Först matte nationella i 2 timmar som inte kändes bra, efter det blev det ett prov i en kurs som heter ULS. Vet inte om det gick så himla bra det heller...
Slutade klockan 2 egentligen men valde att stanna kvar för att jobba med ett arbete som är inom både svenska och ULS. Kom hem vid fyra, kanske lite senare. Tog en skål flingor och satte mig för att fortsätta lite mer med arbetet.
Över helgen måste jag skriva en novell på engelska plus plugga till musikprovet som är på tisdag. Det är verkligen för mycket nu, jag längtar som en gris till sommarlovet!

SISTA NATIONELLA

Ska cykla till skolan om 10 minuter, hoppas molnen försvinner idag med, precis som igår. Ska göra det sista nationella idag, i matte. De går säkert bra, får ju hoppas det i alla fall. Sen efter det är det ett till prov som gäller och sen tror jag att jag ska stanna kvar lite för att jobba på svenska arbetet som ska lämnas in nästa vecka.


Skit söt bild jag tog på Linus vovve, hon älskar stenar, haha.

UPPSKATTAS MOBILBILDER?

Var ute och lekte med vovvarna i det finare vädret för en stund sedan.




HAHA kolla tänderna, han var nog irriterad på mig... :(


Nu chillar jag mest runder efter en skön dusch, shit vad vädret kan göra en på bra humör! Förrästen så är bilderna äckligt dåliga, men jag har ingen digital kamera!!! Och jag orkar inte med min systemkamera hela tiden. Men jag ska önska mig en kamera när jag fyller år, 27 juni, inte långt kvar.

SOL I MITT HJÄRTA

Jag som var berädd på spöregn idag men nje det blev strålande solsken och dödligt varmt, det gillas!
Vi höll i något som heter Marieholmsmaran idag på en skola i Marieholm (dooh). Ca. 200 elever som vi först hade uppvärmning för och sen drog maran igång. Småbarnen sprang en liten runda och de äldre en skit lång, hur fan orkar dom? Inte gnällde dom en enda gång på att det var jobbigt, fast vissa var dyngsura av svett och en störtade rakt i sandlådan när han kom fram, haha. Vi stod i alla fall och tog tid på alla, och JA det var stressigt, men kul.
Efter det drog vi igång med aktiviteter för alla, allt från "hitta i spannen", fotbolls-skytte och ansiktsmålning. Kön blv verkligen enorm till ansiktsmålningen. Så där satt jag hela dagen och målade som många fler gjorde. Kul var det och shit vad söta alla småungar är. Jag målade ormar, döskallar, kaniner, hästar, fjärilar och allt möjligt.
Sen blev det tillslut prisutdelning och fan va söta dom var när dom tog emot sina medaljer, haha.

När jag kom hem la jag mig direkt där ute och stekte samtidigt som jag pluggade. Passade på att sova en stund också. Nu kurrar magen som fan, så jag måste verkligen äta något och DRICKA! Har fått värsta huvudvärken av värmen.

KURSPROV

Satt och gjorde kursprov i svenska i 2,5 timmar idag, der är fan inte okej! Och dels så är jag skit trög när de gäller svenska, typ sånna sjuka ord som man aldrig hört innan. Vafan är det liksom!
Nu måste jag tvätta kläder och plugga. Men jag är hungrig och trött, alltså inte alls lust till det...men sånt är livet!


SOMMAR? JA TACK!

Har hunnit med att plugga, sola en liten stund, sova en ännu mindre stund, tränings cykla som jag kallar de, duscha, äta, och nu ska jag snart fixa tvätten. Sen är jag fan klar för idag och ska slänga mig i soffan!

Och shit jag har värre sug än någonsin efter sommar!


Saknar gamla tider så in i bomben. Jag och Mathilda när vi gick i sjuan tror jag.

IDAG BLIR DET PLUGG

Kom hem vid 11 igår. La mig nästan direkt i sängen och ringde min älskling. Vi grät inte igår, eller nästan inte. Linus sa "Jag kommer sakna dig jätte mycket, men inte länge till!" Och det fick mig att le, vi ses ju faktiskt väldigt snart igen. Men ändå lämnade vi varandra med tårar i ögonen, men vi höll inne det för att det inte skulle bli för jobbigt. För ni ska veta hur jobbigt det är när man ser hur ledsen den andra är och man inte kan trösta och krama om varandra. PANIK ju.

Idag blir det i alla fall plugg eftersom jag har prov på fredag. Känns som det är lite mycket nu faktiskt. Kursprov i svenska imorron, hålla i marieholmsmaran på torsdag, matte nationella och prov på fredag, och sen är det prov på tisdag också. 
Har nyss slängt in lite tvätt i tvättmaskinen och ska bädda sängen nu, sen en sväng med hundarna och efter det plugg som sagt.


11 MÅNADER OCH EN HEMSK DAG

Vaknade nu vid åtta här hos Linus, jag kan inte sova mer. För jag vet att jag kommer få lämna honom senare idag och det är det enda jag kan tänka på. Jag vill verkligen verkligen verkligen inte. Jag orkar inte vara utan honom, för det är verkligen bara han som får mig och skratta på riktigt. Det är just nu bara han jag kan slappna av med och vara mig själv med till 100%. Han bryr sig inte om jag luktar svett eller ser ut som en idiot. Ändå vill han kramas och pussas. Så jävla underbar.

Jag längtar helt sjukt till sommarlovet, men älsklingen kommer redan den 7 juni. Tänk att vi kan vara med varandra så himla länge, utan en tanke på att vi snart ska lämna varandra. Jag tror inte ni förstår hur skön den tanken är att tänka.

Och så har vi ju 11 månader idag, och jag kan bara säga att allt som har att göra med Linus är för bra för att vara sant egentligen. Men nu är det såhär, och jag är så jävla lycklig.


Tror inte han gillar att jag läggar upp denna, men det gör jag. Den är döpt till "Linus sexiii" på datan, haha. Förra sommaren i alla fall när han skulle visa brännan för sin tvillingbror, shit vad jag längtar efter att bli brun!

FÖRVIRRAD?

Vaknade vid halv åtta mn trodde klockan var typ ett? Haha, nu kan jag inte somna om i alla fall. Men älsklingen ligger brevid mig och det känns underbart. Ska med hans mamma och kolla på ett hus sen medans han spelar match.


En najs bild på underbara 12 FEET!

HEJDÅÅÅ

Matte nationella nu sen bara några ynka lektioner till. Hem och fixa det sista snabbt sen åker jag till älskling! Kommer antagligen uppdatera dåligt som fan, men vem bryr sig? Är hemma på måndag igen.

PACKNINGS DAGS

Har packat en hel del av det jag ska ha med mig till älsklingen. Bara tandborste och sånt som jag fortfarande behöver kvar. Tror jag lyckades med att inte packa ner för mycket denna gången faktiskt. Kommer bli så jäkla kul att träffa Linus, längtar som en idiot. Men först väntar ett nationellt prov i matte imorgon och sedan en 6 timmar lång tågresa. Men som Linus brukar säga. Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge!


RYSNINGAR

Becca skicka nyss denna till mig, förhelvete vad fint?


SHE SAID

Så jäääävla skön!


VILKEN

Måste sjunga upp en låt för min musiklärare imorron. Men vet inte vilken?

Stop and stare,  Hallelujah eller Beautiful med Christina Aguilera?

I MISS MY LOVE

Jag saknar min älskling så himla mycket just nu. Varför kan du inte bara vara här hos mig nu Linus finus? Saknar din närhet, dina kyssar, kramar och att kunna se dig i ögonen. Min baby är fan det bästa som finns, jag älskar dig verkligen.


Bild sen påskafton, så sjukt mysig dag!

BORTGLÖMDA BILDER

Två bilder sen festen hos Vadde förra lördagen!




MAGISKT

Gårkvällen var helt jäkla underbar. Dansen gick så himla bra, och jag log genom varenda dans. Och när avslutningen kommer och alla elever kommer in och omringar publiken av dans är det fan total lycka. Ännu bättre blir det när Anette håller tal för att tacka alla och börjar gråta, vilket smittar av sig på alla andra. Jobbigt att krama Anette hejdå och veta att det inte blir mer dans förräns i September nu, sjukt vad man kommer sakna det.

DANS PICS


Sälja programblad och släppa in/ta emot biljetter.


RAGGA


RAGGA


FAMILYDANCE


HOUSE


HOUSE


12 FEET

DANSUPPVISNING NR 2 OCH 3

Då kör vi järnet idag igen! Ska bli riktigt kul, och ikväll ska mormor, morfar och pappi kolla. Efter det blir det hem och käka världens godaste blåbärspaj. JAG ÄR PEPP.

YIIIIIIIHOOOOOOO

ALLA RÄTT! Inte ett enda fel på dansuppvisningen, och det känns grymt, så jävla grymt. Jag är super duper taggad för imorgon och det ska bli så satans kul! Och jag som inte ens såg fram emot uppvisningen från början. Vad tänkte jag med? Det är ju bara såååååååååå gött!

ZOMBIE

Jag är verkligen riktigt riktigt trött. Men måste fixa mig alldeles strax, för ikväll blir det dansuppvisning. Kommer vara näst intill dödligt nervös, men så är det alltid. Imorgon är det två uppvisningar till, jag kommer vara en zambie på söndag. Jävlar vad jag ska sova!

JAG BAJSAR PÅ BF-DAGEN

Orkar fan inte spela vollyboll och hitta på annat jobbigt skit. Jag vill ha vanliga lektioner istället, helt seriöst. Sen blir det ju inte bättre av att jag ska va hos tandläkaren klockan 2.
Genrep inför dansföreställningen ikväll i alla fall, och det känns som de verkligen behövs. Jag är stressad.

TUNGA ÖGON KAN JAG LOVA

Ska dra mig till soffan och sova väldigt snart, är helt sjukt trött. Men först ska jag prova alla kläder som jag ska ha på dansuppvisningen, för imorron är det genrep och då måste allt vara med. Ohh känns som jag har alldeles för mycket i mitt huvud just nu.

4 O'CLOCK IN THE MORNING


Salem Al Fakir - 4 O'Clock


REbound -  Hurricane


Sidney Samson  - Riverside

FY FAN FÖR MARDRÖMMAR

Sov verkligen inte gott inatt, drömde två gånger på rak att Linus dumpade mig. Har ingen aning om varför jag gjorde det, men det slutade med att jag la och grät för det kändes så jäkla verkligt.
Gjorde i alla fall engelska nationella idag, gick verkligen inte bra! Det var ju förfan skit svårt, eller? Sitter och räknar lite matte just nu. Tror jag ska ut och jogga en sväng senare idag också om jag orkar. Sen måste jag laga mat också.

GOMORRON

Ohh vad skönt det var att sova länge idag. Har inte gjort det på hur länge som helst, så det behövdes verkligen. Vid fem ska jag dra till dansen men innan dess ska jag bara chilla runder i mitt fula hus. Min näsa kliar som in i helvete också, undra om jag har pollenallergi?


BILJARD KUNGEN



Är jag inte duktig? Jag och Nathalie fick för oss att vi skulle spela biljard i fredags, ni ser så bra de gick!
Haha jag bara älskar slutet när Nathalie säger helt fult "Var ska jag lägga den? Va?"

GRYM KVÄLL IGÅR

De var riktigt roligt igår! Så jävla chill alltså. Trodde inte de skulle slå valborg men det gjode de lätt eftersom det var massa gamla kompisar man inte snackat med på år. Dom blandade fett goda drinkar också, plus att vi käkade upp en hel annanas, skiiit gott.
Känner mig dock inte så bra idag, inte så himla bakis men är täppt i näsan och har ont i halsen, not good. Men ska va på repetition på dansen idag vid tjugo över ett, men de kommer vara lugnt där. Nu borde jag äta lite frukost, så tjingeling.

Förrästen, måste ju tacka Vadde för festen, så TACK!

FEST

Drar snart iväg på fest igen, ska bli mycket trevligt! Träffa massa gammalt folk man inte snacka med på tusen år, de blir bra de. Fast jag är dock jävligt trott. Och imorron är de dans hela dagen, jag kommer dö på måndag, men tur man är ledig! Dock dans då med...haha!

INNAN FESTANDET

Ja det var ju faktiskt mycket mer än bara fest som hände igår. Vi började ju med dansuppvisning och var så jäkla nervös. Fick lära mig en dans en timme innan uppvisningen!? Panik typ. Sen fick jag även dansa en dans som jag inte dansat på ett halvår, och ja man glömmer bort vissa delar efter ett tag.
Men skit samma, för kul som in i helvete var det och nr jag kom hem stack jag direkt och shoppade. Köpte studentkläder till min bror och jag fick med mig hem kläder till dansuppvisning och lite annat.
Till uppvisningen blev de, ett svart linne, en röd tröja, och en svart hoodtröja. Själv köpte jag ett par baggyjeans och två par örhänge, sen fick jag ju ett skit cool läppglans på köpet som föreställer en burk, som en cocaburk.
Sen blev det ju då hem snabbt som attan, käka en fet hamburgare, duscha och fixa sig sen fest!


Jeansen, fast verkligen ingen bra bild. Men vem bryr sig?


VALBORG

Igår var det ju Valbrog, och det var GREAT! Skönt folk, och helt enkelt najs bara. Rätt lugn kväll egentligen men ändå skit kul. Började med att jag mötte upp tjejerna på bussen, vi åkte vidare till Sallerup där vi festade till ungefär klockan elva. Sen drog vi vidare till en annan fest, eller fest och fest, vi satt mest där och snacka en massa skit. Vid halv tre skulle jag och Kim hem så då blev vi hämtade av någon? Var hemma vid tre, gjorde vitlöksbröd, käkade och sov. GÖTT!

Bjuder på några bilder som jag har än så länge, men det kommer fler någon annan dag.


Nathalie och jag lagom glada på toan, haha.


Här ser de ut som det är krig, kolla Saras blick, fan dödlig.




Calle, Robin och en jävligt taggad Kim!


Sara och jag på dassbesök.




RSS 2.0