:(

Så jävla besviken. Hade kanske kunnat köpa min älskade jacka idag. Nu är den slut...så jävla besviken.

VEM ÄR NORMAL?

Vi hade värsta diskussionen i skolan idag, om vem som är normal och vem som inte är det. Jag blev så jävla arg asså, vafan det finns inget normalt? Alla är som dom är, acceptera det för fan. Dom sa att om de fått barn så skulle de inte fått klä sig som tex en punkare. Jag får panik! Man ska verkligen inte styra en människas personlighet så, för då kommer man till sist inte veta vem man själv är? Sen kom någon med en ful kommentar som "alla punkare är emos" och med emos menade den person någon som skär sig. Vad i helvete har skära sig med vilka kläder man har på sig? Det har väl med o göra hur man mår, inte om jag har rosa eller blont hår, svarta eller färgglada kläder?
Nej jag blev så sjukt arg att jag inte kunde sluta tänka på den skiten. Det var till och med någon som sa "jag hade tyckt om mitt barn mindre om den var punkare". Vafan, har man inga känslor eller? Och sen frågade jag en annan "vadå så om ditt barn är punkare ska du slänga ut den på gatan eller?" vet ni vad jag får för svar då? "Det finns ju barnhem" AHHHHHH hur kan man säga så om någon som är utav ens eget kött och blod. Och sen sa någon annan att jag hade inte styrt mina barns klädsel, eller jo om min dotter hade gått för lättklädd. Och självklart, man ska vara rädd om sitt barn så det håller jag absolut med om. För det handlar om att man tex känner en rädsla för att ens barn ska bli våldtagen. Då säger en "men jag är rädd för att mitt barn ska bli slagen om han är punkare, för de finns dom som inte tycker om punkare och därför slår dom". Men det är ju inte samma sak? Jag menar då måste alla utlänningar vara skiträdda varje gång dom är ute för där kanske kommer en som hatar dom, då kan man ju alltså inte ens vara utlänning? Lika dant de kanske kommer någon som hatar de som har hip-hop stil? Tillslut kan man ju alltså inte se ut på något vis alls? För oavsett hur man ser ut så ska man tydligen vara rädd för att bli slagen? Nej detta gjorde mig så jävla arg.

Jag hoppas verkligen att dessa personerna har hunnit tänka om tills de får barn, för detta är ju hemskt, då ska dom inte ha några barn! Och vad är egentligen en normal människa då? Vad anser ni?



GODNATT

Sov två timmar innan jag jobbade och det var sjukt skönt. Sitter här med cp torra läppar som svider något enormt. Ska borsta tänderna nu och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite naturkunskap. Känns inte bra att jag måste plugga som en idiot i helgen...men men.

NOT GOOD

Sitter i pyjamas byxor och har olika strumpor på mig. Inte lätt när allt är i tvätten. Nej nu måste jag ta på mig jogging byxorna som är i torktumlaren, får helt enkelt strunta i om dom e blöta. Har en samhälls och en idrottslektion som väntar idag. Sen blir det jobb.

BLEV INTE SOM PLANERAT

Kunde inte se hela idol eftersom jag fick springa in till grannen för att snacka lite. Blev bestämt att jag ska passa deras barn ibland när det behövs. Vilket jag tycker låter bra, inte så ansträngande dels är barnen hur gulliga som helst. En ett åring och en fyra åring. Kommer ha fullt upp hela tiden också, så de blir bra! Tjäna lite extra pengar är aldrig fel.

HEJ FÖRRESTEN

Har glömt att säga det, har mest varit dampiga inlägg idag, men det behövdes. Gjorde ett försök till att plugga innan. Skulle räkna massa matte, läsa naturkunskap och plugga teckenspråk. Det slutade med ett tal i matte, och en liten tjuvkik på teckenspråket. Sedan var datorn så mycket mer frestande. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det idol. Kanske trots allt hinner läsa lite naturkunskap också. Prov på tisdag på 511 sidor typ, men det ordnar sig. Hade ju engelskprov idag som kändes helt okej, även fast jag inte pluggat alls mycket. Men sen var det ju inte så mycket att plugga på heller, JA OKEJ, intressant.






YEEEEEEEEEEES

HITTADE JACKAN, LYCKA! Hoppas bara den finns kvar tills jag har pengar! :| Ingen som kan låna ut 1000 spänn till en liten snäll flicka?

SAGHNBANS

Asså jag vill döda någon, på allvar. JÄVLA FITTA! För en gångs skull hade jag hittat en vinterjacka som jag typ dog när jag såg. Älskade den verkligen! Ni tror inte den e borta nu? DEN FINNS INTE. Asså vafaaaaaaaaaan, jävla skit. Har sett fram emot o köpa den hur länge som helst. Finns ingen annan jacka som jag kommer vilja ha, jävla bajs. Hatar allt just nu. Den finns bara i svart o vit, men hur jävla tråkigt är inte de. Jag ska ha en rosa vinter jacka punkt slut. Och om någon hittar denna någonstans så säg till, jag hade fan börjat gråta av glädje!


HEMMA IGEN, TYVÄRR

När jag hoppade av tåget och till sist hittade min fina pojkvän i folksamlingen så började han gråta av lycka. Hur kan man bli så glad för att träffa mig tänker jag då. Det känns så underbart att veta att jag betyder något för någon. Han får mig att känna mig levande.

Helgen var underbar men gick så jävla snabbt. Den bara försvann liksom. Jag hatar alla tårar, men det är värt dom. För det är så jävla mycket kärlek. Blev massa mys och god mat osv. Dock kommer vi nog aldrig äta korv med bröd igen, fan vad vi mådde illa efter vi ätit det. Ush ja.
Jag tackar min älskling för en underbar helg, och för att han är min. ÄLSKAR DIG LINUS FINUS.

Just nu borde jag egentligen sitta och plugga, engelskprov och en redovisning imorgon. Så nu får jag sätta fart, tjingeling.





Vi var bara tvungna att ta några foton till minne, så vi struntade totalt i hur vi såg, ganska söta ändå. Linus är i stort behov av en klippning, hans hår växer som ogräs...önskar det var mitt hår som gjorde det istället.

HEJDÅ

Detta blir mitt sista inlägg innan jag befinner mig hemma hos Linus. Blir nog inget bloggande där heller. För Linus har bestämt att vi ska strunta totalt i datorerna och bara mysa som satan eftersom det bara är över helgen. Hur gullig får man bli? Jag är i alla fall skit glad, men det känns som denna dagen kommer gå FÖR segt. Men, men. Pappa hämtar mig halv 4 och kör mig till Lund. Sen går tåget halv 5. SEEYAA

JAG VILL INTE

Sitter här med huvudvärk och det blir inte bättre av att jag vet att jag snart måste cykla till skolan för att orientera (eller hur fan de stavas)! Men sovit gott inatt det har jag verkligen. Blir en rätt så stressig dag idag, först skola, sen jobba sen måste jag packa som satan. Åker imorgon och fyfan vad kul det ska bli!

MYCKET ATT GÖRA

Har precis slängt in lite kläder i tvättmaskinen, för jag ska ha med dom till Linus. Måste bädda sängen nu för annars får jag panik, ser så jävla stökigt ut med kuddar över hela golvet. Sen ska jag sätta mig och plugga lite teckenspråk och öva lite på vår redovisning. Sen måste jag sätta igång ock skriva packninglista, som jag alltid måste göra för annars glömmer jag massa saker. Ikväll är det idol, NAJS. Men innan det ska jag hinna med en dusch också, och juste..måste gå ut med hundarna också.


ALDRIG SAKNAT DIG SÅHÄR MYCKET



when I see your face, there's not a thing that I would change
cause you're amazing, just the way you are
and when you smile, the whole world stops and stares for awhile
cause you're amazing, just the way you are

TRÖTT

Har inget säga denna jobbiga och regniga måndag. Måste plugga nu om ni vill veta och sen ska jag bara sova och längta tills torsdag.

MENINGSLÖST MEN VAD GÖR DET?


ALLA SOM HAR ETT FÖRHÅLLANDE, GÖR DENNA LISTA.


Du är tillsammans med? - Linus Klasson


Hur gammal är han/hon? - 17år


När fyller han/hon år? - 22 februari


Vart bor han/hon? - Nynäshamn


Ögonfärg? - grönblå


Har han/hon piercat sig någon gång? - nej, och han borde inte göra det heller, han är så fin som han är


Har han/hon druckit någon gång? - självklart!


Han han/hon rökt? - testat några gånger i think?


Vad har han/hon för färg på rummet? - ehh blått


Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - tatuera sig och skaffa en lägenhet nära mig, o om han inte hade gjort det hade jag sett till att han hade gjort det i alla fall


Har han/hon någon fobi? - haha han är en mes, så det mesta kan man väl säga


Är han/hon beroende av något då? - fifa, manager och mig kanske? (A)


Är han/hon envis? - ja, fast jag är nog snäppet värre


Vad gör han/hon på helgerna? - umgås med kompisar, spelar fifa, manager och match


Beskriv honom/henne med två ord? - världens bästa


Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - det är jag helt säker på att han skulle


Varför blev du tillsammans med honom/henne? - för att jag blev för kär för att kunna släppa honom, även om jag försökte


Föll du för honom/henne direkt? - ja, pang sa de


Du har slagit honom/henne? - haha va säger man, vi har våra fighter, jag har gjort så han fått näsblod och han har gjort så jag fått fläskläpp


Du har roligt med honom/henne? - så in i helvete, finns ingen annan jag kan vara mig själv med på samma sätt som jag kan vara med honom


Du skulle kunna bo med honom/henne? - ja lätt, allt hade varit så mycket lättare då


Du vet någonting om honom/henne? - det mesta


Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? - ja de har jag, fast de var inte med vilje, jag hatar sugmärke, bara så jävla fult och meningslöst?


Säg ett ord du känner för honom/henne? - känslor


Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - han har sagt så jävla mycket som har fått mig att bli helt jävla speakless


Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - hans läppar,och hans överkropp, facking sexig


Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? - ohh ja, varje gång jag hoppar av tåget, så jävla underbart


Är du svartsjuk på andra tjejer/killar? - som fan, och det är inte bra, men är bara rädd att förlora honom, dock försöker jag skärpa mig ibland, säga till mig själv liksom


Om er:
Hur träffades ni första gången? - hos en kompis i västervik, kom inspringade i rummet med sin tvilling och håret fladdrade på dom båda, haha jävla idioter..."VEM ÄR VEM?" frågade dom mig, men jag är bäst och kunde se skillnad på dom


Bor ni långt ifrån varandra? - 70 mil, :'/


När blev ni tillsammans? - 17 juni 2009



Hur länge har ni då varit tillsammans? - 1 år och 3 månader


Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - aop


Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - om jag får bestämma bölefilmer, om han får bestämma komedi, så vi turas lite om att bestämma


Har ni sovit över hos varandra? - ja, sommarlovet var fan bäst, varenda jävla natt i hans famn plus några extra dagar


Har ni bråkat någongång? - klart vi har, men kan liksom inte vara sur på han för länge, får skuldkänslor och måste säga förlåt


Vem håller fjärrkontrollen? - haha där är det nog jag som bestämmer, fast ibland låter jag honom kolla på sina jävla dåliga program som simpsons och family guy


Vad har ni gemensamt? - kärleken?


Har ni samma åsikter om saker? - för det mesta, men absolut inte om allt


Planerar ni framtiden ihop? - ja faktiskt, vi drömmer om framtiden i alla fall, osså hoppas man den blir som man vill


Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - ush :( Innan vi äntligen blev tillsammans var de ett halvår, nu är det väl 1 månad eller lite till ibland, beror på när man har lov och studiedagar osv.


GLÄDJE OCH SAKNAD

Jag hade skickat ett mejl på facebook till min gamle lärare sen högstadiet, och frågade om han hade missat att hade fått en liten idolstjärna ifrån vår klass, och tillbaka fick jag det här:


Hejsan Melinda
Jag missade hans framträdande ifrån Malmö. Du ska bara veta att jag är mycket stolt över min sista klass. Ni var helt fantastiska. Ni hade det inte så lätt. Först blev ni av med en av era mentorer (Catarina), sedan fick ni några ersättare som kanske inte var några höjdare. Sedan blev jag sjuk under vårterminen, men trots allt detta så fungerade ni så fint, och alla lärare sa till mig att den klassen var den härligaste av alla på skolan. Var stolta för det!
Dansar ni fortfarande i samma grupp som förut? Jag och några andra har en idé om lite kul under nästa år som är 100-års jubileum av Eslöv som stad. Vi har tänkt att sätta upp en variant av "Wallmans salonger". Du vet där folk äter och så showar personalen under kvällens lopp. Skulle det vara något för er? Man får servera mat, dansa, sjunga och spela lite teater medan publiken sitter och äter.
Vi har inte kommit så långt på projektet ännu, men det kommer mer så fort jag vet mer. Är ni intresserade så meddela mig.
Din gamle lärare



Hur glad blir man? Underbara Christer som alltid gjorde en glad. Detta kan bli riktigt kul. Minns när jag var på Wallmans som liten och vi barn fick följa med backstage. Det där hade varit en dröm helt enkelt!
Och sen att han säger så fina ord om vår klass, blir ju helt tårögd och jag kommer helt plötsligt på hur mycket jag saknar vår gemensamhet, vi var som en enda stor familj, vi i 9B.





Älskade 9B och underbara 12 FEET.

ALDRIG UTAN DIG


HAR JAG BLIVIT SJUK I HUVET?

Är man frisk om man läser ut bok efter bok? Jag har läst ut 3 böcker nu på en vecka. Men fan dom är så bra, kan inte slita mig ifrån dom. Blir ju förfan besatt. Om ni inte har läst någon av Katarina Von Bredows böcker, så gör det. Det känns som man e huvudpersonen i varje bok, och man känner den känslor så jävla starkt. Sjukt...

PLUGGA PÅ EN LÖRDAG?

Linus väckte mig imorse med ett sms, och det kommer han få igen för nästa helg vill jag lova. Nej men det var väl bra att man kom upp i hyffsad tid. Riktigt skönt med helg i alla fall, även om jag måste plugga. Redovisning på måndag och svenskprov på tisdag och sen redovisning på torsdag igen, sen plus lite läxor occkså. Gutt ju...

1 ÅR + 3 MÅNADER

Idag har Linus varit min i 1 år och 3 månader. Hade jag kunnat hade jag förklarat för honom minst 10 gånger om dagen hur mycket jag älskar honom. Men det går inte. Det är bara så ofattbart mycket. Det där sjuka pirret jag fortfarande får av honom. Hans hud, hans leende, hans ögon, hans kropp, hans hår, ALLT. Allt är verkligen perfekt i mina ögon. Mår jag dåligt är det oftast på grund av honom, men likaså om jag är lycklig är det också oftast på grund av honom. Jag menar, det är han jag lever för. Mår han dåligt, eller är på dåligt humör så smittar det som den värsta sjukdomen. Men är han lycklig är det nästan värre. Äsh detta låter fel, men jag kan inte förklara på ett bättre sätt. Jag kan ju bara säga att han är en del av mig, och jag mår som han gör helt enkelt.

Ingen har någonsin fått mig att känna sånna känslor som jag känt denna tiden som han har varit min, och innan han äntligen blev min för den delen också. Jag var nästan aldrig avundsjuk innan, men nu ser jag alla som ett hot. Jag tycker själv att jag skulle vara dum i huvet om jag skulle neka och säga att jag inte är avundsjuk. För det kvittar fan hur en tjej ser ut nu, även om jag inners inne vet att "nej, den där tjejen ser ut som skit, han skulle aldrig ens titta på henne", så får jag den där klumpen i magen. Så rädd för att förlora min skatt. Men ändå litar jag på honom, jag vet att han är min, det känns så tydligt i varenda kroppsdel att Linus är min. Det är bara så det ska vara helt enkelt. Jag vill inget annat.

I alla andra förhållande jag haft, okej alla har typ varit oseriösa, och jag har varit myckt yngre, men i alla fall. Jag har alltid tänkt "Ähh detta kommer ta slut snart, jag bryr mig inte", rycker på axlarna också är det över. Men med Linus? Det är så jävla annorlunda, han är så speciell. Jag kan se en framtid med honom. Och jag har ALDRIG tänkt tanken att jag inte vill mer, att jag vill göra slut. Inte ens i de jobbigaste motgångarna har jag fått den tanken. Det känns liksom som på riktigt? Och ja, jag kanske bara är ung och dum och ni tänker, "Ehh det tar slut snart". Ja, jag kan ju inte veta hur det blir, jag är ju inte synsk precis. Men jag hoppas så innerligt att denna känslan är rätt, att det är honom, min Linus som jag kommer dela min framtid med. För han är den mest underbara och omtänksammaste personen som finns. Har aldrig känt mig så älskad och betydelsefull innan som han får mig att känna. Fan vad jag älskar honom.



TATUERING

Min bror kom nyss hem med en tatuerad arm. Och FAN vad cool den var. De var en sånn där tunga ni vet som alla brukar ha på tröjor. Så jävla snygg på långt håll så man bara typ stirrar hahah. Nej men gillade den verkligen.

Hans chefs kommentar när han skickade bild, "It's only rock'n roll, kör hårt!"


Denna är det nog tror jag, annars är den så lik denna som de bara går.

OJ?

Kom nyss på att jag inte skrev ett skit här igår? Som det kan bli. Men igår så pluggade jag och dansade. Dansen är helt sjukt rolig men jag tror seriöst jag ska dö varje gång så trött jag blir. Men det är underbart.
Idag har jag bara varit och tråkat i skolan, pluggat lite nu när jag kommit hem. Min dator har blivit lagad redan, så blir nog att hämta den idag eller imorgon.
FÖRRÄSTEN! En som heter Arsha som jag gick i samma klass med från 5:an till 9:an var med i idol igår, skit duktig var han och det känns så sjukt att höra honom sjunga den låten på tv när man är van att höra honom sjunga den sittandes framför en med sin gitarr. Okej det var 1,5 år sen nu men tiden går så snabbt så de känns som det var nyss. Ajja, stort grattis till honom i alla fall, han gick ju vidare!
Fick bli en passande bild till texten. Jag och Arsha på lärarmiddagen i 9:an.

MIN BRORS BLOGG

Tänkte bara länka till honom för att jag tycker han är grym som har gått från att vara DJ som hobby till att ha det som jobb. Dock är han inte bara DJ men han började alltså med det och det har utvecklats som fan. Men tycker det är grymt bra exempel på att visa att allt går om man verkligen vill!
http://www.andydejohnzo.com/blog

HALSONT

Har precis käkat middag, inte jätte gott, viktväktar mat är inte alltid så underbart. Men var vrål hungrig nu efter jobbet. Jag är så jävla glad att jag fick de jobbet alltså, helt underbart! Ikväll blir det kolla idol, käka vindruvor och dricka te, FAN va ont min hals gör!

GRATTIS TILL MIN LILLA ÄLSKLING JOHANNA


LEDIG!

Ingen skola för min del idag, sjukt skönt. Vaknade vid halv 10 och hittills har jag både tvättat kläder och dammat hela mitt rum, plus bäddat rent. Så jävla underbart när man är ny duschad att gå och lägga sig i en ren bäddad säng. Heter det så förresten, ren bäddad? Ech, ni fattar vad jag menar.
Ska snart gå ut med hundarna, äta något och sen dra vidare till badet för att jobba. Gud vad veckorna går snabbt, jag jobbade ju nyss? Men det är bra, jag gillar när tiden går fort. Och imorgon är det bara en vecka kvar tills jag ligger och pussas med min babe, men då vill jag inte att tiden ska gå riktigt lika fort!

EN VANLIG TISDAG

Blåsig och regnig dag, det gillas absolut inte av mig. Fan vad jag saknar sommaren, men samtidigt ser jag fram emot vinter och massa mys. Idag började min mobil funka igen, vilken lättnad. Så ikväll kan jag prata med min älskling hur länge jag vill utan att tänka på att telefonräkningen blir hög.
Så jävla mycket som händer i skolan nu , prov hit och prov dit, och ännu värre är det med alla satans redovisningar. Vill bara få allt överstökat! Så idag har jag pluggat lite, men bara LITE. Nyss duschade jag och gjorde mig redo för att sedan kolla på idol, är det Malmö ikväll eller? Måste förresten fixa mina naglar nu, fransk manikyr är ju helt jävla värdelöst!

TACOPAJ

Käkade nyss en stark tacopaj. Nu tänkte jag att jag snart ska bädda ner mig i sängen och börja läsa en ny bok. Läste ut en annan igår, låg vaken till 12 och kunde inte slita mig ifrån den. Läste ut den på 3 dagar, inte dåligt för mig som inte läst en bok sen någon gång i högstadiet?

MYSER RUNDER


NY VECKA

Blir trött bara ja tänker på att det bara är måndag, men samtidigt vet jag att det snart är helg igen, för det går så sjukt fort. Och nästa vecka åker jag till Linus, vilket verkligen behövs. Har nästan glömt hur det känns att pussa honom, det känns jätte jobbigt och jag är i stort behov av hans närhet nu. Men nu är det så himla nära, så bara att stå ut.
Ska sätta mig och plugga lite engelska nu, fast först äta något, så sjukt hungrig.
Saknar sommaren och saknar min Linus som är förjävla snygg! Det där leendet får mig att smälta typ, så jävla muuuuuuums.

NAGLAR OCH SKIT

Fan vad man kan hata vissa männsikor, och fan vad en jävla människa kan få en att må piss lätt. Men nu skiter vi i det. Tänkte bara visa en bild på min naglar, målade vanlig fransk manikyr igår, som redan börjat gå bort i vissa hörner, det suger. Men min naglar har i alla fall börjat bli lite långa nu, jag är lite dum i huvudet så alltid så fort mina naglar blivit långa får jag för mig att jag vill ha korta och klipper av dom. Kan jag inte bara låta dom vara? Vi får väl se hur det blir den här gången.

YES YES YES

Vaknade vid halv tio tror jag? Käkade frukost med mamma och pappa, och sen drog vi vidare till Lund. Var och lämnade in min dator som är sönder, som ni redan vet? Den dör ju hela tiden och min bror kom fram till igår att det beror på att fläkten är sönder, och då blir datorn överhettad. Så nu är den inlämnad och jag hade sånn extrem jävla tur. Om detta hade hänt 1 månad senare så hade inte garantin täckt detta, så jag är så sjukt glad för det.
Imorgon kan jag förhoppningsvis börja använda min mobil igen också, ska bli så jäkla skönt. Måste bara tillägga att jag har fan världens underbaraste pojkvän, bara så ni vet liksom.
Nu ska jag nog snart duscha för mitt hår är som ett jävla smörpaket, skitäckligt. Men det är bra för håret att få vila från massa tvättar hela tiden. För när det är skola, dans, och jobb duschar man ju hela tiden. Kul info va?

HAN ÄR FAN GRYM

Hahahah sexig!

SOVMORGON

Det var tusen år sen jag sov länge, okej nu var det bara till halv 12 men ändå, det var så sjukt skönt! Har fått någon jävla hosta nu men det är knappt så jag klarar av att hosta för jag har en sånn sjuk träningsvärk i magen sen dansen i torsdags. Har glömt att berätta om den, men det var så jävla kul att jag inte ens kan uttrycka det med ord. Det var helt jävla sjukt vad vi dansade, och redan efter första timmen trodde jag att jag skulle dö men sen körde vi på med en timme till. Och ni tror inte hon sätter igång världens bästa danslåt då? BUMBYRIDE. Man dog typ, FYFAN va härlig den är att dansa till så jävla taggad blev man.
Ajja, sitter här nu i alla fall och ska inte göra ett skit idag förutom att hoppas på att min bror klarar av att laga min dator. Men jag tvekar starkt på de eftersom den kommer stänga av sig hela tiden innan han har kommit någon vart, KUL.

LÄSKIGT?

Vafan asså! När jag kom hem satt jag mig vid min dator och den funkade ett tag men sen stängde den av sig precis som förväntat. Så jag bestämde mig för att sätta mig vid mammas och pappas dator. Men vet ni vad som händer när jag suttit där ett tag??? Jo, DEN STÄNGER AV SIG! Jag fattar fan inegnting, men tror bara det var något flipp den fick för den har alltid varit lite sisådär, eller så är det en förbannelse som ligger över mig.
Ikväll kommer Jice så vi ska kolla lite film och snacka typ, blir säkert mysigt. Så jävla trött bara, fan vad jag ska njuta av denna helgen och sova som en idiot. Min bror kommer imorgon också, så antagligen kan han fixa min dator, HOPPAS HOPPAS! Nu måste jag skriva en sånn där jävla loggbok och plugga lite engelsk glosor så har jag det gjort.
Bjuder på en söt bild på mig och min kusin, som redan nu är saknad!

FUCK MIN DATA

Asså jag kommer allvarligt talat DÖ om min dator går sönder. Seriöst, mina pengar bara försvinner från mig nu. Hatar all jävla elektronik...eller nej egentligen inte men fan inget vill som jag vill nu! Någon som vet vad som är felet när datorn bara stänger av sig hela tiden, något virus?
På tal om något annat, pannkakorna var goda.


DANSEN BÖRJAR

Jobbat som satan med grupparbeten i skolan idag, har väl gått rätt bra. Nu sitter jag mest och taggar inför dansen som börjar idag, fy fan va kul de ska bli. Har dock skit ont i knät nu, så jävla bra tajming liksom. Vet inte varför jag fick det, men fick det efter jag hade cyklat hem från skolan, försvinner snart hoppas jag. Nu måste jag sätta igång och plugga lite matte, sen käka några pannkakor så att jag är redo för dans!




Sjukt stora men äckligt sköna mjukis, tog bilden mest för att jag tycker jag är för seriös hela jävla tiden.

ONSDAG

Mycket bättre humör idag. Först satt vi och drack varm oboy på stenssons på samhälls lektionen, och sen hade vi idrott som var helt okej. Kastade spjut och skit, jag är skit dålig på de men det är ändå hyffsat kul. Ska väl äta något snart och sen packa lite, vid 3 måste jag va på badet för att jobba, de blir kul! OCH SEN IKVÄLL BLIR DET IDOL IGEN, ja ni får kalla mig nörd, men jag tycker det är kul, punkt slut.


Fick bli en snygging bild sen grönalund

DET FINNS HEMSKA DAGAR

Och idag är en sånn dag. Allt har gått skit segt och jag är på förjävligt humör. Varför kan inte allt bara va som man vill? Ohh, BAJS.

SEG DAG

Det var en lång skoldag som gick riktigt sakta. Sitter och käkar spagetti och köttfärssås just nu, rester sen igår. Är riktigt förkyld och har huvudvärk. Har pluggat engelska också. Inget är riktigt kul idag, men ska snart slänga mig framför teven och bara mysa. Antagligen så kommer jag somna.

KAN INTE HJÄLPA DE

Jag gillar denna låten sjukt mycket även om det är en lilla melodifestivalen låt. Men texten är ju så jävla sann? Vad fan tänk så bra man har det jämför med så himla många andra, och ändå så klagar man hela jvla tiden.


FLER BILDER (BECCAS)


















SNUVIG

Har gått och blivit riktigt fökyld, tackar mamma som smittat mig. Gårkvällen var i alla fall skit rolig och vi fotade massor men har inte fått dem andras bilder än, men de kommer. Så ni får lite av mina bilder så länge. Sitter förrästen och pluggar nu, har gjort klart tre intervjuer och lite följdfrågor på de, nu pluggar jag tusentals svåra engelskskitglosor, och sen måste jag helst räkna lite matte också, för det är tid att förstå sig på den skiten nu. Diagnos på fredag tror jag!

















Tackar alla tjejer för en sjukt mysig och rolig kväll. Älskar att skratta med er och jag gillar hur vi alltid dampar på varandra och med varandra. Hoppas detta inte bara blir en engångs grej nu utan att vi ses oftare!

FIXAD OCH REDO FÖR EN TJEJKVÄLL

Eller okej inte redo, måste packa kom jag på!! Men det är lugnt ska inte va hos Hiba förräns om en timme. fan vad jag ser fram emot denna kvällen.






DETTA SUGER

Mina 3000 fria sms är slut. Jag kan inte sms:a med Linus. Får fan panik. Fast vi kan ju ringa varandra och prata varje kväll i alla fall och sen finns ju msn också, men det känns så jävla tomt. Men vi ses om mindre än 3 veckor nu och de kommer gå skit fort. Längtar som en idiot. Älskar honom mer än allt.


SLAPPAR'N

Medans alla andra va o dansa sönder (och hade kul hoppas jag) på jägers igår låg jag hemma och njöt av att jag sparat mina få 100kr som jag har kvar att leva på resten av månaden. Jag gick och la mig redan vid tio men blev väckt lite då och då. OCH VISSA MÄNNISKOR GÖR MIG ARG. Men det skiter vi i! Ikväll ska jag på tjejkväll med mina gamla högstadie flickor, lääängtar. Men ni kan i alla fall förvänta er en massa bilder, för kameran ska med.


NY FRILLA

Jag är nöjd till tusen i alla fall, och det är de viktigaste!





Vad tycks? :)

INTERNETET DOG

Precis när jag blev klar med läxan och sånn där skit och tänkte blogga så dog internetet, GREAT. Men nu funkar det igen? Skit konstigt. Har hunnit sova en stund också och jag tänkte fortsätta göra det nu, så sjukt trött. Längtar tills imorron för då blir jag mörkhårig och får en ny frisyr.

UNDERBART BRA

Dagen har varit riktigt bra. Skolan var helt underbar, vi lyssnade på en debatt som var helt crazy. Sen har jag jobbat för första gången som simassistent och jag älskar det! Så jävla kul asså. Fikade nyss med mormor, morfar och mamma, älskar när mormor bakar. Ska borsta tänderna nu och sedan vänta på min fina pojkvän som skulle duscha, sen ska vi ha vårt dagliga kvällssnack, myyyys.

RSS 2.0