NYTT I GARDEROBEN




Beställde denna godingen från www.stylebytyra.se, uuuunderbar!

NYTT I GARDEROBEN


Tröja - H&M, Shorts - Carlings


Båda från H&M


En lite närmare titt bara


Brillor - H&M..ja dom behöver putsas


Cykelbyxor eller vad det är (ska vika upp dom och a dom under kort kjol på dansuppvisning) - Stadium, ring - Gina Tricot

Köpte öven basic örhängen i riktigt silver så dom håller, och en helt vanlig vit skjorta som jag ska ha på dansuppvisningen!

ÄR HOS BABE

Ja, jag är som sagt hos Linus nu. För tillfället ligger han och sover, stackaren har fått maginfluensa och jag bara väntar på att börja spy. Vi som skulle åkt och käkat på tacobar, kollat en sak och hämtat Linneas (linus lillasyster) kompis i stockholm idag. Men, men jag får väl åka med Linnea själv och möta henne sen sitta och passa upp Linus, haha stackare asså.
Vi har haft det dömysigt hitintills, suttit i solen och lite så. Men jag har ju hört av mina föräldrar att ni har mycket varmare än vi så jag är lite avis..Men skitsamma får sola som fan när jag kommer hem ístället!

PÅSKLOV

Ska snart dra mig till skolan, skriva prov och sånt trams. Sen blir det hem och packa, för imorgon klockan tio i 8 (på morgonen) går mitt tåg mot stockholm och Linus. Ska bli skönt att bara vara där och göra ingenting, han bor ju på landet nu så finns inte så mycket att göra, men det är just det jag behöver. Känns inte så bra att jag håller på att bli sjuk dock...

FÅR NI INTE RYSNINGAR ÄR NI KNÄPPA


GRATTIS ISAC OCH NOAH

Mina småttingkusiner fyller 4 idag, så vi har varit där på lite kalas. Det känns helt sjukt, dom föddes ju nyss?
















THE BEST SUMMER

Denna sommaren kommer bli helt underbar! Mamma och pappa har bestämt sig för att bjuda mig och Linus på vars ett sommarkort så vi kan åka runt i skåne. Dom vet att vi inte har så mycket pengar då alla våra pengar går till tågbiljetter hela tiden, och dom vet hur mycket vi älskar att vara på t.ex. lomma beach, så det kommer vara underbart! Bara vakna upp och åka precis var vi vill.

Vi ska även fira vår två årsdag och det kommer nog bli lite extra speciellt, så jävla lycklig! Sen är det ju även en skolavslutning och jag fyller 18 så jag ska ju ha en liten fest här hemma också. Allt kommer bli så sjukt kul i sommar. Sen när vi är hos Linus kommer vi åka ut med båten och bara chilla galet varendaste dag.

Ja, jag längtar ihjäl mig och jag äääääääääälskar Linus!


NIKA JUMPSUIT, TACK SOFIE

Sofie skickade ett sms om att de fått in jumpsuits på Gina Tricot. Hon satt i bilen påväg dit, så nu har hon köpt en till mig med, en finfin rosa som jag ska mysa runder i här hemma. Så jävla skönt att ha så bra vänner som vet precis vad man vill ha, nu är jag superduper nöjd. Snart blir det dans då jag även får min fina jumpsuit, yes!


MONDAY MORNING

Är dödstrött, har känts som jag halvsovit hela natten. Ska snart dra mig till jobbet och göra min femte vecka av sju veckors praktik. Snart är den slut, både skönt och tråkigt. Trivs bra men att praktiken är över betyder att det är väldigt lite tid tills det är sommarlov. Men vi hörs när vi hörs, har fortfarande inte riktigt det där suget efter att blogga.

NYTT I GARDEROBEN

Tänkte visa lite bilder på saker jag shoppat den senaste tiden.


Har länge funderat på att köpa en jeansjacka men då väldigt många har det har jag struntat i det. I fredags hittade jag denna underbaringen. Nu när det fortfarande är kallt kommer jag använda den som en tröja men till sommaren blir det nog att använda den som en jacka. Denna känns även så mycket mer "jag" än vad en jeansjacka gör.


En jeansklänning jag köpte för några veckor sedan när Linus var här. Tänk den, med bruna ben och mina lila converse, uhhyes.



Ett linne med snygg rygg. Om ni söker längre linnen så gå in på HM, finns massor i olika färger. När jag shoppade med Linus köpte jag även ett svart och ett vitt sånt här linne.


En mysig tjocktröja med hög krage, även denna köptes med Linus för några veckor sedan.



Lite nya trosor som jag verkligen behövde, lägg märke till dom söta knapparna på de rosa trosorna. Köpte ett till par som var blåa.


Även en matchande BH till de turkosa trosorna.

PRIVATE PARTY


RSS 2.0