NEGERBOLL

Tycker detta är så klockrent, detta visar ju bara att om man inte får säga negerboll får man snart inte säga någonting vilket leder till total kaos. Hahaha kanske inte riktigt såhär dock.


JAG BEHÖVER ER HJÄLP

Mamma och jag snackade om balen för någon dag sedan, och då började hon ju såklart snacka om vilken hårfärg jag ska ha eftersom hon är frisör. Och nu kan jag inte bestämma mig... Hon tyckte jag skulle göra blonda slingor och först blev jag sugen på det. Men sen började jag tänka på hur slitet mitt hår kommer bli och blablabla. Sen har jag velat ha rött hår ännan sen innan sommaren någon gång, så nu står det mellan dessa färgerna. Så vad tycker ni?
Det kommer nog bli så att vi börjar med en ljus röd nyans eftersom om man har färgat det mörkrött så går det inte att få ljusrött sen utan att bleka det. Så vi kommer nog jobba oss mörkare och mörkare beroende på vad jag trivs i.


Vilken? Fokusera på Rihannas hårfärg, inte krullorna. Lutar nog mest åt den färgen just nu.


NU BÖRJAS DET

Har en känsla av att det kommer bli helt sjukt mycket plugg nu detta sista året, men jag ska ge mig fan på det! Ska göra alla läxorna så fort jag får dom, så nu blir det att sätta igång. Hellre bli klar långt innan utsatt tid än att få stressa in i det sista. Och sen har vi projektarbete, åhh herrre min gud, hard work work.


SKOLAN KALLAR

En snabb dagens innan jag måste cykla till den där skolan.

AMERIKA






Bild1: http://lookbook.nu/cheyennemeetschanel Bild2,3: http://lookbook.nu/msvintagevirgin Bild4: http://lookbook.nu/perventina Bild5: http://lookbook.nu/user/199455-Victoria-T

SKÖN DAG




Startade dagen med fotografering till id-kort som vi som går på skolan måste ha. Ganska onödigt om ni frågar mig. Sen hade vi bara naturkunskap innan var det slut för dagen då vi inte fått någon handledaren än och därför inte riktigt vet vad vi ska göra med projektarbetet. Vet knappt vad det är?

TJENIXEN

Har kommit av mig lite här på bloggen va. Men jag kan i alla fall informera er om att jag har en helt sjuk träningsvärk efter dansen både igår och idag. Jag kan knappt gå...
Drar mig snart in till Malmö med tjejerna för att kolla på lite dans, kulkul!

NU BLIR DET SKOLA


Nu blir det att cykla till skolan om fem minuter. Först blir det psykologi och sen äntligen dans, så kul det ska bli! Snygg jag är med min blonda utväxt va? Men vill inte färga håret mer för vill inte slita på det så det kan bli långt någon gång? Men börjar tveka på att det är möjligt att få mitt hår långt..

TODAY

Idag har jag slitit mig från mitt simsspelande och varit ute istället. Hjälpt pappa med min nya cykel bland annat, den är ju bara för ball alltså. Sen har jag väl mest gått och längtat till imorgon för då är det dans, wuhuuu! Äntligen.
Nu ska jag måla naglarna och sen baka en äppelpaj tills ikväll, göttigt.



NÖRD

Har suttit vid datorn exakt hela dagen. Först kollade jag på lookbook.nu i 300 år, sen laddade jag ner massa till sims 3 i 1000 år till. Typ. Så nu ska jag spela och kolla in alla nya grejjer. Nej fyfan vad nördigt, men kul.

LOOKBOOK.NU







Bild.1 http://lookbook.nu/amyvalentinex Bild.2,3 http://lookbook.nu/msvintagevirgin Bild.4 http://lookbook.nu/user/199455-Victoria-T Bild.5 http://lookbook.nu/ebbaz

ENTRÉ

Har varit och shoppat lite till skolan, som almenacka, pennor, pennskrin osv. Fick även ett par dansskor av mamma och pappa sen hittade jag också en sånn där snygg "iphoneväska". Juste, köpte ju sims 3 också, så nu blir det väl att nöta hela kvällen.





Snygga mobilbilder va? Måste köpa ny kamera...

SWAGGER JAGGER


Så jävla skön låt, och jag vill ha alla kläder nununu. Videon är också förjävla ball och får mig att längta som en idiot tills dansen börjar.

GE MIG ÄNNU EN SOMMAR


Med ett par såhär snygga shorts skulle jag bara vilja ha ett nedstoppat linne till, och skorna mest för att jag har sett andra bloggare ha kängor till shorts och börjat dreggla.

FÖRSTA SKOLDAGEN

Började skolan idag och det ska faktiskt bli skönt med lite rutiner igen. Dock så drar skolan igång på riktigt redan nu och det orkar jag inte riktigt, men det är bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av det hela.
Just nu sitter jag mest och väntar på att pappa ska komma hem för har inte träffat honom på en månad. Sen måste vi åka och hämta Linus dator som varit på lagning.

Har förresten redan fått min första läxa, helt sjukt egentligen. Men det är faktiskt en ganska kul läxa inom kommunikation. Man ska ge en och samma person 5 snälla kommentarer, inte på en och samma gång utan så att personer inte märker något speciellt. Sedan ska man kolla personens reaktion och skriva ner den. Iallafall lite kul för att vara en läxa, eller?


Bild sen igår typ en timme innan jag åkte. Vi gick runt på slottet i jogging och såg jäkligt luffiga ut medan alla andra var värsta finklädda. Det kändes som man var på lite fel plats kanske.

KAN MAN MÅ SÄMRE?

Igår åkte jag hem från Linus och hela tågresan hem så satt jag och höll mig för gråt. Sen mötte jag mamma och då tänkte jag på annat då vi har gjort om i köket och så, så det var riktigt skönt. Jag läste mejlen och såg att jag fått jobb två gånger i veckan och blev överlycklig. Såg även att det står på vårt schema att vi ska ha dansträning två gånger i veckan och jag började fan jubla, haha.
Sen kom kvällen. Efter att ha pratat med Linus, och ja under tiden med, så bröt jag fan ihop. Ifrån att nästintill inte gråtit någonting igår så grät jag hela natten. Slutade med att jag fick sova hos mamma, för fan vad jag kände mig ensam. Jag vill sova i Linus famn som vanligt igen, mår fan inte bra annars.

Men vi båda har verkligen mått piss den senaste veckan. Mått illa konstant och inte haft någon aptit, så han flyttar nog hit till jul. Jag hade varit världens lyckligaste för det är sämst att va ifrån honom.

...

jag vill inte jag vill inte jag vill inte

NY VÄSKA


Köpte en ny finfin väska från HM för någon  vecka sen.

HOT STUFFS


GODMORGON

Vaknade vid tolv av att jag var så sjukt jäkla kissnödig och det är nog bland det värsta att vakna av. Man vill ju bara ligga kvar där under täcket och gosa. Men nu är jag uppe i alla fall, så vad händer nu då? Ingen aning, Linus ligger och sover och jag sitter här och glor, kul liv.

EN TREVLIG DAG

Jag och Linus kom nyss hem från Sanna och Oskar och ska snart lägga oss och mysa i sängen med popcorn. Vid fyra idag tog vi bussen till Ösmo för att kolla på Sannas match sen drog vi vidare och åt pizza/hamburgare. Förflyttade oss sen hem till Sanna och kolla både fotboll och film. En mycket trevlig dag och så jäkla skönt att tänka på något annat än hemresan.



Linus ska alltid bli akutkissnödig när vi är utanför huset..


MIN NYA GODING



Har letat efter tröjan överallt och nu hittade jag den äntligen. Men inte bara det att jag hittade den utan den hade kostat 800 kr, men sen var det rea på den och sedan även halva priset på reapriset. Lycklig? JA!

FULLT UPP HELA DAGEN

Linus mamma väckte oss vid elva imorse och då var det bara upp och göra sig i ordning för att sedan åka till ett ställe och kolla massa djur. Inte det roligaste jag gjort men skönt att komma iväg så man slapp tänka på onsdag. Vi kollade även på massa båtar innan vi drog vidare till Mc donalds. Vid donken låg det en intersport butik så Oskar drog in där för att köpa en keps, väl där inne gjorde jag värsta kapet, visar det senare.


Snygg bild från någon dag i sommar.

VILKEN PLÅGA

Skulle egentligen ha gått upp vid 11 idag men eftersom det blev att vi var vakna till nästan fyra så blev det en timme senare istället. Vi var duktiga och gick och la oss vid tolv, men sen brast det när vi började tänka på onsdag. Jag hatar verkligen denna sista veckan, den är inget annat än jobbigt. Man går ständigt runt med en klump i magen. Ena sekunden gråter Linus och då får jag leka stark, andra sekunden gråter jag och då får han leka stark, tredje sekunden gråter båda och då är det bara förjävligt.
Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna så var jag hemma, då hade jag sluppit säga hejdå för det är det värsta som finns. När man tvingas pussa den sista pussen, gå på tåget och sedan veta att nu blir det inte mer på flera veckor. Nej fan också.


SNYGGINGAR


JULI SOMMAREN 2011




Jag hade min 18 årsfest och hade skitkul! Vi åt god mat med släkten och mina närmsta vänner sen kom alla andra och festandet drog igång. Vi dansade och hade allmänt kul. Fick både roliga och fina presenter, så tack alla för det och för att ni kom.


Jag och Linus tog fina bilder medans vi väntade på att dra iväg på bio med goa vänner.




Vi spenderade en natt hos mormor och morfar i deras kolloni. Åt massvis med mat och godis och spelade kort.



På väg hem till en kompis för lite film.



Efter vi varit i Kristianstad med Jice och Mathilda





Det var fest hos Timmy och vi hade as skoj!



När vi kom till Linus blev det att passa Linus systerson en dag. Gullungen somnade i min famn.



Blev en massa fotbollst tittande eftersom Linus hade cup. Jag och Linnea underhöll oss på vårt egna lilla vis.


HELSVART


En helt svart outfit kan vara väldigt snyggt även fast jag gillar att ha någon färgklick för det mesta.

VÄNDA TILLBAKA DYGNET KANSKE?

Somnade vid typ fyra igår vilket resulterade i att jag sov till halv två. Jag och Linus har vänt totalt på dygent och vi måste verkligen vända tillbaka det nu tills skolan börjar. Fan skolan börjar om en vecka, får ångest smatidigt som det ska bli lite kul.
Dåligt väder idag igen, sommaren är verkligen slut nu. Så jag och Linus får väl sitta inne och glo idag igen som vanligt...



Fina bilder vi tog igårkväll va?

JUNI SOMMAREN 2011

Eftersom jag inte bloggat på hela sommaren så tänkte jag visa lite bilder från tiden som gått, enjoy.



Dagen efter Linus kom var det 100 års jubleum i Eslöv vilket betydde, dansuppvisning, artister, god mat och grymt sällskap!



100 års firandet fortsatte och det var flyguppvisning så vi åt gott och spelade kubb samtidigt som vi kollade på flygplanen.



Det var fest hos Rasse med lite vollyboll spel och dans.




Jag och Linus hade 2 år vilket ledde till förlovning. Vi käkade god mat och gick på bio, supermysigt.




Vi firade midsommar genom att laga mat tillsammans med kompisar och bara ta det allmänt lugnt. Vi har kommit fram till att midsommar är överskattat.





På min18-års dag tog vi båten till Helsingör och strosade runder. På kvällen åkte vi över till Helsinborg igen och åt en god middag.


Vi spenderade även några dagar på Lomma beach och brände sönder oss totalt då det tydligen var hål i ozonskiktet..

HÖST?

Är det redan höst eller? Det bara regnar hela tiden och är skitväder. Denna sommaren har verkligen varit den sämsta vädermässigt. Jag och Linus drog oss i alla fall in mot ica och köpte lite godis och bubbelvatten för att ladda upp inför en myskväll. Han kom hem från sin träning för 40 minuter sen. Under tiden han tränade sov jag i två timmar, förstår inte varför jag är så trött? Men det är najs.
Nu ska vi mysa vidare.

EN DYSTER TISDAG

Började dagen med att gråta i typ 2 timmar, det är ju alltid najs... Lämnar ju min älskling om en vecka och det finns inget som är så jobbigt som det, framför allt inte efter nästan 3 månader tillsamans. Mamma och pappa har sagt att de låter Linus flytta till oss och börja skolan i Eslöv om han vill men det är ett så sjukt stort steg för Linus. Han måste lämna sin familj, sin tvilling som han typ inte gör ett skit utan. Men det som är mest jobbigt är nog skolan, att börja i en ny klass och så..så det blir nog ingen flytt till Eslöv för honom.
Jag förstår honom men samtidigt blir jag pissledsen eftersom jag hade varit världens lyckligaste om han hade bott hos mig. Så nu väntar jag bara på att han ska gå ut gymnasiet, för då äntligen flyttar han till mig. Bara två år kvar.

Så Linus har haft världens beslutångest för det idag och gråtit och jag har gråtit för han gråtit samtidigt som vi gråtit för vi ska lämna varandra och ja..
Annars har dagen gått ut på att mysa, jag har suttit vid datan och han spelat sitt satans x-box. Fast jag tycker det är lite mysigt ändå, hihi.


Bild på Linkan när han sov imorse, jävla pooser.

DETTA SKULLE JAG VILJA HA PÅ MIG IDAG


Hade dock kört på öppen skjorta och det vita linnet under, fast det kan ju va rätt snyggt med knäppt skjorta också...

FJU

Har äntligen fått lite ordning på bloggen. Ingen rolig header, men eftersom min kamera gått sönder så kan jag inte gör en snygg header just nu utan måste vänta tills jag kommer hem. Men men, nu ser det i alla fall helt okej ut här.


Bjuder på en bild sen jag och babe var och såg Harry Potter.

HEJ

Längesen sist. Sitter hos Linus och eftersom han är på träning fick jag ett ryck och började pilla med bloggen, vilket jag aldrig skulle gjort eftersom den numera ser ut som skit...
Ni får stå ut med detta för vet inte när eller om jag över huvudtaget kommer lyckas fixa detta.

RSS 2.0