KIM 18 ÅR














MYCKET ATT HITTA PÅ

I torsdags kom Ewe hit, vi kollade big brother, burlesque och käkade massvis med popcorn. Det var riktigt mycigt och härligt att skratta åt allt och inget.
På fredagen drog jag och mamma till IKEA, hittade nästintill ingenting, riktigt besviken. På kvällen kom först Jice hit, vi räknade lite matte duktiga som vi är. Senare kom även Mathilda och Sofie, då blev det kladdekaks bakning och spel.
Gårdagen bjöd på en rolig 18-års fest för Kim. Hon blev superglad för min lilla present, bilder kommer strax.

Vill tacka er alla som gjort mitt lov så mycket bättre. Halv 12 hämtar jag min babe, så imorron kommer jag vara trött!

MINI BRUNO


TACO + KLADDKAKA






Sofies kladdkaka var jätteful, men extreeemt god! Måste säga, fyfan vad jag tycker om er tre!

YES

Mamma väckte mig vid tio imorse fastän jag hade tänkt sova till 11, så jag blev lite tjurig för jag kunde inte somna om. Men humöret vända snabbt när hon hittade en tvbänk i jysks reklamblad. Vi drog dit och den är så himla perfekt! Den passar extremt bra till alla andra möbler, dom har samma handtag och allt. Sen har jag färgat håret och klippt av 5cm också. Så himla slitet i topparna eftersom jag färgade det blont i somras, gud vad jag ångrar det.
Kom nyss hem från Sofie har varit där och haft en jätte mysig kväll med massa prat med tjejerna. Vi kände inte oss riktigt färdigpratade så dom kommer hit på fredagkväll när jag pluggat klart.


Där i mitten ska teven stå sen.

FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Min dag har bestått av att måla en endaste vägg. Ja, det tog hela dagen för det var sjukt mycket pill! Men nu är vi klara och jag är supernöjd. Allt i rummet är klart, eller egentligen inte. På fredag får jag en tv, en gammal tjock tv men jag lovar att det är bättre än den minimala jag har just nu. På fredag ska även jag och mamma dra runt och hitta småsaker så som kuddar och ljuslyktor. Senare får jag min stora säng, sen ska här in en spegel och en avlång tv bänk. Men det får bli när vi har pengar till det!



















Rätt kul med den bilden på pappert och väggen. Först var allt bara en dröm, jag gjorde en bild i paint skrev ut den och sa att "såhär vill jag ha det". Där ser man att drömmar kan gå i uppfyllelse om man verkligen vill.
Som ni ser är det jätte tomt på väggarna som är vita, men som jag sa innan så ska en spegel upp någon gång i framtiden och även några tavlor!

RÄDD

Idag har jag räknat matte, ja det är typ det enda jag gjort. Vi har matteprov nästa vecka och jag är skiträdd. Det är jätte mycket jag inte förstår och kan. Vår mattelärare är sjuk och vi har nu en vikarie som inte är särskilt bra på att förklara. Fan också. Detta kommer inte gå bra.

FRUKTSALLAD

Jag gjorde fruktsallad till mig, mamma och pappa. Om det var gott? JA!




TJENA PEOPLE

Igår målade jag hela dagen sen drog jag till mina kusiner för att fira deras mamma. Där va minst 10 barn som sprang runt och skrek, fast jag tycker om dom ändå, man blir så glad av att bara se dom. Idag har jag först varit och dansat och målat 2 lager till med vit färg. Har så jädrans ont i mina händer nu, men äntligen så är rummet vitt!



Såhär ser man ut efter att ha målat...med ett snett tillgjort leende.

THE CHANGE








IDAG HAR JAG VARIT DUKTIG

När jag kom hem från skolan vid ett ungefär så började jag och mamma lägga ut papp över hela golvet på mitt nya rum. Mamma plastade in garderoben och elementet medans jag spacklade igen alla hål. När jag var klar med det gjorde jag tzatziki, hackade morötter, gjorde dippa och sallad. Idag ska jag äta så himla mycket och god mat!

Imorgon blir det upp tidigt, måla mitt rum och sen vidare till mina kusiner. Kommer vara en underbar dag!

MÅR REDAN BÄTTRE

Tror jag behövde detta. Att dansa i två timmar och ha riktigt kul gjode susen. Jag är på sjukt bra humör nu och jag äääälskar vår dans på streeten! Nu tjatade mamma på mig att jag skulle duscha, så jag får väl göra det. En dag kvar, sen är det LOV..underbara efterlängtade lov.

Förresten har jag och mitt hjärta varit ihop i 1 år och 8 månader idag. Han är det bästa jag har!


:(

Jag mår inte bra nuförtiden. Blir alltid hungrig så jag skakar, när jag väl äter så mår jag bara illa. Är trött hela tiden, och idag har jag en äcklig huvudvärk också. Jag måste verkligen vila upp mig nu på lovet och hitta tillbaka till mig själv igen. Det har blivit för mycket av allt på senaste tiden. Ikväll blir det dans iallafall, har längtat efter det hela veckan.

BRR

Jag sitter här helt genomfryst, så himla kallt ute. Trodde jag skulle kunna bryta av mina tår asså! Nu ska jag käka lite, kolla OTH och sen jobba. Yeah.

SHAKY

Hatar när jag får den känslan av att jag knappt orkar stå så hungrig jag är. Får det nästan varje dag och det suger. Orkade knappt stå i duschen efter vi simmat, bara för jag inte hittade något här hemma som jag ville äta innan jag drar dit. Men nu har jag precis käkat äggmackor och det var gott som tusan.
Ska lägga mig i sängen och kolla one tree hill som jag råkat bli beroende av, sen ska jag sova!

KOLLA VAD JAG FICK AV MAMMA


Hon sa det var jag och Linus, hihi.

ALLA HJÄRTANS DAG

Ja, som alla snackar om så är det alla hjärtans dag idag. För mig är det mer som en vanlig dag, har min pojkvän 70 mil bort och idag känns det verkligen inte kul att han bor så långt borta. Men egentligen ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv, för fan så lycklig jag ska vara för att han är min. Han är den mest underbara människan jag någonsin träffat, på riktigt. Han är min allra bästa vän och det finns ingen som någonsin kommer kunna ersätta hans plats. Men jag kan inte låta bli att önska att han var här just idag, bara jag hade fått ligga i hans famn hade jag varit nöjd. Saknar honom så himla mycket. Varje gång jag ser någon pussas och kramas så känner jag en extrem längtan efter min Linus, men snart är han här igen. 1 vecka och 6 dagar kvar.
Jag älskar dig Linus!






4 månader kvar till sommarlov också, det kommer gå så himla fort till dess och sen kommer jag va med min babe heeela sommarlovet, så himla underbart!

BLIR ATT JOBBA

Kom nyss hem från en väldigt kort skoldag vilket är skönt. Ska sätta mig och plugga lite engelska och käka något innan jag drar och jobbar. Får vikariera för Alexander idag igen, men det är bara bra, mer pengar till mig nästa månad! ;)

AWESOME FEST

Festen igår var skit kul, hoppas Nord blev glad för dom fina mff-snappsglasen jag och Sofie gav honom. Dansade och sjöng mest hela kvällen, det gillar vi! SÅ TACK NORD FÖR EN AWESOME FEST!
























HELLO PEOPLE

Vaknade vid halv tio, skit skönt att äntligen vakna av sig själv och inte av någon dum väckarklocka. Vi har nyss varit och handlat färg och mat. Nästa helg börjar renoveringen av mitt nya rum, jag hoppas verkligen det kommer bli lika grymt som bilden jag har i mitt huvud.

JUST DET, nu kan jag berätta för er vad det var jag va så himla glad för i detta inlägget.
Det är såhär att pappas affär i Oskarshamn som ligger i Småland ska läggas ner. Och då tänker ni men vad är det roliga med att din pappa antagligen kommer få sparken? Jo, jag har varit utan honom i snart 3 år, eller han är bara hemma på helgerna. Men det är så himla mycket roligare när han är hemma för annars är det bara jag och mamma som går runt här i ett stort tomt hus. Plus att mamma jobbar länge ibland så jag sitter oftast hemma helt själv vilket är jätte tråkigt. Det bästa med att han kommer hem är nog också att han tar med sin stora säng med hem, som jag får. Så nu slipper jag och Linus ligga och trängas i en liten minisäng.

Ska snart hoppa in i duschen och börja förebereda mig för att dra vidare till Sofie. Sen blir det lite fix där sedan vidare till Nords 18-års fest med italienskt tema, fan vad vi ska ha kul!

JAG KOMMER


PRESENTSHOPPING

Efter skolan drog jag och mamma till Nova Lund för jag skulle köpa lite presenter, både till Kim och till Linus. Det blev bra, tycker jag i alla fall, vi får hoppas dom blir nöjda. Sen gick mamma loss och började shoppa massor, hon har ju gått ner över 10kg så inga av hennes kläder sitter särskillt bra längre. Hon hittade ett par aaas snygga byxor, kollade tillochmed om de fanns i min storlek men icke. Det var lite skinn typ...och lite mocka detaljer, svårt att förklara. Sen köpte hon även 3 tröjor. När hon började shoppa så kunde ju inte jag heller låta bli, så kom hem med ett par mjukisshorts och en magtröja..känner mig som 6 år igen.




FRÅN PEPP TILL DEPP

Va jätteglad i skolan idag. Allt kändes så skönt för vi hade inga vanliga lektion. Vi firade att eslöv fyller 100 och skolan 40 år. Det bjöds på tårta som var skitgod. Och sen lyssnade vi på två föreläsningar. En om typ beroende och missbruk och sen den andra var lite speciell men så himla bra. Det var en transvestit som heter Claes men som transvetist heter han Sara Lund. Han pratade om hur viktigt det var att får vara sig själv och han sa så klockrena saker hela tiden.
Nu är jag dock inte glad mer. Sitter och äter lite mat och senare ska jag dansa. Önskar bara jag hade mitt glada humör kvar för det blir så mycket roligare då. Ska nog dunka lite musik nu så jag får upp humöret igen.




STRESS OCH LYCKA

Igår var jag i skolan och sen var jag tvungen att hoppa in och jobba för en som inte kunde. Så jag kom inte hem förräns klockan åtta igårkväll. Det var en stressig dag och jag var helt slut på kvällen. Men jag var inte bara helt slut utan riktigt glad också. Fick tillbaka min iphone igår, och det var inte min gamla iphone utan en HELT NY! Så himla bra!
Nu blir det plugga, käka och sen dra till jobbet.

VEM VILL?

Någon som vill ut och jogga med mig på måndagar? Jag är så sjukt sugen på att komma igång med att träna riktigt mycket nu. Tränar i för sig redan ganska mycket men när man har sånt här sug ska man faktiskt ta nytta av det. SÅ VEM ÄR PÅ?

OUTFIT



Hittade min gamla favorit tröja längst inne i garderoben. Verkligen inte min favorit längre men den funkar. Sen drog jag på mig ett par ganska nya jeans tights som jag av någon anledning inte gillar särskilt mycket, men idag tyckte jag dom var rätt snygga ändå.

DÅLIGT HUMÖR

Är inte alls glad just nu. Är så jävla trött på att folk inte kan ta ansvar, klarar inte av sånt. Osså har jag en jävla mensvärk. Nu måste jag göra engelska...

LYCKA

Linus kommer till mig om 3 veckor, den 27 februari och stannar till den 6 mars. Två veckor och 4 dagar senare åker jag till honom igen, köpte nyss biljetten så allt är klart. Är så lycklig, det känns som en sånn sjuk lättnad. Saknar honom enormt mycket och hela hans familj. Har inte träffat hans familj sen höstlovet, skit tråkigt. MEN NU SÅ ÄNTLIGEN!

Annars har jag varit och dansat med tjejerna idag. Det kommer bli bra det här!
Nu blir det dusch.


Bild på finaste sen november 09.

MUFFINS



Min första helg utan plugg på väldigt länge. Blev så rastlös så jag bestämde mig för att baka. Passade bra för sen kom både mormor, morfar, min bror och hans flickvän på besök, så dom fick lite fika.
Förövrigt har jag ganska tråkigt och har redan ångest inför skolan på måndag. Jag vill inte. Så trött på skolan nu att jag bara vill försvinna. Men snart lov!

RIGHT NOW

Dessa plus mina zebratights är mina favoriter just nu... tror jag.




MELODIFESTIVALEN 2011

Mina favoriter från kvällen:






SUPERKVÄLL

Det gick jättebra igår på dansuppvisningen. Känns bra att vi var med och dansade och på det vis påverkade något så viktigt positivt. För det första hjälpte vi ju tjejerna med deras projektarbete och deras projektarbete var ju denna galan som de hade för att samla in pengar till cancerfonden. Dom sa att dom hade fått in hela 20.000 kr, och hur grymt är inte det? Dom borde vara så sjukt nöjda!
Det var grymma "artister" där, alla hade helt sjuka röster och man fick gåshud om och om igen.

Men en liten dålig sak hände. När vi övade på scenen så var det massa högtalare och skit på scenen och det är inte vi vana vid. Det var alltså en ganska liten plats att dansa på. Så när vi gjorde ett danssteg som gjorde att vi backade så backade jag rakt in i en högtalare tappade balansen och ramlade baklänges och slog i smalbenet. Har skit ont idag men det var värt det, och som tur var så var det inte en enda som kollade när vi övade, annars hade det varit riktigt pinsamt. Hade jag gjort det där när vi uppträdde på riktigt sen hade jag fan dött, hahah.


LET'S DANCE

Tio över fyra tar jag bussen in till stan och möter upp Sofie och Kim. Då blir det att käka på China box innan vi drar oss till medborgarhuset för uppvisning.

Fick nyss ett telefonsamtal av min gamla lärare. Vi ska ju dansa på en uppvisning den 28 februari för att lilla Eslöv fyller 100. Vet ni vad det sjukaste är, vi är det första uppträdandet i andra akten, direkt efter oss är det Johan Glans tur, hör ni eller, JOHAN GLANS!?!?! Fy fan vad ballt. Jag längtar sönder här ju!
Christer ville iallafall ha lite bilder på 12 feet till programbladet, så nu har jag skickat massor, kunde ju inte välja bara en så han får välja själv.


DÖDSHUNGRIG

Skola gick faktiskt snabbt idag även fast det var längsta dagen på veckan. Vi har sett Lilja 4-ever, typ världens hemskaste film.
Nu måste jag käka, är helt sjukt hungrig. Sen ska jag bara sitta här och fortsätta tagga inför första danslektionen för terminen som är ikväll! Det ska bli så kuuuul! Ska dansa från 19-22 idag, snacka om att jag kommer vara död ikväll och ha träningsvärk imorron, men det är de värt.


JOBB OM EN TIMME

Som sagt, ska snart dra iväg till jobbet, så nu ska jag nog sova en stund. Känner att jag behöver de, sjukt trött och hade en sjuk huvudvärk innan men den har faktiskt börjat försvinna, najs! HAO DE BRAO.


BÄSTA LÅTEN JUST NU

Hittade inte den på youtube så ni får lyssna på spotify helt enkelt!

Coffey – Permission

SIMMA

Ska käka lite flingor sen göra mig redo för att dra till badet och simma med mamma. Känns bra att göra något tillsammans med henne som vi både tycker är helt okej kul och som är något bra.

RSS 2.0