HERREGUD

Jag har världens snyggaste pojkvän, ingen tvekan om saken!

MORMOR 70 ÅR

Drar snart in till Malmö för att fira min söta mormor. Vi ska käka på restaurang och bara mysa. Tror det är buffe och det passar mig utmärkt eftersom jag typ dör av hunger här hemma.
På frefag fyller min pappa 50 och då ska vi ha feting fest. Det värsta som får hända håller dock på att hända, jag håller nog på att bli sjuk. Pappa har haft hög feber i en vecka nu så det hade inte varit så konstigt om han smittat mig. Men får hoppas på att detta går över så jag kan ha riktigt kul på fredag, linus kommer ju på torsdag också. Längtar efter hans pussar och kramar extremt mycket nu!


NYSS HEMKOMMEN

Kom nyss hem från praktiken som är dödsskön. Nästa vecka ska jag hålla i lite uppvärmningar, kul kul! Även fast idrott inte är min grejj så försöker jag göra det bäst av situationen och hitintills går det superbra!
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske sova en stund innan jag käkar och ikväll blir det DAANS. Love it!

Måste bara skriva att det bara är en vecka kvar tills min älskling kommer nu. Vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge innan, och det har varit svinjobbigt. But we made it, vi klarar fan allt jag och Linus!



MYSHELG

Min fina kusin har varit på besök denna helgen. Vi har bara myst och skrattat så vi gråtit. Det behövde jag verkligen! Nu ska jag snart iväg och dansa, har dock så jävla ont i benhinnorna så får se hur de går. Detta inlägg skulle ha kommit upp i söndags men blogg.se appen funkade inte som den skulle...


SKINNY LOVE


SVENSKA HJÄLTAR

Linus kusin Jimmy är fan en riktig hjälte.


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Går inte en dag utan att jag kollar igenom alla bilder på Linus på facebook. Är så jävla beroende av den människan. Vi har så sjukt kul ihop, alltid. Jag längtar så jag nästan spricker tills han flyttar hit. Min vardag kommer förvandlas till ett paradis. Fattar inte hur jag kan vara så in i helvetets kär fortfarande efter över två år.
Någon jag verkligen aldrig någonsin vill leva utan är Linus, finns ingen som betyder så mycket för mig. Han gör mig så extremt lycklig.

Förlåt för min lilla kärleksförklaring här nu, men fyfan vad jag älskar honom...och saknar.


GRYYYMMA

Jag och Emma sitter och nördar, haha.



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA DANSLÄRARE

Idag fyller Nettan 40 år så därför samlades en del från dansskolan på torget. Sedan tryckte vi in oss i ett tiotal bilar och körde hem till Annette. Vi sjöng och bombaderade henne med både ballonger och presenter. Och fy fasen vad hon var värd det, världens bästa danslärare!


MAT

Ska käka nu, mucho gott. Sen ska jag på handledarkurs, har äntligen fått tummen ur röven. Men missar dansen ikväll o de suger!
Har förtillfället en after eight kladdkaka i ugnen som jag ska bjuda mormor, morfar och min morbror på imorgon.


ALL ALONE

Sitter just nu alldelsen ensam i skolan. Jag var nyss och besökte min praktik och det ska faktiskt bli riktigt kul. Tur har jag också som har riktigt chill tider om man jämför med förra året. Börjar klockan åtta och slutar klockan två alla dagar förutom fredagar när jag slutar klockan ett. Så himla perfekt för då hinner jag till jobbet och allt! Förra året började jag jobba sex vissa dagar o slutade sex andra. Så det blir asnajs nu! Min handöedare verkar vara riktigt bra också, sträng men ändå shysst, precis som en lärare ska va enligt mig.
Nu har både sofie och erika kommit så nu ska jag v social!


NYVAKEN

Har precis vaknat, ligger fortfarande i sängen. Såå skönt! Va bara hemma hela långa dagen igår och åt god middag och mös. Somnade redan halv elva, helt sjukt på en lördag? Men skönt var det och tror verkligen min kropp behövde detta.

Förövrigt så var vi på båten i fredags och jag blev inte ett dugg impad ab de stället asså.. Slutade i alla fall med att Sofie och Jice drog hem tidigare medans jag och Mathilda luffade runder i Malmö tills tåget gick halv fem. Vi hade jäkligt kul, allt blir ju till vad man gör det till! Men bilder sen den kvällen kommer antagligen senare nu ska jag upp och kissa innan det sker en olycka.