DANSUPPVISNING


En snygg bild också ju...

Sitter mest här och väntar på att tiden ska gå snabbare. Vid halv nio får jag ta mig till dansstudion för att träna, sen blir det uppvisning klockan 11 och klockan 14 på ungdomsmässan. Min mage kommer antagligen vändas ut och in. :(

PLUGGAR'N

Nästan direkt när jag kom hem från skolan satt jag mig och skrev lite svenska. Eller okej jag läste bloggar, kolla facebook och bilddagboken först. Man är ju förfan typ beroende av alltihopa?
Är i alla fall klar med svenskan nu, eller en del av svenskan. Vi håller på med ett gigantiskt arbete. Nu tänkte jag fakitskt räkna lite matte också, för jag missar ju lektionen imorgon eftersom vi har dansuppvisning. Fyfan säger jag bara för hur nervös jag kommer vara imorgon, inte kul, men ändå kul!

ONSDAG

Kom inte på någon jävla rubrik, men det är ju onsdag idag så de passar väl bra.
Kom nyss hem från skolan, och imorse gjorde vi det där jäkla nationella provet i engelska, men det gick bra...hoppas jag. Är svinigt trött men jag ska iväg och dansa vid fem, vilket verkligen behövs för det är uppvisning på fredag och nästa helg! Kommer vara så jävla pissenervös, men men. Ska snart käka lite gröt med sylt, gott.

EN APPLÅD FÖR MIG

Jag kom nyss hem efter en jävla joggingrund, HELT SJÄLV? Men med musiken i öronen så va det inte alls jobbigt. Men jag lyckades ramla precis i början o skrapa upp båda händerna och ena knät. Där sprang jag och tänkte på danserna ovetandes om att det är ett fucking hål i asfalten och plötsligt låg jag på marken. Men jag sprang vidare ändå, hård som jag är. Haha...
Ska duscha nu och sen kanske KANSKE räkna matte om jag orkar, lite övning inför nationella bara, det hade ju faktiskt varit bra. Imorron är det nationella i engelska förrästen, och jag är pissrädd helt seriöst. För den enda skillanden på min engelska i gymnasiet är att jag är sämre. Låter bra va?

Nej nu orkar jag inte skriva mer, HEJ SVEJ!

SISTA HOUSEN

Då var det inga fler houslektioner denna terminen vilket är skit tråkigt! När jag cyklade hem så cyklade jag fort som fan och på massa gupp, och såklar hoppar min äckliga kedja av. Orkade inte fixa de så jag använde cykeln som sparkcykel resten av vägen hem. Sen satt jag mig där ute och försökte fixa den i hundra år, och till slut klarade jag det. Såg ut som FAN om händerna så kunde inte öppna dörren, som tur var så va min bror hemma. Hittade en tia på min gata så lite glad blev jag ändå, hehe. Nu blir det duschen, sen käka lite sallad, gottit.

ARG

Trror jag är den som hatar tunna moln som är över hela himlen mest av alla!

SOLA

Min termometer visar redan nu 14 grader så ska snart dra på mig bikinin och lägga mig för att steka. Senare ikväll blir det dans, super najs!

DET HÄR GJORDE MIN DAG


FAN vad glad jag blev av detta? Inte för att skryta, eller jo lite HAHAHAH. Men fan va stolt jag är över mig och mina tjejer, att dansen blev såhär pass bra när det bara är vår andra dans vi gjort tillsammans. Detta gör mig så sjukt pepp, jag vill göra fler danser, och lära mig så många fler steg. YÄÄÄH. Tack Challeballe och systrarna Thelin, ni fick mig att le ett bamsestort leende!

NU BLIR DET PLUGG

Har varit i dansstudion hela dagen och gått igenom in- och ut gångar. Är riktigt trött nu för man blir så seg av att sitta och vänta på sin tur. Jag och Kim fick köra ett fint "solo" när det var vår grupps tur eftersom det bara var hon och jag där, men det gick super bra. På fredag är det uppvisning, och jag får fjärilar i magen av bara tanken. Juste, påminn mig om att jag måste säga till min lärare att jag ska vara ledig på fredag!
Nu ska jag sätta igång och plugga in 4 underbara A4 papper med glosor, som om jag inte är tillräckligt trött redan?

ALL DAY LONG

Ska snart dra till dansen och sen varar det ännan till fem. Massa övningar med in och utgångar idag, det behövs så det är bra. Är dock jääävligt trött så önskar jag hade kunnat sova länge idag!

ZEBRA


Råkade visst få zebra-naglar mitt i all rastlöshet?

TRE MELINDA

Jag är hemma själv och har därför inte haft ett piss att göra. Bestämde mig för att våffla håret, gjorde alltid det när jag var liten och skulle på kalas eller till mormor och morfar typ. Fast då var jag blond och hade långt hår, så mitt hår såg ut som änglahår. Inte lika fint nu kanske, men jag hade fan jävligt görna haft sånt här hår alltid? Gillar våffeltången tusen gånger mer än plattången!






SCONES




Bakade scones för att fördriva tiden, gott var det också.

VARFÖR ÄR JAG VAKEN?

Ja det kan man verkligen undra, när jag har längtat efter att sova länge hela veckan. Denna dagen kommer suga så jävla hårt för jag har absolut ingenting att göra. Mamma och pappa ska vi ikväll också så jag kommer sitta och glo helt själv. Visst jag kunde väl ha tagit hit någon, men jag vet inte om jag är sugen på det riktigt. Jag ville baka kanelbullar men de tyckte inte mamma jag skulle för de tar så lång tid och dels har vi inga saker hemma. Men vafan, vad ska jag göra få? Kom med exempel?

SOMMAR INSPIRATION


Jaha, och hur snygg får man vara?

MEN SHIT!



Jag och älsklingen sitter och skickar länkar till varandra på kläder. Vi dör lite också. SHIT ALLTSÅ! Bara langa hit de, och langa hit Linus också nu när ni ändå är igång!

HELG HELG HELG!!!

Fan va jag njuter! Skrev ett prov och jag lyckades få ihop åtta sidor, det är fan jobbigt med dom där enorma proven. Men det kändes faktiskt som de gick jätte bra, så nu ska jag snart fira med två nutella mackor, fett gott. Jag börja bli sugen på att shoppa igen men det får vänta tills studiebidraget kommer, fast jag har dock en hel del pengar sen påsk och förra studiebidraget, men det skadar ju inte att spara ibland. Måste dels köpa tågbiljett tills den 12 maj då jag åker till baby också, längtar som en liten get. Hoppas jag kan köpa biljett idag så jag slipper tänka på de mer.

KATA FAKKING STROF

Började dagen med orientering och då hittade vi inte den jävla tian i början. Men när vi till sist hittat den gick det rätt bra. Men vi sprang runt där i en timme ungefär och mina fötter har aldrig gjort såhär ont innan. Sen tar jag då min cykel och cyklar hem för att duscha och äta. Då får jag ett sms av Sofie att Lilian vår lärare sa att vi ska komma dit så snabbt som möjligt, så börjar vi tidigare och slutar tidigare. Så självklart stressar jag som fan då och när jag väl är i skolan så säger dom "nej, vi kan inte börja för alla är inte här". Nehe, ja så då fick vi vänta. Men sen när alla väl var där så skulle vår lärare och käka Mc Donalds? Det skulle bara ta 10 minuter sa hon så vi tyckte väl de va helt okej. Men sen kommer en annan lärare och säger att lektionen är inställd för Lilian hade bitit sig i läppen så de bara sprutar blod. VAFAN!?! Så jag fick trampa hem i värsta motvinden igen. WHAT A WONDERFUL DAY säger jag bara!

Nu måste jag plugga, ut med hundarna och sen ska jag sova som en riktig jävla gris, innan det är dags för dans.

44

Har precis kommit hem från badet och det var riktigt härligt. Simmade 44 längder (1100m) innan jag drog in i bastun och blev röd som en kräfta av värmen. Sen stod vi och duscha ett bra tag innan vi drog hem. Satans skön dag det här blev. Ska nog gå och lägga mig alldeldes strax, men ska först läsa lite fler bloggar.

PLUGG-SÖMN-SIMNING

När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt i sängen och pluggade till provet som vi ska ha på fredag. Jag blev jäkligt trött av de så sen sov jag en timme, eller det skulle inte bli mer men det blev det, hehe. NU har jag precis pregat i mig två mackor och oackat klart väskan. Ska iväg och simma med Linnea snart, och jag ser verkligen fram emot det. Vi ska ju såklart basat också!

REGN

Nu har jag äntligen pluggat klart, men de blir verkligen ingen jogging runda för tänker inte springa runt i regnet. Lite glad kan jag erkänna att jag blev nu när de regna för jag är svinigt trött, ska ändå iväg och simma imorron med Linnea, ska bli super najs! Så nu blir det väl istället till att lägga sig och mysa i soffan och kolla på något kul på TV.


STRESS OCH TRÖTTHET

Jag är så sjukt jäkla trött. Men nu måste jag ut med hundarna och sen hem och plugga en jävla massa. Sen tänkte jag ut och jogga en sväng, men får se hur de blir med de. Fast det hade varit rätt skönt att jogga, sen ta en dusch och sova. Får se hur de blir, men nu måste jag sätta fart iaf!

HOUSE

Kom nyss hem från dansen, skönt att den också är färdig nu och att vi fått våra platser och allt. Ska ta en skön dusch nu och sen ska jag väl ta något att äta. Kommer nog somna jäkligt tidigt ikväll, mega trött!

MÅNDAG MORGON

Känns skönt att jag är ledig men ändå känner jag mig lite stressad eftersom jag fick reda på igår att jag har prov i engelska på onsdag. Jag tycker det är helt sjukt att man har ett prov som bara halvka klassen är informerade om, och dels fick dom reda på det i fredags på ett kvartsamtal? Nej, fett irriterande.
Så jag får väl cykla till skolan och hämta den där jävla engelskboken, sen plus plugga till provet vi har på fredag. Ett skit stort "bran och fritids prov". Vår lärare sa att det är antagligen det svåraste och tyngsta provet någonsin för oss. Men jag tror faktiskt det kommer gå bra, det känns så. Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen cykla till skolan då, INTE kul!

RENSNING

Jag rensar just nu min garderob, och jag skulle vilja sälja en himla massa kläder. Har ni något tips på hur jag kan sälja dom eller var jag kan sälja dom? Det känns som min blogg är ganska liten för att ha en bloppis, eller?

FAN VAD GÖTT

Dansen börjar sätta sig nu, har varit och övat med tjejerna i 2,5 timmar! Vår dansslärare Anette kom förbi och kollade också, hon tyckte den var bra och att det var mycket steg i den, och det tar vi jäkligt postivt. Det finns ju inget värre än en dans som ser lika dan ut hela tiden. Eller okej där ljög jag, det kan va jävligt snyggt ibland. Men vi tog de i alla fall positivt.
Nu ska jag hoppa in i duschen vilket verkligen behövs, mitt hår är det äckligaste ni kan tänka er. Så hajsvaj!

VARFÖR GÖR ALLA TJEJER DETTA?

En sak som jag irriterar mig fett mycket på är att typ ALLA tjejer plattar sina hår vaaarje dag. Jag hade också en sånn period för några år sedan, men min mamma sa till mig att om du vill ha långt hår kan du inte hålla på såhär. Man klagar hela tiden på att man vill ha långt fint hår, ändå så plattar man de varje dag när man vet att det sliter på håret. Okej om man tycker det är finare det kan jag förstå, men varför kan man inte spara det där "fina" till speciella tillfällen istället? Tänk så snygg man lär känna sig när man väl plattar håret sen, efter veckor med oplattat hår? Jag plattar mitt hår jävligt sällan numera och det är jag stolt för. Varför kan man inte bara nöja sig med sitt hår, vem fan bryr sig om en tjej har platt hår i skolan liksom? Inte jag i alla fall, men jag kanske är konstig. Men om man nu plattar håret varje dag så tycker jag man ska sluta klaga på att sitt hår är slitet och kort, för det orsakar man faktiskt själv.

Om ni undrar så såg jag att en gick med i en grupp på facebook som heter "vi som tackar den som kom på plattången" och då började jag tänka. Haha jävligt onödigt inlägg, men det ligger ändå något i det jag säger. Det måste ni hålla med om?

SLAPPE-LÖRDAG

Jag har absolut ingenting att göra idag men det känns skönt eftersom jag har dansat varje dag denna veckan, förutom i tisdags, men då var jag ute och gick 2 timmar med Linnea. Tror jag ska lägga mig och glo på någon film på voddler, eller jag vet inte. Hatar verkligen att kolla film själv, det är ju bara så jävla dött, för jag kan verkligen inte skratta för mig själv. Måste ha någon att skratta med.

Har 10 månader med baby idag också ju, och det känns ju bara för bra. Helt sjukt att det gått 10 månader, tror inte jag har hängt med riktigt. Men att det har varit underbart det vet jag, och jag vet att jag vill ha Linus finus föralltid, för han är bäst. Tjingeling.


:(


JAG SAKNAR DIG DITT SNYGGA FANSKAP

OUPS

Kom på nyss att jag inte har bloggat på hela dagen. Tänkte skriva ett inlägg imorse men sen var det helt plötsligt dags att sticka. Jag följde med mamma till stan och jag köpte ett par svarta billiga tygskor som jag kan ha på dansuppvisningen. Fast vafan, nu kommer jag inte på någon dans som jag måste ha svarta skor till? För nu har hon nog ändrat kläderna på den dansen där jag skulle ha dom. Ojsan, nu kanske mamma blir lite småtjurig, men det gör inget för då kan jag ha dom på idrotten! Efter vi vatt i stan körde vi en snabb vända till skolan för ett möte med min mentor, gick hur bra som helst måste jag säga. Var och dansade senare på kvällen och sen kom jag hem och käkade tacos, fan va gott. Efter det blev de talang tittande, och jag tittade även på de nya programmet modern family, lite halvkul var det väl?


Mest för att det ska vara någon bild. (Jag såg en jätte söt kamera idag, den var knallrosa. Fan att min kamera är sönder!)

JAG HAR BLIVIT TRÅKIG

Jag har ingen att skriva om längre, men det kommer väl till sist hoppas jag. Kom nyss hem från dansen-raggan, och det känns skönt att även dom två danserna vi har där börjar bli klara. Men lite stressat är det ändå. Blir dans imorgon också, en såkallad "family dance". Det är alla som dansar där det är antingen en mamma och barn, en pappa och barn eller både mamma, pappa och barn. Så jag och min mamma är ju då med i den. Sjukt lätt dans eftersom det är riktigt små barn med, men det är ju kul det också. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se om det finns någor kul program att glo på. Förrsäten, jag är ledig imorgon, wohooo! Fast ska bara till skolan en snabb sväng för kvartsamtal, men det är bara kul.

I'M LOVIN IT

Har legat i solen med musik i öronen och halvsovit. Fast innan det gick jag en sväng med hundarna. Jag njuter som bara den av det här vädret, för man vet aldrig när den där dagen kommer då det plötsligt försvinner. Nu ska jag lägga mig i soffan och sova ännu mer, svintrött ju. Ikväll blir det dans, och det ska bli riktigt kul.
(Linus är världens underbaraste, var bara tvungen att få med det)

DANSEN ÄR KLAR

Vilken lättnad detta är, att den äntligen är färdig. Nu slipper man tänka på det och kan bara fokusera på att öva öva öva så vi verkligen sätter den. Ska snart käka middag sen blir det duschen, hoppas de går något roligt på tv jag kan se efter det.

NU ÄR DET SOMMAR

Så fort jag kom hem från skolan drog jag på mig min bikini och la mig i en solstol. Fyfan va varmt säger jag bara, kändes exakt som sommar, så nu är det sommar! Nu har jag dock hoppat i mina danskläder och ska snart dra iväg för att dansa med tjejerna lite, vi måste verkligen få klart dansen nu men vi kommer klara det, de vet jag! Snart får vi våra egen designade danskläder också, fatta lyckan? Vi har vårt eget tryck liksom 12 FEET, ahh underbart. När vi får dom kommer vi i alla fall få värsta kicken, läääängtar!


Har redan fått en liten söt linje som fick bli fotad med min supergrymma mobilkamera. ;)

UNDERBARA SOL

Jag älskar att det börjar blir vår. Jag och Linnea var ute och gick i två timmar, nästan genom hela Eslöv faktiskt. Snackade om allt och inget, kul och skönt. Höll på att somna innan jag drog ut så nu ska jag nog dra till soffan igen och glo på tv, antagligen sova. Jag bara njuter av livet just nu. fan vad allt är underbart. Förutom mina visdomständer dock, jävlar vad dom värker, men snart är båda där nere helt ute skönt de, bara dom där uppe kvar då.


Bara för låten är underbar, precis som solen!

UT OCH GÅ

Har nyss kommit hem från skolan, och nu satt jag här och blev ultra trött. Men ska snart ut och gå med Linnea en lång runda. Ska bli skönt, känner mig så jävla fet nu efter påsken och den här helgen. Men de blir dans imorgon, torsdag, fredag och söndag...så de ska nog bli bra, haha.

LET'S TWIST AGAIN


Denna spelas ur mina högtalare om och om igen. Den får mig glad. Jag tänker på Linus eftersom det var han som började lyssna på den hos mig. Och om man kollar på videon, hur glad blir man inte av gubben? Eller jag kanske är konstig, hehe.

SOLSKEN

Nu har jag läst genom en massa bloggar vilket tog sjukt långt tid, för mitt internet har rådagmp! Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och sätta mig i solen, ska bli skönt. Sen blir det dans och efter det ska jag äta grillat med tzatziki, snacka om gott.

NI ÄR BRA GISSARE

Det blev färjan som går till Finland och tillbaka! Faktiskt färjan Cinderella som dom filmade på och visade på tv. Vi körde först bil till stockholm och sen gick vi på båten. Jag vara lite tjurig, dels för att jag var så nära Linus att det gjorde så jävla ont i magen för att jag inte kunde träffa honom, och dels för att hela min familj skulle dricka festa men det kunde inte jag för jag är under 18. Men det blev kul ändå, vi käkade värsta goda buffen klockan nio på kvällen sen gick vi till ett typ disco där vi satt och glodde på folk och drack..i mitt fall läsk...mamma och pappa dansade också lite. Vi gick och la oss vid tolv eftersom vi var grymt trötta, eller det var nog bara jag och min bror Simon som somnade då. Andreas var på någon pub och mamma och pappa tog nog en drink till.
Klockan sju nästa morgon vaknar jag av att hela jävla båten skakar som fan, då la den till i Finland. Jag somnade om och sen gick vi upp vid nio och käkade frukostbuffe, och snacka om att jag åt mycket! Sen gick vi in i en affär och mina bröder köpte sprit, efter det kollade vi på en kareoke- tävling.  Klockan ett var det dags för mig och mamma att gå till spa avdelningen, mamma och pappa tyckte att jag var värd massage för att jag inte kunde dricka där som alla andra. Så jag fick en gryyymt skön massage, fast det gjorde lite ont ibland måste jag erkänna. När jag och mamma fått vår sköna massage var vi klara lagom till kareoke finalen, och en jätte duktigt kille vann. Sen tog vi en fika innan det var dags att gå av båten och åka bil hem. Vi var inte hemma förräns 12 igår, och jag var dödstrött, därför blev det ingen uppdatering igår.


Tog en bild ut från båten, de va isigt och kallt, gillas verkligen inte.


När vi körde hem fick vi sällskap av den fina solnedgången, men min mobilkamera är ju inte precis världens bästa.

NU ÅKER JAG

Tänkte bara säga hejdå, för nu åker jag snart iväg och kommer hem vid tio imorron kväll. Ska bli spännande fakitskt, för jag vet ju inte var jag ska. Kan ni inte gissa var jag ska åka? Så får vi se om någon gissade rätt sen. Ni får några ledtrådar, de ledtrådar som jag vet.
- Vi ska norr
- Vi ska åka båt
- Vi behöver pass

Så var tror ni?

I'M BACK

Jag får väl börja med att säga förlåt förlåt förlåt! Men jag har känt att nu när Linus äntligen har varit här i en hel underbar vecka så vill jag inte sitta framför datorn och nörda. Utan istället har jag myst med världens bästa pojkvän. Har varit helt sjukt kul att ha honom här, shit vad jag hade saknat honom. Vi har bara tagit det lugnt, firat påsk och haft det otroligt bra. Påsken var nog den bästa påsken någonsin. Vi fick två påskägg var plus vars ett marabou var. Jag fick även 400kr, YES! Vi spelade UNO med släkten och skrattade tills vi grät, shit vad lycklig jag är med Linus och min släkt.
Idag kom dock den där hemska dagen som man fasar för. Min älskling åkte hem och nu sitter jag här helt själv. Det är så jävla hemskt. Vi skulle inte gråta när vi lämnade varandra idag, och vi lyckades hålla oss tills det var en jävla ruta mellan oss. HELVETE säger jag bara. Fatta vad hemskt det är att se varandra gråta utan att kunna krama om varandra. Jag älskar min Linus något enormt, och denna kärlek är så jävla underbar!

Tyvärr kommer ni nog inte få så mycket uppdatering nu i helgen då jag ska iväg någonstans. Mamma och pappa har 20-års bröllops dag så vi ska fira de. Mamma och pappa har hittat på en överraskning för oss barn (jag tycker också de borde vara tvärt om men vafan). Jag har ingen aning om var vi ska åka men jag vet att vi behöver pass. Men saken är den att vi ska bara vara borta över helgen. Så det kan ju inte vara jätte långt borta, hmm? Spännande spännande, och kul att det händer något så jag slipper tänka på att jag är utan Linus så himla mycket.

Ikväll blir det att kolla på talang, och Bert kommer gråta!?!





LÄNGTAR

Sitter här nyduschad och färdig fixad, nu kör vi snart in till Lund och hämtar upp min älskling. Shit vad jag ska mysa ikväll, som aldrig förr!


IDAG KOMMER BABE

Jag ska bädda rent och städa mitt rum. Är på riktigt bra humör! Fan vad jag har saknat honom, och saknar honom, men ikväll, då jävlar! Det har varit för länge mellan förra gången vi sågs och denna, brukar inte bli såhär länge. Men vi har stått ut, och vi är bäst för det. Nu kan jag gå och le hela veckan eftersom Linus kommer vara här. YESYESYES!

RSS 2.0