DETTA KOMMER SLUTA ILLA

Sitter för tillfället med munskölj i munnen och har fått hicka, detta kommer sluta illa...

OUTFIT


SISTA JANUARI

Hur sjukt är det, det var ju nyss nyår? Tiden går så sjukt fort men jag gillar det, vill bara ha sommarlov nuuu!
Idag ska jag sysselsätta mig med lite plugg och att käka våfflor. Låter väl helt okej för att vara en måndag.

ÅNGRADE MIG

INTE löshår, för obekvämt. Nu ska jag gå till bussen, hoppas denna veckan går snabbt!

NÅGOT NYTT

Trött på mitt hår, så jag tänkte varför inte en förändring. Duschade, drog fram fönen och fönade det lite lockigt. Imorgon sätter jag nog i löshåret.






MUMSIGT


HOW WONDERFUL LIFE IS WHILE YOU'RE IN THE WORLD




HEMMA IGEN

Hemma igen efter lite dans, ja faktiskt väldigt lite dans. Vi körde genom den någon gång sen blev det mest snacka och dunka musik. Nästa söndag måste ALLA komma och kötta! Men vi har ju redan dansen så det är lugnt, vi ska bara repetera nu som fan.
Nu är det dags för mig att plugga, prov imorgon...









REDO FÖR DANS



Har nyss käkat en god frukost, och om en halvtimme kommer Kim och hämtar upp mig sen blir det dans. Vi har lokalen i 3 timmar så vi får se hur länge vi orkar. Ska hur som helst bli riktigt kul för vi har inte dansat tillsammans på evigheter. MEN NU JÄVLAR!

MÄTT OCH BELÅTEN

Nu sitter jag här, mätt efter kött med pommes och en semla på det. Tack för det Simon och Amanda. Dom har förresten fått skitsnyggt hemma hos sig nu, ääälskar deras vägg med deras gitarrer och tavlor! Kom hem några klädesplagg, tidningar och en väska rikare. En körskolebok också...dom tycker väl att det är dags för mig nu. Det tycker iförsig jag med. Har kollat på i rymden finns inga känslor ikväll, det är nog min nya favoritfilm, den var bra på alla möjliga sätt.










FULLT UPP

Har sprungit runt som en galning idag känns det som. Städat, tvättat, duschat, varit ute med hundarna och fixa med skolhäfte. Nu måste jag plugga lite snabbt innan jag ska till min bror Simon och hans tjej Amanda och äta mat. Jag är hungrig så hoppas de blir gott! ;)

TRÖTTER

Idag har jag en sånn dag jag bara vill plugga så jag känner att jag har allt gjort. Sen vill jag lägga mig i soffan och kolla lite tv och kanske slumra till lite. Men jag ska dra till Jice med några andra och kolla handboll som jag inte är intresserad av och sen skulle vi se film. Ville egentligen inte idag eftersom jag är så sjukt trött men Jice tjatade så nu är detta för hennes skull som hon själv sa, haha. IMORGON SKA JAG INTE GÖRA ETT PISS!

GLAD

WIHO HO HO HO!


SÅHÄR GLAD ÄR JAG! Återkommer om varför en annan dag!

GIVE ME



TORSDAG

Varit i skolan hela dagen. Nu ska jag sitta vid datan lite sen måste jag plugga. Engelska tills imorron och prov på måndag. Man borde inte få lov att ha prov på måndagar!

JAG VILL HA SOMMAR NU!












SKOLA-JOBBA...nu då?

Slutade skolan vid 1 sen blev det att sticka direkt till mammas jobb, käka lite och läsa en tråkig tidning. Höll på att somna en stund men då var det dags att jobba. Kom hem för ca 1 timme sen och jag är riktigt trött.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, sitta här ett tag till, läsa lite och sen sova...ja så får de bli!

11-14

Kort skoldag idag, bara från 11-14 och det var skitskönt. Nu känns det ju redan som att veckan snart är slut vilket är underbart. Vill bara att tiden ska rusa iväg så att det blir lov för då ska vi göra om på mitt rum och veckan efter kommer Linus för då har han lov den skiten.
Nu ska jag tvätta av sminket och käka något innan jag drar och simmar med mammi!

OUTFIT


LOVE

Jag hoppas verkligen det är såhär det känns när man träffat den rätta, för jag vill aldrig någonsin vara utan Linus!


SLAPPA SEN DANS

Ska bara ta det jäkligt lugnt idag men sen ikväll så blir det dans. Snart är det dansuppvisning med själva dansskolan, sen blir det en dansuppvisning med mina tjejer också. Min gamla lärare är världens bästa och har fixat lokal till oss, det är så jäkla skönt när allt bara går som det ska. TJOHO!

COUNT ON ME


LEDIG IMORGON

Idag är det söndag och i vanliga fall hade man suttit här och haft ångest inför måndagen. Men inte idag för vi är lediga imorgon. Igår gjorde jag massa läxa så jag slipper göra det i veckan när man säkert får ännu mer att göra. Ska snart läsa lite i min bok, göra den sista uppgiften till den och sen ska jag slappa. Jag älskar att vara ledig länge. Denna helgen behövde jag! Mindre än 1,5 år kvar i skolan nu, så nu ska jag kämpa på den sista tiden sen jävlar ska jag jobba och tjäna pengar!

MIN VÄGG

Min vägg kommer antagligen se ut såhär. Jag gjorde den i paint och det kommer troligen sluta med att jag och mamma kommer måla detta. Ni får tänka er att ni har ett rektangulärt rum. En av långväggarna ska ha denna målningen. Vilket kommer resultera i att rummet kommer se ännu längre ut. Sen ska allt annat i rummet vara vitt. Det kommer bli så jäkla fräsht och snyggt! Det kommer bli stor skillnad till det mysiga rum jag har just nu, men det kommer nog bli mer jag faktiskt. Och detta rummet jag har nu kommer bli helt perfekt som gästrum!


FEST FÖR RASSE OCH FRIDA

Än en gång tack för festen och hoppas ni också hade lika kul som vi andra!










JAG LEVER

Ingen uppdatering igår för det var en ganska stressig dag. Var i skolan och efter det drog vi och ordnade en lite sak till, till Rasses present. Sen var det bara till att hoppa in i duschen, dra till Jice och fixa sig sen vidare till en förfest sen jävlar vad det fest och den var grym! Vi dansade hela kvällen och hade jäkligt kul! Så stort tack till Rasse och även Frida som han hade festen med.
Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka få bort min huvudvärk. Äta lite gott och glo på tv, det låter bra!

HUNGRIG OCH HUVUDVÄRK

Kom inte hem förrän nu! Har varit i skolan till tio i fyra. Kom hem vid tjugo i fem för bussen var sen. Gick ut med hundarna, och sen var det bara in och lämna hundarna för då satt mamma ute i bilen och väntade på mig. Körde till sånn där färg och tapet affär. Kollade på tapeter och hittade en men jag vill inte ha den...haha. Så ska kolla lite på internet annars ska vi måla själva. Ska ha en randig fin tapet.

Nu har jag en extrem huvudvärk, är så himla trött och hungrig. Plus att jag ha en helt sjuk träningsvärk efter idrotten igår. Ska plugga engelska nu, sen äta, sen måla naglarna sen sova!

SKINNY GENES

Eftersom min blogg är så tråkig idag så kan jag ju åtminstone bjuda på en bra låt. Och sen älskar jag verkligen videon!




LAX

Väntar på maten, vi ska käka lax, potatis och romsås. Satan i gatan vad gott och jag är så himla hungrig. Min blogg är världens tråkigaste idag men jag har varit upptagen hela dagen, och man får ju lägga sin tid på det som är viktigast. Jobbet var i alla fall riktigt kul idag, vet inte varför, men jag var på riktigt bra humör. Fick dock sitta kvar med en liten flicka i en kvart efter vi hade slutat för hennes morfar kom ju aldrig och hämtade henne. Förövrigt längtar jag tills jag ska sova, ska sova godare än någonsin!


En lite småful bild sen någon dag tillbaka, mest för att det inte ska bli bildlöst.

DÖENDE

Ja det känns verkligen som jag ska dö. Vi hade en extremt anstängande idrott idag, men det är faktiskt då det är som roligast. Nu sitter jag här, ska plugga och äta snabbt som tusan så jag hinner sova innan jag måste dra till jobbet, jag är så sjukt trött att jag nästan sover här sittandes!

KLAR FÖR IDAG

Jag och mamma simmade 1km och efter det var man något trött, men det var riktigt najs att lägga sig i bastun efteråt. Vi käkade räk/äggmackor nyss och det var dödligt gott. Nu ska jag snart sova för jag har äntligen gjort klart samhälls läxan också. Ska sova så himla gott, sen blir det kort skoldag och jobb imorron!

OUTFIT


SKOLA-PLUGGA-SIMMA

Började tio i tio, extremt skönt att få sova någon timme extra. Har nyss pluggat klart och vid femtiden ska jag dra mig till mammas jobb och sen ska vi simma. Äntligen kommer man igång, och jag ser fram emot det som en liten idiot!

1 ÅR & 7 MÅNADER

Min underbara pojkvän och jag har varit tillsammans i 1 år och 7 månader, vilket är hela 19 månader. Får aldrig nog av den där killen asså, världens snällaste. Även om man brukar tycka att snäll är ett lamt ord, men seriöst, han är verkligen den snällaste jag känner. Tiden går skit fort, och det går inte en dag utan att jag tänker på vår framtid tillsammans. När han äntligen flyttar till mig, jag kommer vara ännu lyckligare än vad jag är nu...om det nu är möjligt. Det är verkligen skitjobbigt ibland när jag inte bara kan träffa honom precis när jag vill, men som jag sagt tusen gånger innan så är han värd allt det där jobbiga, för när vi väl är med varandra så är det grymt! Jag är lycklig som har dig Linus, bara så du vet. Och jag älskar dig fisen.



PACK UP


TRÖTT

Är extremt trött idag. Och nu ska jag så smått börja traggla in 42 glosor i min lilla hjärna. Sen ska jag helst läsa lite också, men det kommer ju resultera i att jag somnar. Good luck till mig själv.

NU MÅSTE JAG TA TAG I MIG SJÄLV

Några kilon har väl rullat på en med tiden måste jag erkänna och jag måste fan ta tag i det nu asså innan det går över styr. Mamma och jag har därför bestämt att vi ska och simma varje tisdag efter hennes jobb. För mig är det världens bästa motionssätt tillsammans med dans. Dans är så jäkla kul, och simning är så skönt. Man slipper bli svettig och man kan simma där och vara i sen egen lilla värld. Och att man efteråt kan gå och lägga sig i bastun gör ju inte saken sämre. Nej, nu ska jag faktiskt komma igång, från och med denna veckan så gäller det! Hejja Melinda!! Och mamma är så duktig, hon har gått ner 10 kilo nu sen i somras så för henne blir ju detta bara ett plus i kanten med lite extra träning!


SMILE

Nu har jag fotat mamma och Malou. Haha, fan kände riktigt hur dumma dom kände sig när dom skulle stå där och modella. Men några härliga bilder blev det så det blir säkert jätte bra till hemsidan!







NYVAKEN

Har nyss vaknat och käkat frukost. Är inte på så särskilt bra humör idag känner jag. Men ska snart ta en dusch och senare ska jag fota mamma och hennes kollega för dom behöver bilder till en hemsida. Annars ska jag bara ta det riktigt lugnt idag, kanske läsa lite eftersom den ska vara utläst om ett tag. Men men, hörs antagligen senare.

BOWLING

Vi drog till Höör, några kompisar spelade bowling och andra kollade på. Mina skor läckte in och förvändlades till bassänger i detta skitvädret också. När vi var i Eslöv igen drog vi inom Sofies pojkvän en sväng och nu är jag hemma igen. Ska tvätta bort sminket, borsta tänderna, prata med älskling och sen sova länge, länge, länge...








OUTFIT


XXXLUTZ

Vi har varit på xxxLutz idag, och där var så jävla fina möbler men fan så dyrt. Nej IKEA är nog mer min grejj. Mamma och pappa köpte endast värmeljus och en dörrmatta. Sen drog vi till coop för att handla lite mat, då hittade vi även ett nytt fint duschdrapperi till min toalett, så nu ska där bara in lila handdukar och sen ska vi färga min badrock lila. Det blir kanon!


FÖRSTÅR INTE

Är det bara jag som är dum i huvudet eller är det fler än jag som inte förstår grejjen med att skriva om sitt bajs och när man ska bajsa på sin blogg? Det känns som att Kenza började med det och då var det lite kul. Men att det sen gick överstyr och att man nu är svincool när man skriver om bajs? Nääh jag tycker inte det är intressant iallafall, bara ganska...konstigt.

I LOVE IT


HELLO BABES

Jag har varit med Jice i lund hela dagen. Vi köpte present till Rasse för vi ska på hans 19-års fest på fredag, ska bli så jävla kul! Jice köpte även en skjorta och jag hittade världens underbaraste halsband som jag velat ha i ca ett halvår. Snacka om att jag blev lycklig! Visar det senare. Jag och Jice åt även på något liknande china box innan vi drog hem och där i var något jag inte tål. Jag, mamma och pappa sitter och försöker räkna ut vad det är varje gång det händer. Jag får en extrem magsmärta och det känns som jag knappt kan stå...skit jobbigt. Har ni någon idé om vad det kan vara? Vi har redan uteslutit både laktos och gluten.

Nu ska jag bara chilla, poppa lite popcorn och mysa i soffan med mamma och pappa framför let's dance!

VÄRLDENS SNYGGASTE

Kan någon langa hit sådär 1299kr?


SNAGG ELLER INTE, DET ÄR FRÅGAN

Jag har börjat fundera på om jag ska låta mitt snagg växa ut. Men jag gillar det skit mycket fortfarande, samtidigt som jag vill ha de dära långa drömhåret och då vill jag helst att allt ska vara långt. Kan inte bestämma mig riktigt, vad tycker ni?

KYCKLINGWOOK

Detta kan vara något av det godaste som finns. Eftersom vi slutade 12 idag blev det ingen mat i skolan, som tur var hade mamma sparat lite kycklingwook till mig sen gårdagens middag. Så sjukt gott!


VILKEN HEADER?

Satt och lekte i photoshop så jag gjorde om headern. Men jag gillar den jag har nu, fast på den nya blev det ju lite mer jag men kanske för mycket kladd? Vad tycker ni, den jag har nu eller denna?


OUTFIT


OJDÅ

Idag var det en liten unge som kräkte i poolen. Det mest onajsaste som kan hända. Vi gick upp och avslutade simningen, för sånn tur var så var lektionen nästan slut när olyckan skedde. Hoppas dom som badade efter oss hade himla mysigt.

JULKLAPP

Denna underbara väskan fick jag av mormor och morfar i julklapp!


SAMHÄLL OCH IDROTT

Har varit i skolan en snabbis, bara samhäll och idrott. Jag har lärt mig att tennis inte riktigt är min grej. Nu ska jag äta något och sen blir det nog att sova lite innan jobbet!


EN FRÅGA

En snabb liten fråga, när ni ser min blogg, står det Melinda Johansson över Linus huvud då? För ibland gör det det när jag kolla och ibland inte.

VAD TYCKS?

Nu är jag så gott som klar med bloggen, fast det finns ju alltid småsaker man stör sig på men man är ju inget proffs utan här får man sitta och läsa sig till varenda liten förändring man ska göra. Men det är rätt kul det där, att bara sitta och pilla och prova sig fram till ett helt okej resultat.

Först ville jag bara ändra så att jag kunde göra hela bloggen bredare. Och för att lättast fixa det så gjorde jag om hela skiten, kändes bäst så. Men nu är det brett och fint. Och äntligen kan bilderna bli MYCKET större i bloggen, me like!

FUCKAD BLOGG

Om min blogg ser förjävlig ut ett tag nu så bli inte rädda. Jag ska fixa det...hoppas jag. Jag vill bara förändra och om jag skulle kunna ändra det jag ville va jag typ tvungen att börja om från början, vi får helt enkelt se hur detta slutar!

STÄDNING OCH ÄGGMACKOR

När jag kom till skolan så hade jag håla och det var inte kul att inse att jag hade kunnat sova en timme till. Istället fick jag sitta och göra ingenting i över en timme för att sedan ha en ganska meningslös samhällslektion. Men jag ska inte klaga, sånna här dagar är faktiskt sköna. Jag är så jävla stolt över mig själv också, för jag har verkligen klarat av min gymnasietid extremt bra hittils. MVG på samhälls provet och det känns som allt bara flyter på, visst jag kämpar och pluggar men fan vad det är värt det om jag får ett bra jobb senare!

Slutade vid 12, drog hem och städade lite smått för det var fjädrar i hela rummet efter mitt täcke. Sen har jag käkat äggmackor och bara njutit av att inte ha något jag måste göra. Nu ska jag nog läsa en stund.



OUTFIT



OUTFIT


Ny skjorta från carlings. Förrsten, har ni något tips på var man kan köpa vita linnen som inte kasar upp hela jävla tiden. Typ ett stort slappt borde man väl hitta var som helst? Det är i alla fall skit med sånna tajta för dom bara kasar upp så man visar framrumpan, haha.

SPOOKY

Nu ska jag berätta om den dära läskiga saken som hände mig och Linus när han var här. Ni kommer säkert inte tycka det är läskigt, men när två människor som verkligen tror på spökerier och skit ligger tillsammans och skrämmer upp varandra så lovar jag att även ni hade blivit rädda i vårt sällskap.
Vi låg i sängen och skulle sova, tror vi bara låg och snackade den kvällen. Helt plötsligt börjar min iphone lysa och vi bara vafan? För den lyser bara om man trycker på knappen. Efter att den inte lyst på ett tag så säger Linus "om den lyser en gång till är det fan läskigt", ni tror inte den börjar lysa då? Asså fyfan vad rädda vi blev, vi låg och svettades men ingen vågade ha en endaste liten kroppsdel utanför täcket.
Och det sjukaste var att jag tror det var samma dag, så när vi satt och åt så ramlade kastrull-locket av från kastrullen eller något så sa Linus innan det där med mobilen hände att han tror det spökar i vårt hus. Fyfan.
Sen va det lugnt någon kväll sen en kväll när vi precis släckt alla ljusen asså typ två sekunder efter det så börjar mobilen lysa. AHH, skit också.
Sen är min hund helt mysko också han vågar inte gå på vissa stlällen i huset osv. Men jag försöker intala mig själv att han bara är dum i huvet och att det är något fel på min mobil, vilket det mycket möjligt kan vara eftersom att där är massa andra fel på den.

Ajja, det var inte kul att sova själv igår i alla fall.

LONELY

Linus har åkt hem och det känns förjävligt att vara ensam efter två veckor tillsammans. Men det kommer gå fort till sportlovet nu, det vet jag. Det är en så läskig känsla innan man lämnar varandra, man har en klump i magen och känner sig nästan nervös på något vis. Ush. Just nu är jag så trött att jag inte vet var jag ska bli av. Ska se om jag orkar skriva lite på en svenskauppgift till en bok. Måste ta tag i det nu. Men först duschen!


En bild sen vi var på bio, detta var den enda bilden jag hann ta, sen dog kameran.


En dag bakade vi semlor


Dom blev svingoda och när familjen pregat i sig två var så var det inte långt ifrån att vi satt i spyor

THE LAST DAY

Imorgon åker Linus. Så antagligen börja bättre bloggning då. Ska berätta om en mysko sak som har hänt, buhu, kommer inte våga sova själv på mitt rum, men ja mer om det imorron. Vi är inte på världens bästa humör just nu men vi ska äta gott ikväll och gråta lite till som vanligt, haha. Hatar denna dagen mer än allt, och imorron kommer bli ännu jobbigare, men man börjar bli van.

NYÅR

Nyår var helt okej, vi hade skit kul tills vi var halvvägs hemma. Vissa människor ska inte dricka för mycket sprit asså. Men men, hem kom vi till sist och sen väntade en orolig natt. Dom senaste dagarna har jag och Linus bara myst och haft det riktigt bra. Världens mysigaste pojkvän och det är underbart att han ska vara här en hel vecka till! Vi ska hinna med bio och ännu mer shopping, YES. Men igår kom första tårarna, att det alltid ska vara så, man får sånn jävla ångest. Men vi klarar allt vi två.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder sen nyår!






















RSS 2.0