fortfarande glader

Nu är det inte många timmar kvar tills jag åker till stockholm.
Packat och klart är det, och jag bara längtar o längtar. Nu ska jag borsta tänderna och sova så att det snabbt blir imorgon. Blir antagligen fest på lördag, ska bli skoj!
Men ser mest fram emot att bara ligga och mysa med min Linus, det är de bästa som finns.
Detta är nog mitt sista inlägg innan jag är framme hos Linus, så ha de bra, imorgon blir det en stressig dag.
PUSS

JAG E SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAD!

ASSÅ SHIT HAR NYSS KÖPT BILJETT, IMORGON ÅKER JAG, IMORGOOOON!!!!!!
Hahaha, asså nej shit har inte tid till att sitta här, måste packa, måste duscha, måste måla naglarna!
Biljetten kostade bara 446kr OHH lyckaaaa!!!

HEJDÅ SÅ LÄNGE :D :D :D :D :D

Tidig morgon

Jag tror jag är uppe alldeles för tidigt, eftersom jag är klar och inte ska cykla förräns om ca 1 timme. Men det är väl skönt, sitta o slappna av lite innan skolan.
Det finns biljetter kvar!!! Men dem kostar fortfarande 700kr så jag väntar tills efter skolan, och då beställer jag, kvittar hur mycket det kostar.

Onsdagar är riktigt sköna dagar i skolan för min del. Har en lång svenska lektion, sen lunch och sen fritidskunskap. Så dagen kommer gå snabbt och det är riktigt skönt för nu vill jag bara ha imorgon, TORSDAG.

Ska göra mig lite frukost nu och sen fortsätta sitta här.
Mamma sa att det var kallt ute idag, fan då, kommer frysa ihjäl påväg till skolan. Nejdå, jag överlever, kommer bara frysa en hel del ;)

Snart läggdags :)

Ja snart är alltså denna dagen slut. Den som jag fasade så mycket för igårkväll, men det gick ju hur bra som helst. Imorgon är det dagen innan dagen. Dagen innan torsdag. Dagen innan jag åker till min älskling. Ojoj vad jag blir lycklig av bara tanken att se honom. Men jag får inte vara för lycklig än, har inte köpt biljetten än, eftersom att jag tänker köpa sista minuten. SÅ NÄLLA GUD GÖR SÅ DET FINNS BILJETTER KVAR!
Fast det borde det faktiskt finnas, för det brukar de (A)

Okej, över till idol. Vad tycker ni om dagens framträdande då? Ni som läser tycker jag faktiskt kan svara också, så sjukt tråkigt utan kommentarer. I alla fall så har jag sjukt svårt för och bestämma någon direkt favorit idag. Tyckte alla var duktiga och speciella på sitt sätt. Men Claras röst är det något extra med endå, gilalr det dära hesa..men tvekar på om hon går vidare för det var så många andra duktiga som var med ikväll.
Blev ju Calle och Jon som gick vidare igår. Jag hoppades på Eddie och Jon..menmen, juryn ska välja ut fyra stycken sen också som går vidare. Så får hoppas att Eddie kommer tillbaka ju, Laila sa ju faktiskt redan när Eddie sökte att hon trodde han skulle komma topp 3. Men vi får väl se ;)

Nu måste jag verkligen gå och kissa för annars kommer de i byxan vilket jag gärna vill undvika. Ska passa på att tvätta av sminket och borsta tänderna också. Sen ska jag bädda ner mig med datan en liten stund och sedan blir de sova och se fram emot morgondagen.

Pusspuss

Brrr

Gud vad det är kallt nu förtiden. Ligger här under en filt, min näsa är iskall, hehe.
Skolan idag gick rätt snabbt och sen drog jag hem, satte igång en maskin tvätt och gick ut me hundarna. Har nyss läst en massa bloggar, vilket jag älskar att göra. Har även hunnit göra klart ena arbetet. Det gick ut på att man skulle intervjua två äldre personer om deras skoltid, jag valde mormor och morfar. Men jag intervjuade dem redan någon dag i förra veckan, så idag var det bara till att snabbt skriva ner vad jag tyckte var den största skillnaden ifrån deras tid och min tid. Jag tycker den största skillnaden är att dem blev slagna, fy fasiken vad hemst säger jag bara. Om jag hade varit dem hade jag nog inte ens vågat gå dit, är en riktig mes!
Nu ska jag gå och kolla om tvätten är klar så jag kan torktumla det och sedan tvätta lite mer. Måste ju ha rena kläder tills jag åker till min linus ;)
Skriver antagligen senare igen, tjingeling!

Mörkt ute!

Jag sitter här och fryser, har nyss ätit två ostmackor.
Men iaf, det är mörkt ute!? Vintern börjar komma,..eller kanske hösten, men vintern låter mysigare.
Jag älskar när man har varit ute och är helt genomfrusen, så kommer man in i värmen, ser julgranen stå där mitt framför sig och så hör man julmusiken. Ohh asså jag verkligen älskar det!

Igårkväll kunde jag inte somna, för jag är så spänd inför torsdag, ser fram emot det något enormt. Därför börjar jag oroa mig att biljetterna ska ta slut, ska köpa sista minuten. Fast köper antingen idag eller imorgon så det ska inte vara någon fara.

Har mycket i min hjärna idag, först till skolan. Sen hem och gå ut med hundarna, sätta igång en masikn tvätt, kolla biljetter (förhoppningsvis köpa!), skriva klart ett arbete och kanske skriva klart ett arbete till, om jag inte blir klar med det i skolan idag. Wuhh jag är stressad känner jag.
Imorgon måste jag packa och köpa smink också, nej fy nu är det mycket på gång, men det är bara att köra igång nu.
Så nu ska jag cykla iväg till skolan och stressa lite till!

dans+idol

Dansen idag var super kul. Älskar att housen är så fartfylld, fastän att låten är ganska lugn så är absolut inte dansen det. Man blir alltid så sjukt svettig när man dansar och hem ifrån dansen fick jag cykla i regn. Det var ganska obehagligt eftersom att jag var svettig och fick endå ta på mig en massa kläder så de klibbade o hade sig samtidigt som regnet öste ner över mig.
En sak som hände när jag cyklade hem som gjorde mig helt paff var att det kom två små killar. Dem kanske var 8år. Lite längre bort går två tjejer, och precis när jag cyklar förbi killarna så vänder sig den ena om mot tjejerna o skriker "HEJDÅ KUKHUVEN". Sen kollade han på mig som "shit, var du där". Jag blev helt så vad tusan sa han, och det var riktigt nära att jag vände tillbaka och fråga han vad va det du sa egentligen. Kunde verkligen inte fatta att den lilla killen sa något sånt. Jag cyklade vidare och kollade bort mot tjejerna och såg att den ena utav dem grät,..men vad skulle jag göra..jag cyklade i alla fall vidare.
Vad är det med folk nuförtiden, 8-åringar som beter sig som 13-åringa...inte bra!

När jag väl kom hem blev det att hoppa in i duschen och sen smörja in mig med bodylotion. Kokade några ägg, och gjorde mig några äggmackor som jag åt när jag kollade på idol. Sen gottade jag mig även med äppelkaka till efterrätt idag igen, MUMS!
Vem är er favorit av dem som uppträdde idag då? Själv har jag två favoriter ifrån idag, och det är Eddie och Jon, dem var ju lätt bäst! Hoppas nu dem går vidare också, annars blir jag faktiskt besviken.

Nej, nu ska jag gå in på facebook och sen vidare in på farmville och happy aquarium, typ en drog :(
Och så ska jag fortsätta snacka med min underbaring Linus. Dagarn går snabbt förbi och snart är det torsdag, och detta skriver jag med världens största leende, samtidigt som Mathilda skicka på msn "tre dagar kvar ;)"
OHH vad jag längtar, snart älskling, snart!


Hemma igen!

Nu är jag redan hemma igen. Att gå till skolan på måndagar känns rätt onödigt, men det är endå skönt att det är så kort skoldag så jag ska inte klaga. Började med matte och sedan 40 minuters rast, FETT ONÖDIGT! Och sedan svenska. Gick tio minuter tidigare för att jag då skulle till ungdomsmottagningen. Fy va trevlig hon är som jag snackar med där. Man kan snacka om allt med henne, känns som man känt henne i tusen år.
Visade henne mina ärr sen operationen och vi pratade om Linus och massa olika saker.
Hon frågade en massa frågor, och då fattade jag hur bra jag har det. Vad hon än fårgade så var svaret, jo det är jätte bra, det går jätte bra, jag mår jätte bra eller något liknande. Suveränt ju!
Blodtrycket var bra och inga andra konstigheter. Så med mig hem har jag p-piller för 13 månader, haha det ser riktigt kul ut när man tittar på alla dem dära tabletterna.
Nu blir det äta lite, ta det lugnt och så, sedan vidare till dansen, house idag! :D

Fotade det bara för att jag tycker det är roligare med en blogg med bilder :)


Sovmorgon, det gillar vi!

Yey, börjar inte förräns tolv idag, älska måndagar. Sen slutar vi ju klockan två också, de är så härligt.
Men idag får jag sluta lite tidigare för jag har tid på ungdomsmottagningen, tror hon typ ska ta blodtryck och sånt, så att hon vet att jag funkar bra med p-pillerna och så...Fast lite sent ute nu, man skulle göra den kollen efter man haft dem i 3 månader och jag har haft mina i över ett halvår. Haha, men det är ju bättre sent än aldrig!
Nej nu kurrar min mage och min säng är obäddad, så nu får jag se till att äta frukost och bädda sängen, sen vidare till skolan.
Byebye :)


jag är kär i en ängel

Har snackat med Linus hela kvällen. Och det finns verkligen ingen som gör mig så lycklig som han och på de sättet han gör mig lycklig. Blir alldeles varm i hela kroppen och kan inte sluta le, och när jag tänker på hur lycklig jag är börjar jag nästan gråta.
Det är ju så underbart som det bara kan bli!
Jag vill bara det ska bli torsdag nu, jag och älskling räknar ner. Haha, "nu e de bara fyra dagar kvaaar älskliiing".

Linus jag är din så länge du vill :)

Omgjort

Har gjort om lite på min blogg som ni ser. Finns fortfarande saker jag stör mig på, men jag orkar verkligen inte hålla på och klödda mer idag!
Min dag har gått snabbt som tusan, började då med frukost och teve tittande. Senare drog jag till coop för att ladda på pengar på min mobil, sen har jag typ suttit här och klickat runder och försökt fixa bloggen.
Jag har även hunnit med att äta en god middag, kött, sås och potatis.. en riktig söndags middag tycker jag.
Nu ska jag bara ta det lugnt kolla lite folks bilder på bilddagboken och snart njuta av äppelkaka som mamma står och bakar just nu. Nyss hon bara, "har vi ingen curry hemma!?" jag bara "CURRY?, du menar väl kanel får jag hoppas!"
Och det gjorde hon också tack o lov, man vet aldrig vad min mamma får för sig, hon brukar göra egna gryter där hon slänger i allt möjligt, haha men dem brukar faktiskt bli goda.

Nej nu är jag trött och huvudvärken som jag hade innan idag börjar komma tillbaka, tyvärr.
Förrästen, om man haft ont i huvudet varje dag i en vecka, betyder det att man borde kolla upp synen eller är det något annat eller har man helt enkelt bara ont? Haha, ech man får ta det som de kommer!

12 feet



F Ö R   A T T   V I   Ä R   S Å   B R A,   T R A L A L A !

Hejsvej

Vad händer idag egentligen? Jag har sjukt ont i huvudet, så antagligen blir det väl bara att ta det lugnt. Men det är marknad i stan men jag vet endå inte om jag pallar och om någon annan pallar. Annars hade det varit bra om jag skrev lite på ett skol arbete om galningen Lars-Inge Svartenbrandt, typ värsta bankrånaren.
Fast det är ju skit tråkigt så får se om jag orkar.
Nej nu ska jag äta frukost framför teven och bara ta det extremt lugnt, fy vad skönt!

Lite som jag filmade.



Freestyle Phanatix




Freestyle Phanatix, beatbox!




Shan the maaaaan!

HAPPY FAAAAAAAAAAAAACE

Jag är så jävla lycklig! Dansuppvisningen var den roligaste NÅGONSIN. De gick så sjukt bra och jag var så himla lycklig när jag dansade. Var riktigt nervös innan, men då stod sara och jag där precis innan vi skulle gå in och förvandlade nervositeten till pepp, genom kramar och hopp och jaaaaaaaa, FAN VA BRA DE GICK!
När vi sen hade dansat fick vi gå och sätta oss i publiken och kolla. Då var de först en riktigt bra dansgrupp som heter Freestyle Phanatix plus några rappare, men dem var mest dryga FAST en av dem var så sjuuuuuuuuukt grym på att beatboxa. Man tappade ju hakan!
Sen kom då till slut efterlängtade Shan Atci, och han är ju bara fööör rolig, man satt med ett stort leende exakt hela tiden, som i mellanåt förvandlades till ett gapskratt. Ohh I love it!

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder, om det blev någon bra...annars får ni stå ut med dåliga bilder helt enkelt! :D

12 feet!




Dålig bild, men här är då rapparna.





Och här hela Freestyle Phanatix!





Och slutligen Shan the man, men en sjukt dålig bild.

DANSUPPVISNING!



Detta kommer bli kul!


Gomorron!

Någon mer än jag som hatar hemska drömmar, ush får ju ont i magen när jag tänker på de. Och jag är så himla glad för hur allt är i verkligheten. Plus att jag låg och vred på mig i typ två timmar nu på morgonen för att jag var riiiktigt kissig, men jag orkade ju inte gå upp. Fy vad skönt det var när jag väl tog mig upp och kissade.

Nu ska jag äta en god frukost och senare börja göra mig i ordning för dansuppvisningen, men jag är ju inte nervös än :( ..Men gissa om jag kommer bli!

Love until we bleed



Jag verkligen älskar denna låten. Lyssnade på den mycket innan, och nyss såg jag filmen I taket lyser stjärnorna (världens sorgligaste film) och i den filmen är låten med i. Så nu blir det väl en drog igen.
Fick även lära mig en dans till denna låten i somras, fy vad härligt de va!

melindahjärtalinus

Hej, jag ville bara säga att jag har världens bästa pojkvän!


Detta var i januari och jag blev så jävla kär!



Detta var i augusti och jag var ännu mera kär!


Jag älskar linus, hihi (A)


Undra vem som vinner idol?

Jag undrar verkligen vem som vinner idol, finns ingen just nu som jag känner att "ja, han/hon kommer lätt komma långt". Men jag tycker ju klart vissa är bättre än andra. Haha pappa baloooo, alltså Piotr då, inte min favorit direkt, men det är min brors kompis så lite får man ju hejja för att vara snäll.
Vem tycker ni ska gå vidare av han och Kalle nu då? Jag va så spänd på att veta, så var det VI, tv tittare som skulle rösta, och då får man inte reda på svaret förräns på måndag. Ahh hatar verkligen att vänta (A)
Men jag tycker i alla fall att Kalle har mycket bättre röst än Piotr, men Piotr verkar vilja det så sjukt mycket. Ech vi får helt enkelt se vem som går vidare!


Det blir en skön kväll

Dansen gick jätte snabbt på grund av lite missförstånd om tider, men nu känns det mycket bättre i alla fall.
Nu hann jag hem lagom i tid till en god middag, grillat med potatisgratäng MUMS!
Sen blir de duschen och idol, fyfan va skönt. Osså måste jag börja tagga inför uppvisningen imorron ju, shit det är SHAN THE MAN! :D
Blir nog inget framträdande i marieholm, men de är endå skönt, så man kan fokusera helt på shan uppvisningen istället liksom.
Trodde gubbarna på fotbollen att vi hade deras nummer eller och skulle ringa o säga, Tjena vi kommer och dansar...nej inte direkt så, vill dom att vi ska dansa där får ju faktiskt dom kontakta oss, så de så ;)

NU SKA JAG ÄTA!

trött & på myshumör

Ikväll önskar jag att jag bara hade kunnat sitta hemma och mysa. Eller ännu bättre, sitta hemma hos Linus och mysa. Men mindre än en vecka kvar nu!
Jag är inte alls pepp på att dansa idag, vill vara hemma med mamma och pappa, äta gott och kolla på idol. Nu kommer jag att få värma maten (uhe) och antagligen stressa ihjäl för att hinna se idol. Men jag vet ju dock att jag kommer tycka det är kul när jag väl är på dansen, så inga sura miner inte ;)

Vet ni vad jag helt plötsligt kom att tänka på innan? Om man går typ natur och vill bli läkare men inte har betygen till att kunna läsa vidare. Är inte de väldigt fel? För jag får liksom inte ihop att tekniken att operera som man måste ha, har något med typ bra betyg i svenska eller matte att göra. Har de inte med övning och göra? Visst man måste kunna prata svenska ju och säkert kunna massa sjuka "läkarord" och kunna räkna ut massa ännu sjukare "läkarsaker". Men vem säger att en som har lite sämre betyg skulle vara en jätte dålig läkare. Borde man inte ge dem som verkligen vill och man märker är seriösa en chans. Jag menar vem orkar ha alla MVG. Plus att vem säger att en som har alla MVG är bättre läkare än en med bara hälften MVG?
Fan orkar inte mina egna tankar, haha.

Ibland kan jag komma på mig själv snacka med mig själv i min hjärna. Typ ja helt sjukt, men om jag då tänker en sak och sen inte fattar riktigt vad jag tänkte. Så tänker jag de som att jag är två personer så förklarar den ena för den andra hur det ligger till och ...haha ja fyfan va komplicerat det blev att förklara detta.
Men det är precis som de pågår en liten konversation inne i mitt huvud, lite små kul och knäppt :)

Nej nu får jag se till att byta om och dra mig till dansen, dags att sätta dansen nu kanske? Men inte lätt att lära sig en hel dans på typ två lektioner, men de får gå, yää!

Fan va gött!

Vet ni? Jag fcik MVG på matte provet!!! Har nog aldrig hänt innan, och ja..jag är stolt!
Men slut snackat om de. Skolan gick hur bra och fort som helst. Började med engelska och vi har världens sötaste, äldsta och drygaste lärare, haha bra kombination tycker jag. Sen då matte och sen ULS någon barn och fritids kurs? Slutade ca 12.15 i alla fall och jag va så sjuuuukt hungrig. Jag hade verkligen NOLL krafter kvar och var ju endå tvungen att cykla hem och det var jobbigare än någonsin kan jag lova. När jag cyklade funderade jag starkt på o hoppa av cykeln o le den hem istället, så jobbigt va de. När jag kom hem va de första jag gjorde att äta en stor skål flingor, shit va gott!
Nu ligger jag i sängen med datan och ska läsa lite bloggar och kolla på gårdagens idol-avsnitt som jag missade eftersom jag dansade.
Dans klockan halv sex, och jag längtar tills jag kommer hem där ifrån, tar en dusch och sen sitter här igen i min mysiga säng och äter popcorn. FAST de ska såklart bli kul att dansa som vanligt! ;)

Litet snabbt inlägg

Någon mer än jag som hatar när alla osthyvlarna är smutsiga och man redan tagit fram osten innan man insett de, fan då. Men iaf så måste jag dra till skolan nu, så får skriva mer sen.
SEYAAA

WOW

Shit, blev att dansa i två timmar istället för en, riktigt kul och riktigt svettigt. Aningen svårt att hänga med på raggan nu när jag missat en gång, men jag får helt enkelt göra mitt bästa! De blir tre danser på Shan the man uppvisningen och det är bara en som känns riktigt bra och det är den jag och my girls har gjort tillsammans.
Har nyss tagit en dusch och smörjt in mig med bodylotion och nu ligger jag i sängen och ska sova vilken minut som helst. Skola klockan åtta imorgon och sen blir de dans vid klockan sex. Bäst att sova nu, så godnatt :)

Ny start!

Va kul, man kunde klicka på en återställnings knapp och få tillbaka sin gamla blogg. Shit vilka texter man hittade där då, ifrån väldigt gamla tider. Eller det är inte så gamla tider egentligen, men det kändes så när man läste de, för de är verkligen sjukt vad saker kan förändras på kort tid.
Hur som helst så är mitt liv på topp! Jag har min underbara Linus och han är de bästa som finns. Om någon läst min blogg innan, så har jag ju skrivit en massa texter, och allt har handlat om Linus, även fast det bara var jag som visste om det. Ni skulle bara veta vad vi kämpat för att få varandra, men den historian får vi ta en annan dag för den är riktigt lång.
Tror jag ska göra lite varma mackor, sätta på bra musik och tagga inför dansen. Ragga idag, shit va kul det är asså! Stor uppvisning på lördag plus en lite mindre, eller det brors på hur man ser på de.
Först ska jag och mina tjej kompisar som har gjort en dansgrupp som heter 12 feet, dansa på en fotbolls match (dansuppvisningen som är lite mindre då), haha i MARIEHOLM! Men kul i alla fall ju! Sen blir de vidare in till Eslöv där Shan the man ska ha sin shoooow, och vi, liksom VI!?! ska dansa där. Roligare kan det ju inte bli. 

Om exakt en vecka åker jag till Linus, och bara tanken gör mig super glad!


För övrigt är min header ful, men jag har inte photoshop så det kan skita sig. Plus att bakgrunden bakom min text är rosa, får man gråta eller? Om någon snäll männsika vet hur man ändrar färgen bakom texten så kan den väl berätta de för mig (A)

RSS 2.0