SOL

Sitter just nu ute på altanen i det fina vädret. Ska snart åka och jobba i några timmar. Sen blir det snabbt hem och fixa sig och äta innan jag ska vidare till jice. Där blir det lite förfest innan vi drar till båten i malmö.


PROV

Sitter i skolan och om tio minuter är det ett as stort naturkunskapsprov. Snälla låt de gå bra nu då!


LÄNGTAR

Ligger i sängen och kollar tv. Leila bakar...fyfan vad sugen jag är på goda bakelser o skit nu. Måste baka en kladdkaka med aftet eight i väldigt snart för jag åt de i helgen på "kalas" o de va dödligt gott. Sen blir de halv åtta hos mig innan det äntligen är idol.
Det är sånna här slappa mysdagar jag vill spendera med Linus. Jag längtar så himla myket till jullovet för då kommer vi kunna göra de varenda dag. Om någon missat de så flyttar Linkan hit på jullovet o jag är så sjukt glad för de. Ser fram emot allt som har med det att göra. Tänk när han ligger här o spelar xbox medan jag gör något helt annat. Att bara veta att han e där hela tiden o att vi inte behöver vara vid varandra konstant för tiden tillsammans försvinner liksom inte. Nej fy vad jag längtar så nu får de gärna bli jullov!


YEY

Dom har fixat en blogg.se app nu så nu kanske jag kommer börja blogga mer. Men bara kanske, hihi. Är ju dock mycket skönare för då kan man lägga upp bilder direkt från iphonen så slipper man lägga in på datorn först osv...
Men ja jag är glad att den äntligen kommit iallafall. Nu ska vi snart käka sen blir det dans som sista lektion! Update: Detta skulle publiceras tidigare idag men då fungerade inte appen.


INGEN FRITID

Sååå skoltrött. Men jag kämpar på. Så om ni undrar vad tusan jag håller på med eftersom jag aldrig uppdaterar så är det att plugga och jobba. Har knappt tid till något annat. Så nu ska jag plugga till naturkunskapsprovet, önska mig lycka till.

SLITEN

Känner mig inte alls på topp nu. Har så ont i halsen att jag inte riktigt vet var jag ska bli av. Eller där ljög jag...ska lägga mig i sängen det är precis det jag ska göra. Sen ska jag ligga där och tycka synd om mig själv och hoppas min hals blir bra tills imorgon. För jag ska dansa imorgon även om jag har ont, precis som jag gjorde idag.

Har förövrigt fått reda på att jag har praktik plats på Västra skola som idrottslärare? Hur ska de gå ihop? Idrott är det jag anser mig själv vara sämst på i skolan. Men jag ska nog lära dom och dansa ska ni få se!

SLAPPEDAG

Har bara legat inne och kollat film, tvättat lite kläder och så idag. Tänkte fortsätta med att bara mysa runder. Ska baka en äppelpaj tills ikväll också, mums.

SYND OM MIG

Skulle egentligen hängt med mina babes ut idag och bara myst. Men nej, här sitter jag med halsont. Kollar i alla fall på gamla bilder nu, kommer upp en del på facebook senare så kolla där om ni är intresserade.


BLEV EN TRIPP TILL NOVA

Kom hem med nya örhänge och kängor. Inte dom snyggaste örhängena, men billigt är bra.




IGÅRKVÄLL





AJ?

Har haft konstigt ont i magen sen jag vaknade. Känns som extrem håll emellanåt. Exakt samma känsla som när jag fick operera bort blindtarmen fast på andra sidan, buhuh, men säkert inget allvarligt, Har lite halsont efter allt dansande ute i kylan igår men fy satan vad kul det var! Ville inte det skulle ta slut så det sög ju lite att musiken stängdes av redan klockan 12. Och sen kan jag inte släppa hur jäkla snyggt det var när Nettan och några andra dansade i fönstrena på stensson med det där röda ljuset. Det var helt magiskt, man kunde verkligen inte släppa blicken!

Som sagt, underbar dag igår, nu ska jag åka på någon mässa med mamma och pappa. Ni får nog någon bild sen igår senare idag. Hej så länge.

BESLUTSÅNGEST

Jag behöver verkligen er hjälp nu. Ska jag beställa denna kavajen till att ha på pappas 50 års fest eller ska jag försöka hitta en klänning istället? Snälla snälla snälla, skriv vad ni tycker.


SNYGGING



http://lookbook.nu/shecanread

PLUGGHÄSTEN HÄR

Igår var det först skolan som gällde och sedan arbete på det dära projektarbetet. Sen drog jag vidare och jobbade några timmar innan jag kom hem och skrev loggbok. Sen var det dags att sova...dagarna bara flyger iväg. Idag likaså, först skola till tolv sen drog jag och Sofie på möte angående vårt projektarbete och detta känns riktigt bra nu! Nu har jag hunnit skriva loggbok och käka så nu ska jag försöka göra den där svenskan också. Det är så mycket hela tiden nu att ha koll på, men bara ett år kvar sen jävlar är jag friiii!

Ikväll blir det dans, nu kör äntligen terminen igång igen! Två timmar dans ikväll kommer sitta fin fint.

REDHEAD




Som ni ser varierar färgen en del beroende på ljus. Men jag är nöjd och jag tror jag gillar det mer och mer för varje dag.

HEMMA FRÅN DA SKOLA

Kom nyss hem från skolan och min sista lektion var dans. Helt sjukt vad kul det är, vill aaaldrig någonsin sluta dansa. Vi gjorde en riktig killerövning idag. Man har typ armarna spända rakt ut i luften och sen gör man olika rörelser där hela tiden med armarna spända precis heeela tiden. Kändes som nacken skulle knäckas till sist så mycket man spände sig hahaha. Men så sjukt kul att pressa sig själv. Nu längtar jag till torsdag för då är det på det igen, i hela  två underbara timmar. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Hörsss.


Juste färgade håret rött i lördags så jag lägger ut bättre bilder på det senare idag!

SPRID GÄRNA VIDARE


SANN ROMANS

Hej, lååååg uppdatering som fan här jag vet. Men man hur ju en del annat att tänka på nu, typ skola och jobb, och för att inte snacka om LÄXOR? Gjorde precis klart mitt historiearbete och det går inte att förklara vilken satans lättnad. Historia är de ämne jag tycker är det svåraste vi har just nu och det får mig typ bara att vilja dö litegranne. But I made it. Nu är det bara en massa andra läxor men det fixar sig ju!
För övrigt jobbade jag ute igår, och jag är simlärarassisten för er som inte visste. Jag frös så det gjorde ont i bröstvårtorna haha, ursäkta men fatta så kallt det var då? Men så himla kul att komma igång igen, älskar alla barn och det är så skönt att va där och släppa allt annat man har i tankarna hela dagarna.


Nu ska ni få höra en skön låt som spelas i mina högtalare hela tiden och som får mig att vilja dansa, dansa, dansa och åter igen dansa.

RSS 2.0