GE MIG SOMMAR NU

För min underbara kusin har köpt en finfin bikini till mig i Thailand. Hon köpte en vit eftersom att det är så snyggt när man är brun, och jag har sånn tur att jag brukar bli rätt brun på sommaren så vi hoppas på det i år igen.
Det sjukaste är att jag gick och va lite småsur på mig själv att jag inte tänkt på o fråga henne om hon inte kunde köpa en sånndär snygg skruvad bikini som alla bloggare har...typ Kenza och Tyra. Men så har hon köpt en i alla fall, ohh underbara människa!


Snodde Emmas bild, hoppas inte de gör något!

PARTY ROCK

Tror aldrig jag gillat en musikvideo såhär mycket innan!


GIFT

När Linus fyllde 18 fick han en t-shirt, ett par superman kallingar och en bok jag gjort med MASSOR av bilder och text. Hittade nyss texten jag avslutade hela boken med på datorn så tänkte lägga upp den här. Skrev all text på datorn först innan jag skrev in det förhand i boken. Kan tipsa er om att göra en sånn bok, Linus fick tårar så det blev lyckat. Ja, här har ni sista texten i boken:

Vår andra nyår tillsammans och åter igen lovade vi varandra ännu ett år tillsammans. Men jag hoppas och drömmer om så mycket mer, ett föralltid. Det är dig jag vill dela min vardag med i framtiden Linus. Vet du något jag inte berättat för dig? Att varje gång klockan slår något jämnt som till exempel 22.22, så önskar jag att det kommer vara du och jag föralltid.

Jag kan vara mig själv med dig på ett helt annat sätt än vad jag kan vara med andra. Från dig känner jag ingen press på att jag måste vara perfekt, utan jag kan vara precis som jag är. Ingen har tidigare fått mig att känna att jag verkligen är älskad och ingen har tidigare gett mig så mycket kärlek. Du är verkligen som en drömprins för mig, och vad du än gör kommer du alltid vara den prinsen.

Det går inte en dag utan att jag tänker på vår framtid. När du flyttar hit och jag äntligen kan få vara med den jag älskar mest av allt varje dag. Det kommer vara en så overklig känsla, jag kommer vara världens lyckligaste.

Jag kommer ihåg när vi hade träffats första gången, vi pratade om framtiden redan då. Vi planerade att du skulle komma hit när du fyllt 18, så att vi kunde få vara med varandra utan alla problem. Vi hade dock en sådan tur att vi slapp vänta de där hemska 3 åren, istället kämpade vi för något underbart, för vår kärlek, och vi fick den.

Nu har du fyllt 18 år och jag förstår inte vad jag hade gjort med mitt liv om inte du hade kommit in i bilden förrän nu.  För nu när jag väl har dig, så hade jag inte kunnat leva utan dig, jag hade känt mig halv.

Grattis på 18 årsdagen älskling. Jag hoppas jag kan göra ditt år åtminstone lite bättre genom att bara vara din. Nu är det som sagt inte lång tid kvar tills vi kan bo tillsammans och vi måste stå ut, men jag vet redan nu att vi kommer klara det. En kärlek som är så stark som vår klarar allt.

Jag älskar dig Linus Finus, du är det bästa jag har och någonsin kommer få.



DEN DÖR SAKTA MEN SÄKERT

Jag har inte känt för att blogga så har därför låtit bli det. Vet inte hur det blir i fortsättningen heller för inget kul händer. Eller det är dansuppvisning på måndag igen och jag åker till Linus  på torsdag vilket är askul. Men, det känns inte kul att skriva i alla fall, allt känns tråkigt och behöver ju inte dela med mig av sånn här negativ energi. Ska ligga och kränga chips ikväll, gott.


PRAKTIKEN DÖDAR

Igår somnade jag tjugo i åtta vilket resulterade i att jag sov över 12 timmar i natt. Det behövdes. Vi hade pyjamasparty idga på dagiset och det var najs. Imorgon börjar jag jobba klockan sex, kvart över tre börjar jag jobba på badet. Kommer vara död imorgon. Precis som jag är nu. Ska därför ta en dusch nu sen sova direkt.

HALSONT

Kom nyss hem från praktiken och förtuom att jag har fått stå ut med att bli kallad Linda hela dagen så har den varit väldigt bra. Har dock fått stå ut med att ha jäkligt ont i halsen också, inte najs att låssas som ingenting hela dagen, fick fan panik när jag var tvungen att läsa högt, shit vad det kliade i halsen.
Nu ska jag snart ta en titt på teckenspråks uppgiften, sen ska jag käka äggmackor och ta det lugnt. Måste vila och bli frisk!

THE MONIKER


Jag och Linus blev förälskade i denna låten igår när vi kollade på melodifestivalen. Jag älskar låten och framträdandet, man blir ju så sjukt glad av den.

NYKLIPPT

Linus blev klippt.

Före:



Efter

JAG ÄR STOLT

När jag kom hem och hade lämnat Linus kändes allt skit, jag mådde både dåligt eftersom jag var sjuk och för att jag lämnat den som jag älskar mest i världen. Men, då ser jag att jag fått mejl från mitt mattelärare, spänt öppnar jag det och får läsa det här:
GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det bästa matteprov som någon SMBF:are gjort de senaste tre åren.
Du fick 46 poäng och en sol av 56 möjliga. MVG var egentligen 45 poäng och två solar MEN då jag varit sjuk
i 4 veckor och inte hunnit gå igenom inför provet så sänker jag gränserna lite så du fär ett MVG på provet.
Än en gång grattis. Det sämsta slutbetyg som du kan få är ett VG i MaB.
Njut av din prao.
Gert

Jag är så himla stolt, glad och lättad. För jag spenderade varje dag på lovet till att räkna lite matte några timmar.
Det var svin jobbigt och jag hatade det, men det var verkligen värt det.

I'M ALIVE

Jag har varit med Linus hela veckan så därför har jag inte bloggat. All min tid har gått till skolan och att mysa med min Linus. Men nu tänkte jag uppdatera här lite.
Linus kom i söndags och vi var hemma vid 12 tiden, då var det bara för mig att lägga mig och sova, det var ju skola igen på måndagen efter ett härligt lov. På måndagskvällen var det sen dansuppvisning och det var kul, vi blev sminkade av värsta proffset vi fick ju inte glänsa i ansiktet...haha. Sen hängde vi lite med Johan Glans också, ibland är man cool asså.
Tisdagen var det bara mysdags och lite plugg inför matteprov. På onsdagen blev det skriva matteprovet och senare jobba medans Linus badade med Timmy. På torsdagen drog jag till min APU-plats som är Lindebo förskola, och jag tror jag kommer trivas. På kvällen blev det dans.
I fredags drog jag och Linus till Malmö efter skolan. Vi tog tåget vid 3 tiden och var inte hemma förrän 9 på kvällen igen. Vi var nöjda och mös ner oss i sängen med massa godis.
Jag köpte äntligen två stora linnen, ett svart och ett vitt precis som jag behövde. Köpte en turkos tjocktröja, en mascara och en jeansklänning också. Linus kom hem med ett par nya skor på fötterna, ett par jeans, kalsonger och en t-shirt.
Igår var vi bara hemma hela dagen och mös, det var första dagen jag kunde slappna av på 2 veckor, har verkligen haft fullt upp. Och när jag slappnar av så blir jag alltid sjuk, så ni kan ju gissa hur jag mår idag. Lite feber, ont i halsen och huvudet. Men en ipren hjälper det mesta och jag mår lite bättre. Ska snart lägga mig och sova eftersom väckarklockan ringde halv 8 imorse, vi skulle iväg och lämna Linus. Han åkte hem idag och det är ett helvete! Men om två veckor och 4 dagar är jag hos mitt hjärta igen.


Tänkte bara att jag skulle visa hur coola vi va med Johan Glans. Förresten, jag dör så snygg t-shirt jag köpte till Linus i födelsedags present. Jag köpte även ett par kalsonger och sen gjorde jag en bok med massa bilder och MASSA text om oss från början tills nu. Det blev lyckat för min finis började gråta, världens sötaste.

RSS 2.0