MUCHO BRA DAG

Har som sagt varit i Malmö idag med Linnea, och med mig hem har jag två mascaror 50kr/st, en bh för 40kr och ett lila nagellack. Så nu ska jag klippa ner mina naglar och måla dom lila. Sen ska jag sova riktigt gott.


Vi åt glass, min var hallon sorbet och någon nutella glass. Riktigt god, nu ska ni få se på Linneas äckliga glass, fast egentligen fick jag inte skriva att den var äcklig, men det var den!


Italiensk choklad och blåbär...BLÄ

KÖPA SMINK

Ska in till Malmö med Linnea och dra till något som kallas "svarta marknaden", det låter skit läskigt. Men det är ett ställe där man köper billigt smink och vem tackar nej. Men först ska vi väl gå runt lite i Malmö, och käka något också. Ska bli kul, vad blir inte kul när man är med Linnea liksom...hon är heeelt störd! HAHA.

KAN MAN DÖ FÖR EN TISHA?


JUNKYARD 349 KRONOR

DUSCHEN NU

Gick upp tidigt idag, slog en pling till ungomsmottagningen och fick en tid klockan ett. Drog och dansa sen vidare till ungdoms. Dansen gick bra, och allt gick bra..bra!
Nu ska jag duscha, sen måste jag verkligen sova, sjuuukt trött. Borde plugga lite till provet vi har efter lovet också så jag slipper vara tråkig mot Linus när han äntligen är här.

MUFFINS



Jag har muffins i ugnen, hoppas dom blir så här lyckade, för jag är hungrig!

TJOHEJ

Håkan ur högtalarna och jag städar som en galning vilket behövs. TRE DAGAR TILLS BABE KOMMER!

GÅRDAKVARNAR OCH SKIT



Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten


Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med


Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..


Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig


Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej

jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med dig



SÅ JÄVLA FINT!

BLOGGEN ÄR DÖD

Ja, jag vet att jag suger på att blogga. Men det finns inget kul att blogga om när man ligger hemma och är sjuk. Stack i alla fall och kollade på när några av tjejerna dansade idag, men ångrar mig lite nu för fan vilken huvudvärk jag fick. Är riktigt trött, så tror jag måste sova en stund. Eller först läsa lite bloggar såklart!

ORKA

Ligger i soffan och kollar TV. Har fortfarande ganska hög feber men konstigt nog känner jag inte av det så mycket. Kan bero på att jag har så jävla ont i halsen att den smärtan tar över. Det är ju fan också att jag inte bara kan bli frisk. Men bara jag är frisk tills på torsdag, för då kommer min älskling!


HATAR DETTA

Hade över 39 graders feber innan idag, och jag kan lova att jag verkligen kände mig död. Orkade fan inte ens gå. Men tog en ipren och sen svettades jag som aldrig förr. Tror febern håller på att komma tillbaka igen för har börjat frysa och mitt huvud spränger. Har varit en riktigt dålig dag. Har legat i min säng exakt hela tiden, medans andra har varit ute och njutit av 20 plusgrader, orättvist!
Och det är ju fan att jag ska bli sjuk nu när det för en gångs skull är fest imorgon, FANFANFAN!

HEMMA HELA DAGEN

Febern håller i sig, och lite får jag väl skylla mig själv eftersom jag både hade idrott och dansade igår även fast jag hade feber. Idag fick jag stanna hemma från skolan i alla fall vilket jag inte gillar, får panik när jag ligger efter med arbeten. Sitter här och hostar, just nu svettas jag, nästa sekund kommer jag frysa. Jag gillar verkligen inte feber.


SJUKLING

Vaknade med feber imorse. Säkert min bror som har smittat mig, han ligger nämnligen med 40 graders feber. Men jag tog en ipren och sen cyklade jag till skolan i alla fall. Vi kollade på en teater, och jag fattar verkligen inte hur dom vågar stå där skrikande och dansande framför massa folk.
Har sovit sen jag kom hem från skolan vid halv tre så det är därför jag inte har skrivit tidigare. Måste ta något att äta och en ipren till, för jag måste till dansen!

MINNEN AV APRILHIMLEN



Jag blir gråtfärdig när jag hör denna låten. Det var denna låten som fick mig att börja älska Håkan. Hans texter får mig att tänka saker jag aldrig någonsin skulle tänkt annars. Jag får sånna flashbacks från sjuan, galet. Både jag och min bror spelade denna låten som om det vore vårt knark. Seriöst, jag ÄLSKAR Håkan, hans texter är så jävla fina, så jävla raka, men ändå så otydliga. Och jag älskar att man kan tolka dom precis hur man vill!


Knäppte jag inte ett fint foto på honom? 20/7-08 <3

JUNKYARD



Känns som jag hade kunnat göra vad som helst för att få detta? Allt är från junkyard och kostar mer än vad jag har lust att nämna, så de får ni kolla upp själva. (Ni kan fråga om priserna i kommentarsfältet också)

SUNNY DAY

Solen skiner, mitt humör är på topp och allt bara flyter på. Jag har underbara vänner, en underbar pojkvän OCH JAG SKA ÄTA VÅFFLOR IKVÄLL! Ahh lycka asså. Har absolut ingenting jag måste göra idag heller, inga läxor, behöver inte gå ut med hundarna, verkligen ingenting. Ska käka lite nestquick nu och sen spela sims.


FÅR MAN KRÄKA PÅ HONOM

Vem såg dating in the dark? Där var i alla fall den värsta, äckligaste, mest egotrippade, fula person jag någonsin varit med om! Jag satt fan här och fick rådamp när han kläckte ur sig "Det spelar ingen roll hur hon ser ut, jag kommer ändå få stoppa snoppen i henne". VAFAN TROR HAN? Att tejer är några jävla knulldockor. Ursäkta mitt språk men jag är riktigt arg. Så jävla kul när han fick dissen och tjejen han gillade valde en utav de andra killarna.

FÖRLÅT

Uppdateringen kommer suga idag. Men jag har inget att skriva om. Har nyss sovit i över två timmar så då kan ni förstå att det verkligen inte hänt någonting alls. Just nu är jag trött och riiiktigt hungrig, vilket resulterar i en tjurig Melinda. Nu ska jag spela sims.

DEN FÖRSTA GÅNG JAG SÅG DIG

Lalala, sjöng vi på musiken idag. Och hon sa att det var en mycket bra redovisning, och det var ju bra. Men dagen började inte lika bra kan jag lova. Cyklade till skolan i ösregn och sen får man reda på att man har håla i två timmar, irriterande? JA!
Men dagen har ändå gått fort, och nu har jag även hunnit med en sväng med vovvarna i stormen. Ska snart trycka in lite fler engelsk glosor i skallen sen blir de nog tv eller lite sims spelande. Låter mycket skönt.

SNAGG

Min älskling snaggade sig för någon dag sedan. Jag hatar när killar klipper sig, och framför allt snaggar sig, så jag var aaaarg. Men Linus blev fanimej söt, han är nog den enda som kan göra vad som helst utan att jag tycker han är ful eller äcklas av honom. UNDEBARING!

Halsbandet han har på sig fick han av mig i födelsedags present. Plus ett armband, och rakhyvel och raklödder. Nu är han man!...hahah.

UNDERBAR LÅT

Nu ska jag snart dra och dansa house, men innan jag sticker så tänkte jag bjuda på denna underbara låt!

OSMINKAD OCH NYVAKEN



Sitter och myser med min söta vovve. Vaknade med en jävla huvudvärk idag så tog nyss en ipren. Ska sätta mig och ordna lite inför redovisningen imorgon på musiken. Sen ska jag nog spela lite sims, bara för att det inte finns något annat kul att göra. Men ikväll blir det dans, underbart!

GIVE ME



tshirt - tshirtstore 279kr skor - Lindex 299kr shorts - Lindex 249kr
baggyjeans - H&M 399kr "jacka" - BikBok 499kr hoodtröja - BikBok 299kr

Börjar dagen med en massa fina saker som jag VILL ha! Men om man har 0kr så har man.

EVERYBODY TAKE IT OFF

Åter igen samma sak, musiken är lite före i videon så de kan se väldigt knasigt ut ibland. Vi lärde inte oss de sista ordentligt för att vi verkligen inte orkade plus att det fattas tre personer, vi ska alltså vara sex stycken! Och, ja..vi måste öva mer. Men här får ni en liten tjuvtitt i alla fall. Snälla, säg vad ni tycker?
Ursäkta mitt utbrott i slutet också, jag är väl bara mig själv antar jag.

(Vi ska ha tröjor på oss som vi ska använda oss utav i dansen, så om de ser konstigt ut så är det för att vi ska dra i tröjan där, svårt att förklara. Men ni får se hela helt rätt en vacker dag!)

HEMMA EFTER NÅGRA TIMMAR DANS

Fyfan idag blev man ju till och med svettig av vår dans. Annars brukar det mer vara lite lugnt. Men vi har gjort klar refrängen nu, så nu har vi bara en vers kvar att göra. Sen ska refrängerna vara in princip likadana. GÖTT BABES!
Jag har ont i mina fötter nu och jag tror jag byggt på ny blåmärken på knäna, men det är det fanimej värt.

Nu ska jag ta mig ett skönt bad, och sen blir det kanske en film innan jag ska käka middag.



Jag vill ha sommar, och jag hade fan gjort vad som helst för att få bli dränkt i poolen nu!


JAG VILL SOVA

Varför kan jag aldrig sova sådär RIKTIGT länge numera? Jag vaknar alltid vid typ 9 sen får jag tvinga mig själv att fortsätta sova. Något drygt.
Jag och Linnea hade det skit kul igår. Massor av snack blev det och så såg vi Wanted, typ en action film, verkligen inte min smak egentligen, men den vara faktiskt bra! Har nyss käkat en skål med fil och havrefras, och lite senare blir det dans. Börjar känna mig stressad över dansen. Den ska va klar i början av Maj helst innan, och vi har inte kommit så himla långt. Nu måste vi köra hårt!

LOVESTONED



Jag var ju på genrepet för melodifestivalen när Lovestoned var med och tävla. Hela min famlij (räknar in mormor, morfar och morbror) tyckte att dessa skulle gå vidare. Men inte kom dom ens till andra chansen? Fattade ingenting. Men det kan ha handlat om att det blev ett helt annat drag i denna låten när man hörde den live. Och fan vad jag älskar den mörka killen, hans röst är ju dödlig, det tyckte till och med min söta morfar!

BRA MORGON - DÅLIGT VÄDER

Vaknade klockan åtta imorse och var akut kissnödig! Då hade jag redan drömt två gånger att jag hade kissat och jag förstod verkligen inte hur jag fortfarande kunde vara kissig, haha. Men sen la jag mig i min sköna säng igen och somnade om. Käkade frukost sen, mackor med jordnötssmör, snacka om gott och snacka om onyttigt.
Ikväll ska jag mysa med pizza, godis och film med Linnea. Men innan det ska jag duscha, fixa mig och lite sånt där som man behöver. Jag hatar förrästen att det regnar ute, man blir så deppig av vädret, fast det påverkar faktiskt inte mitt humör så mycket idag, för idag är jag glad!

FRÅGESTUND?

Det var en tjej som frågade mig om jag inte kunde ha en frågestund. Jag känner själv att jag har för lite läsare för det och att det antagligen bara hade blivit en ren flopp. Men vad säger ni, skulle ni vilja de, ni som nu läser min blogg? Ni hade ju kunnat fråga om allt möjligt, om vad jag brukar göra om dagarna, till hur det är att ha ett distansförhållande?

GRYMT!

Fyfan vad grymma tvillingar! Foki la upp denna videon på sin blogg, och jag bara tänkte att dom stackarna som inte följer hennes blogg måste ju ändå få se och höra detta!


IBLAND HATAR JAG MIG SJÄLV

Jag hatar hur jag kan komma på mig själv gång på gång vilken äcklig idiot jag är mot min pojkvän. Jag hatar verkligen mitt störda humör som svänger hit och dit. För min älskling är fan värd den bästa flickvännen i världen så som han behandlar mig, som om jag vore en prinsessa. Och i min värld är han ju den där underbara prinsen, så himla perfekt, så himla fin. Ändå beter jag mig som jag inte borde, behandlar honom som om han vore något helt annat än vad han är för mig.

Men någonstans tror jag att jag inte är ensam tjej om detta beteende. Det är hemskt. Jag vill sluta. Jag vill vara en flickvän man bara drömmer om, men det är ju verkligen skit svårt. Någon som känner igen sig?

NO SUPERSTAR


Fan vad jag älskar den här låten! Och fan vad jag vill dansa house när jag hör den!

SKOLA NEXT



Sitter och väntar på att klockan ska bli halv nio, vilket den är om fem minuter. Ska cykla iväg till skolan då. Idag blir det en redovisning på 20 minuter, jag kan ju inte påstå att jag ser fram emot det. Men det kommer säkert gå bra. Ikväll ska jag käka tacos tills de sprutar ut öronen, fan va gott!

SOVA ÄR KÄRLEK

Jag har sovit i över två timmar och nu klagar mamma på att jag inte kommer kunna somna ikväll. Men snart blir de dans, så hoppas på att jag blir riktigt trött igen efter den. Men skönt var det, det kan jag lova!

SOMMAR, JATACK

Det här hade kunnat var jag idag..

..men det var jag för mer än ett år sen.

Nu har jag turen att ha ett finare rum i alla fall, haha. Sitter alltså bara här och tråkar, precis som på bilden. Blir dans ikväll, och på lördag ska jag ha myskväll med Linnéa blev det bestämt idag. Gött. Idrottsprovet jag gjorde idag gick nog helt okej som tur är. Nu ska jag käka ett äpple och dunka musik.

Vad säger ni, visst vill man ha sommar nu! Kunna vara ute och sola hela dagarna, jag lääängtar!

NIO MÅNADER

Jag är lyckligast. Han är underbarast. Och tillsammans är vi bäst.
Jag älskar dig bara mer och mer Linus!



VÅR LÅT: ARE WE HUMAN OR ARE WE DANCER BABY?

VAD HAR HÄNT MED MIG?

Jag är trött varenda jäkla dag nu för tiden. Så fort jag kommer hem får jag lust att lägga mig i soffan och sova någon timme. Men nu måste jag plugga till idrottsprovet och sen tänkte jag cykla en halvtimme på den där träningscykeln. Efter det blir det duscha och om jag har tur hinner jag sova en stund innan det är dags för middag.
Slapp redovisning idag, skönt..fast nu blir det nästa onsdag istället. Fast redovisningen är pytteliten, så de spelar egentligen inte så stor roll.

ÄR JAG KASS ELLER?

Uppdateringen har sugit balle (och nu menar jag RÖV inte SNOPP som icke-skåningar tror) idag, men jag har inte haft lust eller ork att skriva idag. Har inte hänt något intressant över huvudtaget heller. Bara varit i skolan, pluggat och glott på tv.
Vet ni en riktigt jobbig sak. När man cyklar i motvind från skolan och får massa gruskorn i ögonen så att man inte kan öppna ögonen på ett tag , vilket resulterar i att man blinkar som en jävla idiot för att kunna se något. Haha, jag måste sett ut som en idiot!


Vet ni vad? Jag tycker denna bilden är skit ful egentligen, men jag blir så jävla lycklig av att se den. Nästan så att jag kan börja gråta. För fan så jobbigt det är att sakna den där underbara Linus! Det är bara han som kan göra mig lycklig på riktigt. Det är bara han som förstår hur jag tänker och det är bara han som ser rakt igenom mig och kan veta hur jag mår utan att jag sagt ett piss. Linus är min andra halva, och han kommer alltid äga hela mitt hjärta. Jag kan inte vara någon annan än Linus Melinda.

NOO

INTE okej att det är 5 minus ute! Och jag vill verkligen inte cykla till skolan i den här kylan. Men vad har jag för val? ;)När jag kommer hem måste jag plugga en massa...redovisning imorron, engelskglosor imorron, idrottsprov på torsdag och redovisning på fredag. TJOHEJ!

ännu mera aj

Jag mår ganska skit just nu. Mitt huvud gör jäkligt ont också mår jag lite illa på de. Men ska dra till dansen om en kvart i alla fall, för oftast blir allt bättre när man är där.
Har inte gjort så mycket idag, jo jag cyklade en halvtimme på den där cykeln, tvättade lite kläder och sov någon timme.
Förrästen så älskar jag min fina pojkvän sjukt mycket, och jag saknar honom något extremt!



AJ?


Såhär ser mitt ben ut nu efter dansen igår, INTE BRA! Undrar hur de går ikväll på dansen när vi snurrar på knäna även där. Men svullnaden har gått ner i alla fall, och jag är inte den känsligaste när det gäller blåmärke..brukar oftast tycka det är skönt att trycka på dom.

Nu ska jag tvätta lite kläder och cykla lite på den dära träningscykeln som jag kallar den, kanske äta lite frukost först.

JAG ÄR I BEHOV AV SÖMN

Jag är helt sjukt trött, har verkligen inga krafter. Men jag måsta ta mig till duschen men sen ska jag slänga mig i soffan och slöa. Har helt sjukt ont i mitt ben, för vi snurrar runt på knäna i vår dans så nånting har hänt under mitt knä så har värsta bulan och börjar bli blå. Inte najs alls, men najs är det att dansen går så jävla bra, vi är grymma tjejer!

PIGG O GLAO

Det var en riktigt lyckad kväll igår med Sandra, Hiba och My. Vi satt och hejjade som idioter på vår älskling Salem Al Fakir, han är ju helt underbar! Skrek som in i helvete så fort han fick poäng, och lite sura blev vi när han kom tvåa. Och lite glada blev vi att Anna vann trots allt.
Idag ska jag dansa med tjejerna och kanske plugga lite till idrottsprovet vi har på torsdag...jag fattar inte ett skit av det där möget. Men är i alla fall på bra humör idag och jag hoppas verkligen vi kommer en bra bit på dansen idag, hade varit super skönt!


Så jävla söt, vår Salem!

GÅRDAGEN OCH IDAG

Igår hamnade vi på ett helt sjukt mysigt ställe. Det var ett ställe där bara en familj eller ett sällskap kunde vara åt gången. Man var liksom hemma hos någon som lagar mat till en. Vi fick en bottler? Stavas det så? Men om ni har sett på nyår på tv så går det ett program varje år, en gubbe som går och serverar mat och dryck runt ett bord. En sånn hade vi. Han har även serverat kungen och drottningen, så lite fräckt kändes det.
Maten var väl inte det godaste jag ätit, för de var lite mera vuxenmat. Men kvällen blev riktigt rolig och mysig. När vi kom hem var det jordgubbar med grädde, ostbricka, chips och godis som väntade.

Ikväll ska jag dra hem till Sandra med Hiba där vi ska se melodifestivalen och äta kladdkaka. Mysigt värre. Ska lägga mig i soffan och äta godsaker nu, hehe.

Förrästen fick jag MVG- på matteprovet jag gjorde i torsdags, och ja..jag är nöjd som fan!

GRATTIS MAMMA

Sitter här och är färdig fixad. Men håret blev en ren katastrof, men skitsamma. Mamma fyller i alla fall 45år idag och det ska firas genom att äta på någon restaurang, vet inte var eftersom det ska vara en överraskning. Mormor, morfar och min morbror kommer när som så ska dra från datan nu. PUSS!


LÅT MIG SOVA

Satt och gjorde ett matteprov i två timmar i skolan idag, det är FÖR länge enligt mig. Men det kändes bra, så antagligen gick det bra också. Är bara så sviiinigt trött just nu, så ska snabbt plugga på lite engelsk glosor, sen blir det och sova innan det är dags för dans ikväll!


En ful överredigerad bild bara för att de inte ska bli bildlöst och tråkigt.

TODAY




I MISS IT











Jag saknar er som in i helvete 9B! Om ni bara visste så mycket denna klassen betydde för mig och fortfarande gör. Underbart att någon äntligen fått tummarna ur röven och har börjat fixa en klassfest, YEAH!

FULLT UPP

Har precis käkat äggmackor och pluggat matte. Nu måste jag damma rummet vilket antagligen kommer ta ett tag. Sen tänkte jag öva på lite engelskglosor som vi har tills på fredag redan idag för att jag ska slippa öva så mycket imorron. Ska även skriva ut ett minimalt arbete till samhällskunskapen..och jag borde också cykla till coop och fylla på med pengar på min mobil så jag kan messa med min älskling. Men jag är trött.

HJÄRTA SIMS

Har absolut ingenting att göra idag förutom att gå en sväng med hundarna. Men det är verkligen super skönt! Så idag ska jag nöta sims som satan. Brukar alltid fuska till mig pengar annars men igår gjorde jag ett hus med noll fusk, ska kämpa mig upp med min militärkvinna, haha.

GODMORGON

Sitter här och har precis ätit två mackor och läst en massa bloggar. Idag är det kallt ute, och det gillas INTE! I spanein hade dom tydligen fått så mycket snö som dom inte fått på 25år, asså vafan händer med världen. :(
Ska snart cykla till skolan i alla fall, dagen kommer antagligen gå snabbt som den alltid brukar göra som tur är. Blir datorkunskap, matte, engelska och musik, inte så mycket att klaga på där.
Nej nu ska jag bädda min säng och sen sticka, hejsvej!


MELINDA

Tusen år sen jag tog en massa "egopics" men idag blev det så. Jag gjorde även om lite på bloggen, men det verkar inte synas än, eller? Men nu ska jag bjuda på lite bilder, hehe. (Ska dansa snart, därför jag har samma gamla svettiga tröja som igår, jag är ingen gris...hehe)






INTE MIN DAG

Nej verkligen inte. Vaknade med mensvärk och huvudvärk. Plus att mitt comviq kompis (haha) går ut om två dagar och jag har NOLL kronor att ladda på med. Får väl skylla mig själv eftersom jag shoppade upp varenda spänn. Men kan nog få av mamma, hoppas jag!
Annars ska jag inte göra ett skit på hela dagen, men ikväll blir det dans. Kul som fasiken.

NYTT FÖRSÖK

Laddade upp filmen på youtube istället som även Kim gjorde. Så nu får ni se den. Men musiken är före i videon, vet inte varför, lite knepigt. Men säg vad ni tycker. Och kom ihåg, vi kom på det mesta idag, vi måste öva mer och finslipa!


MAT - DUSCH

Nu är jag hemma igen, och det blev mycket roligare än vad jag hade väntat mig. Vi kom på en hel del och vi filmade de, så jag tänkte bjuda på den filmen idag faktiskt. Men det behöver finslipas, men de gör vi slutet när vi är klara med hela dansen.

Ska nog sätta mig och pilla lite med kameran för pappa har tagit fram pärmen med bruksanvisning på svenska. Så nu har jag fixat autofokus på den igen, skit skönt! Sen ska jag ta och käka lite mat innan jag tar en dusch, hejsvej. Förrästen, säg gärna vad ni tycker om dansen? Vi behöver kritik, såklart!

Uppdatering: Det funkade tyvärr inte med videon, jag provar igen senare.

DANS IGEN

Mycket dans nu för tiden. Är inte så pepp idag faktiskt, men jag måste dit för att göra en dans med girlsen. Känner egentligen för att bara ligga hemma och slöa i soffan. Men det får bli ikväll. Och dels blir det alltid kul när man väl är där, men saken är den att det blir inte så mycket dans nu för nu blir det mest tänkande på hur man kan göra och vad som blir snyggt osv. YEYE.

ANSIKTSMASK-SÄNGEN

Ganska skönt om jag får säga de själv, ska sova så jäkla gott. Förrästen så suger melodifestivalen...


NÄMEN, VILKEN SNYGGING....! gonatt ;)

SVENSKA ÄR FÖR NYBÖRJARE, SKÅNSKA ÄR FÖR PROFFS

Gick nyss med i den gruppen och såg det här i kommentarsfältet:


Fick ett feting leende på läpparna, fan vad söt tant. Jag tror jag älskar tantor! :D


Sen kom jag att tänka på den älskade låt som jag nötade i 6:an. LOVE IT!

SOME NEW SHIT

Jag är riktigt nöjd med mina köp. Som ni ser så har jag tröttnat totalt på modet som är nu. De där svarta, vita, beiga..hur fan de nu stavas...ja sånna där tråkiga färger. Jag orkar inte längre se ut som alla andra, tycker de börjar bli väldigt tråkigt. Jag ser ut som ett as, men jao..de tycker jag alltid nuförtiden så får vänja mig HAHA.

Här är ett grått linne med tryck från HM. Men man ska inte ha vit bh under som jag har på bilden, ser förjävligt ut. Antingen ett linne under eller en annan bh som passar till!


Tre t-shirts. Den första från HM herr och de två andra JC herr.


Till min lycka hade jag råd med ett par converse. Vill nästan äta upp dom så snygga dom är! Dock så ville inte min kamera som jag ville, därför suddig bild.

MALMÖ

Tänkte bara säga att jag och Sandra drar till Malmö snart för lite shopping. Just nu sitter jag och äter frukost, mackor och oboy, riktigt gott. Drömmer om Linus i princip varje natt, sjukt att jag fortfarande gör de egentligen, men det är underbart (även om alla drömmar inte alltid är lika bra) för då får jag pussa och krama honom i drömmarna i alla fall.


FETT GLAD!

SHOW ME LOVE


Hej, ville bara säga att jag avgudar den här låten! (Den ska spelas jävlgit högt)

WOHOOOOOOOO

Fan jag är så jävla taggad och jag känner för att skrika. Ni fattar inte så jäkla kul det var och dansa idag!!! Vi dansade House och Hype alltså inte Wacking som jag sa innan, aningen förvirrad Melinda där. Hur som helst var det fullt ös och han körde verkligen slut på oss. Det värker i varenda del av min kropp just nu och jag känner redan vilken hemsk träningsvärk jag kommer ha imorgon, men det var de värt, SÅ JÄVLA VÄRT!

Tjoho, nu ska jag ta en riktigt skön dusch. Har precis pregat i mig en massa tacopaj och sallad, snacka om gott!

I'M MOVING UP AND DOWN

Tänkte att jag kunde bjuda på en dansfilm till, en ragga dans som vi dansade innan jul. Jag i helsvart, vilker är lite dåligt för man ser inte när man skakar rumpa HAHA.


HAPPYLAND

Vädret är fortfarande strålande, och jag stormtrivs överallt just nu. Ett minus är att jag saknar Linus och är i starkt behov av att träffa honom just nu, känns jäkligt surt.
Men ikväll blir det dans med den franska dansläraren igen, och det gillas verkligen. Två timmars dans är bara ren lycka...och svett. MEN JAG ÄR PEPP PEPP PEPP. Medans många andra ska skaka rumpa på jägers så kör jag hårt i danssalen istället!


IN FOR THE KILL

En till grym låt med La Roux!

HÄRLIGA DAGAR

Jag känner mig bara så på topp just nu. Allting bara flyter och mitt humör är helt sjukt bra. Människor omkring mig har börjat göra mig lycklig och få mig att skratta vilket är underbart. Solen har börjat skina och det får mig att börja tro på att det faktiskt ska bli vår och sommar någongång!

Måste snart ut med hundarna och göra en del läxa. Men ikväll är det dans och som vanligt ska de bli as kalas!


BILDLÖSHET

Jag har börjat komma tillbaka i samma mönster igen utan bilder, men känner inte att jag har något att fota? Och har bara en fet system kamera och den kan man inte ta med precis överallt.
Har hunnit duscha, sova och äta lite middag nu. Skönt och gott, funderar på att gå och lägga mig snart igen...men nej, så blir det nog inte.

GLADER

Idag är jag på superduper humör! Solskenet får ju en att vakna till riktigt och se det roliga i allt. Linnea i min klass är fan den roligaste människan i världen och en riktig Zlatan älskare. Haha, helt sjuk är hon. Hon var arg ändå för att dom skulle göra en staty av Zlatan i Malmö...nej jag förstår inte heller hur hon kan va arg för de när hon älskar honom. Men rolig är hon i alla fall! Hatar guider gör hon också, men när vi var på kulturen idag så vipps så var det hon som guidade runt mig och Sandra och berätta om Anne Frank. Hon gjorde de aningen roligare än vad de med Anne Frank är egentligen, så tackar för det. ;)

Sitter här hemma nu och pumpar musik. Måste läsa genom lite läxa snabbt, sen vetti tusan vad jag ska göra. Sjukt taggad på lördag i alla fall, för då blir de SHOPPING med Sandra!

BULLETPROOF

Louise i min klass hade varit på konsert med La Roux igår så idag satte hon igång denna låten i skolan. Hade nog hört den någon gång innan på MTV eller liknande, för jag kände igen den. Och bra det är den verkligen!



Förövrigt har jag fått bekräftat att 93:or är så himla omogna och så himla mycket fjortisar. Och 92:or...dom är så mogna att hälften hade räckt.
NEJ, SÅ ÄR DET INTE! Man får inte gå med i grupper på facebook heller, då syndar man, KOM IHÅG DE!

Om ni undrar så är jag ganska irriterad, men mest så skrattar jag lite smått för mig själv för att jag nyss varit med om den töntigaste diskussionen i mitt liv.

ISKALLT

Jag fryser så sjuuukt mycket just nu och jag måste ut med hundarna när som. Riktigt trött är jag också för har sovit sämst inatt. Vaknade hela tiden och när jag sov så kändes de inte som jag sov utan jag bara tänkte massa jobbiga tankar. Måste göra läxa idag också. Ohh jag orkar inte, vill bara sova!

ROLIGARE ÄN ROLIGAST

Fan va kul dansen var idag! Vi hade en lärare från frankrike, han hette typ Fued..haha? Så lektionen blev på engelska, "one and two and one two three four". Jag svettades som en gris och nu sitter jag här och fryser bara för svättet blivit kallt, mysigt va? ;)
På fredag blir det dans med honom igen, house som idag och wacking tror jag det hette. Ska bli skit kul att prova på något nytt! Han var riktigt rolig att träna med för han var glad precis hela tiden och sprang runt och filmade oss som en galning, haha shit.

Men nu måste jag verkligen duscha, jag är riktigt äcklig just nu..

RÄKMACKA

Drog och solade idag vilket jag inte gjort på hur länge som helst. Idag var det även första gången jag solade mina ärr sen operationen, dock blev de ingen skillnad. Jag vill att dom ska blekna och inte vara sådär röda som dom är nu, men de ordnar väl sig med tiden.
Sen fick jag skjuss hem av mamma och hennes kompis, vi köpte räkmackor som är så satans gott, och riktigt mätta blev vi också. Nu håller jag på att tvätta lite kläder och under tiden kläderna är i tvättmaskinen ska jag nog sova en liten stund. Ikväll blir det dans och jag är riktigt sugen!

LINUS ÄR BÄST

Det är han verkligen, finns INGEN som är så bra som han. Helt underbart att han är min. Idag när jag loggade in på bilddagboken så hade jag fått ett privat meddelande från en tjej som heter Sofie som bor i Nynäshamn..eller kanske Ösmo, men ja det är Linus kompis i alla fall. Hon skrev ett meddelande som gjorde mig så lycklig att jag började gråta, hur underbart är inte detta:

Melinda! Jag måste bara berätta en sak för dig. Igår hamnade jag på samma fest som Linus och efter nån timme bad han mig följa med på promenad för han kände sig lite nere. Jag förstod direkt att det var för att han saknade dig. Han sa så fina saker om dig och jag bara tänkte att om någon nånsin kommer tycka om mig ens hälften så mycket som han älskar dig, då skulle jag vara en av de lyckligaste på jorden!
Du är hans liv, han är aldrig så bra som när han är med dig och varje gång någon av er åker ifrån den andre säger han att det känns som hans hjärta bara slits ur kroppen på honom. Han sa det: "Det är den värsta känslan, att kunna se henne genom tågfönstret och göra slängkyssar men veta att jag inte kan ta på henne eller hålla om henne."

Han har säkert sagt alla de här sakerna till dig förrut, men jag tycker det var viktigt att du får veta hur fint han pratar om dig även när du inte är där. Han säger inte bara saker för att DU vill höra dom, utan för att det är vad han verkligen känner.
Ni är hur fina som helst tillsammans. Önskar er all lycka!

RSS 2.0