jag känner mig dålig..

Fast endå inte. Jag känner mig dålig för att jag aldrig skriver i bloggen, jag tänker inte ens på de. Fast det är faktiskt bra, för jag umgås med min babe!
Har inte skrivit sen i söndags så tänkte skriva lite om mina dagar, läs om ni är intresserade.

Söndagkväll bestod av fix och fest. Festen var helt okej tycker jag, men blir ju inte samma sak att gå på en fest då man inte känner så många, men fick göra det bästa av situationen. Jag hann bli ganska mobbad för min dialekt också, men jag bara skrattade med dom för stockholmare kan verkligen inte prata skånska!

Hela måndagen gick åt till att vakna rätt sent, fixa sig lite snabbt sen in till stationen och möta upp Linus & Oskars kompis Jesper. Han ska bo här tills söndag precis som jag. Vi gick runt i lite affärer, bla en parfym affär och det slutade med att Linus välte ner en parfym...alltid så klantig haha. Förrästen har glömt att berätta att i lördags hade jag och Linus värsta brottningen, det slutade med att han skulle "kväva" mig med kudden men missade kudden och slog mig rakt på munnen istället, så läppen började blöda och vi höll på att skratta till döds...hahaha!
...Men tillbaka till söndag. När vi mött Jesper åkte vi hem till Oskars flickvän, kollade lite gamla idolauditions från 2005. Sen drog vi hem och killarna spelade poker tror jag,..om jag minns rätt.

I tisdags vaknade vi och drog direkt till gymmet. Linus, Oskar och Jesper gymmade en stund sen drog vi och badade. Varför är det inte lika kul att bada som när man var liten, jag blev ju helt besviken. Fast lite kul var det och sen kom Sanna (oskars flickvän) och hennes kompis Malin också. Vi bastade en stund efter vi badat och det var himla varmt & skönt. Vi drog sedan hem en liten stund men stack sedan och åt kebab innan Linus träning. Ohh...Linus..hur kan man vara så klantig. För någon dag sedan glömde han sina skor på tåget efter han varit på gymmet så där försvann dom. Och sen då i tisdags så sitter vi på bussen mot hans träning och då glömmer han sina fotbolls skor på bussen. Shit vad arg han blev...fast det löste sig. Hans mamma ringde till de dära buss stället så nu har han sina skor igen, lyckos honom. När Linus tränade satt jag i alla fall och typ frös ihjäl, men det var endå kul att kolla faktiskt. Minns inte riktigt vad vi gjorde på kvällen, antagligen stack vi bara hem och mös.

Igår, onsdag, så var vi bara hemma heeela dagen. Kollade inte ens ut och såg vad det var för väder? Men det var skönt, vi kollade tv och spelade farmville..haha Linus har blivit värsta nörden. På kvällen spelade vi fia med knuff med hans lillasyster. Linus är fuskaren nummer 1 och det får mig att bli arg...Men hans lillasyster vann och sen orkade inte jag och Linus spela klart för vi bara knuffade ut varandra hela tiden så vi kom ingen vart. Dagen slutade med att jag somnade så gott, fråga mig inte vad Linus gjorde, men jag tror han kollade tv och satt vid datan.

Nu idag så är jag hur pigg som helst och vaknade vid halv nio. Linus ligger fortfarande och sover, så för mig blir det bara till att vänta tills han vaknar. För orkar inte väcka honom eftersom han har världens sämsta morgonhumör!



gomorron alla!

Nu sitter jag hos Linus, ääääntligen, fast har varit här sen i fredags men har inte haft tid att skriva. Tänkte berätta lite om dagarna som gått.

Fredag: Jag var i skolan och var på världens bästa humör. Vi jobbade med grupp arbete och jag, sara och felicia kunde inte gör någonting seriöst utan att skratta, allt var bara så jäkla kul!
Cyklade hem och packade det sista innan jag fick skjuss till stationen i Eslöv av mamma. Tog tåget från Eslöv till Lund klockan fem och klockan halv sex satt jag på tåget som tog mig mot Stockholm, mot Linus!
När tåget äntligen var framme i Stockholm efter fyra långa timmar så fick jag äntligen träffa min underbaring. Han hade hela sitt gäng med sig, så vi åkte hem till Nynäshamn sen och hade en myskväll.

Lördag: Vi vaknade upp rätt tidigt för Linus skulle iväg till gymmet och jag skulle hänga med och kolla på. När vi väl var på gymmet var dom helt utflippade och orkade inte gymma riktigt så de blev mer på skoj. Efter gymmet drog vi hem igen, duschade och fixade oss till senare på kvällen då vi skulle äta pizza. Det var as gott, och vi avslutade dagen med att köpa godis och gå hem och kolla på körslaget. Lite senare på kvällen mådde Linus lite dåligt och en aning godis råkade komma upp igen...men efter det mådde han bra igen men jag gav han en tröst-massage också och då blev han glad! :D

Söndag, idag då. Ja fråga mig inte varför jag är vaken jag har ingen aning. Eller jo...för att jag vaknade kanske. Ja kunde verkligen inte somna om hur mycket jag än försökte. En riktigt läskig sak hände inatt, Linus typ bara satte sig upp i sängen och lät typ så "uhh" som han va rädd typ. Och då blev ju jag rädd och bara "vad e de Linus?". Linus svarade inte mig utan bara stirrade på mig skit konstigt, jag bara men vad e de!?! blev ju skit rädd! Efter jag frågat typ sju gånger eller något så svarade han mig till sist att han drömt något skit läskigt. Trodde han hade blitt helt sjuk i huvudet ju, först spyr han på kvällen och sen är han skit läskig mitt i natten. Haha, nej men han är söt, alla har vi våra konstiga drömmar.

Ikäll blir det fest och det ska bli kul! Men nu ska jag försöka sova lite till..eller kanske spela lite spel på facebook först.
Ech..ni får i alla fall ha en bra dag, PUSS.

tjoloahopp

Ohoj, vilken bra dag det har varit!
Skolan gick fort och idrotten var roligare än någonsin. Vi hade boxersize, så jag och Louise körde på som fan, haha riktigt kul. Dock så tappade jag min parfym i golvet när vi bytte om, men de löste jag genom att köpa en ny efter skolan, köpte även en ögonbrynspenna. Det behövdes kan jag säga, mina ögonbryn är världens fulaste, men pennan förbättrar dem lite i alla fall.
Jag fick även reda på att jag hade MVG på provet jag skrev förra veckan i arbetssätt och lärande. Jag hade FULL POTT, snacka om att jag blev glad!

När jag kom hem fick jag gå ut en runda med hundarna, men det skadade inte, var på så bra humör ju. Sedan blev det packning för hela slanten. Haha, fick ta världens fulaste väska. Den är knall blå och med en gul text står det "wasa", haha kan det bli sämre.
Har i alla fall packat klart allt som jag kan packa idag. Jag får ju vänta med smink och tandborste och sånt, för de behöver jag imorgon.

Nu ska jag göra mig två varma mackor, och sedan tagga inför dansen!
Sedan blir de hem, duscha, snacka med Linus och sedan sova och bara längta som en gris tills klocka tjugo i tio imorgon. Då kliver jag av tåget och kan pussa min älskling, ohh lycka.


Vi hörs antagligen i veckan när jag är hos Linus, kanske inte imorgon, kanske inte i övermorgon, utan helt enkelt när jag har tid.

Ha de braaaa, för det ska jag...eller nej...jag ska ha de BÄST :D


ny hårfärg

Jag färgade ju som sagt håret idag. Blev inte så stor skillnad faktiskt, men aningen mörkare blev det nog, är i alla fall nöjd, var ju egentligen redan nöjd med min hårfärg som jag hade, men mamma skulle färga sitt hår så då passade jag också på. Hade börjat få en utväxt, så det var lika bra.
Nu tjatar mamma om att jag skulle behöva klippa mig, men det kan hon glömma, för jag vägrar...nu ska de bli långt!

Har inte tagit någon bild, för jag har inte orkat. Kanske kommer imorgon eller någon annan dag. Blev ju endå ingen större skillnad, så inte så mycket att se.

Nu ska jag borsta tänder, ringa Linus och sen sova.


kom ihåg!



Nu är jag redo för att packa imorgon, och förhoppningsvis ska jag inte glömma något!

nu var det överstökat

Japp, provet är äntligen över. Skrev 12 sidor, sen fick det faktiskt räcka!
Hade bara två lektioner idag, svenska & fritidskunskap. På svenskan skrev jag referat tror jag det heter, och det är aningen knepigt måste jag erkänna. Och på fritidskunskapen hade vi prov ju, så var faktiskt en skön dag idag.
Har nyss pluggat in några engelskglosor, så nu är kvällen fri, jag får göra vad jag vill! :D

Ska göra en packningslista nu tror jag, så att jag inte glömmer att ta med mig något till Linus på fredag. Ska kanske skriva en önskelista också,..eller är det för tidigt? Ech, nej det kan aldrig vara för tidigt att önska sig saker.
Önskar mig bla. sims 3 och en datamus, är så trött på den där lilla plattan på datan nu.

Ikväll ska även jag och mamma färga varandras hår. Mitt ska bli mörkare, de passar väl nu till vintern. Fast mitt hår e redan rätt mörkt, men mörkare ska de bli! Kanske bjuder på en resultats bild senare, får se vad jag hinner med.

seg dag

Började skolan fem över åtta. Vad onödigt det är egentligen, kan lika bra börja prick åtta ju. Men i alla fall, dagen gick snabbt och vi fick sluta redan klockan två eftersom vår lärare skulle någonstans.
Cyklade hem i fullfart på mina nypumpade hjul..ahh älskar de, ni ska bara veta vad de går undan.
När jag var hemma var det tänkt att jag skulle plugga..men de började med att jag läste bloggar och slutade med att jag sov. BRA DÄR!!! Vaknade av att mamma ringde och bad mig gå ut med hundarna. Så det var ju bara till att gå upp och göra det, och sen när jag kom hem fick jag tvinga mig att plugga lite. Har prov imorgon, men har faktiskt inte pluggat alls mycket, vilket är ovanligt för att vara mig. Men jag orkar bara inte..jag tror jag är skoltrött...ska bli riktigt skönt med lov och få umgås med Linus.

Nu belönar jag mig med lite marabou, den där nya sorten med yoghurt och hallon. Hade tre bitar kvar sen i fredags så dem får jag mumsa på. Någon som har smakat den där med valnöt...jag vågar inte. För jag har för mig att valnötter är så jädrans äckligt, men jag kan ju ha fel?

Ska väl läsa lite bloggar och sedan kolla lite tv, medans jag väntar på mat.

tjurig

Ja, jag e på riktigt dåligt humör. Ingen aning varför. Eller jo..det kan bero på att jag var så otroligt pepp på att dansa idag så var inte anette vår danslärare där. Istället var det en annan tjej som är jätte duktig på att dansa, men inte lika duktig på att lära ut, och man fick inte upp tempot riktigt.
Har i alla fall duschat nu och ska snart kolla på grann fejden på kanal 3. Tyckte att det såg så sjukt kul ut igår på reklamen så jag bestämde mig direkt för att jag skulle se de idag. Sen ska jag sova så himla gott och bara låta det bli tisdag så snabbt som möjligt.

plugghäst

Ja, jag gjorde det! Jag gick upp klockan halv nio på min sovmorgon och pluggade. Helt sjukt egentligen. Men det känns så mycket bättre nu när jag förstår i alla fall lite mer av dem där jobbiga texterna. Längtar tills jag har gjort det där jobbiga provet och bara kan lägga det bakom mig. Jag lyckas alltid stressa upp mig själv så himla mycket inför prov.

Åt två äggmackor till frukost och det var så himla gott. En bra belöning efter pluggandet helt enkelt. Tror jag ska käka en klementin nu också bara för att det är så satans gott.
Om ca 20 min ska jag cykla iväg till skolan också. Pappa har fixat mitt styre nu så förhoppningsvis är det inte så jäkla snett mer. Haha, de va en kvinna som gick in i värsta busken en gång bara för hon trodde jag svängde mot henne för att det såg så ut på mitt styre...lite synd om henne kanske.
Ohh han har nog pumpat mina hjul också, så nu kommer det nog gå undan när jag cyklar.

Blir en snabb skoldag idag. Bara matte och svenska, ohh det är rktigt skönt med måndagar. Fast när jag kommer hem måste jag plugga igen...inte lika kul. Men sen är det ju dans, och det är så kul att jag blir helt sprallig av tanken!


nanna kudden

Nu ska jag snart slå en pling till Linus och snacka om lite kul saker med honom. Sen ska jag ta och sova, har egentligen sovmorgon imorgon, börjar tolv. Men så duktig som jag är, så har jag bestämt mig för att gå upp klockan halv nio, göra mig i ordning och sedan den tiden som är över ska jag ägna mig åt att plugga.
Shit, undra vad som hänt med mig. Nej..men jag bara känner att jag har inte pluggat ett skit typ och jag har prov på onsdag, måste ta tag i det nu.

Men sov så gott, natti natti.

4dagarkvar

Fyra dagar kvar tills jag åker till Linus. Jag håller på att tvätta mina kläder för fullt och jag har även pluggat lite..men borde plugga mer. Men tyvärr har jag ingen ork till det just nu, hihi.

Startade i alla fall dagen med en riktigt god frukost. Mamma och pappa hade köpt hem en massa goda pålägg eftersom att mormor och morfar sov här inatt. Så det blev en lyxig frukost idag och jag åt kanske för mycket.
Jag ha inga planer inför dagen och det känns skönt, ska bara ligga i soffan och kolla tv, sitta vid datorn och kanske spela lite game cube..jag blev riktigt sugen på de!

Nu är det nog dags för mig att kolla till tvätten så att jag hinner tvätta upp allt. Det är nog bara jag som tycker det är kul och ganska mysigt att tvätta, men jag lär väl också tröttna på det i framtiden. Men just nu så gillar jag det faktiskt. Hörs kanske senare om det händer något intressant, men hej så länge! ;)

mätt och belåten

Nu ska jag sova så himla gott efter en bra dag. Bowling, god mat och min släkt, så himla mysigt.
Jag är riktigt mätt kan jag säga er och glad är jag också för att Foki vann årets blogg. Hon fick min röst för att hon är så himla söt och charmig och för att jag blir glad varje gång jag läser hennes blogg.

Nej, godnatt på er, sov gott!

kalas dax

Nu sitter jag här färdig för kalas för mormor & pappa. Vi ska fira dem med god mat och bowling, ska bli kul. Det är något vi brukar göra när mamma eller pappa fyller år, sticka och bowla. För det är någon som alla tycker är kul och som även mormor klarar av att göra, även om hon får gå fram till banans start och sedan svinga iväg klotet, och klotet det rullar saktare än något annat men hon brukar faktiskt få några strike:ar i alla fall.

Idag har jag och Linus även 4 månader. Och ingenting kan beskriva hur lycklig jag är för att just jag får vara hans flickvän. Jag älskar honom från topp till tå. Och dem som säger att det inte finns någon som är helt perfekt ljuger, för Linus finns, och han är verkligen HELT perfekt.


Nu ska jag bjuda på en bild på hur jag ser ut idag, känner mig som en liten fjortis på jägers i denna klänningen..., men jag måste ju använda mina kläder som mina mamma alltid tjatar om att jag inte gör.


parfym&örhänge



Om du är som jag och inte tror på att saker måste vara dyrt för att vara bra, så rekomenderar jag denna, luktar riktigt gott.
Billigt och bra, 99kr och jag hittade den på Lindex.



Örhängena jag köpte är från Kappahl och kostade bara 49kr..tror jag. (det stora)


kan en mage sprängas?

I sånna fall så gör nog min mage det när som helst. Har ätit för mycket godis, choklad, ost & kex. Men det var jag värd  efter en äcklig middag på en fredag tycker jag.

Dansföreställningen var i alla fall helt underbar. Jag satt där med rysningar och tårarna var nära att komma. När man ser folk man känner dansa så fint, och rör sig med en sådan känsla och inlevelse, så är det så himla magiskt. Föreställningen handlade om att de vuxna här i världen förstör miljön för oss unga. Ohh det var så fint, och texterna till danserna, och ljuset och ALLT var perfekt. Och ni som dansade var riktigt grymma!

Tackar Sandra för trevligt sällskap, och vi delade som vanligt mycket skratt, haha älskar det.

Nu ska jag kissa, för jag är jätte kissig..ja ni ville nog veta.
Nej men om jag inte skriver mer ikväll så får ni ha de så göttans och sova så gott ;)


bra dag idag

Tjenixen! Skolan idag gick riktigt snabbt, och vi hade prov!!! Jag skrev 10st A4 sidor, snacka om att jag hade kramp i armen sen. Men det gick nog bra, jag hoppas verkligen de.

Efter skolan cyklade jag ner till stan för att kolla hur mycket pengar jag hade på mitt kort. Jag tryckte ut den där lappen och på den stod de 1390kr, jag blev helt chockad. Haha, osså får jag ett sms av Mathilda "Haha fan vad chockad du såg ut att va då, mycket pengar på kontot eller? ;)"
Men shit vad glad jag blev, jag trodde liksom att jag bara hade typ 500kr. Köpte mig en billig parfym, men ni ska bara veta så gott den luktar, älskar den! Osså köpte jag även ett par örhängen, mycket fina enligt mig, kanske kommer en bild senare, får se.

Är riktigt hungrig, så får jag reda på att vi ska äta kötbullar och makaroner, PÅ EN FREDAG? Bara för vi ska ha gäster imorgon så hade dem inte tid att laga mat. Blev helt galen och sa att jag vägrade. Så just nu hoppas jag på att Sandra kan följa med och käka ute någonstans, men vi får se eftersom det typ är hennes favorit mat hemma hos henne idag.
Annars får jag väl stå ut med vardagsmaten....:(

Klockan åtta ska jag och Sandra i alla fall sitta platsade på medborgarhuset och se en dans föreställning. Ska bli riktigt roligt, och vi ska ladda upp med godis!

Hörs antagligen senare, ha en bra fredags kväll precis som jag ska!

på topp

Ahh va kul det var att dansa idag. Jag lyckades somna innan dansen och blev rädd att det skulle sluta som förra torsdagen att jag skulle bli opepp. Men så blev det absolut inte, det var så jädrans roligt och låten är as sköööön!
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och är nyduschad. Borde sova nu så jag kan ladda upp batterierna ordentligt inför provet imorron, yeahyeah!

sov gott, PUSS :D


drog


I want to know what love is - Mariah Carey




Kesha - Tik tok


Dessa sjukt bra låtar har jag nötat nu i några dagar på högsta volym. Och sjunger halsen av mig det gör jag det med.

Förövrigt så gick väl skolan helt okej idag. Nytt grupparbete på gång, och min grupp ska jobba om demenssjukomen, riktigt intressant tycker jag.
Blev lite plugg när jag kom hem inför provet imorgon, men det känns faktiskt som jag kan det, så jag läste bara genom det en gång, får hoppas det räcker ;)

Nu ska jag snart ta något att äta, kanske ska göra äggmackor? Hmm, får se vad jag är sugen på.
Klockan tio över åtta är det i alla fall dans, TAGGA :D


brand



Detta var vad jag cyklade förbi imorse påväg till skolan. Dock brann det inte såhär då, men det rykte fortfarande en del. Fan vad folk ska bränna ner saker i Eslöv, när tar det slut liksom? Norrevångsskolan, Ekenässkolans matsal, kiosken i trollsjön, bilar, garage och massa som blivit nerbärnt..och nu detta.
Ja dom misstänker att detta är anlagt då.
Har folk inget liv eller. Palla bränna ner saker som man har nytta av liksom? Vilka störda människor de finns...

kurrrr

Hör ni min mage, den kurrar som bara den, är svinhungrig ju! Hoppas det blir någon god mat idag, annars blir jag besviken.

Hade inga vanliga lektioner i skolan idag. Vi började med att kolla på någon film (med alla bf-klasser) som en författare gjort, Lennart Hellsing hette han. Och det var nog den konstigaste filmen jag någonsin sett, det var någon gubbe som sjöng en låt genom exakt hela filmen. Och i varje mening upprepade han ordet pirater..nej det var inte en kul film och i slutet höll jag på att somna.
Vi gjorde även någon slags drama till hans låtar fast det var bara vår klass då.
De är den där gubben som gjort "Här dansar Herr Gurka både vals och mazurka"..osv.

Vid 12 drog alla bf-klasserna till kulturen i Lund. Vi fick en guidad tur där om förr i tiden. Fast den där guidade turen har jag redan varit på 2 gånger tror jag, typ i 3:an och 6:an..förstår inte varför vi är där NU?
Vi svarade också på en massa frågor om Lennart Hellsing där på kulturen...de sög!


När jag kom hem satte jag mig och läste massa bloggar, fastän jag bestämt mig för att plugga direkt. Men plugga fick de bli efter bloggläsandet. Nu ska jag snart plugga engelsk gloser och sedan ta en dusch. Ska bli riktigt skönt att duscha, hoppa i mjukis kläder, kolla tv, och kanske somna riktigt tidigt ikväll?

angående mina uggs

Jag har köpt dem på din sko. Dem kostade 299kr, men eftersom det inte fanns kvar i storlek 37 fick jag ta storlek 38 och lägga i en gosig sula för 99kr. Men billigt och bra, plus är dem riktigt sköna och varma.

GRATTIS SANDRA

Måste ju gratta Sandra idag! Vi har haft våra tider och det känns som vi kommer tllbaka så smått nu. Jag har saknat det, för dina och mina skrattanfall är något jag älskar. När vi är så stirriga men samtidigt trötta att vi kan brista ut i ett extremt skrattanfall för att någon säger så mycket som "Hej"..ähh shit vad jag älskar det. Och jag älskar dig med, du har haft stor betydelse för mig i stort sätt hela mitt liv. Hoppas du haft en riktigt bra dag!



Augusti 2007


håkanhellström



Klar med pluggandet och nu blir det massa Håkan lyssnande, jag älskar verkligen hans låtar. Och texterna är att dö för!


Johnny var Evas hjärtas låga
Han var solen när det dagas
Han var parken när det våras

och vi satt på gräset
Som växte i takt med himlen
Bengen drog förbi sen
Bengen trålar än

Johnny du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn
Det är svårt att inte gråta
När jag tänker på oss två nu

För du var solskenet
Och jag var ensam

Johnny med amfetaminet
Satte mig i baksätet
Du tog mig på en tur
Radion var på

Kan du digga de e locomotion
För mycket revolution
Johnny jag gillar dig
Du har ett svart moln över dig

och vi red på Malmö city en måndagmorgon
Femton bilar, femton rastlösa truckchaufförer
freakin' doktorer, tjugofem konstaplar i gathörnen

Och du var solskenet
Johnny jag var ensam
Du var solskenet
Johnny jag var ensam

När jag höll på att drunkna
Tänkte jag på dig
Du sa att du ville dö
Du grät bakom dörren

och jag låg under sängen
Jag hörde dig
Eva jag behöver dig
Mer än vad jag vill ha dig

och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt

För du var solskenet
Jag var ensam

Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret
Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret - Överallt

någon som vill plugga åt mig?

Ja detta är vad jag gjort idag, pluggat. Men först fick jag stressa som en idiot till skolan eftersom att jag trodde vi började 20 över 8, men tydligen så var det 5 över. Så räser fart på cykeln blev de, i alla fall så länge jag orkade, hehe.
När jag kom hem vid halv fyra var det bara till och gå ut med hundarna direkt, och sedan börja plugga. Har läst genom anteckningarna två gånger tror jag. Jag har även tagit mig genom två häften och strykit över det viktigaste. Men vet ni vad, nu har jag en massa gloser som väntar på att bli in pluggade..dem är dock inte tills imorgon, men jag kommer inte ha tid till att plugga in dem helt och hållet imorgon så jag får börja idag. Uff, tufft liv man har då...haha nej nu ljuger jag, jag älskar mitt liv för tillfället faktiskt!


fick en fråga

Jag fick en fråga om hur man konatktade Amanda. Man kan ju börja med att skriva sitt namn så jag vet vem du är, kanske skicka ett mail till mig eller om du har min msn/bdb skriva där och sedan kan jag snacka med Amanda eller ge dig hennes mail eller något. :)


Dansen idag va så sjuuuuukt jävla mega kul! Tiden gick hur fort som helst och detta ver en sånn dära gång då jag inte tänker på någonting. Jag tänker inte ens på att jag dansar och vilka steg jag gör jag bara flyter med musiken. Asså house är verkligen den dansstilen jag gillar mest! Och jag älskar låten vi har, får se om jag hittar den någon dag så kan jag lägga upp den. Den är väldigt speciell eftersom det är så himla många olika ljud i den, ahh me like.

Nej nu ska jag sova så gott som jag bara kan, imorgon blir det plugg.

jaghatardessarubriker

Att vara konstant kissnödig är inte riktigt min grej känner jag. Haha, imorse var jag så trög att jag gick på toa fyra gånger på en väldigt kort tid.
Nu är jag ombytt till mjukisbyxor och en stor t-shirt, om en halvtimme cyklar jag till dansen o dansar sönder. Idag ska jag ta igen som fan, ha riktigt kul, bara för att jag var så opepp i torsdags, så nu jävlar!

För övrigt så åt jag nyss as goda mackor med ost och paprika. Drack ett glas juice också.
Mamma ska köpa tranbärs juice till mig för Louise sa de hjälpte mot urinvägsinfektion, vet ni något annat som fungerar bra så se till att säga de till mig!

urinvägsinfektion?

Fan, jag kanske har urinvägsinfektion. Det gör inte ont när jag kissar, som tur är. Men däremot känner jag mig kissnödig precis hela tiden! Det är extremt jobbigt för man kan inte tänka på något annat än på hur himla kissig man är.
Har varit upp sen ungefär kvart i tio och har varit på toa 4 gånger, men har bara kunnat kissa en gång.
Är i alla fall redo för skolan nu, en kort dag idag. 12.00-14.00, me like.
Här får ni en liten titt på hur jag ser ut idag.


måste sova

Ja, jag måste faktiskt sova nu. Skola imorgon ju..fast jag börjar faktiskt inte förräns 12 imorgon men för att inte sitta och somna på lektionerna som alltid så är det väl bäst att jag sover nu. Men det kommer bli svårt eftersom jag redan sovit två timmar tidigare idag.
Ohh, jag bakade en kladdkaka som vi kunde smaska på till Ensam mamma söker..det var smaskens.

Men ajja, gonatt!

snart pizzadags!

Ohh nu kommer snart mamma och pappa hem med en pizza som jag ska njuta av, mums!

I alla fall så spenderade jag gårdagen med Sandra och massa andra folk. På förmiddagen var jag med Sandra & Hampus, det var trevligt. Vi satt och kollade i en tidning med kläder och kommenterad hur "snygga" tant-troser är, haha.
Vid sex tiden drog jag hem och åt en riktigt god middag, grillat, pommes och sallad. Det äter vi typ varje helg eftersom alla i familjen älskar grillat kött. Efter det så kom min brors tjej Amanda hit. Hon byggde på mina naglar, och de blev himla bra! Naglarna blev klara vid tio tiden och då drog jag till Niclas där Sandra och massa folk var. Dem hade kollat på fotbollen...som inte gick så bra. Drog hem vid tolv-halv ett tror jag, satte mig vid datan med popcorn och läsk, mysigt som tusan. Sen blev det läggdags, och jag sov rktigt gott.

Naglarna blev jätte fina. Och tänk att Amanda bara är nybörjare, tänk så extremt bra de kommer bli när hon gjort de där några gånger! Om det är någon som gillar naglarna och skulle vilja få sina naglar fixade, så kostar det 50kr. (Fast jag fick det gratis eftersom jag är försökskanin, lucky me!)





Idag har jag bara sovit, sovit och sovit. Nej men vaknade vid elva tror jag. Låg kvar i sängen ett bra tag med datan. Läste bloggar som vanligt, asså det är så jäkla avslappnande och kul. Åt sedan frukost och kollade på teve. Gick in på mitt rum och somnade i två timmar, fy tusan vad skönt det var. När jag vaknade städade jag snabbt undan lite på mitt rum och sedan tog jag mig ett bad. Jag lyckas aldrig bada lika länge som när jag var liten..fast kanske inte så konstigt, då lekte man ju när man badade, hehe. Jag vill få dem där russin fingrarna när jag badar, för de hör liksom till, men jag orkar inte bada så pass länge!
Nej, nu kommer säkert mamma och pappa med den goda pizzan vilken sekund som helst. Så ni får ha de så bra, tjingeling!

lite nytt

Tjenixen folket! Vaknade vid tio av ett sms från älsklingen. Han har äntligen en mobil igen!
Låg kvar i sängen och läste bloggar tills bloglovin började dampa, det gjorde det igårkväll också? :(
Åt i alla fall frukost, duschade och fixade mig. Har tagit lite foto nu också på bland annat sakerna jag köpte igår, så jag tänkte att jag skulle lägga upp dem bilderna nu innan jag drar vidare till Sandra.


Köpte ett par uggs, men lite sötare än vanliga med sidenband där bak. Tyckte det var bra så att dem inte var precis likadana som många andra har.




Här är då mina nya ringar och det svarta armbandet med nitar  eller vad man ska kalla de..är också nytt.




En bild på mig kunde jag också bjuda på när jag endå var igång :)



TJENNA

Har varit hos Sandra ikväll på hennes släktkalas. Hon fick en massa fina saker, av mig fick hon ett par örhängen. Hoppas hon tyckte om dem. Vi åt riktigt god smörgåstårta och riktigt god tårta, och vi blev riktigt mätta. Men vi stannade inte hos Sandra så länge utan vi drog till Hampus och kollade på idol & en film. Chill kväll, och mycket trevligt.
Skolan idag gick ganska fort, men jag var lika trött som vanligt - ganska jobbigt.
Efter skolan skyndade jag mig hem, gick ut med hundarna sen drog jag och mamma vidare till Nova Lund. Jag köpte mig ett par nya skor, ett armand och massa ringar. Super-nöjd blev jag faktiskt. Kan fota det imorgon och lägga in så ni får en titt.
Snackade nyss med min Linus, han är så jäkla underbar och så jäkla älskad!

Men nej nu ska jag väl läsa lite bloggar och sen nanna kudden, ska bli skönt. Och ännu skönare ska de bli att sova länge imorgon!

vad är det med mig?

Ja, vad tusan är felet på mig idag? Jag tyckte inte dansen var så rolig, och det har aldrig hänt innan.
Kan det ha berott på att jag var sjukt trött eftersom jag nyss hade vaknat när jag åkte till dansen? Var i alla fall riktigt opepp och ville bara hem och mysa i min säng. Fast i slutet blev det roligare och roligare, gillar låten vi dansar till, den är riktigt mysig. Nästa torsdag ska jag fan i mig vara på humör, det ska jag se till!
Men jag tycker det är lite småkasst att dansa klockan åtta på kvällen, det är just den tiden jag tycker om att bara mysa framför teven eller datan på vardagarna. Ajja, jag älskar att dansa och en gång som jag är opepp gör väl inget, jag lärde mig i alla fall stegen som jag missade förra gången och det är ju SUPER NICE!

Nu ska jag snart ringa Linus och sen sova. Ser fram emot morgondagen som bara den, hehe!

Godnatt på er!


björnbärs-yoghurt...

..ja det är just precis vad jag sitter och smaskar på. Eller just nu har jag tagit en liten paus för att skriva lite här. Det är i alla fall en ny yoghurt som bara kommer finnas ett litet tag vilket gör mig besviken, för den va mega god!

Skolan idag var dryg, är så trött hela hela hela tiden! Får verkligen kämpa för att ögonen ska hålla sig öpnna.
Jag var så glad hela dagen för att jag tänkte att vi inte hade någon läxa tills imorgon, men tror ni inte vi får en läxa den sista lektionen då bara för det. Har redan haft i läxa att läsa två feta häften denna veckan och nu fick vi ETT TILL! Hatar det verkligen för man kan ju inte ens koncentrera sig när man läser för det är så ointressant. Och plus är det typ de häftet jag läste idag handlade om. Att typ känna en inre motivation för att då går allt bättre, och man kan ju lugnt säga att jag hade noll i inre motivation till att läsa det där. Men jag gjorde de!

Nu ska jag fortsätta äta min urgoda yoghurt, byta om till danskläde,r ta en tupplur och sen iväg och dansa, mysigt & kul.

PUSSHEJS


torsdag

Har nyss ätit två mackor med ost och gurka på, gott. Ska snart cykla till skolan, har verkligen ingen lust idag. Hade lätt bara kunnat ligga hemma och sova, men icke så nicke.
Vem såg Greys Anatomi igår? Det gjorde i alla fall jag och det fick mig att gråta floder och blir på ganska dåligt humör. Men det är ju så jävla bra!
Klockan 10 över 8 idag så blir de dans, får se hur de går eftersom jag missade förra gången, men det kommer nog inte vara något problem =)

gäsp

Hejsan hoppsan, jag är sjukt trött! Skolan idag gick bra och på lunchrasten lyckades jag även sova en stund i soffan, grymt skönt! Jag har riktigt lätt för att somna var jag än är, jag somnar till och med lättare om det är massa ljud runt mig för då ligger jag inte och tänker en massa konstiga tankar.
Svenskan i skolan tycker jag är riktigt rolig för tillfället, vi får en massa uppgifter hela tiden och jag jobbar på som en gnu enligt min lärare Johnny. Lätt den skönaste läraren!
När jag kom hem så var min bror hemma och då blev jag glad, för det betydde att han kunde gå ut med hundarna så slapp jag vilket var perfekt för jag är ju så trött. Men det blev inte så mycket ta det lugnt för mig just då, utan istället blev det att göra en kopp te och sätta mig och läsa genom ett häfte. Och efter jag läst det dära långa jobbiga häftet råkade jag somna, trots att jag hade engelska kvar att göra.
Men lite senare vaknade jag av att Amanda (min brors flickvän) skrev till mig på msn. Hon undrade om jag ville vara försökskanin åt henne. Hon ska nämligen börja bygga naglar. Och vilken idiot tackar nej till det, nejnej hon får prova så mycket hon vill och behöver!
Så efter den nyheten blev jag på bra humör och redo för att plugga in jäkligt många engelskgloser, och YES de gick bra!
Nu är jag klar med allt tråkigt och väntar på att mamma ska komma hem, är vrålhungrig så jag kanske hjälper henne med maten så de går fortare. Klockan nio ikväll är det Greys Anatomy, det får jag inte missa, det är ju ett riktigt höjdar program!

för mycket tid

Jag hade för mycket tid nu över på mogonen, så då tänkte jag att jag kunde fota en såndära "dagens outfit" som typ alla andra gör. Men jag vill inte kalla det dagens outfit för det känns så tråkigt (eftersom alla gör de), jag kallar det bara "här får ni en bild på mig", yey!

Står lite konstigt, men watheveeer! :D




äntligen hemma

Nej jag är inte äntligen hemma det har jag varit ett bra tag. Men jag kollade nyss på äntligen hemma på tv. Shit när jag ser det känns det som jag är liten. Då satt jag bänkad framför teven, med mamma & pappa. Älskade verkligen det då, men nu tycker jag bara de blir drygare och drygare. Plus att pappa aldrig är hemma länge, jo bara på helgerna. Han jobbar i Oskarshamn, som ligger i Småland för er som inte vet.
Jag har börjat tröttnat på det nu och jag saknar dem dära vanliga middagarna på vardagen då hela familjen samlas och pratar om dagen som gått, men det är inte alls så längre. Mamma jobbar länge på måndagar så då blir de ingen middag, och på torsdagar dansar både jag och mamma så då blir det ingen middag då heller. Plus att när vi väl äter tillsammans på vardagarna är det bara jag, mamma och Simon, eftersom Andreas flyttat hemifrån. Det brukar till och med bara vara jag och mamma ibland eftersom Simon är och tränar.
Ech,..slut pratat om detta nu!

Jahapp, nu blir det snart sova som gäller då?
Men en konstig sak som hände nyss var att mamma kom och visade mig i hennes almenacka att snart är det ett halvår sedan jag opererade bort blindtarmen. Ja en ganska vanlig och liten operation kan man tycka, men jag kan säga er att det var verkligen INTE skönt! Men i alla fall, så skriver min kusin nu att hon kanske ska operera bort blindtarmen. Asså just på samma dag som mamma visat mig det i almenacken,..sånt där är lite underligt.
Någon dag kan jag ta och berätta om hela operationen, men då blir det nog ett långt inlägg men det kan väl va lite kul och intressant kanske. Får se när jag har ork och tid till det.

Men nu säger jag gonatt till er för idag...natti natti!

Duktig flicka

Ahh det är just sånna här dagar jag känner mig så himla duktig. Skolan slutade klockan 12 idag eftersom lärarna hade något möte. När jag kom hem satte jag igång en masikn tvätt och la mig sen i sängen för att läsa genom ett häfte. Häftet var för tjockt för att jag skulle orka hålla mig vaken, så under tiden jag läste fick jag ta mig en liten tupplur också,..men det behövdes fakitskt.
När jag vaknat och läst klart det sista var tvätten klar, slängde in det i torkmasiken och sen in i tvättmaskinen med lite mer smutstvätt. Gick ut en sväng med hundarna och kom sen hem och övade på engelsk gloser.
Nu tycker jag att jag är värd att ta det lite lugnt, ska sitta här vid datan och kanske äta lite äppelkaka...ja igen, mumsigt ju och man får passa på när det finns! Hmm, ska slå en pling till Linus också och önska han lycka till inför matchen, hoppas det går bra!

Skriver kanske mer sen, hej så länge :)

Måndagen snart över.

Japp, då är snart denna dagen över..sjukt vad dagarna flyger iväg.
Dansen idag var super kul som vanligt då. Vi körde att vi ställde oss i små ringar idag sen dansade man en och en i ringen. Bara för vi ska lära oss att freestyla...alltså dansa själva på egen fantasi och lyssna på musiken och alla små ljud som låtarna innehåller. Lite stelt i början, men övning ger färdighet!
Efter dansen cyklade jag hem duschade och åt. Om en timme ungefär ska jag sova, fast först ska jag nog trycka i mig lite äppelkaka. Mamma bakade det denna helgen också, så himla gott!

Idag fick jag ta min vinterjacka, det gick ju så himla snabbt ifrån och vara varmt till att vara riktigt kallt. Men det är mysigt med vintern, så jag klagar inte (A)

pusspuss

Nu var det på tiden med ett inlägg!

Tjeeena! Inte skrivit på hela helgen, eftersom jag varit med Linus och har därför inte haft tid. Kan ju berätta lite snabbt om helgen som varit då.
Kom ju till Linus i trosdags och då blev det bara mys och sedan sova för vi var inte hos han förräns vid elva typ, och då var man ganska trött.

På fredagen vaknade jag tidigt (då skrev jag ett inlägg ju) men Linus han sov så gott, så jag satt mig med datan bredvid honom och bara njöt av hans närhet. Senare på dagen skulle Linus en snabb sväng till skolan och då blev det dusch & fix för min del. När han kom hem väntade vi på att hans föräldrar, lillsyster, storasyster och hans storasysters barn skulle komma. Oskar (linus bror) stack på festen, men jag o Linus ville stanna hemma och träffa hela familjen ju. Vi hjälpte till att bära in en massa saker som dem hade med sig ifrån västervik. Det var bland annat två hundar, katter, en råtta och allt vad det var. Då blev det fullt och mysigt i lägenheten, älskar det verkligen! Linus fick även ett x-box som funkade och då blev han glad eftersom han hade köpt det nya fifa, så han ville ju såklar spela det. Haha, vilken lycka det var för han.
Jag och Linus stack och köpte godis, chips och läsk lite senare på kvällen och sen blev det mys och film.

På lördagen vaknade vi vid tolv tror jag. Blev duscha och fixa sig denna morgon också. Blev lite klödd med biljetter till tåget hem, eftersom alla biljetter var slut, iaf x2000 tågen. Så jag ringde mamma och berättade att det inte fanns några kvar och då blev hon inte glad kan jag säga. Jag blev sur på mamma så jag struntade i det för ett tag. Vi drog på match i SPÖREGN, lyckat ju..haha. Vi åkte bil dit iaf men när vi sen skulle hem fick vi gå, och när vi nästan är framme så kör rayén och hans pappa förbi med bilen, det var dem vi åkte dit med. Så fick jag ett sms där det stod "Haha, tycker synd om er. Hade ni väntat en kvart till så hade ni fått åka med" BAHH, där gick jag, Linus och Oskar som tre blöta hundar.
Men när vi kom hem väntade en jätte god middag, och sen blev det bara en riktigt skön kväll. Vi umgicks med Oskar och Rayén. Jag och Linus satt oss i en fåtölj, han med x-box kontrollen i händerna och jag med min data i knät. Det blev riktigt mysigt och kul! Kvällen gick och lite senare kom Sanna (Oskars tjej)
Jag, Linus, Oskar och Sanna satt i köket på kvällen och snackade en stund, mysigt det med. Sen var vi trötta så vi somnade. Fast tidigare på dagen hade jag då fått tag i en biljett, tyvärr. Så detta var sista kvällen, och jag kan inte förklara vilken hemsk känsla det är!

När väckar klockan ringde klockan 10 på morgonen på söndagen ville jag bara försvinna. Jag ville inte att den dagen skulle komma då jag skulle åka hem, men det fanns inte så mycket att göra åt saken. Vi duschade och gjorde oss i ordning, sen var det bara att vänta tills klockan blev två. Vi hann även med att gå ut en sväng med deras extremt lilla hund Elsa. När klockan till sist var två gick tåget mot stockholm. Det var så himla hemskt, och det enda vi kunde göra var att gråta, kramas och pussas.
När vi kom fram till stationen klockan 3 hämtade vi ut min biljett, köpte godis och en baguett till mig som jag kunde ha på min 6 timmars långa tågresa. Sen gick vi till spåret där mitt tåg skulle gå och väntade.
Det är just dem minuterna som man verkligen känner hur mycket vi älskar varandra. Tårarna bara rinner, finns inget stopp. Visst vi ses snart igen, och vi försöker påminna oss om det hela tiden. Men ingenting hjälper just då, jo bara om man skulle slippt att lämna varandra. Men alla tårarna är värt det och när man väl ses igen så är man i himmelriket.
Var i alla fall hemma vid klockan 11 ungefär. Mamma och pappa kom och hämtade mig i Lund, snällt de ju!
Jag ringde Linus och snackade tills det var dags att sova.


Nu tills idag då. Gick upp vid tio, då var här en reperatör som skulle laga någonting eftersom våra element inte har funkat på typ en vecka. Men nu så är det lite värme i huset igen, äntligen! Skolan började klockan tolv med matte. Och sen var det bara svenska också, så klockan två slutade skolan igen. Jag älskar måndagar! Den dagen som man alltid hatat innan, hehe.
Nu när jag är hemma ska jag bara sitta här och mysa för mig själv. Fast inte allt för länge, för senare blir det dans. Kul som sören ;)

pussssss



hello :)

Nu sitter jag äntligen hos Linus, eller har ju varit här sen igår. Har längtat efter detta i flera veckor och nu är det, happy face!!! Kommer nog inte skriva så mycket dem här dagarna för ska ju umgås med Linus såklart. Fast nu sover han, så det är därför jag skriver. Det är fest ikväll, men jag tror vi kommer stanna hemma och mysa istället.
Tågresan igår var seg som fan, men det var ju värt de. När jag stod i gången och väntade på att dörrarna skulle öppnas såg jag linus där utanför, shit vad glad jag blev.
Vi drog en snabbis till mc donalds eftersom jag var vrålhungrig, sen hem till Linus. Blev en myskväll med idol som vi missade.
Nu ska jag nog ta och läsa en massa andra bloggar, wihu.
Hejsveeej


En söt bild från igår :)


RSS 2.0