ain't no reason

Mest för att låten är grym!


praktik

Japp, idag började min praktik (eller APU som vi kallar de) på daglig verksamhet. Trodde det skulle bli as tråkigt, men vet ni vad, det var inte alls tråkigt. Tanterna jag jobbar med är as shyssta, och "brukarna" (dom som är på daglig verksamhet) är as gulliga. Kramiga och glada, det gillar jag.
Imorse när jag kom dit var det inte lika kul, först gick allt jätte bra och dom började berätta en massa för mig innan brukarna kom. Helt plötsligt börjades jag svettas och det svartnade verkligen helt framför ögonen, och jag kunde ju inget annat än att säga till dom vad som hände istället för att trilla ihop mitt på golvet. Dom sa att jag helt pltösligt hade bleknat i ansiktet också, så jag fick sätta mig ner med huvudet mellan benen och sen dricka ett glas vatten. Lite senare kändes de bättre och då ställde jag mig upp och fortsätte prata med dom men då hände det igen. Förstår verkligen inte varför de blev så, för hade ätit frukost, mådde hur bra som helst och var inte de minsta nervös för jag hade ju träffat dom en gång innan. Fick i alla fall sätta mig i ett rum och ta det lugnt ett tag och sen mådde jag prima igen.
Vi har gått promenader, spelat spel och lagat mat och bara haft det chill, jag gillar detta..även om jag kan tänka mig att det blir drygt i längden. Men det skadar faktiskt inte att ha tråkigt ibland och bara ta det lugnt.

Nu ska jag ta något och äta och sen förbereda mig för sista house-lektionen för denna terminen, ush vill inte att det ska vara sista, det är så satans kul!

K Ä R L E K

Tänkte bjuda på lite andra bilder eftersom det inte går att lägga upp dom från igår. Den sista är lite busig, och jag vet inte om jag ångrar att jag lägger ut den...men jag tycker den är fin, det är den...och den väcker känslor.




jag hatar egentligen denna dagen

Hej, längesen jag skrev igen. Men nu kommer jag igång igen eftersom Linus har åkt hem, FAN ASSÅ! Hatar det verkligen, kan han inte bara bo här hos mig i mitt hus!
Det var inte kul att vakna upp imorsen, verkligen inte. Tårarna började rinna direkt och jag blev knall röd både i ögonen och runt om ögonen. Vi åt frukost, duschade, städade och packade. Åt en väldigt tidig middag och sen var det nästan dags att åka. Fick skjuss in av mamma och pappa, och Linus var världens finaste. Ta det inte fel, men jag gillar att se honom gråta. Men samtidigt hatar jag de. Vill inte se honom ledsen, men att se honom gråta för att han lämnar MIG känns ändå skönt på något vis, då vet jag att han älskar mig, på riktigt. Vi satt ett tag på perrongen och väntade innan det jävla tåget kom. När han går in i vagnen och jag vet att det blir inte fler kramar, inga fler kyssar, då vill jag bara försvinna.
Åkte hem till lilla Eslöv igen där jag mötte upp tjejerna i stan. Vi kollade på raketerna, och när jag säger att det lät som om det vore krig så överdriver jag inte ett dugg. Jävlar va de small! Nu ska jag snart mysa med familjen, äta lussebullar, pepparkakor och tända första ljuset såklart. Jag älskar verkligen julen!


Måste bara berätta om gårdagen. Den var helt magisk. Jag och Linus vaknade upp rätt tidigt eftersom vi ställt klockan. Vi hade tänkt dra in till Lund och kolla bio, men stackars linus mådde inte så bra så istället blev det att han fick ta en ipren och sova vidare ett tag. Jag gillar faktiskt när han ligger och sover bredvid mig och jag bara kan känna hans närhet. I alla fall så senare när han vaknat ställde vi oss och bakade pepparkakor, fan va mysigt det va. Och lyckat blev det faktiskt också, det trodde jag aldrig om oss två HAHA. På kvällen var vi hemma själva, så vi beställde hem pizza och kollade på Robinson. Senare kollade vi även på Ondskan, as bra är den ju..men fy så hemsk.
Tänkte lägga upp lite bilder sen vi bakade pepparkakor, men mamma och pappas data vill inte läsa mitt minneskort och det funkar inte att lägga över bilderna med sladd, och jag har ingen kortläsare på min data. Så ni får helt enkelt vänta på bilderna tills de funkar!


skön dag, eller vad?

Men tjena! Inte skrivit sen i lördags, blir lite dåligt med de när Linus är här. Drog till skolan idag och gjorde ett referat prov och sen fick jag cykla hem igen. NAJS, fast ska till min APU-plats vid ett...på sallerup, vilket är andra sidan stan, inte lika najs.
Linus är fortfarande här och han stannar till söndag, megamysigt. Blev så jädrans glad igår när vi fick reda på att han fick stanna. För annars hade han åkt hem idag, och då hade denna dagen varit sämst. Men nu är de ju inte på de viset, så jag är glad. ;)

Det var mysigt hos mormor och morfar i lördags, åt massa kina mat, tårta och sånt gottigt. Men fick åka hem rätt tidigt eftersom jag verkligen inte mådde bra. Min hals var helt crazyyy haha, seriöst den typ brann. Så jag fick åka hem och sova.
På söndagen tog vi det mest lugnt tror jag? Minns inte riktigt. Vi åkte i alla fall med pappa och kollade var min APU låg..och det var ju som sagt på sallerup.
I måndags följde Linus med mig till skolan och sen drog vi upp till mc donalds och åt lite. På kvällen dansade jag och det var kuuul som sören måste jag säga. Dansen sitter som smäck, haha.
Igår, tisdag då..va hände då egentligen? Absolut ingenting, vi va ute med hundarna både på dagen och kvällen, åt typ tusen äggmackor som Linus blev helt beroende av och ja, tog det bara riktigt lugnt.

Nu ska jag krypa ner i sängen med Linus en stund (han sover) innan jag måste göra mig redo för att cykla till sallerup..YEY!

nu är han här!

Vi hämtade Linus vid tio över ett igår och snacka om lycka. Satt hela vägen hem och tittade på varandra med värsta leendet..haha han är verkligen de finaste som finns. Just nu sover han vilket jag också önskar att jag gjorde men jag vaknade av min hals. Seriöst, någon som har tips på något som hjälper BRA mot halsont? Sånna där halstabletter som ska hjälpa gör ju inte de, blir fan arg.
Sitter och dricker te nu i alla fall och det hjälper en del, skönt. Förrästen, Reza åkte ut ur idol igår. Det var väl rätt? Fast jag älskar verkligen hennes speciella röst. Men hur kunde Erik vara bland dom sista, kanske för att man börjat tröttna på att han låter lika dant hela tiden?

Idag ska vi duscha och fixa oss för sen blir det att åka till mormor och morfar, för att fira morfar som snart fyller år. Ska äta kinamat...fan va gott. Friterade räkor är ju att dö för! Blir nog en kul och mysig kväll, hoppas ni också får det bra idag. Hejsvejssss!

HEJ!

Om ni vill veta så vaknade jag med grymt ont i halsen, men de gör ingenting för lycklig är jag eftersom Linus kommer idag. Han sitter på tåget just nu, haha stackare, de var en timme försenat så först fick han stressa dit och sen stå och vänta i en timme. Snutte dåååå!
Har i alla fall vatt i skolan idag och det gick bra, och nu har jag nyss kollat på idol. GUD vad svårt det är nu? Vem kommer åka ut egentligen. Måste bara säga att Kalle är ju grym, jag och mamma kunde inte låta bli att rösta.

Känner hur mina ögonlockar börjar bli tunga, men sova får jag inte göra för klockan ett ska jag befinna mig i Lund och möta upp världens finaste pojkvän. Så ska se idol nu, och senare sminka mig lite...lite fräsch (stavning?) får man ju se ut i alla fall trots att det är mitt i natten.

Ajja, tjingeling på er, hoppas ni är lika lyckliga som jag och är utan halsont!! :D

.

jag hade kunnat döda för dig linus

fjärilar

Tusen fjärilar i magen för att Linus kommer imorgon. Ja ni kanske tycker det låter dumt, men så är det faktiskt varje gång jag ska träffa honom för att jag längtar så mycket och för att det gör mig så glad i hela kroppen av att få träffa honom.
Fick reda på idag att jag ska praktisera på dagligverksamhet, ska bli kul..det är med utvecklingsstörda för er som inte vet. Vi går ju bara nästa vecka också, sen blir det tre veckor praktik och sen jullov, fyfaaaan va skönt!
Ska nog ta något att äta nu och sen byta om till danskläder, ragga ikväll, yeeey :D

har ni blåst bort?

Haha, de gjorde i alla fall nästan jag när jag cyklade hem från skolan i ovädret idag. Var seriöst as svårt att hålla sig kvar på cykeln. Och stackars Kellie blåste nästan iväg när vi var ute och gick, hon är så söt.
Annars har jag roat mig med att tvätta kläder, vika kläder och prata med Linus idag. Vi längtar typ såhääääääääääääääääääär mycket till fredag då han kommer till mig, underbart!
Mamma kommer snart hem och gör pannkakor, ska bli mega gott. Nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på musik,  tjingeling!

tv och sova nu?

Vad är det på tv ikväll då? Någon som vet? Får väl sätta mig framför teven med mamma och se vad hon kollar på.
Vet ni vad? Jag stekte hamburgare idag, jag som alltid säger att jag INTE KAN laga mat, men det gick faktiskt bra. Men jag är faktiskt inte duktig på att laga mat, fick fråga mamma varannan minut om det var dags att vända hamburgaren, haha pinsamt!

Har en jobbig hicka för tillfället, osså mår jag illa och det känns inte som världens bästa kombination.
Ajja ni får sova gott inatt, de kommer i alla fall jag göra, ÄR SVIN TRÖTT!

5 månader!

Jag och älskling har 5 månader, är det inte sjukt vad tiden går fort? Och jag älskar Linus tusen gånger mer än vad jag gjorde för bara 1 månad sen. Helt sjukt vad känslorna växer. Vill aldrig vara utan honom!

Dagen har varit bra, började skolan med datakunskaps prov och det var faktiskt lätt vilket jag inte trodde de skulle vara. Matten gick lätt som en plätt, engelskan bara läste vi lite, och på musiken sjöng och spelade vi och sen så fick vi gå hem på samhälls lektionen. Har man flyt eller?
Drog hem och satte igång en maskin tvätt, de behövdes, tvättkorgen var nååågot full. (A)
Har också gjort klart matteläxan även fast den var tills på fredag, men tyckte det var skönt att ha de gjort. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, jag är hunrig igen som vanligt. Kommer snart svälla upp till en köttbulle... :(

given me joooooooooy

Den otroligt sköna låten vi dansar till på housen! Kanske inte så bra att bara lyssna på, men att dansa till den är gryyyymt!


När jag är igång kan ni lyssna på låten vi dansar till på raggan också!


Osså denna låten kan ni också lyssna på, inte den nyaste..men as bra och jag lyssnar på den om och om igen just nu!


matvrak nummer 1

Har ätit TRE mackor med ägg på, så himla gott, men jag känner fortfarande att mina mage vill ha mer mat. Jag skakade verkligen extremt mycket så hungrig jag var. Kan ha varit för att jag verkligen tog i på dansen idag, var på sjukt bra humör och då är alltid dansen extra kul. Älskar verkligen att dansa!
Men nu ska jag nog ta något mer att äta, hmm en apelsin kanske? Får se vad de finns för gott hemma.
Annars får ni sova så gott, imorron har jag datakusnkaps prov...får se hur de går! ;)

idag är jag trött

Skolan började inte förräns 12 idag, skönt som tusan. Sen slutade jag ju klockan 14 så de va inte så illa de heller.
Men har fått en jobbig huvudvärk..men de skiter jag i. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv, antagligen sova lite, för kan aldirg hålla mig vaken när jag ligger där. Och sen blir de dans ikväll, ska bli kul!

asså jag vill ha jul nu!

Älskar "När karusellerna sover" och varje gång jag kollar på det, så längtar jag som en idiot till just detta avsnittet!



Kanske verkar lite segt i början, men vänta till slutet då jävlar drar de igång. Haha, blir alltid lika glad när jag ser detta! :D

Rascal Flatts - Bless the broken road


jag lever!

Trots att min blogg varit helt död i helgen. Har som sagt varit hos min kusin hela helgen. Och jag kan bara säga att de har varit super! Mycket snack och mycket skratt, det gillas och det behövdes.
När jag kom dit i fredags åt vi pizza och kollade på idol med hennes föräldrar, riktigt mysigt. Kvällen slutade med en halv skräckfilm och massor av snack innan vi till sist somnade.
Nästa morgon vakande vi vid 10 av min jobbiga "gomorron-väckarklocka". Vi drog upp och fixade oss lite smått för att sen få skjuss av emmas mamma till Nova Lund. HIttade klänningen med dragkedja från HM!..fast dock i lila, men det var minst lika snyggt. Så den blev köpt och även ett par mörkblå jeansleggings ifrån vila. Me like.
Vi drog hem lite senare och med oss hem hade vi vars en ansiktsmask som vi använde senare på kvällen..men jag kommer till de.
Vi var hemma en stund, sen hängde vi med emmas mamma till lödde, till värsta godisaffären. Vi köpte hur mycket godis som helst ska jag säga er. Sen åkte vi hem igen och åt en god middag. Efter middagen bada vi bubbelbad som vi alltid gör när vi är. Efter de gjorde vi då ansiktsmaskerna, och de var sånna som blir helt varma i ansiktet, riktigt skönt! Och roligt hade vi åt hur vi såg ut också...haha asså vår humor!
På kvällen kollade vi på film, men då råkade visst emma somna..och då fanns det inte så mycket för mig att göra. Men jag ringde min älskling och sen sov jag också.

Åkte hem idag vid två och tittade genom lite utav de vi ska ha på datorkunskaps provet på tisdag. Sen har jag bara tagit det lugnt, duschade nyss och nu sitter jag här med ny målade naglar och lyssnar på samma låt om och om igen...denna:


svinis-sprutan

Började dagen med att ta vaccinet mot svininfluensan imorse. Kändes ju inte ett piss, gick på bara några sekunder. Så det var ju bra, något som är ännu bättre är att vi sluta tio över tolv, och att jag ska till emma idag, och att vi ska shoppa imorron!
Har dock ingen aning om hur mycket pengar jag har kvar..hmm. Men det spelar ingen roll, något lite kan man alltid köpa.
Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem från skolan? Jag klippte av mina naglar! Ohh..typ tre stycken hade knäckts o då blir jag pillig och började pilla av de amanda byggde på i lördags. Hehe..förlåt. Ska nog inte bygga på mina mer, inte på väldigt länge i alla fall, för det förstör ju verkligen naglarna. I alla fall mina blir helt torra och de står jag inte ut med.
Hmm, ska fråga emma om vi kan ha en myskväll imorron. Kanske köpa hem lite ansiktsmasker, lösnaglar eller något så kan vi sitta och pyssla med de. För lösnaglar sliter inte alls lika mycket som att bygga på.

Nej, nu får jag väl gå och ta på mig en massa kläder och sen ta en snabb sväng med hundarna. Sen är det packning och duscha som gäller. Åker till emma vi fem-sex någonting. Blir nog dålig uppdatering i helgen, men de står vi ut med! :D

så satans kallt

Nej hösten gillar jag verkligen inte, så himla kallt och regn typ varje dag. Fast jag gillar kläderna som kommer på hösten, alla koftor och mysiga kläder.

Skolan idag var chill, precis som dom allra flesta är faktiskt. Vi körde basket idag på idrotten, och helt ärligt så är detta typ första gången någonsin som jag tycker basket är kul. Bra de ju, och nästa idrottslektion ska vi gymma igen, ahh så kul!
Har nyss kommit hem från en runda med hundarna, bara jag som har fobi för hundbajstunnor..fan va äckligt seriöst. Klarar inte av att öppna locket på en sånn för vill inte nudda den, så tar med påsen och öppnar den och sen får den stå öppen för jag kan ju inte stänga den sen igen...haha.
Blir dans ikväll, ragga, ska bli mega kul. Men just nu börjar jag få lite huvudvärk, inte bra..men om det blir värre så löser ju iprem det lilla problemet! ;)

snabbt inlägg

Ja, lite dålig uppdatering idag, men jag har inte haft ork.
Skola, matte prov gick bra och sedan lyssnade vi på folk från typ förskola, omsorgen blablabla.
Även några utvecklingsstörda kom och berättade om hur deras dagar såg ut, det var jävlar i de kul..haha!
Hem, satt mig vid datan men la mig sedan i soffan och sov.
På kvällen hängde jag med mamma och vår granne på vattengympa och det var ju inte precis det roligaste jag gjort. Nej, det blir nog inte mer vattengympa för vår del, kanske att vi drar och simmar istället.

Nu ska jag ringa Linus och sedan sova så himla gott inatt...längtar efter min säng!

vill ha vill ha vill ha!!!



Ohh, dom där "klänningarna" skulle gärna få ta upp lite plats i mina garderob. Och till dom kunde lite halsband, ringar och armband hänga med.
Nej men seriöst, klänningen från HM, 99kr!?! Jag älskar detaljen med dragkedjan i mitten. Tur att jag ska shoppa i helgen annars hade jag inte stått ut. Hoppas jag hittar den annars kommer jag beställa den så fort som möjligt!

Och jag vet svart, kanske ni tycker är tråkigt, men som jag tycker är snyggt. Och en färg som man alltid kan ha. Ge mig nununununu!

detta skrämmer mig

Var tog vi vägen, jag och min kusin? Min emma-klämma som jag snackade med precis varje dag. Vi har glidit ifrån varandra, visst vi är fortfarande där för varandra när det är något och så. Men det är mest stora och allvarliga saker det handlar om då. Allt småsnack vi haft innan, det har liksom bara försvunnit.
Innan var det ju alltid jag som var den stora och fick berätta hur allt var osv, men nu är hon ju själv stor. Och hon lär sig av sig själv, inte behöver hon mig hela tiden. Det är ju bra egentligen faktiskt, men jag saknar det vi hade. Hoppas bara det är en period nu som det är lite dött, vi måste komma igen! Jag ska i alla fall lova mig själv att aldrig släppa henne. För hon har varit min bästa vän sedan hon föddes och det ska hon vara tills jag dör, det bestämmer jag.
När vi var små ringde vi varandra åtminstonde en gång i månaden för att kunna få "leka" över en helg. Vi pysslade..ohh fönstermålning var vår favorit sysselsättning. I timmar satt vi och bara gjorde hur många fönstermålningar som helst. Och den där britney spears filmen vi hyrde gång på gång, bara för att den var så himla bra, och för att vi älskade britney! Haha, Emma du var så söt, engelska kunde du inte, och du kunde inte läsa så särskillt bra,  alltså kunde du inte förstå mycket av den där filmen men ändå älskade du den. När vi skulle sova och gjorde massage sagor på varandras ryggar tills vi somnade. Jag vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt om och om igen!
Att du är så stor nu, ja nu låter jag som en gammal mormor som säger "oj vad du har växt"...men seriöst. Jag hängde inte med alls, från det att du inte använde smink till att du var värsta tonåringen, hur gick det till. Hur kunde jag missa detta?
Jag saknar dig kusin, jag saknar oss som vi var förut. Då du kom hem till oss och pappa bar dig högt upp i luften för att känna hur mycket du växt, och såklart tyckte vi det var lika kul varje gång när han gjorde det.

Emma, jag släpper dig aldrig, bara så du vet. Du är min lilla ängel som alltid är där, ingen som helt plötsligt sviker eller glömmer bort en. Det älskar jag dig för.

Och vi ses ju i helgen! :D

allt går så bra nu!

Ja, för det gör det verkligen! Skolan gick fort som in i bomben, och till och med det förbaskade provet om brott och straff gick bra, eller det kändes åtminstone bra. Resultatet vet jag ju inte än..hehe. Bara matteprovet kvar imorron, sen blir det nog inte mer plugg denna veckan och det gillar jag väääldigt mycket. För på senaste tiden har jag till och med fått ägna mina helger till att plugga, så ska det inte vara tycker jag.

Vaknade imorse och kände mig verkligen jätte dålig. Hade så ont i huvudet att jag fick ont i nacken. Och när jag reste mig trodde jag att jag skulle spy. Men jag tog en iprem (tackar gud för att iprem finns) och åt två mackor. När jag cyklade till skolan sen så bara släppte allt och jag mådde prima. Tur att jag inte stannade hemma idag och missade provet och så, det hade jag inte orkat.

Vet ni vad, jag tänker inte plugga till matteprovet. Jag orkar inte, det känns bara så onödigt när man redan räknat miljarder tal i skolan. Jag kan det jag kan och det får duga. Lite småpirrig kommer man ju vara imorron, massa klasser ska ju göra provet samtidigt och alla ska vara i aulan. Fy, kommer ju kissa i byxan. Haha..nej de löser sig.

Nu kommer väl snart mamma hem och lagar någon smarrig mat. Ett minus för denna dagen är dock att jag har en satans mensvärk, men det överlever jag, man ska ju vara glad att man fungerar som man ska, haha.

nu blir det snart sängen

Som sagt, ska snart sova för det är ju skola imorron. Har ingen lust faktiskt, men finns inte så mycket att göra åt saken. Dansen idag var kul som alltid, vi hade Anna som lärare i början och det var kul med lite annorlunda dans. Det var skönt att komma hem sen och duscha varmt.
Förrästen vilken tur jag hade idag, slapp betala bussen till dansen och jag åkte hem med sofie, hehe det gjorde mig glad.
Har fått en massa musik på spotify nu, skönt att inte behöva sitta i ett tyst rum längre. Så nu ska jag lyssna vidare och ta det lugnt bara, gonatt på er!

dans

Ingen huvudvärk nu nej, utan bra musik är igång på högsta volym. Om fem minuter måste jag gå till bussen för orkar verkligen inte cykla till dansen i detta vädret. Jävla pisseregn asså, nej måste skynna mig och äta något på fem minuter, SHIT!

spotify?

Loggade in på min spotify nu på denna datan eftersom att jag inte har någon musik här. Men kan ni vara så vänliga och skicka sånna där spotify spelningslistor? För visst är det himla svårt att komma på vilka låtar/artister man ska söka på när man helt plötsligt har tillgång till allt? Nötar i alla fall håkan nu, hjärta på honom <3

ledig och jag älskar det

Jag är ledig och jag är glad! Har pluggat klart inför provet imorron, känns inte helt bra men jag orkar verkligen inte mer. Har lite ont i huvudet men det gör inget för tillfället eftersom jag är ledig och bara kan ta det hur lugnt som helst. Men ikväll får jag inte ha huvudvärk för då är det dans, och jag SKA dansa!
Någon som kan komma på något kul man kan göra när man är hemma själv och är lite rastlös?

humöret har vänt kan jag lova

Nu är allt på topp. Hade kunnat flyga till mars om jag velat, fast det vill jag inte. För jag vill stanna här och vänta tills den tjugonde för då kommer min älskling!
Ahhh efter hur mycket klödd som helst med beställningen inne på sj sidan, sura miner och miljarder olika kort hittar pappa det magiska kortet. Ett kort som han inte ens visste fanns, som han tydligen hade tusen spänn på. Och det enda kortet som vi hade som man kunde beställa på internet med. Asså vilken tur jag har! Vi visste inte ens vilka av alla siffror vi skulle skriva in utan vi bara tryckte lite, och woup så funkade det. Fatta min glädje! Vilket bra avslut på dagen det blev trots allt.
Linus kommer inte förräns klockan tolv på fredagen, men vad gör de, vi har redan gjort upp en plan! Jag, mamma och pappa kör in och hämtar honom i Lund. Sen åker vi hem och då ska vi spela mario cart, hahahah vi bara älskar det spelet. De blir mega krig asså!

Nej nu ska jag fortsätta tralla runt och bara känna lycka, för det har jag känt för lite idag. PUSSHAJ

något som inte är riktigt rätt

Jag mår helt konstigt. Jag vet inte vad det är, men någon gång under dagen blev jag bara så himla deppig. Jag ville bara gråta och försvinna typ. Hade en sånn dag för typ en månad sen också, men då var det ännu värre. Då la jag bara och grät hela dagen, utan anödening också, eller jag visste i alla fall inte vilken anldeningen var.
Nu har jag även fått feber och känner hur huvudvärken börjar komma. Orkar inte bli sjuk. Jag vill vara frisk och dansa imorron. Hoppas bara det är idag jag mår lite konstigt.
Nu ska jag i alla fall äta prinsess tårta och kolla ensam mamma söker.

hemmalagade köttbullar

Japp, det är vad som väntar på mig runt hörnet. Men fan, jag mår skit illa! Kanske för att jag saknar Linus eller för att jag helt enkelt inte klara av att se på Greys Anatomy och allt blod som sprutar överallt, fan. Jag sitter och håller mig för gråt, det är så himla hemskt. Endå kan jag inte låta bli att titta.
Jag känner för att gå och lägga mig och sova tills imorron och sova bort det här illamåendet.
Ska sluta klaga nu...det ska bli gott att äta i alla fall.

söndag, fast för mig lördag

Tackar Gert och Johnny för att vi är lediga på måndag. Så himla skönt med en lite längre helg än vanligt. Har sovit riktigt gott inatt, det behövdes. Farsdag idag, pappa fick 3 par kalsonger faktiskt riktigt snygga. (mamma som köpt dom) Vi åt en as god frukost idag, med varma bullar och så. Till middag blir det hemmalagade köttbullar och ikväll ska vi äta tårta. Pappa som har fått bestämma idag, och jag gillar hans beslut.
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och läsa genom samhälls skiten...ohh fy hatar det. Hoppas detta är sista gången jag måste plugga om lagar och sånt för det suger.

Hörs antagligen senare idag, bye bye!

nya naglar + toblerone&lakrisal

Mamma och pappa kom hem från tyskland vid halv åtta. Dom har varit och köpt en massa sprit...och såklart vars ett toblerone till alla i familjen. Så nu sitter jag här med nyfixade naglar och äter toblerone och lakrisal som dom också hade köpt. Amanda la inte på någon tipp (typ lösnagel) idag eftersom att jag har ganska långa själv, också tog vi glitter istället för vitt. Kul med lite omväxling och nytt.


Glitterglitter, vad tycker ni glitter eller vitt? Själv tycker jag nog det är mer snyggt med det vita, men det är som sagt roligt med lite nytt och inte alltid ha det lika dant. Plus är detta lite små coolt ju, haha ;)


mmmmmums!

problem

Jag har ändrat om på min blogg, men det verkar inte synas än, någon som vet om de brukar ta tid för det att ändra sig? Är inte nöjd med hur jag ändrade den ett dugg..men det får vara som det är, jag orkar inte bry mig riktigt.

Ska snart äta hamburgartallrik, är sjukt hungrig. Och senare ikväll kommer Amanda och då ska hon bygga på mina naglar igen, kuligt värre. Tog massa egobilder innan idag för att jag inte kom på något annat att fota. Ni kan få se några bara för att jag har tråkigt.






dagens planer

Vaknade vid kvart över tolv, har typ drömt 3 miljoner olika drömmar inatt och blev sjukt stressad över det, men ändå kul, haha. Har varit duktig och pluggat en del idag till provet på tisdag, men det är om lagar och sånt och om det är något jag verkligen inte är intresserad av så är det de!
Nu ska jag duscha och fixa mig, sen tänkte jag ta min systemkamera och fota lite. Får se om det blir någon bra bild överhuvudtagen, just nu har jag ingen fantasi.



Min nya drog, tack vare Linusfinus!

myskväll

Skolan idag gick hur snabbt som helst. Fick reda på resultatet på engelskprovet jag gjorde igår, jadu tanten Ann-Marie är bannemej snabb på att rätta. Fick vg tror jag, i alla fall 93 poäng av typ 110 kanske det var?
Idag har jag inte tänk göra någonting, det är ju jägers idag och jag satt här och blev sugen på att sticka dit. Nästa jägers måste jag verkligen dra på, har inte varit där på hur länge som helst.
Ska poppa lite popcorn och kolla idol med mamma och pappa ikväll. Blir väl mysigt det med, men ikväll är en sånn kväll då jag saknar Linus så jag får ont i magen och blir illamående, det är inte alls kul ska jag säga er.

Hittade photoshop på datorn, har inte varit inne på det hur länge som helst, så jag bara klicka runder lite och gjorde småsaker som jag kom ihåg, mest för att fördriva tiden. Ni kan ju få se bilderna, inte för att dom är så värst roliga.


Eftersom att min fina vovve Ozzie hade röda ögon på denna bilden och det bara gick att fixa ena ögat helt och hållet så fick ni se hans ena sida två gånger,..hehe.


En luftbalong som flög över våra hustak förra sommaren, min bror höll på att skita ner sig när han hörde ett jäkla högt ljud och inte visste var det var. (det var den dära elden som lät) Så började han skrika på mig så går jag in på hans rum och där står han med uppspärrade ögon och kollar ut genom fönstert helt chockad.


Mamma och pappa i Ungern för några veckor sedan.


Om ni undrar varför det är så tråkiga bilder är det för jag sitter på mamma och pappas dator, då min datorsladd fortfarande är hos Linus. Han verkar skita i att skicka tillbaka den :(

har du någonsin sett en gråhårig handikappad?

Dagen jag fasade för är över, och den var inte alls så hemsk som jag väntade mig utan helt kanon.
Engelskprovet gick bra, tror jag i alla fall. Och sen till redovisningen som jag var så himla spänd inför, eftersom det kändes inte som vi gått genom överhuvudtaget vad vi skulle säga, i vilken ordning eller någonting. Det var jag och två stycken till som jag redovisade med, och det gick riktigt bra! Fick as bra kritik från min lärare, det typ gjorde min dag. Och på idrotten var vi bara jätte lite folk eftersom typ alla tog svininfluensa sprutan, fast inte jag...jag vågar inte (A)  I alla fall så var idrotten as rolig, vi styrketränade på typ värsta sånna gym-maskinerna.

Nu ska jag sätta på lite tagg musik, äta mig fet och längta till dansen så jag kan spralla av mig.

Haha, just det..hela klassen redovisade ju idag i grupper om olika saker. Min grupp redovisade om demens, och en annan grupp om utvecklingsstörda. Så säger Linnea i min klass en så sjukt rolig sak, och jag kunde inte sluta skratta!

Linnea - De flesta handikappade dör innan dom är 50!
Julia - VA, gör dom?
Linnea - Ja, har du någonsin sett en gråhårig handikappad?

Hahahah asså, det där var dagens. Plus att när hon sa det var hon så jäkla seriös också, sjukt rolig är hon, alltid as roliga kommentarer!

hjärta varm dusch

Jag tror jag gillade att duscha för mycket idag, jag stod där hur länge som helst och till sist tog varmvattnet slut. Så då fick jag helt enkelt duscha kallt, lite mindre skönt. Jag måste stått där i duschen extremt länge, för vårt varmvatten tar typ aldrig slut, bara om hela familjen duschar..men nu var det ju bara lilla jag?

Efter jag duschat la jag mig i soffan och kollade tv ett litet tag. men sen somnade jag och sov i typ 2 timmar, riktigt skönt men börjar ångra det lite nu för kommer antagligen inte kunna somna ikväll. Får skylla mig själv där faktiskt.

Åt en as god middag idag, kotlett, potatis och brunsås..det är så himla gott och ännu godare var det för jag va vrålhungrig. Kom och tänka på en sak, vad komemr hända när jag flyttar hemifrån? Jag suger verkligen på att laga mat..kommer typ få bli köttbulalr varje dag ju. Nej men de problemet får jag ta då.

Nu ska jag göra mig lite te och spela lite spel på facebook, typ farmville och så, varför blir man en sånn nörd? Sen ska jag i alla fall bädda ner mig i sängen och kolla på tv och hoppas på att kunna somna, hade varit skönt. Är aningen pirrig inför provet och redovisningen imorgon, men vill bara ha de överstökat.

Godnatt på er :)

mini skoldag

Började klockan tjugo i 10 och slutade tio i 12. Hade bara svenska idag, det var en dubbel lektion, men jag är typ klar med allting så jag hade inte så mycket att göra. Ska snart göra ett referat prov..undra hur de går.
Nu ska jag plocka fram mina engelskböcker och vara en duktig flicka. Engelskprov imorgon ju, så jag behöver plugga en del.
Men är riktigt sugen på att duscha, dricka te och kolla på tv..de får bli som en belöning efter pluggandet.

=(

Förrästen, tror inte jag sagt det innan i alla fall...min kamera är sönder så bloggen kommer antagligen bli bild lös och tråkig, om jag inte får ett ryck och börjar använda systemkameran kanske?

Har hänt något så skrämen är helt fucked up, men man kan endå fota bara att man inte ser vad man fotar och att man inte kan kolla på bilderna, skärmen är liksom helt knäpp.
Får väl önska mig en ny i julklapp, men det börjar bli mycket jag önskar mig nu, och inga billiga saker heller, så får nog börja spara själv.

plugghästnummerett

Men hejsan på er, visste inte att det fanns ett liv utanför skolan och allt pluggande men tydligen!
Har spenderat min dag i skolan från 8.05 till ca 15.20 sen blev det hem och gå ut med hundarna en snabb sväng, sätta igång en maskin tvätt och sen dess har jag pluggat. Helt sjukt trött på skolan nu, prov varje vecka det bara bombar och man får aldrig en lugn dag utan plugg.
Engelsk prov på torsdag plus en redovisning, känns inte alls kul om jag ska vara ärlig, men får göra så gott jag kan.
Ska inte plugga mer idag i alla fall, det är en sak som är säker.

Jag är jätte sugen på att sova, skulle varit sjukt skönt, men ska läsa bloggar istället för det är lite roligare än att sova. Har verkligen ingenting kul att säga idag, ELLER JO!

När jag och Louise går i en korridor efter en lektion så möter vi en kille, så tappade han en tjuga mitt framför mig. Jag och Louise bara kollade på varandra och sen ner på tjugan samtidigt som Louise viskar "ta den!!" jag böjer mig ner och försöker vara diskret och försöker sedan gå som ingenting har hänt men då brister vi ut i värsta asgarvet och kan verkligen inte sluta skratta, så vi fick springa bakom hörnet. HAHAH, asså nej ni tycker säkert inte det var kul men om ni skulle varit med hade ni tyckt det. Just det sätte Louise viskade "ta den" på var så jäkla roligt.

tjeeeeeeeeena

Tänker inte skriva exakt vad Linus och jag gjorde dom sista dagarna tillsammans eftersom mitt minne inte är det bästa. Men någon kväll hade killarna fifa turnering och det var mysigt att sitta där och skratta med dom samtdigt som vi lyssnade på bra musik. Sista kvällen minns jag i alla fall att vi köpte en massa godsaker och kollade skräckfilm med hans mamma, pappa och storasyster. Jätte mysigt men vi blev trötta och gick och la oss istället.

Veckan gick alldeles för fort ska jag säga, seriöst en vecka har aldrig gått så fort förut. När vi skulle säga hejdå var det lika hemskt som vanligt, tårarna sprutade och orden räckte inte till för att beskriva kärleken till varandra, fan vad hemskt det är asså...

När jag kom hem packade jag upp min väska, städade, bäddade rent, duschade, smörjde in mig och tog på mig gosiga kläder. Allt för att jag skulle tycka det var kul att komma hem..men nej så mycket mysigare och roligare hos Linus. Hade i alla fall fått en present av Amanda som varit i London och det gjrode mig suuuuper glad! Fick två fina ringar, en as fräck väska som jag kommer använda så sjukt mycket i sommar, plus två pannband eller vad man kallar det. Så tusen tack till Amanda!
En annan sak som jag inte blev så glad över var att jag hade glömt min datorsladd hos Linus, så nu kan jag inte använda min dator utan får sitta vid mamma och pappas. Men det går väl bra det med. Får se om Linus orkar skicka hit den eller om jag får vänta tills han kommer hit, det är trots allt inte så länge till dess. Han kommer den 20:de ju!


Skolan idag var skööön, 12-14..love it! Fick tillbaka matte provet och det gick inte alls som förra..hahah...på förra hade jag MVG och på detta G++, fy skäms på mig, bättre kan jag. Fast kanske inte, för jag tycker procent är grymt svårt och kommer nog alltid göra det..men jag gör mitt bästa i alla fall.
Har pluggat engelska idag och varit och dansat. Dansen är bara så himla rolig och idag bara kändes det så jävla bra!

Nu ska jag ta något att äta och sitta här och ta det lugnt, är riktigt trött kände jag nu, blir skönt att sova ikväll.

RSS 2.0