INGEN SKOLA IMORRON

Jag mår inte bra. Har ingen feber, men min hals och mitt huvud gör ont plus att jag är så satans förkyld. Har dels bara samhälle och idrott imorgon så det är en bra dag att vila upp sig på. Blir inget jobb imorgon heller, för det är nog inte så bra att ligga i vatten i nästintill 3 timmar när man är superduper förkyld. Hoppas jag mår bra tills på torsdag för då ska vi åka pulka med klassen, WOHOOO! Men mamma låter inte mig följa med om jag är såhär...fan också jag som längtat så mycket.

MÅR DÅLIGT

Mår verkligen skit idag. Sov inte ordentligt i natt, klockan ett gick jag upp för hade så sjukt ont i halsen och kunde inte andas genom näsan. Tog nässpray, hämtade vatten och gick och la mig. Sen tog det nog minst en halvtimme innan jag somnade. Nu är jag dödstrött, har huvudvärk, ont i halsen och är bara så jäkla hängig. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Men ska nog först se vad det där naturkunskapsarbetet vi har egentligen går ut på...

SHOPPAT!


Svart vanlig långärmad basic tröja från gina tricot. Jeans tights från vero moda, och jag har kommit på att tar man en storlek större än vad man brukar ha så bir det så sjukt mycket bekvämare!


T-shirt från T-shirt store, och gråa tights från bikbok. Ska dock inte ha det ihop för det ser förjävligt ut, men ville bara visa upp alla kläder på så lite foton som möjligt.


Från T-shirt store


Från Gina Tricot (rea)


Tröja och världens skönaste tights från BikBok


Från Gina Tricot

Köpte även julklappar till Linus, men det kan jag inte visa här eftersom han läser. Sjukt nöjd med dagens inköp men nu har jag 0 kr kvar, men man får studiebidrag på tisdag så det är lugnt vetttuuuu!

BILDER SEN TACOKVÄLLEN


Gott va?


Full koncentration när vi spelade kort



Det var en sjukt rolig kväll. Haha...det flippade ut totalt när vi spelade kort. Vi skrek och hade oss och skrattade så vi dog. Tack för ni kom och detta får vi fan göra om!

SEEK BROMANCE


BAKNING

Nu har jag och mamma bakat lussebullar, rocky road och chokladknäck. Tjejerna kommer om en kvart och då blir det att laga tacos!




Hade uppsatt hår först, men tog jag ner det igen, tråkig som jag är och ska alltid se likadan ut.

TJENNA

Vaknade upp och tänkte att jag skulle ligga kvar i sängen till åtminstone klockan 10, men blev så rastlös så det gick inte. Fan att jag aldrig kan sova sådär jätte jätte länge som jag alltid gjorde, det var så skönt. Fast idag var jag faktiskt tvungen att gå upp klockan 10 ändå. För måste plugga innan jag och mamma sätter igång och bakar, det kommer bli as mysigt och as gott!




Bilder sen när jag och Linus bakade pepparkakor förra året, så sjukt mysig var den dagen. Det ska vi göra om i år!

FAN

Känns som jag börjar bli sjuk. Nu när helgen kommer och jag slappnar av så kommer det, så är det oftast när jag blir sjuk. Har ont i halsen och huvudet, och känner mig helt utmattad. Ska nog gå och lägga mig nu, för imorgon väntar en rolig dag och jag SKA vara frisk!

HEEEELG

Äntligen är det helg, shit vad jag längtat. Ska dock plugga en del eftersom jag har prov på måndag. Det borde vara olagligt att ha prov på en måndag. Men ikväll blir det idolmys med popcorn. Imorron tjejkväll med taco och massa gott. På söndag är det dags att köpa julklapp till min älskade pojkvän. I allt detta ska jag då klämma in lite pluggande, men det går säkert bra!
För övrigt så håller mamma på att julpynta nu om ni ville veta, så sjukt mysigt med julmusik och allt som har med julen att göra. Förutom slask.

TAPPAT SUGET

Tycker inte det är lika kul att blogga längre. Mina inlägg är tråkiga för har inga bilder och jag skriver samma sak varje dag. Kan vara för det enda jag gör nu för tiden är att plugga, det händer liksom inget kul. Men stå ut med mina tråkiga inlägg, någon gång blir dom ju antagligen roligare igen.

Bara för de ska jag bjuda på en bild, HEHEHE

SKAKIS

Jag är fortfarande helt skakig i armarna och händerna efter boxersizen på idrotten. Hon tog ju död på oss men fan så kul det är asså! Nu ska jag packa sakerna till jobbet sen blir det att plugga som vanligt. Men i helgen ska jag ha kul, så skit samma!

TISDAG

Va först i skolan, sen kom jag hem och plugga, sen träningscyklade jag, åt, duschade och nu är min bror här med sin katt. Den ska träffa hundarna för katten ska med till mormor och morfar dagen efter julafton tror jag. Men vi har fortfarande katten i buren för att hundarna..eller ja ozzie ska lugna ner sig först. Han pissa nyss på mattan för att han tror han e något och ska märka sitt revir, jävla tönt. Dels pissade han som tjej?

DET GÅR BRA NU

Fick MVG på det där fsf provet också, så nu känns allt så himla bra. När det går bra på proven får man liksom ny energi till att sätta sig och plugga vidare. Så det ska jag göra nu, naturkunskapsprov på fredag. Det känns så himla bra att det går så bra för mig i skolan nu, ja, jag är faktiskt stolt över mig själv och det får jag va för jag kämpar faktiskt för det!

TÅRAR

Vet ni hur hemskt det är när man saknar någon så mycket att tårarna rinner när man kollar på bilder på personen. Just nu saknar jag Linus sådär sjukt mycket att jag inte vet hur jag ska stå ut till den 25 december. Allt känns så jävla meningslöst utan honom. Det enda jag gör när jag inte är med honom är att längta tills jag är med honom. Jag tänker fortfarande på honom vad jag än gör precis som när man är nykär. Helvetes jävla piss att du ska bo så långt bort älskling.



FICK DEN AV MIN BABA

Seriöst så jävla skön låt. Blir sjukt glad av den och vi brukar ha uppvärmning till den på dansen, haha döör man blir ju helt taggad.

RYSNINGAR


Jag fick fan panik när jag hörde denna nu nyss för första gången, får ju nästan tårar i ögonen.

TOPPEN DAG

Igår var en skit bra dag. Först dansuppvisning som var helt sjukt kul och sen vidare till mormor och morfar där det var jätte mysigt. God mat och tårta, då ska man inte klaga. Idag ska jag städa lite på mitt rum och börja plugga lite tror jag. Naturkunskaps prov på fredag men det hade känts bra om jag åtminstone läst igenom det idag eftersom jag inte förstått det där med energi så mycket.

REDO FÖR DANSUPPVISNING NR2


Men har en sjuk huvudvärk som vägrar försvinna trots att jag tagit en ipren :(

UUUUNDERBART

Fyfan va kul det var med dansuppvisning är det enda jag kan säga nu. Det var verkligen underbart! Sitter dock här och har så in i bombens ont i mitt ena pekfinger. Antingen är det nagelbandet som låssnat under nageln eller så har jag fått in någon skit under nageln. Men mamma har hällt på något medel nu så hoppas de hjälper för hela fingert är helt spänt.
Imorron är det dansuppvisningen igen sen blir det direkt till mormor och morfar för att fira min söta morfar!

HAPPY FACE

Inget plugg i helgen, jag fick MVG på matte provet, dansuppvisning idag, navelpiercing bokad den 17 december när jobbet slutat. VAD HAR JAG INTE ATT VARA GLAD FÖR LIKSOM! Har velat ha navelpiercing sen jag var 13 år och nu ÄNTLIGEN när jag är 17 får jag. Egentligen skulle jag vänta tills jag var 18 men eftersom jag fyller år på sommaren och det är sol och bad då så fick jag göra det nu. HAPPYFACE!




SOV EN STUND

Ja efter skolan sov jag e stund och det var riktigt skönt. Har skrivit ett prov idag och det blev 11 sidor, underbart. På det förra provet jag skrev på 12 sidor fick jag MVG på, så jag är ås himla nöjd. Men provet idag var svårare och jag visste inte riktigt vad hon ville ha svar på, ajja, jag gjorde mit bästa. Men jag kan ju säga som så att det är svårt att planera en hel vecka på ett fritids på 10-20 miniuter...

Nu ska jag packa ner lite mat i väskan, för det blir dans klockan 4 sedan är jag inte hemma förräns ungefär halv 11 ikväll tror jag. Genrep idag ju, sen uppvisningen imorgon och på lördag. Pirrigt som sören!


1 ÅR OCH 5 MÅNADER

Allt är underbart med min Linus och tiden flyger iväg.  Jag älskar dig finaste!


HÄRLIG DAG

Fast egentligen inte, men det känns ändå rätt bra. För jag är redan hemma ifrån skolan efter att ha skrivit ett matteprov, och det kändes som det gick bra. Nu har jag läst lite bloggar men ska sätta mig och plugga nu. Sen blir det äta och sova lite innan det är dags för jobb!


VILKEN DAG

Körde på samma spår som för någon dag sen. Skippade datorn helt och satte mig och plugga direkt när jag kom hem. Sen träningscyklade jag lite, är så jävla trött på mig själv nu. Har typ gått upp 1000 kg känns det som och jag tar aldrig tag i det. Men NU, NU JÄVLAR. Haha, säger jag nu, sen i helgen kommer jag på andra tankar...Men nej jag ska faktiskt försöka. Dock ska jag inte bli någon bantare och inte äta gott, det kommer jag fortsätta med för jag vill fortfarande leva. Men man kanske kan minska på det där goda en del och röra på sig oftare.
Nu blir det lite glosplugg innan det är dags för paradise hotel!

MÖRKER

Palla att det börjar bli mörkt redan när man slutar skolan. Man blir ju deprimerad. Ska sätta mig och plugga lite nu sen måste jag läsa lite i den där engelska boken. Kom på att jag måste ta tag i det nu eftersom det är 400 sidor...

ONT!

NU har det här hänt igen:

Fast det var nog snäppet värre då för såhär ser det bara ut nu:



Osså är där en jättestor bula som ser minimal ut på bild:


Men detta är inte bra för det är dansuppvisning på fredag och lördag. Men det hinner förhoppningsvis att försvinna. Fast egentligen spelar det ingen roll för hade dansat oavsett vad. HÖHÖ. Dagen har i alla fall varit rätt kul men smådrygt att vänta ibland. Men nu känns danserna bra som tur är!

DANS HELA DAGEN

Ska dra med pappa till ica och köpa lite mat jag kan ha med mig. Det lär behövas! Sen blir det dans all day long, jag som egentligen behöver plugga. Men ajja.

GE MIG PENGAR

Om jag vore rik hade jag köpt denna till Linus direkt!


GILLAR DENNA DAGEN

Mitt hår blev perfekt, tack till mamma. Mörkt fint och snaggat ordentligt. Har räknat matte som fan också och jag tror jag kan allt? Det känns helt otroligt! Jag räknade alla tal utan problem, hur kan detta vara möjligt liksom? Ikväll blir det nog bara till att chilla ordentligt och ladda inför dans från halv 3 till typ 8 imorron, låter najs va? ;)




För övrigt så trivs jag grymt bra i mina nya brillor. Så pass bra att jag till och med känner mig snygg utan smink när jag har dom.

LÖRDAG MORGON

Ville verkligen sova länge idag men vaknade av att mamma och pappa pratade så satans högt. Har suttit här vid datan ett tag nu och tänkte räkna lite matte nu istället. Vi har prov på onsdag, inte kul alls. Men senare idag ska jag klippa mig och färga håret vilket är mycket roligare!

LIVET ÄR TUFFT

Det är nu när man ser hur andra par skiljs åt. När man ser kärlek man trodde skulle vara föralltid förstöras. Man förstår hur lycklig man ska vara för att man är älskad, och för att man har någon att älska. Kärleken är något av det finaste som finns, men också något som kan vara bland det fulaste och hemskaste i världen.
Jag är så sjukt tacksam över att jag har Linus. Någon som jag litar på, kan vara mig själv med och bara ha riktigt kul med. Inga tvång på att jag ska ha den finaste kroppen, det nytvättade håret varje dag, eller vara sminkad från morgon till kväll. Han är perfekt, och han får till och med mig att känna mig perfekt. Och det är så det ska vara. Jag älskar honom, min Linus.



INTRESSERAD?


Kanske inte så stor skillnad i era ögon, men i mina så är det en gigantisk skillnad. Innan kunde jag inte ens stänga dom två översta låderna utan att jag fick pressa ihopa allt. Nu är det till och med luft emellan så att jag kan fylla på !


Någon som är intresserad kanske? Där är massor av tjocktröjor och koftor, vissa är nyare och vissa är äldre. Sen finns det dom dära gina tricot legginsen, använda en gång om någon vill ha? Massor av t-shirts och linnen. En klänning och en jacka. 2 par jeans, ett par jeansleggings och ett par baggyjeans men som dock inte sitter så baggy på min feta röv längre.
Ni kan få vad ni vill till en jäkligt billig peng typ 10-50 spänn. Kanske lite mer för jackan och jeansen. Inte bra bilder på de, men om ni ser något ni vill ha eller ni typ bara vill jag ska visa alla t-shirtar tydligare så säg till.

RENSA GARDEROB

Nu är det verkligen dags. Det är fan katastrof där inne om man jämför med hur jag är som person. Jag vill alltid ha allt i ordnng och på sin plats. Men det funkar fan inte på ett ställa där man rotar varje dag. Vet inte om jag kommer rensa ut så mycket kläder eftersom det inte var så längesen jag gjorde detta. Men det behövs egentligen för där är hur mycket som helst jag aldrig ens funderar över att ta på mig!

MEN JÄÄÄVLAR


Såg nyss denna på min kusins och hennes kompis blogg. Jag bara WTF! Seriöst dom är ju sjuka, var bara tvungen att lägga upp den!

THE OUTSIDERS

SÅ  JÄVLA BRA!

BLIR JOBB IDAG

Har pluggat klart till det där förbaskade provet nu, jag orkar verkligen inte mer så nu får det gå som de går. Ska bara plugga lite engelska sen ska jag nog sova en stund innan jobbet. Det behövs för man blir alltid helt slutkörd. Måste äta något ordentligt också.


Bild på min brors söta kattunge som vi var och hälsade på i söndags, så jävla söt och han är mycket mindre i verkligheten än vad han ser ut på bilden.

HATAR KYLA

Fryser så sjukt mycket men har as mycket på mig så förstår inte hur jag kan frysa. Önskar Linus var här och kunde värma mig. Kan inte förtså att jag var med honom för 2 dagar sen, det känns ju som en evighet. Fan vad jag saknar och älskar honom.


DÖÖÖÖÖÖ LÄXOR

Jag har pluggat sen jag kom hem, startade inte ens datorn duktig som jag är. Är fortfarande inte klar utan har 25 glosor jag måste plugga på. Kan jag inte bara få sova. Osså skulle jag behöva minst 3 veckor lov till.


KLAR FÖR IDAG

Har haft fullt upp sen klockan 7 i morse fram tills nu. Skola -  jobb - plugg, okej lite paradise hotel och bloggläsning också. Men ändå. Ska gå och försöka få av mina påbyggda naglar nu för de har börjat låssna så idag när jag var rastlös på en lektion råkade jag dra av en. Men men så kan det gå.


Bild sen festen i fredags, fan vad sexig pojkvän jag har, hehe.

IVÄG O JOBBA

Fick ett samtal från jobbet innan så det blir att hoppa in för en sjuk idag. Blev lite stressigt men jag var supersnabb så nu har jag till och med tid till att skriva här.

FÖRFAN NANNE GRÖNVALL UR VÄGEN

Har varit skit dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag har umgåts med min babe. Sov typ ingenting inatt eftersom vi skulle ta tåget in till stockholm klockan 5. Sen gick mitt tåg där ifrån 20 över 7. Jävla bajs. Hatar alla tårar. Men det sjukaste som hänt idag måste ändå varit att jag skällde ut Nanne Grönvall. De va så att när jag skulle på tåget så kom jag inte in för de va någon idiot som stod mitt i gången så jag kom inte in i tåget. Jag fick panik för dom började blåsa i visselpipor som betyder att tåget ska gå. Så då ryter jag till "MEN KAN NI BARA GÅ IN I TÅGET O FIXA MED VÄSKORNA SEN ELLER?!?" Ut kommer Nanne Grönvall "Oj då måste jag av för jag ska ju inte med här". Det visade sig att den där idioten var Nanne Grönvall, haha sorry.

Har hur som helst haft underbara dagar med min Linus. Fest, mys och annat kul. Fortfarande bara Linus som kan få mig må sådär jävla bra!


DET BLEV DET HÄR

Chillade runder innan vi lämnade timmy och sen gav oss iväg till gamla stan
Blev denna snyggingen till mig
och den är finisen till min älskling
Och denna fick jag på köpet
Sen köpte jag ett par svarta uggs i år igen. Hatar vinterskor, så jävla fult, det är verkligen inte min stil med de där kängorna som alla andra går runt i, även om det är fint på andra. Uggs är det enda som är okej.
Och sen hittade jag en bh som satt perfekt, för en gångs skull
Osså köpte jag sånna vardagsörhängen som jag alltid kan ha i

SHOPPA

Vi ska snart åka in till Stockholm och lämna Timmy. Sen ska vi gå runt på stan och jag hoppas jag hittar ett par vinterskor, för jag har inga. Kanske blir något till, för har jävligt mycket pengar eftersom jag har fått fel lön, hihi.

RSS 2.0