2 ÅR OCH FÖRLOVNING

Igår hade jag och min fina pojkvän varit tillsammans i hela två år. Linus har länge pratat om att han vill förlova sig men jag har känt att det varit för tidigt och att jag är för ung. Jag har själv varit en av de som skrattat åt folk som förlovat sig i tidig ålder och gjort slut någon vecka senare. Men en dag slog det mig att jag är faktiskt inte 15 år längre, även om jag känner mig som det. Jag älskar Linus och jag vill verkligen att han ska vara min föralltid. Både jag och Linus tyckte också det skulle vara så skönt ha den där ringen för att vi har det förhållandet vi har. När vi är de där långa 70 milen ifrån varandra kommer det vara en sådan trygghet att se ringen, att se att vi hör till varandra på riktigt.

Det är så sjukt att jag och Linus varit tillsammans i hela två år nu, jag förstår inte var tiden har tagit vägen. Jag hoppas verkligen att allt går bra för oss nu, men man kan ju inte veta vad som händer men man måste våga ta chansen och lita på sin magkänsla. För jag känner ju faktiskt att Linus är den rätta och att det verkligen inte finns någon annan som kan få mig att må så bra som han.

Igår åt vi ute och gick på bio, när vi kom hem hade mamma och pappa fixat champange och choklad. En himla mysig dag med den perfekta pojkvännen. Jag älskar dig Linus!


RSS 2.0