KAOS

Just nu är jag så jävla trött på allt. Fick reda på mitt mattenationella o det hade tydligen gått dåligt enligt min matte lärare. Skickade ett mejl "VADÅ HAR JAG INTE ENS FÅTT G?" Jo självklart hade jag fått ett bra G, jaha men det är väl bra egentligen? Jag orkar inte all press man känner att allt måste gå så jävla bra, man kan fan inte få VG och MVG på allt. Okej att jag blir besviken på mig själv, men när min lärare blir besviken känns det skit, och jag klarar inte av att andra än jag själv sätter press på mig.

Sitter här med det jävla samhällsarbetet som snart är klart, sen ska jag fan inte göra något mer ansträngande i skolan. Är så jävla trött på de och skoltrött. Men all press gör att jag inte kan sova ordentligt, vaknar skittidigt på morgonarna och börjar tänka på massa plugg och då kan jag inte sova utan måste upp och plugga innan jag kan slappna av åtminstone lite. Mår illa konstant nu också.

Förlåt för ett gnälligt inlägg, men jag känner mig helt utmattad. Jag behöver verkligen sommarlovet nu. Och Linus.

MÅSTE DELA MED MIG AV DENNA GRYMMA SKAPELSE

Laidback Luke Ft. Jonathan Mendelsohn – Laidback Luke T. Jonanthan Mendelsohn - Till Tonight - Radio Edit

LJUSGULA CONVERSEBeställde nyss dessa fina, fina, fiiina skor. Lite sådär kär i dom och blir ännu kärare när jag tänker på att jag bär dom till jeansshorts, slappt linne, solbrillor och bruna ben. Ge mig lite sommar nu då va?
Dom kommer inom fyra arbetsdagar, alltså antingen imorgon, fredag, måndag eller tisdag. Gissa vem som längtar?

DET GÅR BRA NU!

Jag är både glad och stolt över mig själv för tillfället. För några veckor sedan gjorde vi ett prov i arbetsmiljö och säkerhet. Jag stressade sönder när jag skrev och jag fick ihop hela 19 A4 sidor då hennes frågor alltid är helt sjuka och behöver extremt långa svar.
Idag fick jag reda på att jag fick MVG, men det var inte det som gjorde mig glad utan det var min lärares kommentar. Hon hade satt sig ner på lovet och liksom känt att fy, nu skulle hon rätta prov. Men så kom hon till mitt och tyckte det blev mycket roligare. En av frågorna eller uppgifterna kanske man ska kalla det på provet var att man var en ny rektor för en skola och en förskola. Där fanns två avdelningar på förskolan och på skolan fanns det en 6-årsgrupp och klass 1 till 6. Man skulle omorganisera allt detta och samtidigt tänka på alla på skolan, mattanterna, vaktmästarna, personalen, eleverna, ja alla! Och man skulle göra så att alla fick det så bra som möjligt, både med miljön, stress, arbetsskador, det var massor man skulle tänka på.
När min lärare hade läst mitt svar var hon tvungen att visa det för sin man då han jobbar med just sånt här, tror han har ansvar för alla fritidsorganisationer eller något sånt i höör eller hörby eller vad det var. Och han hade sagt att han hade anställt mig direkt.
Asså jag är så sjukt stolt! Min lärare sa även att det är inte normalt att kunna tänka ut något sådant så snabbt och man brukar inte ha sånna erfarenheter som jag har förräns man jobbat i 10-15 år. Alltså detta är bara sjukt.
Sen att jag fick MVG på svenskprovet också skadar ju inte.

Imorse kände jag mig så jäkla stressad men när jag fick koll på allt och fick dessa resultat så känner jag bara att jag ska ge mig fan på att hålla ut den sista månaden också. Ska verkligen ge järnet och fortsätta lika bra! Så nu sätter jag mig och pluggar till nästa prov.

VALBORG

Igår hade jag garanterat min bästa valborg hitintills. Vi grillade (brände) kött, spelade kubb, lekte massa sjuka lekar, dansade och hade allmänt trevligt, Stort tack till Mathilda och Rasse som fixade alltihop så jädrans bra!

RSS 2.0