ligger och myser

DÅLIG UPPDATERING, jag vet. Men Linus är ju här och då vill jag inte skriva. Vi stack och shoppade igår när jag kom hem från skolan, och vi kom inte hem förräns halv nio. Han köpte ett par marinblå chinos och jag en typ blommig tröja med armpuffar..haha bra beskrivning!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Ta ett varmt bad och mysa bara kanske...eller så kanske vi skulle vara med Sandra och hennes kille, men vi får se helt enkelt. Just nu ligger vi bara och myser i sängen men ska väl snart gå och trycka i oss lite kladdkaka som vi bakade igår, gottigt!

avslappnad till tusen

Äntligen är han här. Äntligen har jag fått sova en natt med honom. UNDERBART!
Mamma körde och hämtade honom igår när jag var och dansa. Hans tåg var liite försenat så jag fixade skjuss hem av Hiba så jag kunde duscha lite snabbt innan Linus kom. Hann precis blir klar! När jag såg att bilen var på plats så sprang jag runt som en dåre med värsta leendet...haha. Och där utanför fönstret gick Linus. Kändes sjukt att han bara kom hem till mig sådär, brukar ju alltid möta honom annars.

Nu ska jag snart dra till skolan, ska bli riktigt skönt med helg nu. Jag och Linus ska dra och shoppa en snabbis idag, blir nog inte så mycket för min del, men de är kul i alla fall. Imorgon blir de nog att vara med Sandra och hennes kille. Konstigt nog har jag inte träffat honom än, så de blir kul..om de nu blir av. ;)

riiiiktigt glad!

Asså shit vad jag är på bra humör! Linus kommer ikväll, jag ska dansa ikväll och jag har fått en voddler invite vilket betyder att jag och Linus kommer ha massa filmer vi kan se. Vissa dagar är bara fööör bra.
Så ska snart byta om och ta något att äta, sen ska jag väl fortsätta kolla på filmen som jag satte igång på voddler. Jag tycker än så länge att voddler verkar jätte bra. Vissa har ju sagt att det är överskattat och att de hackar jätte mycket. Jag får väl se vad jag tycker efter en film helt enkelt. ;)

Förrästen, ser ni att jag har gjort om min blogg...svara gärna så jag vet. För de visades nämnligen inte på Linus dator att jag ändrat den.

today

Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan dra till bussen. Jag är evigt tacksam att de inte har snöat mer inatt så att mitt skottande igår inte var onödigt, haha.
Idag kommer min älskling äntligen. Alltid lika dant att jag vågar inte tro på att han ska komma förräns han verkligen sitter på tåget. Men de kommer säkert gå bra!
Missar antagligen dansen idag för måste möta Linus i Lund ju. Var egentligen meningen att mamma skulle köra in och hämta honom men jag tror inte hon vågar köra i detta vädret faktiskt.
Underbart att de känns som fredag idag, bara för Linus kommer...wohu. Vi funderar på att dra till Nova Lund imorgon och kanske shoppa något litet. Jag kan inte slösa allt för mycket pengar för måste köpa tågbiljett och present till Linus. Men de är ju nästan roligare att handla till andra än sig själv!

pust

Min rygg värker som om jag vore 70 bast asså. Jag har skottat 3 miljarder ton snö känns det som. Ni vet när snön blåser så där så de bildas värsta vallarna, så var de precis överallt där jag skulle skotta. Jobbigt, jobbigt..men nu har jag fått ett träningspass idag också faktiskt.
När jag kom in så svettades jag som en gris, så de blev direkt in i duschen. Sjukt skönt! Sen efter kom jag på att jag hade massor av tvätt som behövde vikas, så jag tog mig an det så nu är de också gjort.
Sitter här och funderar på om jag ska göra engelsk läxan som är till nästa vecka så jag har de gjort..eller ska jag kanske läsa bloggar? Både och tycker jag låter bäst. ;)

känner ni igen er?

Har gjort om lite, kände för lite färg och glädje. Vad tycker ni, bättre såhär än svart och vitt väl? Orkade dock inte göra någon header eftersom jag inte har någon passande bild eller någon idé om hur jag vill ha den.
Sitter här och längtar efter morgondagen som en liten idiot, de ska bli så underbart att träffa min älskling igen.

Mamma stannar kvar på sin salong ikväll och blir fixad i håret av sin kollega så får ta och fixa något att äta själv. Tycker de är så jävla tråkigt faktiskt...men finns inte så mycket att göra åt saken. Blev sjukt sugen på ägg nu, så de kanske blir några äggmackor.

Förrästen så har min blogg enligt mig blivit bildlös och tråkig. Men min digitalkamera funkar inte och för tillfället har min storebror min systemkamera för att fota på klubben där han spelar varje fredag..tror jag det är. I Malmö ligger det, Decibel, om jag inte minns fel. Kul att hans dröm gått i uppfyllelse!


Tänkte nu när jag klagade på att bloggen blivit bildlös så kan jag väl bjuda på en bild. Haha, fick bli en gladis bild på älskling när han ska duscha, sööööt eller vad?

turen är med oss..ovädret också

Ja som sagt så ringde jag SJ igår, men de var inget fel sa dom. Men jag glömde ju fråga om biljetten hem, om det kanske var den de var problem med. Och så var fallet, SJ ringde Linus idag igen, så har nyss bokat om den. Så nu får han åka X2000 hem också för 95 spänn, hur bra kan de bli liksom?

Snön öser ner och de blåser sjuuukt mycket. Såg ingenting när jag gick till bussen från skolan, så jag lyckades bli skrämd av någon kille  som gick framför mig. Vafan jag hade inte sett honom och helt plötsligt va han där mitt framför mig så jag nästan gick in i honom, sånt är läskigt! Jag lyckades också få en snöflinga rakt i ögat, inte för de gjorde ont..men bara lite kul. HAHA.

När jag kom hem var larmet igång så jag antog att jag var själv hemma. När jag sen går in på mitt rum hör jag hur dörren mitt emot öppnas, dörren till min brors rum. Det första jag tänkte var "nu fan är här tjuvar". Stod där spänt och kollade när dörren öppnades sjukt sakta, snacka om att jag blev lättad när det var min bror som stod där helt nyvaken. Han såg i alla fall nyvaken ut...haha dumhuve!

de är kul med tävlingar

Är med i Fokis tävling bara för att halsbandet var så otrooooligt fint enligt mig. Tänk om man kunde vinna ett sånt!


Halsbandet kommer ifrån Batties Galleria.
Kolla in Fokis blogg också och tävla ni med, höhö!

sovit gott

Sov i soffan i över två timmar, snacka om skönt. Ligga där under filten och gosa med min fina vovve Kellie. Hon hoppar alltid upp hos en och kryper så nära en som möjligt där det är som mest trångt. De blir riktigt varmt och gott!

Blev väckt av Linus som berättade att SJ ringt honom men att han inte svarat för han också sov. Så det blev för mig att ringa dit. Men det var tydligen ingenting dom ville verkar de som. Hon trodde bara att den som ringt inte trott att vi fått hans gamla biljett ombokad, men de har vi ju! Fjuu, fick riktigt hjärtklappning där. Är dock rätt rädd fortfarande att tåget ska bli inställt då de ska bli snöstorm. FAN om han inte kan komma asså. Jag kommer gråta floder!

home helt alone

Sitter här för mig själv med värsta huvudvärken. Skoldagarna bara springer iväg och de gillar jag! Men nu måste jag snart dra ut i kylan en sväng med hundarna, och sen ska jag hoppa i mysbyxorna. Sen ska jag nog lägga mig i soffan och kolla tv, kommer antagligen somna också. Så himla skönt att sova i soffan mitt på dagen. ;)

FAN

Skrev precis ett fint inlägg men sen la internetet av, röv också.
Men det innehöll typ att det är 12 minus och att det ska komma upp till 40cm snö imorgon om vädret har rätt.
Dansen igår var superkul och dagen igår avslutade bra trots allt med Paradise hotel och älsklingen i telefon.
Linus kommer på torsdag och jag har inte riktigt fattat de än. Längtar som ett litet as efter att få sova i hans famn.
Men är lika rädd som vanligt att något ska gå fel som att han missar tåget eller att tåget blir inställt. Usch nej, de får INTE hända.
Nu måste jag dra till bussen, kommer frysa röven av mig!

väntar

Nu är tvättkorgen tom och dansväskan packad. Så nu sitter jag bara här och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen. Jag är riktigt mega trött, men då blir de himla skönt att sova ikväll.
Inte ett dugg pepp på skola imorgon, dock är det en väldigt chill dag så jag borde inte klaga. Vi har egentligen ett FÖR skönt schema. Som t.ex. imorgon börjar vi klockan 8 med datorkunskap, sen är det bara matte, engelska och musik kvar. Känns sjukt skönt att jag gillar matte nu förtiden. Jag har aldrig haft extremt svårt för matte men jag har ändå aldirg tyckt att det varit kul, men nu med rätt lärare så är det faktiskt de.
Ajja, ska sätta igång någon skön musik nu och se om jag lyckas få upp humöret.

här luktar gott

Har nyss lagt på ett nytvättat överkast på sängen så nu luktar de riktigt gott i hela rummet. Håller på att tvätta kläder fortfarande, jag förstår inte hur jag kan använda så mycket kläder på så kort tid.
Är i alla fall på sjukt dåligt humör just nu. Men ikväll är de dans så då blir jag antagligen gladare.
Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, alla tv program som är nu suger. Och inget kul händer på datan heller, får väl sitta och glo.

Ursäkta att jag är så "positiv" idag...

I LOVE LOVE AND MY LOVE

Snackade precis med min älskling och vi började snacka om när vi äntligen sågs igen efter ett halvår. Det var i somras då. Sjukt vilken härlig känsla man får i magen, jag känner fjärliarna jag hade i magen då, jag känner lyckan jag kände i hela kroppen då.
När han bad om att få en puss efter vi hälsat på varandra genom en liten kram kunde jag knappt tro på det jag hörde. Att vi några sekunder efter den pussen gick hand i hand. Nej, det går inte att förklara vad lycklig jag var, och är för den delen. Får tårar av att bara tänka på de.
Föreställ er själva att ni verkligen älskar någon. Ni träffar sen inte denna personen på ett halvår utan håller kontakten helt via telefon och internet. Förstår ni då hur mycket känslor som kommer på en och samma gång när man väl träffas sen. Det är något helt enormt.
Dagarna på Lillkulla som är mitt ute på landet. Där vi inte hade något annat än bara varandra i fyra dagar. När vi gick hand i hand genom kohagarna och skrattade.

Jag älskar kärleken. Jag älskar Linus. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon såhär, att jag skulle kunna tycka om någon över huvudtaget så här pass länge. Att jag skulle träffa någon som gör mig hel, som gör mig lycklig varje dag, som finns för mig precis när som helst.
Jag är fast, han är min nu och föralltid.
Det finns inget annat.
Kan inte tänka mig en framtid utan honom, min ängel Linus Klasson!

DROG

Kan verkligen inte sluta lyssna på denna låten och kolla på den grymma/sjuka videon. Man blir ju bara sååå glad av den!



VAD TYCKER NI? ;)

unga mammor

Kollade nyss på tv och då visades det ett program där det var unga mammor i åldern 13-18 år som samlades i ett stort hus. Där fick dom lära sig att ta hand rätt om sitt barn och hur dom skulle uppfostra dom.
Jag tycker det är jävligt coolt med unga mammor så länge dom klarar av att vara en bra mamma. För barnen ska ju inte leva i ett helvete heller.
Ibland blir man nästan sugen på att ha en liten gullunge själv. Tror det är mest så för mig eftersom jag inte haft något småsyskon och känner därför inte till allt det jobbiga med småbarn. Men dom är ju så söta!

Nu är jag hungrig och väntar på en riktigt god middag. Tortilini eller vad det heter, typ pasta som är fyllt med kött. Också är det svamp och massa annat gott till, mumsigt!

städning på g

Nu har Alicia gått hem och här ser ut som ett bombnedslag. Måste verkligen städa och tvätta upp en massa kläder. Dammigt är här också, så får damma av lite och dammsuga. Jag trivs verkligen inte när det är stökigt, blir helt stirrig och irriterad. Men faktiskt gillar jag att städa rätt mycket, och med bra musik blir de ännu roligare!

jag älskar att sova

Så jäkla skönt är de ju. Men problemet är att det är alltid som skönast just när man måste gå upp, VARFÖR ska de vara så? :(
Sitter här med Alicia nu i alla fall och käkar godis. Det är något jag också älskar, godis på morgonen alltså. Men vi får snart ta och äta en ordentlig frukost istället tycker jag. Vet inte riktigt vad som händer idag, blir antagligen bara att ta det lugnt här hemma, med tv och data. Det är ju trots allt söndag även om jag är ledig imorgon, hehe.

OCH VET NI VAD? Linus min älskling kommer på torsdag!!! :D

blev en tur ut

Jag och Alicia drog en snabb sväng till en fest, inte så speciellt mycket drag där. Men de va riktigt kul att träffa alla gamla vänner från Norrevång som man inte pratat med sen skolavslutningen i nian.
Hahah jag och Alicia tog cykeln dit, jag var värsta racerföraren förfan. Cyklade som en dåre och skrek som en häst så rädd jag var för att jag skulle ramla, haha.
Och jag måste bara säga nu att det är helt sjukt vad jag saknar älskade Norrevång. Saknar att känna varenda jävel på skolan, och kunna gå dit i jogging och inte bry mig om hur fan jag såg ut. Det var så skönt, de var som ett andra hem. Fan, jag trivs inte alls lika bra på Berga som jag gjorde på Norrevång. Förutom att lektionerna är roligare på Berga. Men man ser nya människor varje dag och allt känns så stelt, det gillar verkligen inte jag.

M Y S

Alicia och jag drog till stan och käkade pizza, snacka om att det var gott! Känns som de var länge sen jag åt pizza men det var när jag var hos Linus sist och det är inte såå länge. Drog inom en sväng på godis wonderland också och köpte godis...så bra gick det för mig att börja äta nyttigt, haha. De går ju för fan inte, man blir ju så sjukligt sugen att man bara MÅSTE HA!
Nu sitter vi här och myser med godis och skön musik, tycker ni ska lyssna på denna:


lördags mys

Igår var det fredagsmys som gällde och idag blir de lördagsmys. Pappa kommer hit vid tre och hämtar mig och Alicia. Blir en snabb fix för mig och sen ska vi väl ner till stan en sväng och köpa något gott, eller kanske drar till netto för de är ganska mycket närmre. Alicia spenderar sen natten hos mig, kul med sällskap.
Nu blev hon sugen på att dra ut och äta, får se hur de blir. Känner egentligen för att spara pengarna men vi får se helt enkelt.
Vad ska ni hitta på ikväll? :)

2 skräckfilmer sedda, kanske 2 för mycket?

Fyfan säger jag bara! Jag och Alicia har nyss kollat på två skräckfilmer, The house of the devil och Prom night. Helt olika filmer men sjukt bra. Den första var seg i början men i slutet trodde vi att vi skulle dö. Och den andra var så jävla psykad hela filmen. Jag skojar inte när jag säger att jag höll på att pissa på mig, för var riktigt kissig också. Och sen hjälper det ju inte precis att Alicia bor i värsta stora huset mitt ute på landet som är liiiiite spookie! Hon fick följa mig till toan och stå där utanför tills jag var klar helt enkelt.


gamla bilder

Haha sitter hos Alicia och kollar genom gamla bilder. Hittade dessa två som jag gjorde när jag nästan precis börjat med photoshop.




HELG

Förlåt för dålig uppdatering och sådär som alla andra bloggare brukar skriva när dom inte skrivit på ett tag. Men igår hade jag ingen ork innan dansen, och efter dansen var klockan mycket och då var de en snabb dusch och sen sängen som gällde. På tal om dansen, fy fan va rolig den va igår! Blev en del moves på golvet o sånt, olala. ;)

När jag kom hem från skolan idag så var de bara till att duscha packa direkt. Och nu sitter jag och käker en risifrutti, HALLON SKA DE VA! Alicia kommer snart och då ska vi åka hem till henne och mysa. Kolla filmer och antagligen snacka en jävla massa. De blir en kul kväll helt enkelt, ha de så bra ni med. Kanske skriver senare om jag har tid, för kommer antagligen ta med datan till Alicia.

dans ikväll

Har precis kommit hem från skolan, eller har hunnit att käka en banan och en apelsin också. Är svinigt trött trots att jag somnade halv åtta igår, sen blev jag bara väckt en liten stund av älsklingen så vi kunde snacka lite tele, men det var bara mysigt. Fick sjukt ont i hela magen igårkväll, inklusive revbenen. Fattade inte varför, men fick ta en ipren och se till att sova så försvann de igen.
Blir dans ikväll, hoppas de går bra för just nu har jag ganska ont i ryggen eller typ höften kanske det är? Någonting hände på idrotten med den i alla fall, men har ingen aning om vad för märkte inte det förräns på lektionen efter.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen byta om till danskläderna, slänga mig i soffan och kanske sova ett tag, tjingeling.

SHIT!

Haha asså de var någon snäll människa som kommenterade nyss att jag hade vunnit i denna kalendern, själv hade jag INGEN ANING om detta hade nästan glömt att jag ens tävlde ju. Mailade henne direkt, HOPPAS HOPPAS väskan är kvar, alltid kul och vinna ju. Bara att jag antagligen är ltie fööööör sen. :(


ny duschad

Tog nyss en riktigt varm dusch, riktigt skönt. Hittade någon hårinpackning också som tydligen varit där hur länge som helst. Men jag är för lat för att läsa i vanliga fall, så jag tar alltid de gamla vanliga produkterna. Det är faktiskt bra, mamma är ju frisör så hon tar hem schampoo och balsam som man därför vet är bra, supernajs!
Passade också på o skrubba mitt ansikte med sånn där ansikt kräm med typ grus i HAHA, asså jag vet fan inte vad de heter? Ansiktskrubb kanske? Skönt de med i alla fall. Avslutade med att smörja in hela kroppen med min älskade bodylotion som är grym! Var verkligen jätte torr på mina armar innan, blir alltid de på vintern. Och nu är nästan allt de där torra borta, bara efter ca en vecka.
Nu ska jag vara snäll mot mamma och tömma diskmaskinen och sen sätta in den smutsiga disken. Ska sen göra mig något att äta och sätta mig framför teven.

ikväll blir en skön kväll

Jag ska inte göra ett skit idag, och jag är riktigt trött. Ska bara mysa runder, ta en dusch och så.
Skolan har gått fort som vanligt, det är egentligen konstigt. Att varje morgon när jag går upp tänker jag "ohh nej, inte en hel dag till i skolan". Inte för att jag tycker de är tråkigt utan för att jag är så sjukt trött. Men sen flyger skoldagen iväg, så egentligen borde jag inte tänka så.
Har precis käkat en apelsin och en banan, så nu är inte magen så tom längre. Sjukt va konstig mat dom ska ha i skolan? Istället för att ha vanlig stekt falukorv så lägger dom den i någon äcklig sörja, så jäkla onödigt!
Ajja, jag skriver antagligen senare, så höres då. :)

en enorm saknad

Ikväll är en jobbig kväll. En sånn där kväll när saknade är så jävla stor, då man bara vill ligga ner och gråta. Att inte ha Linus nära på länge är verkligen SKIT jobbigt. Man vet inte vad man ska göra åt de, för de finns inte så mycket man kan göra? Man kan bara fortsätta att sakna och längta. Men de är jävligt svårt och tänka positivt när man känner sig så jävla ensam. Jag vill ha kramar och pussar varje dag från honom ju, men de går fortfarande inte...hur mycket jag än vill. Jag älskar honom för mycket för att träffa honom så lite egentligen, men man får stå ut. Hoppas på ett föralltid, och om det blir ett föralltid så längtar jag mer än något annat tills den dagen jag flyttar till honom!
I mina ögon är han det absolut vackraste jag någonsin sett, och jag älskar honom precis som han är, rakt igenom!




finishshshs

Klar med allt nu, har till och med hunnit läsa en massa bloggar. Men blev sjukligt trött nu efter allt, och sitter och fryser som en liten gris.
Nej nog med klagande, men vad ska man hitta på nu då? Bara sitta här och lyssna på musik blir det nog, skönt de med ju. Kan ju bjuda på en bild till när jag ändå är i farten. Förrästen har jag slutat använda foundation, hehe ser ut som en kossa. Men min är för brun och vill inte se ut som en liten fjortis, och sen är de väl bättre för huden att vara utan också antar jag? JAJA, ni får stå ut med hur jag ser ut. ;)


har en del att göra

Kom hem från skolan för ett tag sen, och det är egentligen sjukt att det finns så många underbara människor som man knappt lagt märke till innan, även fast de är så otroligt nära. Sånna där människor ska man vara tacksam över att dom finns!

Har i alla fall en del glosor som jag måste plugga in, inte något jag är sugen på direkt men man har inte så mycket att välja på om man vill ha bra betyg. Men först måste jag gå ut med hundarna, ska klä på mig som om jag vore uppe i norrland (om dom nu fortfarande har sådär as-kallt) för fy tusan vad kallt det är!
Sen bad mamma mig att skala potatis så det går snabbare för henne att laga middag ikväll när hon kommer hem ifrån jobbet, så visst kan jag göra de. Så nu ska jag sätta igång så jag får allt klart, för då kan jag ju bara sitta och mysa sen..och de gillas. ;)



Hade på mig mina nya tights ifrån Gina idag, hade lite problem med vad jag skulle ha till. Men så hittade jag den där gamla bruna tröjan, helt bortglömd var den, men det funkade ju bra. Och tightsen är superduper sköna!


OHHHHH

JAG BLIR SÅ ARG JAG BLIR SÅ AAAAAAAARG! Vafan lever vi i för jävla sjuk värld? Att de finns kvinnomisshandel det vet alla, men att det finns kvinnor som faktiskt misshandlar män också, det talas det aldrig om!?
VARFÖR SLÅSS FOLK? Hur kan man bara vara så jävla dum i huvudet?

Ja någon som är mig väldigt nära har råkat ut för en så jävla sjuk människa, asså jag önskar jag hade kunnat spotta på henne. Jävla freak!

sängen-tv

Nu ska jag snart gå och borsta mina tänder och krypa ner i sängen. Önskar verkligen Linus var här och kunde hålla om mig, saknar honom så himla mycket. Att kunna krypa nära honom och känna värmen, de är så jäkla underbart. Och att ligga och titta varandra i ögonen utan att säga ett ljud, typ det mysigaste som finns.

Det är i alla fall Paradise hotel ikväll på TV, ska bli kul. Har verkligen blivit fast för de, och längtar nästan tills de börjar. Haha shit...

yiiiiiiiho

Ahh vilken power jag har nu! Ni förstår inte så kul det var att dansa igen, jag ville aldrig att lektionen skulle ta slut! De är verkligen en underbar känsla nu när man känner att man äntligen börjat röra på sig igen. Började ju känna mig som ett litet fetto här hemma.

Nu måste jag verkligen ta en dusch för fy fan vad jag är svettig! Sen måste jag till dansen igen, eller i alla fall dit Anette (min danslärare) är och lämna några nycklar. För glömsk som jag är så glömde jag ta med dom till henne, hehe.

nymålade naglar

Sitter här med nymålade naglar, fast har nog mer nagellack på fingrarna än naglarna. Men tur så går de bort på fingrarna när man tvättar händerna.
Alicia kommer snart till mig, jag har ändå ingenting att hitta på så jag ska hänga med henne till dansen en timme tidigare och kolla när hon dansar. Sen kvart i sex börjar min egna dans, underbart!



Snyggt med cambild ju. Naglarna är faktiskt inte så långa som dom ser ut, men jag fuskar och lägger det vita längre in så då ser dom längre ut, najs!

mysa sen DANS!

Som ni vet nu så är jag ledig varje måndag, snacka om underbart! Dagen igår slutade med att jag satt och skrattade åt något jävligt töntigt, känns som jag går på dagis igen. Och sen pratade jag med min ängel.

Vaknade nyss och tänkte väl ta något att äta och sen fixa mej lite, måste nog gå till Netto och köpa tamponger också...fan då. Haha. Har i alla fall inga planer för dagen men ikväll då jävlar är de dans som gäller! Helt sjukt vad jag saknat det, och helt sjukt vad kul det ska bli.
Tror jag ska fixa mina naglar idag också, fransk manikyr går bort alldeles för fort, så man får hålla på och fixa dom hela tiden, men det är de värt, för snyggt är de.

om man vore rik!



Skulle inte vara fel att gå runt med detta i skolan på måndag! Faktiskt rätt billiga saker, förutom skorna. Men jag känner inte att jag har råd med de just nu i alla fall, TYVÄRR!

alltid du

Vad som än händer kommer det alltid vara du för mig Linus. Jag älskar dig mer än något annat, och vi har faktiskt 7 underbara månader idag.
När ett fjantigt bråk om egentligen ingenting gör att vi fäller tusen tårar så känner jag verkligen att vi älskar varandra. Synd att de ska bevisas på de viset bara. Men med dig Linus, så klarar jag mig genom precis allt!



(ignorera den smutsiga spegeln)


7 månader

..jag dör heller än att vara utan dig


Per Gessles fru? ;O

Det känns rätt konstigt att när man bläddrar i fotoalbum så hittar man foton sen Per Gessles bröllop?
Men det är så att min mamma är nästkusin med hans fru. Så han är typ ingift i vår släkt.
Fick nyss reda på att Per Gessles fru Åsa var på min morfars systers begravning. Haha, det är nästan så man skrattar åt de så konstigt de låter. Men ganska fräckt ju!
Inte för att jag någonsin sett Per Gessle mer än på en konsert, heh! ;)

12 timmars sömn

Ja tro det eller ej, men jag somnade vid halv elva på en lördag! Jag hade absolut ingenting och göra, var på världens sämsta humör och ville bara att det skulle bli en ny dag. Så jag bestämde mig för att sova bort allt.
Skönt, men humöret är fortfarande inte på topp och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Antagligen bara ligga i soffan och kolla tv.

HALLÅ?

Vad gör alla? Det är helt dött idag, lever ni ens? Jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Eller ska nog ta en dusch nu, men sen då? Jo då ska jag smörja in mig med min nya bodylotion som mamma äntligen köpt till mig. Smörjer i vanliga fall in mig efter varje gång jag duschat men nu har den varit slut ett tag så nu känner jag mig helt torr och äcklig. Så ska bli riktigt skönt.

Men efter jag gjort de då, KOM MED FÖRSLAG, vad ska jag göra?
Något speciellt ni vill läsa i bloggen, för då kan jag ju underhålla mig med att skriva?

nya tights och nystädat rum

Jag hittade tightsen jag var ute efter, men jag kötpe dom i beiga (eller hur de nu stavas) istället för svarta. Tänkte först köpa svarta, men sen tänkte jag en extra gång och lyssnade på min mamma. Jag har redan två svarta tights och nu kommer våren, då passar de bra med lite ljusa färger, snyggt!


Gina tricot, 199kr


Köpte även ett smyckeställ till, de behövdes verkligen ska jag säga. Nu är alla smycken på plats och alla låder rensade och städade. Allt är i sin ordning, så nu trivs jag som fisken i vattnet...hehe.


Indiskan, 129kr

nova today

Blir och dra en snabb sväng till nova med mamma och pappa nu för att se om jag hittar tightsen jag ville ha. Hoppas, hoppas!
Har precis fått en låt där min nästkusin sjunger, fan va jag älskar hennes röst. Men de tråkiga är att jag inte kan lägga upp den här, för låtarna måste väl finnas på youtube? Vet ni något annat tips så tar jag gärna emot de.

Gårdagen var toppen!, Jice kom hit och vi drog till Netto för att köpa morötter och dipp. Blev lyssna på kanske lite för hög musik och snacka hela kvällen, riktigt mysigt o kul!

HELG

Ni ska bara veta vad skönt jag tycker det ska bli med helg, ska sova så länge som jag bara kan, fy fabian va skööönt!
Skolan idag gick fort som in i bomben, svenskan, matten och ULS:en gick i en jävla fart. Sen var det bara för mig att traska vidare till stationen och ta bussen hem. Jice kommer till mig senare idag, vet inte exakt när, men de ska bli riktigt kul för de var längesen. Och hennes och mina samtalsämne är inte att leka med - HAHA!

Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag och mamma fastande med fotoalbumen i knäna ännan tills de var dags att gå och lägga sig. Skulle nämnligen ha med foto till ett arbete i skolan idag. Riktigt kul att kolla på gamla foton. Haha, mamma berättade vilken speciell relation jag och min bror Simon hade när vi var små. Att vi alltid lekte med varandra de visste jag, men jag visste inte att om jag låg och sov i soffan satt han alltid bredvid mig, eller så satt han på golvet nedanför mig med en hand på mig. De där är väl ändå äkta syskonkärlek? Men sådär är de verkligen inte nu, haha LÅNGT ifrån!

Har inte några speciella planer inför helgen, men jag är grymt sugen på att åka in och shoppa ett par byxor, de hade varit najs!


banan+blodapelsin+chokladpraliner

Kom nyss hem från skolan som var riktigt rolig idag. Började dagen med samhälle och de va bara en slapp lektion, vi kollade på film om hajar och löste korsord o lite så. Sen var de idrott och då kasta vi runt med medicin bollar..eller vad dom nu heter. De är i alla fall tunga stora bollar, eller det finns små också. Allt handlade om hur man skulle bära tunga saker och använda sig av andra muskler för att inte få ont i ryggen. Kul var det! Älskar att jag börjat gilla idrotten, för när jag gick på högstadiet gjorde jag inte de.
Sen var de bara lektionen med Lilian kvar. De är typ barn och fritids lektioner. Just nu har vi något som heter ULS- utveckling, livsvilkor och socialisation tror jag det stod för? Knepigt de där. Men de är alltid kul på dom lektionerna för då handlar de om saker jag är intresserad av.

Var så svinigt hungrig när jag kom hem så jag bara pregade i mig en banan och en apelsin. Och nu sitter jag och äter chokladpraliner som jag fick i julklapp. Ohh de är ju så gott så dom kan inte bara ligga där på skrivbordet utan att bli uppätna...tyvärr.

så satans gullig!

 

Asså ohh, Linus lillasyster Linnea är fan världens gulligaste flicka. Och alla dom där smilisarna påminner mig om när jag var i hennes ålder, det var som en tävling om vem som hade flest typ, haha gud!

Jag saknar Linus, jag saknar Linnea, jag saknar hela hans familj. Jag vill dit igen, och jag vill stanna där. Ni förstår inte så bra jag trivs där, helt underbar familj!


TUR I OTUREN

Kommer ni ihåg vad lyckliga jag och Linus var för att vi hade hittat tågbiljetter för 95kr? Dock var det med ett lite "sämre" tåg..eller vi har åkt med de tåget många gånger nu och jag tycker inte dom är sämre, dom är bara äldre, och faktiskt mysigare..inte sådär stela.
Men nu var de så att idag fick Linus ett samtal från SJ då dom sa att hans tåg som han skulle åka till mig med var inställt. Jag blev så jävla beviken när jag fick veta de. Dom hade i alla fall sagt till honom att han kunde ringa till SJ för ombokning. Han ringde några gånger men för honom funkade det inte.
Men jag ger mig inte, fan heller att dom ska sno pengar av oss. Så jag ringde dit, och tro det eller ej. Men nu slutade det med att Linus får åka x2000 till mig FÖR 95KR, som är både nyare och snabbare. HUR BRA LIKSOM?
Jag och Linus typ svävar på moln nu! :D

koka kola veins

Jag har fastnat totalt för denna låten. Bara jag som tycker den är riktigt härlig?


jag kommer bli tjock

Varför ger folk mig godis i julklapp, det är verkligen inte bra! Nu sitter jag här och kan inte sluta äta, massooor av choklad finns de. De är så jäkla gott så om man börjat äta kan man inte sluta. Jag som skulle skärpa mig efter jullovet. Inte för jag tänkte banta precis...haha skulle aldrig funkat med mig. Men jag tänkte i alla fall hålla mig till godis på helgerna. Med tanke på både tänderna och kroppen, för större än vad jag är vill jag inte bli, är gärna som jag är nu.

I alla fall så kom jag nyss hem från skolan, de gick snabbt men jag var riktigt trött och det är jag fortfarande. Ska bara ta de lugnt idag som vanligt, för det händer aldrig något nu i detta vädret. Kommer säkert råka somna nu mitt på dagen bara för jag inte har något att göra. Kanske ska ta mig ett varmt bad förrästen? Har ni något tips på vad man kan hitta på när det är sånt här piss-väder?

sängen - paradise hotel

Linus den fisen har fått mig att gilla paradise hotel. Fan också! Jag gillar inte att vara beroende av något program för då måste jag passa tider hela tiden. Men ajja, får skylla mig själv ändå.
Vad skönt att jag förtfarande kännder det som att det är lov, för skolan var inte särskilt jobbig idag och jag kom upp utan några problem. Får väl hoppas på desamma imorgon.
Men jag känner mig raslös, jag vill göra något, vill att något ska hända. Men man vill ju faktiskt bara sitta inne i detta skitvädret.
Nej nu blir der o borsta tänderna och tvätta av sminket så jag kan bädda ner mig och somna gott efter paradise hotel.

Gulligt med cam bilder ju..förrästen så tror jag att jag lägger av med luggen. Trivs inte särskilt bra med den, och orkar inte fixa den varje dag. Och om man fixar den blir den ändå ful efter en stund.

Vad tycker ni, lugg eller inte lugg? ;)


idioter

Ja...det är något som det finns för mycket av i denna värld. Om en kille sitter på bussen till skolan och sex invandrare (ta det inte fel, jag har inget emot invandrare i vanliga fall) hoppar på bussen och börjar kasta snö och vara störiga. Killen blir irriterad och smäller helt enkelt till en av dom, och sen hoppar alla SEX på honom och börjar slå honom I ANSIKTET. Det är väl inget annat än fel? Jag blir bara så jävla arg, och besviken på att det finns så hemska människor i denna värld.
Detta hände min bror idag när han då skulle till skolan. Han är inte den som slåss (inte vad jag vet iaf) och inte den som brukar bli irriterad på folk heller för den delen, så dom där måste verkligen varit sjukt jobbiga.
JAG HATAR FOLK SOM SLÅSS, kvittar vem det är. Om det är gamla, ungdomar, barn, invandrare, svenskar, KOMPISAR, ja vem det nu är.
Och ja det kanske var fel att min bror började slå till en utav dom, men hur jävla fegt är det inte när sen sex stycken går på honom då? Och man ska fan inte kasta snö på en buss, då har man något fel i huvudet.
Jag är på ett sätt glad att det är min bror det hände, för han är den som skakar av sig det och lever vidare. Visst nu har han ont och så och det är inte kul när någon i familjen mår dåligt. Men han sitter ändå vid datorn som vanligt som om inget har hänt, och det är ju på både gott och ont egentligen. Jag tänkte bara, att tänk om det istället hade varit en lite mindre kille som inte varit sånn som skakade av sig det, utan som gick och mådde extremt dåligt av detta en lång tid efter, det hade ju varit jätte hemskt.


Om ni vill veta så satte jag på filmen innan men stängde snabbt av den igen så jag kunde sova..hehe. Men blev väckt av mamma då hon berättade detta. Och då blev det en arg Melinda.

första skoldagen avklarad

Ja då var det första skoldagen för mig på hela fem veckor idag, om inte mer..sex kanske? Var ju först på praktik i tre veckor sen har det ju varit jullov. Trots att jag varit borta så länge så längtade jag faktiskt inte ett piss dit, det brukar jag göra i vanliga fall. Men det var inte alls jobbigt idag, vårt schema är underbart. Dock gillar inte skolverket eller vad det var att vi inte har några lektioner på måndagen så dom försöker typ fixa de, men fan heller jag vill ha en ledig måndag!!!
Fick veta resultatet på musik provet som vi gjorde innan vi gick ut på praktik, och till min lycka och förvåning så fick jag alla rätt! WOHU. Okej att jag kunde de man skulle plugga in, men att jag skulle få alla rätt på alla hörövningarna också trodde jag aldrig.
Efter skolan drog jag en snabb sväng inom ungdomsmottagningen för att fråga en sak om mina p-piller. Det är rätt konstigt, vem man än får snacka med där så känns det verkligen som man kan snacka om allt med dom, typ som man känner dom. Helt öppet känns de, dom är väl bra på sitt jobb antar jag. ;)

Kom nyss in från en runda med hundarna, fan va kallt det ska vara. Kan inte bara våren komma nu, så man kan bli lite piggare, ha på sig tunna sköna kläder och bara gå runder utan att frysa. Längtar sjukt mycket tills värmen kommer nu.
Ska nog ta och kolla på en av filmerna som mamma och pappa hyrde i helgen. Ska hoppa i myskläder också...tjao!

ledig måndag

Avslutade dagen igår med en dusch och sen kröp jag ner i min ren bäddade säng och pratade med älsklingen. Då kom tårarna åter igen, men det var skönt att få höra hans röst i alla fall.
Klockan ringde vid tio imorse men orkade inte gå upp förräns en halvtimme senare. Fixade mej lite snabbt och sen drog jag in till Lund. När jag var inne på Gina Tricot kändes det som att jag provade halva butiken, men inget föll mig i smaken. Så det blev att lämna in klänningen och få pengarna tillbaka istället. Stack in på HM och köpte mig en vit spets -bh som jag faktiskt behövde. Sen blev det hem igen, och jag hade sånt jäkla flyt med både tåg och buss hem. Nu sitter jag här och har precis fixat klart mina naglar eftersom jag inte orkade fixa dom igår. Blev fransk manikyr så nu satsar jag på långa naglar igen. Musiken dunkar ur högtalana, och jag bara njuter av min sista dag på lovet, OHYEAH!

HEMMA...

Jag och Linus hade en underbart mysig kväll igår för oss själva eftersom bara han, jag och hans föräldrar var hemma. Tårarna rann som väntat igår, men lyckan kom när vi gick in på sj.se och skulle kolla biljett till Linus för vi ville att han skulle komma hem till mig innan lovet. Och vad tror ni vi hittar?? En biljett för 95kr den 28 januari...alltså om två veckor! Helt ofattbart underbart är det. Han kommer dock bara stanna över helgen men sen är det inte så länge tills jag åker till honom igen. Vi hittade även en hemresa till honom för bara 95kr också, hur lyckat får de bli egentligen?

Så idag var det faktiskt inte precis lika jobbigt som vanligt att åka hem, för vi var fylld med lyckan av att vi ska ses om två veckor igen. Vi höll oss tills jag var tvungen att gå på tåget, då brast de. Fan de går aldrig att lämna varandra utan tårar. När läpparna darrar så man knappt kan kyssa dom sista kyssarna, det är så otroligt jobbigt. Men resan gick väldigt bra, satt riktigt skönt och jag sov i 2,5 timmar, käkade ahlgrens bilar och drack ramlösa. Så tiden flög iväg och nu sitter jag här hemma. Har till och med packat upp allt. Nu tänkte jag faktiskt ta en dusch, bädda rent (med mina nya fina påslakan) och sen fixa naglarna lite om jag orkar. Är faktiskt ledig imorgon, vilket jag kommer vara varje måndag denna terminen, härligare kan det knappast bli. Så imorgon ska jag in en snabb sväng till Lund och byta klänningen jag inte tyckte om som jag fick i julklapp. Sista dagen imorgon som man får byta, vilken tur man kan ha. Sen är mina planer att tvätta upp så mycket kläder som jag bara kan. För nu är tvättkorgen proppfull igen!


sista natten är snart här

ÅNGEST, är allt jag kan säga. Ni förstår inte hur hemskt det är att veta att imorgon kysser vi varandra för sista gången på ett tag. Att jag inte kommer sova i hans famn varje kväll som jag gjort nu i två veckor. Att jag helt plötsligt ska ligga helt själv i mitt rum och känna mig ensam. Att jag bara kommer kunna höra hans röst genom telefonen, inte se honom och inte röra honom. Önskar jag hade fått flytta hit av mina föräldrar.
Linus föräldrar sa så fina ord till oss igår, blir så jävla glad av att höra de. Att vi verkligen passar ihop, att vi är så jävla gulliga, att dom stöttar oss genom vårt förhållande eftersom det kan va jobbigt när vi bor så långt ifrån varandra, och massa massa mer. Och att dom är så himla underbara gör det inte precis lättare att åka hem. 

Jag och Linus har inga planer för dagen. Vi ska bara ligga hemma och njuta av att ha varandra. Tårarna kommer rinna som ett vattenfall ikväll när vi ska sova och imorgon kommer det vara ännu värre, men det finns inte så mycket att göra åt saken. Jag kommer sakna honom så extremt mycket. 

kom hem baby

Ligger i sängen efter en skön dusch, goda rostade mackor och väntar på att Linus ska komma hem. Han borde faktiskt komma när som helst nu eftersom han slutade vid halv två? Hmm undra vad han hittar på. Han kanske tycker det är skönt att vara utan mig och går extra sakta hem. Nej ush, de får vi verkligen inte hoppas. Har inte så mycket mer och säga egentligen. Eller jo! Att det blir 22- här ikväll...fyfan de är så jävla pissekallt!

trött men kan inte sova

Jag är svinigt trött, och jävligt hungrig också känner jag nu. Men jag kan inte sova. Stängde datorn innan men sen la jag nog i över en timme och bara stirrade och tänkte jobbiga tankar. Varför är det så? Att så fort man inte kan sova så börjanr man tänka på massa jobbigt skit.
Jag och Linus hade jätte mysigt innan med hans familj. Satt och kollade på tv, drack te och åt frallor. Men allt slutade i tårar när Linus lillasyster frågade när jag skulle åka hem, då höll de inte riktigt för min älskling. Fan varför ska det vara så jävla hemskt för?
Linus ska till skolan imorgon igen men jag kommer säkert sova tills han är hemma nästan, skönt. Vi ska dra och panta en jädrans massa flaskor och burkar imorgon också, hehe pengar de gillas. Har inte så mycket mer att säga nu, så sov så gott..det ska jag också försöka göra snart igen!


Blev lite poker en kväll då denna bilden togs. Helt sjukt vad min älskling är söt!


På tåget hem när vi varit och kollat på New moon och käkat på en taco bar. Denna dagen var det även ett år sen jag och Linus träffades för första gången. U N D E R B A R T


ingenting sen kom ingenting sen kom bilder från NYÅR

Igår gjorde jag ingenting, låg i sängen med Linus och kollade tv, sen drog han och tränade på kvällen. Idag började hans skola så vi tänkte sova tidigt men så blev det inte. Oskar kom in på vårt rum och vi satt och snackade om allt som hände för ett år sen. Då jag och Linus kysstes för första gången, och så mycket vi faktiskt ljög för Oskar. Hemskt egentligen, men det blev ju bra i slutet, det som är de viktigaste!
Så idag var alltså Linus först i skolan, vid halv två tog jag tåget och mötte upp Linus och Oskar på pizza house och vi käkade lite snabbt och drog sen hem igen. Så nu gör vi ingenting igen. Haha...vi ska mysa ikväll med mackor och te med hans mamma i alla fall.
Nu ska jag bjuda på lite bilder sen nyår. :)

Sådär ja, nu kan ni passa på och kolla så snyggt jag klippt min älskling också! För er som inte ser skillnad på Linus och Oskar...Linus är han i typ röd/rosa skjorta.


äntligen bilder! JULAFTON

Ni skulle veta hur lycklig jag blev när jag kom på att Linus hade kortläsare i sin nya data och att jag då kunde lägga in bilderna från kamerna, snodde även en sladd så lite mobilbilder blir det också.
Jag börjar med att lägga upp bilder från julafton, rätt tråkiga bilder dock. Ni får bilder sen nyår och andra dagar lite senare.











fan vad svårt allt är men ändå så lätt

Jag sitter här i sängen bredvid Linus på tisdags kvällen och gråter när jag inte åker hem förräns på söndag. Förstår ni hur jävla jobbigt det är? Denna dagen har varit helt jäkla underbar, säkert därför jag mår så extremt dåligt över att jag ska åka hem på söndag just idag.
Det började med att Linus äntligen fick sin dator som han tjatat om sen jag kom, och att se honom lycklig gör ju mig också lycklig såklart. Vi köpte platser på bion för att se New Moon, och lite senare drog vi in till Stockholm. Vi gick och hämtade ut biljetterna och sen gick vi till en tacobar där vi satt oss och åt nacho, fy fabian va gott! Vi gick sen tillbaka till bion, köpte två stora läsk, en stor chips och en stor popcorn (folk glodde snett på oss hehe). Vi tog sedan vår plats i biosalongen, och de där två timmarna och tio minutrarna som New moon varade gick hur snabbt som helst, VILKEN JÄVLA GRYM FILM! Vissa hade sagt till mej att ettan va bättre och att jag inte skulle ha för höga förhoppningar medans andra sagt att den var sjukt bra. Så jag var inte inställd på någonting, varken bra eller dålig typ. Men den var verkligen bra, nästan så jag gillade den mer än ettan.

Förrästen, i söndags var jag, Linus och hans familj på ett äventyrsbad. Super kul va de, med någon slags fors och bastun gillades också. Synd bara att dom inte hade någon gemensam bastu för killar och tjejer, men det gick bra med Linus lillasyster också.

Igår var vi bara hemma och mös hela dagen, eller vi drog en sväng till Ica för att köpa godis och skit som man blir fet av som vanligt. Fy vad jag känner mig tjock..när skolan drar igång ska det verkligen inte vara såhär mycket skitmat. Men vadå, nu är det ju faktiskt lov trots allt så lite ska man ju tjocka sig, det hör liksom till.

mitt huvud gör ont

Får väl börja med att säga gott nytt år som alla andra.
I onsdags så gjorde vi absolut ingenting, vi bara tog de lugnt helt enkelt.
Och igår var det nyår som alla vet. Vi började med att festa lite här hemma hos Linus men drog sen vidare till någon annan fest. Där var ganska drygt, men senare vid elva-halv tolv drog vi vidare ner till centrum. Och då kände jag hur mycket jag saknade alla min vänner i Eslöv. Alla sprang runt och kramades, visst jag var jätte lycklig att få fira med Linus. Men man kände sig lite ensam när alla sprang runt och kramades och man själv bara stod och tittade på för att man inte kände en jävel.
Vi drog i alla fall hem senare och umgicks lite med Linus föräldrar o deras gäster. Mysigt värre, satt i en fåtölj och kramades med Linus och hans lillasyster Linnea.

Idag kan jag väl inte påstå att jag mår precis bra, jag har ont i huvudet och mår illa. Tror jag mår illa för att jag är hungrig, hoppas de i alla fall för då är de lätt och lösa. Tror inte vi kommer hitta på så mycket idag, eller kanske dra och käka pizza och köpa godis. Ska försöka få liv i Linus snart, han ligger här brevdid och sover som aldrig förr.

RSS 2.0