BOWLING OCH UNO

Det är vad denna dagen har bestått av. Nu spelar dom fifa så jag har skit tråkigt. Vill sova men dom sitter i Linus säng..buhu.
Det var lite skum i fontänen.
En till bild sen igår.

HALLOWEEN

Igår var vi alltså på halloween fest och det var helt okej. Eller det var kul men folk är verkligen annorlunda här jämfört med Eslöv. Vi drog dock hem tidigt för det blev lite drygt. Men festen slutade ändå när vi drog för polisen kom.
Idag funderar vi på att dra och bowla. Men vi får se hur det blir med det.

DRAR SNART PÅ FEST

Vi är taggade. Jag är en djävul och linus och timmy är roj och roger hahah.

HOS BABY

Tågresan var as dryg men samtidigt skitrolig. Jag var så trött att jag skrattade åt precis allt. När vi kom hem till Linus beställde vi pizza och kollade idol. Sen blev det lite uno spel innan jag somnade och dom spelade fifa.

HUNGRIG

Har mat i mikron fan vad det ska bli gott. Känns som jag går som en jävla kossa på grund av träningsvärken, så ska jag dansa ikväll. Kommer verkligen inte gå bra.
Har nyss packat i alla fall så därför får ni inga bilder på det jag köpte igår för har packat ner kameran och kamera sladden. Längtar som en idiot tills imorron! På lördag blir det bowling och sen halloween  fest. Det fick jag reda på idag så det blev att snabbt tänka ut vad man skulle vara. Ska få låna ett par djävulshorn av Erika och sen får jag ha svarta kläder. Linus och Timmy ska vara Roj och Roger, hahah. Passar dom perfekt!

Blir nog ingen bra uppdatering när jag är där, eller vi får se, det kanske blir bättre än någonsin, men ni behöver ju inte förvänta er något.

MIN KROPP ÄR DÖD

Jag har sovit skit dåligt inatt för har träningsvärk i hela kroppen. Vaje gång jag rört på mig så har jag vaknat. Var i alla fall och shoppa igår. Dem hade inte fått in den ljusblå jackan på bikbok så de blev en annan blå everest jacka från stadium. Den är jätte gosig och varm. Köpte även halsduk, mössa och vantar. Så nu är det bara vinterskor som behövs inför vintern! Ni får bilder senare idag om jag hinner för jag måste packa!!

AJAJAJ

Sprang nyss 5km på idrotten och jag har REDAN en enorm träningsvärk i  mina vader. Är helt sjukt trött men ska och jobba sen, och efter det blir det till Nova Lund för att köpa jacka. Kommer jag vara död ikväll? JA!


NYA BRILLOR




Känns lite ovant men det hör väl till. Vad tycks?

DET ÄR BARA TISDAG

Fan känns som de är åtminstone onsdag, men nej nej. Skolan har mest kännts oseriös och onödig idag, men antar att vissa dagar ska vara så. Sitter och läser om hörselskadade och döva nu. Men jag blir så jäkla trött. Men ska snart iväg och hämta mina brillor, så kan inte sova.


Jag vill ha sommar!

GODIS OCH CHIPS

Var på dåligt humör tills jag såg att det fanns chips och godis. Sen gick läxan i en jädrans fart så nu ska jag bara chilla. Glo lite tv tror jag.

LOVE


NYA NAGLAR


MYSER RUNDER

Pluggar och sjunger om vart annat. Ska se ännu fler filmer sen vi var små sen tänkte jag. Finns det förresten något mysigare än att gå runt i sköna kläder en regnig söndag? Ja, jo..om Linus hade varit här hade det varit mysigare men han träffar jag nästa helg så det är lugnt! FETT NAJS. Jag är pepp på livet idag. Får glasögonen på tisdag också så då kanske jag slipper den där huvudvärken jag har var varannan dag. Och idag ska min brors flickvän bygga naglar på mig, yey!


Försökte se cool ut...(kolla tavlan där bak förresten, så fint det blev!)

GREAT SONG


NYVAKEN

Vaknade för ett tag sen. Fan jag ville ju sova länge idag men jag vaknade till lite och sen började jag tänka på läxor och då kunde jag inte somna om igen. Ska snart äta frukost och sen tänkte jag dra igång med pluggandet, jag MÅSTE verkligen göra det nu.

BILDER SEN KVÄLLEN






LÖRDAG ÖVER

Då var allt firande över. Har varit en riktigt mysig kväll. De slutade med att vi satt och kolla på en film från när vi var små. Jag var bara 3 år och min bror Simon och jag var så jävla tajta. Han klappade mig på kinden och sa "du tycker om mig va" o jag bara nickade. Fan va gulligt, haha. Stor skillnad från nu kan man säga. Men tycker om honom ändå.
Förresten så flyttar han nästa helg så då blir det bara jag och mamma här hemma på vardagarna. Men jag ska få min brors rum som är mycket större än det jag har nu, så det ska bli skönt. Så nu ska jag få göra om ett rum till. Så jävla snällt av mina föräldrar. Jag hade först ett rum som jag gjorde om två gånger. Förs gult med dalmatiner. Sen med svartvitt rutigt golv med grön vägg och röda detaljer. Sen flyttade jag in i min äldsa brors rum, mitt nuvarande rum då. Och där fick jag också göra om, och det är faktiskt skit fint. Men nu ska jag då byta och få göra om ännu en gång! Så sjukt snällt ju?


JAG HAR HITTAT EN NY KÄRLEK


GÄSTER

Vi ska fira pappa och mormor idag som har fyllt år i veckan. Så mormor, morfar, min morbror, min storebror och hans tjej kommer vid tre. Sen ska vi ut och äta och sen blir det bowling. Riktigt najs. Men jag har sånn jävla ångest för att jag inte plugga igår. Så jag måste fan göra det idag. Oavsett om det blir klockan 12 inatt. Nu måste jag städa rummet lite snabbt och sen hoppa in i duschen.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN









SKRIVER O SKRIVER

Sitter och svarar på alla frågor. Det tar sin tid, men det är kul! Så himla skönt med fredag, gud vad jag ska njuta och slappna av. Kollade på Kenza Tyra Show innan idag, jag är fast vid det och måste se varje avsnitt. Är det bara jag som gillar det eller gör ni också det?

TORSDAGAR GÖR MIG DEPPIG

Förutom dansen för den gör mig peppig...HA-HA. Nej okej. Men jag klarar fan inte av att ha samma lärare hela jävla dagen, de går liksom inte!!! Och jag hatar grupparbete mer än allt och jag hatar när man inte fattar vad det är man ska göra. Trevligt va?
Ska snart plugga lite till. Sen käka lite innan det är dans, det enda positiva med torsdagar! Men imorron är det fredag vilket betyder hemma mys med idol popcorn också tänkte jag svara på frågestunden. TJOHO.


Bara för det inte ska bli bildlöst så får ni en ful bild sen Sara o Kim sov här. Oförberedda som ni kanske ser, men Kim tyckte vi va söta...

INLINES

Kom nyss hem från skolan. Vi åkte inlines på idrotten och jag kände mig som en 10 åring igen. Fan, det är riktigt kul att åka ju!
Ska snart plugga lite och sen dra vidare till jobbet och plaska runder med barnen igen. Det bästa är nog att man får värma sig i bastun efter, haha nej. Men det är faktiskt kul att jobba där, tiden flyger iväg.

Förresten fortsätt ställa frågor i frågestunden, det har redan kommit in några frågor som fått mig att skratta. Detta är ju as kul! Hoppas nu det blir fler frågor bara så det blir något av det hela!

FRÅGESTUND


Nu vill jag prova på det här som alla andra bloggare gör. Fråga vad fan som helst, behöver inte vara något vettigt eller intressant överhuvudtaget. Den varar tills jag tycker jag fått tillräckligt med frågor. Ni får vara anonyma om ni nu kanske vill fråga en lite pinsam fråga eller liknande. Om jag typ får 2 frågor så skiter jag i det hela. FRÅGA NU O ANVÄND FANTASIN!

FÄRDIG PLUGGAT - NU DUSCH

Jag orkar verkligen inte bry mig om samhällas provet nu mer, så det får gå som de går helt enkelt. Har övat lite engelskglosor och även gjort klart en FSF uppgift. Ni som undrar så är FSF en förkortning för förskola, skola och fritidshem. Just nu så ska vi typ förbereda oss inför att läsa upp en saga. Man måste kunna 2/3 utantill och det blev liksom typ 10 sidor i en bok för mig. Så igår och idag har jag suttit och gjort sammanlagt 6 tankekartor, underbart ju. Vi måste även göra sagan levande, genom att göra saker ha med oss något materialoch så. Så nu har jag gjort en liten dosa med en pärla i (råkade bli två) utav en tändsticksask, folie, bomull och ett örhänge.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara slappna av!




FÖR MYCKET ATT GÖRA

Måste plugga samhälle, göra FSF, och kanske öva lite engelska. Kan inte någon bara skjuta mig istället? Är verkligen inte på humör för att plugga idag. Det enda jag behöver är sömn.

50 ÅRS FEST










Jag tycker denna bilden blev skit bra på oss, den ska få en plats på min vägg! Kolla facebook för fler bilder.



ALL ALONE

Nu har Linus åkt. Fan, fan, fan. Det har varit en helt underbar helg säger jag bara. I fredags var det klippning och idol mys som gällde. Igår var det 50 års fest för mina gudföräldrar, vi åt god mat, sjöng och dansade, riktigt kul. Mina gudföräldrar är världens bästa fest fixare. Vi va typ 120 pers, dom hade lagat all mat själva och dom hade tävlingar och massa kul, lyckat med andra ord!
Är dock inte på humör nu, tårarna har runnit även fast vi ses om 1 vecka och några dagar. Då följer dels Timmy med, ska bli as kul. Vi har planerat att bowla och helst vill vi klämma in en fest också när Timmy är där.
Måste plugga nu, muntligt prov i samhälle på onsdag.


Linus nya frilla, körde på lite basic nu då.


my love


Alla tror säkert att vi är sådär gulliga som på förra bilden, men detta är egentligen mer vårt rätta jag.

HAN ÄR PÅVÄG

Linus sitter på tåget hit och det känns underbart. Har bäddat rent så det blir extra mysigt ikväll. Måste verkligen plugga nu istället för att sitta här för har redovisning och mattediagnos imorgon. Ikväll blir det dans och klockan 10 hämtar vi min babe i Lund!


MACKOR

Sitter här med en svullen tumme och käkar mackor. Ska iväg och jobba senare och den som rör min tumme kommer få betala för det, haha nej skoja. Men har skit ont, vi spelade vollyboll på idrotten och jag träffade antagligen fel så nu är dne blå och svullen. Gör inte så ont att röra den men när man tar på den så gör de as ont.
Måste göra lite samhälle också och kanske plugga på engelskredovisningen. Men idag är jag glad för Linus kommer imorgon och jag har nyss bokat biljett till mig och Timmy, den 29 oktober åker vi till min Linus, ska bli riktigt jävla kul!

TEATER

Var på teater med skolan idag. Den var väl rätt kul men jävligt mysko för det fanns ingen handling? Inte vad jag märkte i alla fall, haha. Men det vara utvecklingsstörda tillsammans med "vanliga" människor som spelade och dom var skit duktiga.
Nu har jag precis ätit tre mackor, men känner mig fortfarande hungrig, är jag fet eller? Ska läsa lite samhälle nu sen ska jag och mamma dra och beställa mina brillor. Det blir dom svart vita, känns bäst så, trots att alla på bloggen tycker dom andra. Men, men. Hoppas ni får en roligare kväll än vad jag kommer ha. Fast jag ska ju se paradise hotel, och det är ju faktiskt rätt kul.

RENT RUM

Har precis städat, inklusive dammat och dammsugat hela mitt rum. Älskar känslan när det är rent. Nu ska jag käka lite spagetti o köttfärssås innan jag ger mig på pluggandet. Måste göra en tankekarta inför redovisningen på engelskan som jag har på fredag. Så mycket lättare att redovisa när man har en tankekarta. Borde läsa lite samhälle också, men jag har ingen lust alls. Ikväll ska jag se paradise hotel förresten, någon annan som också ska göra det kanske?


FEST IGÅR

Det var en sjukt rolig fest och Timmy lyckas alltid bjuda det bästa folket som inte är sånna som ska förstöra och bråka. Jag och Mathilda kom dit rätt tidigt så vi satt och chilla med några andra, sen vips så va vi typ 40 pers och det var grymt. Så vi tackar Timmy för det! Ska bjuda på lite, eller nej, MYCKET bilder nu.


















LOVE IT



Spotify: Afrojack – Take Over Control (feat. Eva Simons) - Radio Edit

KLAR FÖR PARTY




HERREJÄVLAR

Min kompis mamma har nyss vunnit fucking 50 000kr i månaden i 15 år!!! Hon skrapade nyss på nyhetsmorgon ni vet. Jag, Sara och Kim satt helt jävla spända. O JAG SKA FESTA SÖNDER HEMMA HOS HONOM IKVÄLL. Fan va kul det ska bli asså! Vet dock inte vad jag ska ha på mig...Men nu måste jag städa mitt rum här ser förjävligt ut efter en sjukt bra kväll/natt med tjejerna. Sen ska jag duscha och fixa till mig lite.

Förresten så blir det antagligen brillorna nr 1. Alla här på boggen tycker 2, men de andra är mycket snyggare fram ifrån. Och jag är as rädd att jag skulle tröttna på 2:an. Jag får fortsätta med mina färgglada kläder också får brillorna vara lite neutrala helt enkelt, haha.

Bilder sen igår och inatt kommer så fort Kim skickat dem, vilket brukar ta hundra år.

VILKA? SKRIV VAD DU TYCKER

Det blev glasögon för min del. Hade något brytningsfel, så ja. Har med mig tre par brillor hem men ena paret är redan uteslutna, dom blir det inte. Tänkte visa bild på dom andra två och sen får ni rösta. Det ena paret är helt normala medans de andra paret är lite mer kul.


ETTAN, eller


TVÅAN?

Pappa tycker ettan och mamma tycker tvåan, jag själv har ingen aning.

NEXT KOLLA SYNEN

Har tid hos optikern klockan tre. Har haft mycket huvudvärk på senaste tiden, och jag brukar bli röd i ögnen. Vill veta varför så ska kolla synen och se om det är det som är felet, annars vetti fan. Då är jag väl bara trött. Sen ikväll kommer Kim och Sara hit, då blir det till att tjocka oss med godis och löka vid våra datorer, och antagligen mer snack än vad vi egentligen orkar med, men det är förjävla kul. Blir antagligen massor av bilder. Hörs senare idag eller imorron!










Bilder sen 2007. Dör åt näst sista bilden, mitt huvud är helt mosat HAHA.

LIVET ÄR INTE RÄTTVIST

Varför ska vissa människor råka ut för sånn jävla skit som cancer? Det är den äckligaste sjukdomen som finns. Läs denna bloggen, http://enklalivet.blogg.se/. Hon skriver så himla fint, och jag sitter med en jävla klump i halsen så nära jag är till gråt. Borde sluta läsa det, men man blir helt fast.

DANS IDAG

Jag sitter här och är skit hungrig, så ska gå och värma mig lite mat nu. Sen ska jag göra lite svenska så jag slipper göra det i helgen, för i helgen har jag fullt upp. Imorron blir det mys med Kim och Sara, och på lördag är det fest, fy fabian vad najs. Ikväll blir det dans och jag hoppas verkligen det blir roligare denna gången, för förra gången var jag bara arg för jag inte kunde något eftersom jag missat en gång. Men hon sa att vi bara skulle öva idag så då blir de bra!

BILDER SEN SOMMAREN

Mormor var ju här och jag tog en titt i hennes kamera. Hittade lite bilder på mig och Linus sen sommaren, vill ju bara tillbaka! Jag tror inte ni förstår hur underbart det var att vara med honom flera månader i sträck, att inte behöva tänka den där tanken "snart åker han/jag hem". Nästa sommar ska bli grym, men redan nästa helg så får jag träffa min älskling, så jävla najs!





SLUTKÖRD

Nu har jag jobbat också. Mormor och morfar är här och hälsar på så snart ska vi käka kanelbullar, mumsigt. Kommer sova riktigt gott inatt för denna dagen har varit aningens ansträngande.


TUMMEN NER FÖR ORIENTERING

Kom nyss hem från orienteringen. Vi gick fan över 1 mil eftersom vi gick typ 1km åt helt jävla fel håll och fick vända igen. Nu måste jag sova en halvtimme innan jag drar till jobbet, håller på att dö av trötthet.

OMGJORT

Har gjort om på bloggen lite. Hyffsat nöjd, men själva bilden på mig i headern ska bytas ut så fort ja tagit någon ny bild. Fick bara ta vad jag hade, och jag ville att det skulle vara en bild som man blev glad av så det blev väl bra sålänge. Fortfarande några saker jag vill ändra, som texten till vänster, kategorierna och de där. Men jag orkar nog inte idag, får se.
Dock ser jag själv inte förändringen i bloggen på min dator än men det gjorde Linus. Ser ni det?


OUTFIT





Nästa vecka ska jag förresten klippa till min sidecut igen för då ska mamma ändå klippa Linus, fan vad det ska växa snabbt på den där lilla fjuttebiten! Funderar på att klippa upp mitt hår också så att jag kan puffa upp det lättare utan att det lägger sig.

VA? HÖRDE JAG INGA LÄXOR?

Jag är så jävla glaaaaaad idag! För vi har inga läxor, fattar ni? Jag har inte varit läxfri på hur jäkla länge som helst känns det som. Naturkunskaps provet idag kändes dels ganska bra, supernajs. Eftersom jag inte har några läxor idag ska jag bara chilla runder och duscha. Måste packa också, för imorron är det orientering och efter det blir det antagligen direkt till jobbet. Stressigt värre och orientering kan ta sig i röven.

GRYMMA GUBBEN I LÅDAN


MINA NAGLAR

Haha, okej misslyckat värre typ. Det rosa nagellacket var i princip helt slut, men jag kleta på med det gummiaktiga nackellack som fan kvar i alla fall. Sen skulle det svarta också vara jobbigt och bli som gummi efter ett tag. Men men, det kan inte alltid gå som man vill.




På långt håll ser det väl okej ut, men kollar man nära... så nää. Jag är för övrigt expert på att måla utanför naglarna.

STRÖMAVBROTT

Hade nyss strömavbrott i ungefär en timme. Det var strömavbrott på hela gatan, inklusive gatulamporna. Förstår ni hur mörkt det är då? Och verkligen knäpp tyst blir det också, känns skit konstigt. Tände så många ljus jag kunde hitta sen satt jag i köket och käkade mackor med nutella och sen restan av nutellan som fanns kvar o burken. Så kan det gå.








Fick bli lite hjälp av blixten på sista bilden, annars såg man ju inte min fina macka.

PLUGGDAG

Har pluggat sen jag kom hem ifrån skolan. Det beror väl på att allt tar dubbelt så lång tid när man sitter vid datan samtidigt. Plus att jag tog en paus och gjorde ansiktsmask, heter det så? Gjorde ansiktsmask? Ech. Nu ska jag strax måla naglarna, va längesen jag gjorde något kul, så idag får de bli något jag inte gjort innan, ni får se sen. Fast jag har gjort det innan på sätt och vis, men i alla fall.


SUGEN PÅ ATT SHOPPA



Jag är så jävla fattig nu och jag har inte shoppat sen i somras. Och denna månaden blir det inget, inte nästa heller för då måste jag köpa en vinterjacka. Det är fan inte lätt att vara fattig.

DUKTIG FLICKA

Jag har redan nu hunnit plugga och jag har faktiskt varit och simmat också. Snacka om duktig. Nej, men det var faktiskt riktigt skönt så tror det blir fler gånger. I alla fall de söndagar jag har tid. Gillar även de där med att efter man simmat så kan man lägga sig i bastun, fan jag somnar ju nästan där inne, så jävla skönt o känna huden bränna. Vet ni att det ska bli värsta äventyrsbadet här i eslöv? Mamma har sett ritningarna, och de kommer bli grymt!


PLUGGA, OCH KANSKE SIMMA?

Idag måste jag plugga som en liten gnu. Naturkunskap och samhälle var det ja, underbart ju! Funderar på om jag ska dra och simma också, man får ju utnyttja att man får göra det gratis nu när man jobbar där. Men är riktigt trött idag så får se om jag orkar, antagligen så orkar jag inte. Ska käka lite frukost snart sen drar jag igång med pluggningen.

MYSIG DAG

Var framme hos kusinerna vid 3 och kom hem för ungefär en timme sen. Har varit en jätte mysig dag, med kramar, god mat och lek. Vi hann kolla på pippi och dag-otto också, underbart ju, haha. Det var så skönt att få lite kramar av världens sötaste kusiner när man saknar sin pojkvän så här jävla mycket.


Deras morfar kom på besök med sin nya motorcykel, så Casper var tvungen att provåka.


Och Isac med, fast inte så särskilt långt precis för han var ju för liten stackarn.


Man kan ju undra hur sötnosarna kan vara tvillingar, men underbara är dom båda två.


Tog lite bilder med självutlösaren mest för att hitta på något att göra.


Jag ser ju ut som en hyperaktiv padda, men dom andra är så söta så den får en plats i alla fall.


Såhär kul hade vi idag, men framför allt mysigt.

KUSIN TRÄFF

Ska till mina kusiner idag. Träffa dom små söta tvillingarna, Casper och kanske Bella om hon är där. Ska bli skit kul. Sitter här färdigfixad med svidande läppar, tror inte ni förstår hur torra dom är. Mamma och pappa köpte ett lypsyl till mig som jag älskar så förhoppningsvis ska de bli bättre. Bli inte äcklade men ni ska få en bild på mina läppar som visar hur torra dom var efter duschen, även min hud är skit torr, jag tål fan inte hösten och kylan.


LYCKORUS

Har suttit och kollat på idol med mamma och pappa. Käkade popcorn och blåbärspaj, gott som fasiken. Har jätte svårt för att bestämma en favorit i idol, men jag gillar nog ändå Olle, Linnea och Daniel mest. Herregud vad grymma dom är.
Fick nyss reda på att Linus vunnit sin fotbolls match, att han gjort mål och att dom vunnit serien. Fan vad kul får lyckorus bara för jag vet hur lycklig han är just nu. Fick ett stort sug efter att krama om honom nu och bara njuta av att han är min. Känna hans kärlek. Ohh min underbaring asså!






JAG VILL OCKSÅ

Alla tar alltid jätte fina "egobilder" även om dom inte försöker så är dom alltid skit snygga. Jag ser alltid bara jävligt fånig ut haha.


MYS FREDAG

Kom nyss hem från en ganska meningslös dag i skolan. Hade teckenspråk där vi knappast gjorde något, sen hade vi håla från 2 lektioner, och sen hade va engelska där vi bara gick igenom ett prov. Så jaa..,men sen var det ju fotografering också. Fan känner mig som en idiot när jag sitter där och falskler. Nu ska jag snart plugga lite, sen tänkte jag kolla på idol avsnittet jag missade igår. Ska mysa ner mig ordentligt och bara ta det lugnt.

Förresten! Vad tråkiga ni är, har ni inte läst inlägget lite längre ner om vem som är normal? Kan ni inte säga vad ni tycker, det är ju ett as intressant ämne?...eller så är det bara jag som är knäpp. Men har bara fått en kommentar hittils och den personen tyckte bara jag skulle låta alla ha sin egen åsikt. Och visst alla får tycka som dom vill, men om man aldrig diskuterar något så kommer vi aldrig komma någonstans här i världen. Och dels så var ju detta min åsikt om något, så då har jag väl rätt till att skriva det, eller?

RSS 2.0