DET GÅR BRA NU!

Jag är både glad och stolt över mig själv för tillfället. För några veckor sedan gjorde vi ett prov i arbetsmiljö och säkerhet. Jag stressade sönder när jag skrev och jag fick ihop hela 19 A4 sidor då hennes frågor alltid är helt sjuka och behöver extremt långa svar.
Idag fick jag reda på att jag fick MVG, men det var inte det som gjorde mig glad utan det var min lärares kommentar. Hon hade satt sig ner på lovet och liksom känt att fy, nu skulle hon rätta prov. Men så kom hon till mitt och tyckte det blev mycket roligare. En av frågorna eller uppgifterna kanske man ska kalla det på provet var att man var en ny rektor för en skola och en förskola. Där fanns två avdelningar på förskolan och på skolan fanns det en 6-årsgrupp och klass 1 till 6. Man skulle omorganisera allt detta och samtidigt tänka på alla på skolan, mattanterna, vaktmästarna, personalen, eleverna, ja alla! Och man skulle göra så att alla fick det så bra som möjligt, både med miljön, stress, arbetsskador, det var massor man skulle tänka på.
När min lärare hade läst mitt svar var hon tvungen att visa det för sin man då han jobbar med just sånt här, tror han har ansvar för alla fritidsorganisationer eller något sånt i höör eller hörby eller vad det var. Och han hade sagt att han hade anställt mig direkt.
Asså jag är så sjukt stolt! Min lärare sa även att det är inte normalt att kunna tänka ut något sådant så snabbt och man brukar inte ha sånna erfarenheter som jag har förräns man jobbat i 10-15 år. Alltså detta är bara sjukt.
Sen att jag fick MVG på svenskprovet också skadar ju inte.

Imorse kände jag mig så jäkla stressad men när jag fick koll på allt och fick dessa resultat så känner jag bara att jag ska ge mig fan på att hålla ut den sista månaden också. Ska verkligen ge järnet och fortsätta lika bra! Så nu sätter jag mig och pluggar till nästa prov.

Kommentarer
Postat av: EMELIE

så bra Melinda :D Grattis ;D man blir så glad av såna kommentarer av lärare när man verkligen känt att man försökt!!!

2011-05-02 @ 16:19:02
URL: http://ewelew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0